VUTRA
ForumZajednicaOfftopicAlkohol....
LEGACY

Alkohol....

78 odgovora4,673 pregleda

feb 2009.

Tequila vs. Rakija vs. ... STA SE PIJE ...u cemu se gusta ???:vb_whip:
petarPanISTRAŽIVAČ

feb 2009.

Pelinkovac only. To je jedino alkoholno pice koje me u vecim kolicinama ne tjera na povracanje ...

feb 2009.

Pivo je zakon.Volim i ukus i rad. A i hmelj je iz porodice konoplje.
BrenerPOZNAVALAC

feb 2009.

Upravo tako. Pelin rules. Blag je za zeludac i ako se napijes, sutradan neosjecam nista u zelucu, nikakavu muku nikakav tulum u glavi... :icon_lol:

feb 2009.

jednom prilikom popio sam flasu tog dizela i nije mi bilo dobro, majke mi, pa barem dva dana.
TarkiPOZNAVALAC

feb 2009.

ooo ja mislio da sam jedini pelin adict :D jos pivo uz njeg ko voda bas je njam njam, a side effects nikakvih a i votke volim premda se ne zalim ak moram pit crno vino, jacka, gin, jeger, tekilu.. sve gutam :) a najjace mi se urokat od shootera, al to dodje masu novaca (hehe nemosh shootere ubost na kiosku i cugat u parkicu :(
petarPanISTRAŽIVAČ

feb 2009.

Ma ljudi pelin je lijek. Jucer me je spasio jer sam pojeo hbw sjeme i zeludac mi je mjenjao oblike. Nakon dva pelina sve nuspojave hbw-a su nestale. A osim pelina dobra je i ceska beherovka ali razrijedjena sa colom :). Samo jedino sto stvarno ne podnosim su pive meni ... nikako mi nije jasno kako netko moze uzivati u tom gorkom okusu :| . I da svakako izbjegavati one alcopops (smirnof sokice) mene od toga vec nakon jedne boce pocne hvatat nekakva muka i bolovi u prsima. Kao da me ceka infarkt :|
ataraxiaISTRAŽIVAČ

feb 2009.

vino..pogotovo crno pivo..pogotovo tamno. ma ne pijem esto, al kad se ide pit..naj eae je neki bambus u igri..e, i vino s borovnicom je zakon. a od ~este..hm..nije baa da u~ivam u tome, al ata u kad u bezalkoholnim piima nema alkohola :D a svaata mo~e, uglavnom brandy, pelin, volim charobnicu iako znam da je loaa razvodnjena kopija apsinta, al neka.. sve to s colom. al nikako colom zero!! :) obo~avam onaj liker iz griotta. zapravo obo~avam sve u vezi griotta :D najdrae pie - martini. a najgore..najgore ata sam ikad pila je bila rakija sa aumeom tabletom s c vitaminom, nismo imali ime drugim ubit okus..bilo je zabavno lol.. i vodku nikako ne volim. jedino ako je baa jedini izbor..ata se u zadnje vrime dosta esto dogaa hahah..najmanje loaa je sa spriteom i sokom od brusnice, borovnice il tako ne im crvenkastim :)

feb 2009.

pivo kao prvi izbor, karlova ko mi je najdra~e vino jako rijetko pijem, kad ga pijem naj eae je gemiat od ~eate mi je najdra~a vodka, ali mogu popit sve, ali nema do rakije koju ti sam ispe ea..uf rakija od jagode i od origana i maj ine duaice, odli ne stvari

feb 2009.

takoder se ucanjujem u klub uzivatelja pelinkovca jednostavno ta cuga je bomba.....inace pivu obozavam a pogotovo hladnu hahahha
ROXPOZNAVALAC

feb 2009.

Rum kola, jednostavno mi je pijanstvo od nje iznad pijanstva od bilo cega drugoga, kao da ti andjeli lete kroz zile
heathendomeISTRAŽIVAČ

feb 2009.

ma meni je sav aklohol totalna smrt!ako se napijem kako treba,drugi dan je kaos,mamurluk uvijek,osim ako pijem bijelo vino od poznanika u istri...vino je jebeno,najvise sto sam ga ikada popio je bilo prosle nove godine,kroz cijelu noc sam popio ca 3l i drugi dan nisam bio mamuran!!!! a za usporedbu recimo,taman jucer sam se zguzvao od pive(a cirka sam popio 5pivi) uniustio sam se totalno,vozio sam zabijen i odvalio si retrovizor,danas cijeli dan me boli trbuh i sjeban sam...al od toga vina nikada nista,stvarno,treba biti na domacem,i gust ga je piti..posebno volim po ljeti nekakav hladni gemist si sloziti i uzivati.....a i jeftinije mi dodje,1l ozujske je 10kn a 1l toga vina ja placam 12kn! a necu i govoriti da mi je ukusnije to vino od ovoga otrova koje oni pakiraju....:sick:

feb 2009.

ove kombinacije su ok... ove me uvjek lansira u orbitu.... tradicionalno dobar.... davno smo na ovo bili zakaceni lazem samog sebe ...jos uvjek volim long-a
Kurblaj KanAMBASADOR

feb 2009.

ne valja mjeaat alkohol i red bull, nije upozorenje bezveze na limenci
BrenerPOZNAVALAC

feb 2009.

Brate alkohol plus energetsko pice i jeste bomba :) Bas zato tu kombinaciju izbjegavaj IMHO edit preteko me saman

feb 2009.

to upozerenje bi upalilo mozda prije 10god. rijetko cugam tako da rijetko odem na mjesec....

feb 2009.

pa votka-red bull je zakon... tko je to letio na mjesc hahahha al stok-kola je moja ljubav xD
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

ma obo~avam alkohol. pijem sve al nikad nisam probao vodku i red bull jer jednostavno me ne privla i. al naj eae isto vino, ili bambus ili pivu zavisi kako kad ili us vodku

feb 2009.

joooooooooj il vocna votka ummmmmmmmmmm ljudi tko otvori ovu temu... bas ne valja... curi mi voda na usta... bjez

feb 2009.

red bull votka je the chose one.... nema bolje ...mucho je fina... ali jucer je bio dan za
FlegyPOZNAVALAC

feb 2009.

uf trenutno sam na odvikavanju jer sam jednom sjebo jetru alkoholom i nekom bakterijom kada su se to dvoje povezalo...za sad mi ide koliko toliko donekle da se sam vidi rezultat ali polako cu ga se ostavti skroz :)

feb 2009.

moje saucesce hehe pocela sam spamat xD
extranoizeENTUZIJASTA

feb 2009.

piva, jeger i pelin. to je sveto trojstvo. i votka dolazi u obzir. vino uope ne razumijem. pa to je skroz kiselo i smrdi. trulo gro~e. lol.
FukmondoAMBASADOR

feb 2009.

hehehe na ovom forumu se vishe cuga nego duva ;)
ma pivo + red bull wodka...(pijem ju vec 3-4 godine i ono zdravlje mi plafon stetne posljedice bla bla) sad u zadnje vrijeme mal smanjio al kad se pilo prije nas 2je uzmemo 1l vodke i 4 red bulla i pola pola ito bar 2x tjedno..stvarno ko da neka zivotinja izadje iz teb3e :) fala bogu da sam to preraso..pa sad fino papu a pa jeger kola i finjak piv uga i to je to...
G e r o n i m OENTUZIJASTA

feb 2009.

Ma piva naj eae (pogotovo nekih 20min nakon pljuge) .... a atok kola mi je isto dobra.
DenoISTRAŽIVAČ

feb 2009.

Kupite prase. Popijte jednu rakiju. Stavite prase u pe nicu. Popijte joa jednu rakiju. Stavite celzijuse na 375 pe nica. Popijte joa 2 rakije aaice. Upecite klju nicu. Rakijte joa jednu aaicu. Prenite okrase. Rakijte joa bocu jednu. Povi pilo na prase. Sipaj rakije jednu, ovu .... Pecite rakiju jos 4 sata. Izvadite pe nicu iz praseta. Ohladite da se prase pri eka. Rakijino burence popijte. Isprasite sjece. Stolirajte na servis. Bogolite se mogu. Dotek bar i daj nalij jos jednu r...
mili28ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

crno vino ili pivo.pelin ako je badelov

apr 2009.

vidim da pelin meu top izborima:) trusio ga i ja do pred 3 godine, a onda mi se zgadio nakon jednog incesa u zvjezdarnici...nakon toga, ta cuga mi je loae sjeanje:D al ina e, ok pience... fejvorit mi definitivno piva, iako na~alost ovdje nema za kupit dobre pive, sve neke razvodnjene piaake...jednom kad se proba pivo u eakoj, mijenja se glediate na taj napitak:) posve druga pri a, nebo-zemlja... ina e ako moram birat, stella, zlatorog, favorit, tomislav...to eno uvijek ima prednost, nakon toga limenka...i crna ima prednost, iako je ja a i te~a...al zato i kvalitetnija. Vino def isto top, crno mi puno dra~e od bijelog...i ono ata je bitno, da bude kvalitetno...oni ribari, feate i ta sranja treba obavezno izbjegavat, taj praaak s vodom koji sjebe ~eludac...plavac mi najdra~i, od bijelih ~lahtina...bambus mi besmislen viae, toga smo prije trusili na hektolitre, al to glupost...bolje kvalitetno vino isto, a ne mijeaano...ko neki soki bude i 100l trebaa popit... `ta se ti e ~estica, najviae volim viskije i konjak...votka mi najgora jer re~e mozak...viae preferiram obojane ~estice nego prozirne...takoer, od domaih ~estica, brandy top i po cijeni i po kvaliteti...iako, masu ljudi ga ne voli i ima nismo mialjenje o njemu:) al zajebi, to hrv konjak:)
mili28ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

i to sve podpomognuto dragom nasom,samoubojstvo slea
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Incesta ili incidenta u zvjezdarnici?
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

apr 2009.

niko ne spominje shpricer,ako uopshte znate za to?? za one koji ne znaju:low budget koktel,belo vino i kisela voda 50:50,ovde u mom ravnicharskom banatu shiroko rasprostranjeno zbog kvalitetnog belog vina.. a probao sam i hrvatsko domace crno vino lichansko i nije mi jasno kako mozhete neshto tako dobro meshati sa vodom da pravite bevande ili kako vec..:vomitwar:
ReacherPOZNAVALAC

apr 2009.

uff,volim ja puno toga.npr u slobodno vrijeme volim popit pivo,nakon obroka =) .baa guatam.a kad idem piti volim bilo vino s vodom od jagode(probajte) mmmm,pa hmm,tekila =)=) ... vodka,jeger....ma ata date na kraju,sve osim amara i brendija,to ne podnosim,i ruma onog =//
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Ja sam staromodna, volim uzivati u finim i dobrim vinima, preferiram crna...
djungaISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Nepijem alkohol 10 god i nikad vise to smece u moje tjelo nece.Nema do dobre trave! :D
mali.medoPOZNAVALAC

apr 2009.

~dero sam i peline i lavov ko svinja al nikad pijan nisam bio:icon_lol:(uz to naravno i puaio)al to su bili davni dani sad papam samo pivicu al mislim da sam i tu malo pre ero(sad je 9:20 ja jednu reaio, ao nije za pohvalu al j.g;) sve u svemu tu su moje lepotice:bis: koje me nadahnjuju i nedaju kojekakvim porocima da me oteraju ... ukratko u krasan kuuurac!!!! }UJA JE ZAKON l TO JE TO!!
brendPOZNAVALAC

apr 2009.

alkohol...pa jel vam ja licim na narkomana? poznato je koliko je alkohol stetan ali hhaha ponekad mozda u malim kolicinama

apr 2009.

skupljaa materijale za novi album? :icon_lol: :vb_whip: Incidenta:) ali bilo je jednako zanimljivo...drugima...nekima :icon_lol:

apr 2009.

Sve manje i manje volim alkohol,zapravo nikad ga nisan ni extra volija ali opet...popije se,iako onda u ve ini slu ajeva kombiniram s joa ne im:vomitwar:.Ali zato vutru sve viae...Ne vu e na dobro...
FlameyISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Kolko se ovdje alkohola pije... :S... ;) Ne volim ga bas osim pive ali piva tehnicki nije alkohol to je prehrambeni proizvod :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se