LEGACY
to se zove dobra noc
18 odgovora1,896 pregleda
21 REP42%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#1
nas 3 jucer nismo imali vutre pa kao ici cemo se opiti i sada skupimo se mi poceli piti. i sada pp skuzi da ima nesto malo u kesi di skupljamo sjeme i stabljike (za sadnju i caj) razvrstamo sve i uspijemo skupiti za 2 sredimo to na marlija i sada dode kolega iz skole tenis i on zarolo jednu sredili i to. a posli pp je ima nesto njezine domace i to sredimo jos 2 velike njezina je bila predobra. bravo :bravo: pp cestitam ti jos jednom na dobrom uzgoju. bila je predobra noc
P.S. pogledaj vrijeme posta pp (nisam jos isao spavati ) :loche:
P.P.
POZNAVALAC618 REP2%
→ Ambasador
P.P.POZNAVALAC
okt 2006.
okt 2006.#2
ta noc je stvarno bila dobro, jer se nismo nadali da ce tako ispast....
isto tako i jucer...kao isli mi pit... zicala ja prijateljicu koja je imala za jednu, pa doso prijatelj zamotao jednu, uz to pili pivu, isli posli u park, lezali na travi i slusali muziku.... isli na pivu, pa opet lezali ....ludara
sutra nam vjerojatno dolazi narudba...pa ce bit veselo... :D weeeeeee
mm-ti si bolestan..... nema bolje nego nakon pusenja doma najest se i ic spavat... a on ostane budan cilu noc.... i cili dan..... auuuu....
11 REP22%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#3
najbolje je poderan doci kuci, obrstiti sve sto ima u kuhinji malo furati po netu pa onda na spavanja. Ja najvise volim otici na neki od chat kanala sa mnogo raje i onda furam po javi neka bolesna sranja :lol: :lol: i ljudi kontaju sta je samnom :roll: . Onda dozivljaje od te veceri prebacis na ovaj forum i sutra citas sta si poderan pisao
15 REP30%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#4
A ja imadoh sasvim uobièajen vikend za ovo doba godine... Roštiljanje kod mojih u vrtu (to kao za moj roækas), skupilo se par frendova, moj dragi ispekao roštilj, tetak donio deset litara vina (ja ne pijem, da se zna), ubili gicu i laganini glaðenje trbuha nakon ruèka... A naveèe pokupili frenda u gradu, pa se zaputili u p.m. negdje 30 km od Bjelovara u neki vinograd kod nekog frenda od frendovog frenda. I mi na pola puta, kad ono... rotirajuæe plavo svjetlo nas slijedi. Panika :shock: Vozaèku, prometnu... gulp :? i pustili nas... došli u vinograd oko deset, a ono bilo prase na ražnju (to su veæ pojeli dok smo mi došli) i gica ide u krug beskrajno... stalno su od nekud stizale... Doma oko 2, seks i spavanje... ustah se svježa ko ružica :sun:
Baj d vej, jel vama smeta što ja tak puno koristim zagrade i objašnjenja i didaskalije? A ja to tak lèoliiiim... 8)
kobasicat0r
LEGENDA6.919 REP19%
→ Zmaj
21 REP42%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#6
nesmeta meni to je ono sto je dobro detaljno opises sto je bilo ili nesku smjesnu scenu. meni je najdraze kada dodem doma nesto pojedem pa igrati nesto i tako raditi svasta (sranja kao u nekima eci peci pec na oruzija s kojim da ubijem neprijatelja :) sick) ili pogledati neki smjesni film. a najgore mi je kada tako izgubim cijelu noc do oko 7-8 ujutro a u 9 me zovu na posao grrrrrrr kako mi tada dode da tamo idem s sjekirom pa ljepo svih nasjeckam na komadice . :evil:
5 REP10%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#7
ma dobara je noc kad odemo ja i keno na dbr uzmemo za 10km vutre nasiljim se odemo kod amcike i slusam ziku
zajebancija bude :D :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8)
15 REP30%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#8
Hm, izgleda da svi dijelimo mišljenje o subotnjim izlascima.. Šta smo svi ovdje jednom nogom u grobu, a drugom na kori od :banana: ? Gdje je naša zlatna mladež, šta nitko više ne obilazi disko klubove, mondena sastajališta elite i skorojeviæa, pubove, kafane, kafiæe, birtije...? Sve penziæi :P Divlje izlaske u grad zamjenio je sad lagani dvokorak uz puni želudac... i sada zreli i debeli iscrpljenoj ženi u prolazu udijelimo poljubac :twisted:
P.P.
POZNAVALAC618 REP2%
→ Ambasador
P.P.POZNAVALAC
okt 2006.
okt 2006.#9
ma zajebi takve izlaske... izlazak je kad moja ekipa i ja (nas 3) idemo na nase mjesto u sumici i spalimo se, zezamo, pricamo, uzivamo!!!
a kad se zazelimo tih ludih izlazaka... nakon spaljivanja idemo na pivu ili legnemo u park na travu i slusamo muziku(kao nekidan...)
nema boljeg izlaska-dobra ekipa i vutra :D weeee
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2006.
okt 2006.#10
i mi imamo svoje mjesto u shumici....sam nas je malo više...al mi subotom preferiramo lokanje a ostale dane pushimo...a kad nas uhvati.....onda smo svi kod mog deèka u potkrovlju pa pušimo na bong...trebala bi to snimiti...uvijek uspijemo nekog nagovoriti da prvi put zapali pa umiremo od smijeha...npr.moj brat. u životu nije cigaretu zapalio a ima 20g. al je zato pljugao na bong ko true ganjaman...ljudi moji.....prestrašno....
probajte igrati jengu zgaženi.......lol
respect!
okt 2006.
1 / 10
okt 2006.
okt 2006.