Koliko vas ima?
Pario do pred 9 mjeseci godinu dana,pa opet počeo pušit...i danas si uzeo ovu kombinaciju :
Opet bacam cigare u smeće i krećem s parom...
Trenutno mi je najdraza tekucina RY4
Uzmi 20+ mg nikotinske tekućine i pari cijeli dan,pa javi kako ti je :D
Kad smo kod pucanja,stavio sam jednom 1 zrno ulja...mjesecima mi se vutra osjetila...a prvih 10 dana nenormalno...neznam jel pucalo jer sam i pusio svaki dan.
Imam ti ja recept za prestanak pušenja. Prvo si povučeš dim cigarete ili te pušilice pa si kažeš "aha zašto ništ ne puca", pa si onda kažeš "vidiš to me ne puca a ja to sišem (sa puno upitnika)????"
Ja sam nakon 16 godina pušenja duhana baš tako postupio i sad mi žao što sam popušio ko zna koliko auta i vikendica.
A kako istrpit nikotinsku krizu, pa ljepo, samo povećaš pušenje vutre i duhan ti ni netreba. Ja sam živi dokaz da se vutrom može izlječiti nikotinska ovisnost ;)
Ja proba parit neki dan i čini mi se da puca bolje od dima. Pošto se nema para napravija san svoju spravu za vejpanje, epruveta, drveni čep i kad se zamagli potegnem, grijem pomalo poviše sviče dok trava ne postane smeđa. Dosadno je podgrijavat pa čekat pa ponavljat to sve al bolje to nego potezat dim u pluča. :D
E-pušilica,tako je :D
Ma nemam problema prestat pušit,prestajao nekoliko puta bez ikakvih kriza...ali tada sam htio prestat,sad samo tražim manje štetnu opciju...za pluća i financije...100+ eu mjesečno na cigare...dosta je bilo,sad puknuo 80 eura i to je to.
Već naručio okus vutre tekućinu! :rasta: