VUTRA
ForumZajednicaOfftopicVutra i horoskop
LEGACY

Vutra i horoskop

180 odgovora15,447 pregleda
MeskalitoLEGENDA

feb 2012.

Malo smo istrazivali na chatu povezanost vutre i horoskopskih znaka pa evo malo da prebacimo i na forum gde cemo se svi ukljuciti . Za sad ,vodi jedan znak ,ali necu otkriti odmah koji :icon_lol:

feb 2012.

Za vodolije ka~u da ~ive obi no ispred svoga vremena.To ispada kao da sam popuaio ve grow a nisam ga joa ni posadio:icon_lol:
DJFlyHighLEGENDA

feb 2012.

ja osobno ne vjerujem u horoskop, iako moja stara vjeruje i masu ljudi, ja gledam da sami svoju sudbinu gradimo sa postupcima i odlukama koje donosimo i mislima. ali kao sta rekoh to je moje osobno misljenje. i horskop mi jedino ima smisla ako jako vjerujes u njega pa toliko vjerujes da ti sam sebi zabrijes da ce se to dogodit sta si procito ili cuo za svoj znak i onda se to dogodi mozda, jer sanse su 50%50, a znamo da ako sami nesto naparvimo, ili odlucimo se za nesto napravit da je to 100%, jer smo tako odlucili i to hocemo napravit. edit: ja sam vaga po horskopu i bas se gledam kao vaga i onda npr toliko se ufuram u to i kroz zajebanciju ali i za zbilju jer znam imat vutre u ruci npr, i gledam koliko bi moglo bit, kazem 0.65, bacim na vagicu i pise 0.62, i ne da bubnem broj nego otprilike i jednostavno koda dobim informaciju, koda mi je netko posadi u glavi, to isto tako dolazi iz moje podsvjesti kao jer sam ja "vaga" po horoskopu i to mnogo kao znaci u zivotu, samo sta sam ja taj izraz isto doslovno shvatio i tako ga unio u sebe, normalno, podsvjesno. eto toliko od mene! edit 2: hahahahaha ispricavam se na silnim editima xD zaboravio sam napomenut da je tako prije bilo, sad gledam na svaku stvar sta mi se dogodi u zivotu da sam je sam potaknuo mislima i odlukama i da sam sam doso do nje. ali svejedno mi je ostala "vagicna" ruka... somewhere deep down... peace out!
Big LLEGENDA

feb 2012.

ajmo akorpijeeeeeeeeeeee

feb 2012.

[bez sadržaja]
Nisam jaENTUZIJASTA

feb 2012.

Ja sam faking vodenjak,pa opet karina,osim sto mi stari karo mamu negdje okolo 5 mjeseca,ja sam proljetno dijete :D
Snjezana1971AMBASADOR

feb 2012.

Veliku ulogu u tome ima i podznak(u koliko ste sati roeni) gdje ponekad podznak mo~e dominirati pa se osoba viae nalazi u podznaku(sve svoje mane i vrline) nego u domicilnom znaku. Ja sam vodenjak s podznakom u Strijelc-u.
derataurPOZNAVALAC

feb 2012.

horoskopski znak navodno osobu prati do 30 godine otprilike i nakon toga pocinje prevladavat podznak...definitivno nesto ima u horoskopu,sve je zapisano u zvjezdama:thumb:
DJFlyHighLEGENDA

feb 2012.

razumijem ja to i ja vjerujem da je sve povezano itd. ali pogledajte malo ovaj horskop, kad ja vidim staru da gleda novine medju zadnjim stranama svaki dan da zna kakav ce joj dan bit, dodje mi da placem. neki debil sta pise u novine odredjuje njoj i mnogim ljudima dan, i ljudi se ravnaju po tome, ovaj danasnji horskop nije ono sta treba bit, sve zapravo vrti jako puno love... sigurno je sve povezano, ali sigurno je i dublje od "horoskopa" s kojim smo mi upoznati. peace out!

feb 2012.

:banana_rasta:ma meni je najja i horoskop u reklamnim novinama od kauflanda:)...za vodoliju uvijek piae; car si,ide te sve u ~ivotu a ata te tek eka,ma savraenstvo:) I ata drugo nego trk u kaufland i pol' plae ostaviti tamo,hehe
derataurPOZNAVALAC

feb 2012.

kada sam reko da ima nesto u tome mislio sam vise u natalni horoskop...da nas polozaj zvijezda i planeta u trenutku radjanja odredjuje kakvi cemo bit po naravi(vise manje). ovaj tjedni,mjesecni horoskop je cisto prodavanje magle
bozgaLEGENDA

feb 2012.

Vodenjak i ljudima sam obi no udan i ka~u da previae fantaziram :)
petarpan135ENTUZIJASTA

feb 2012.

Po ovim podacima ja mislim da su ovnovi najzesci uzivaoci marihuane.:spliff:
MarcoPoloLEGENDA

feb 2012.

Mozda jesu najcesci...al definitivno nisu najzesci ;-) Bik...za mene kazu da sam tvrdoglav i zajeban...ma nemaju pojma ;-)
HighBadgerPOZNAVALAC

feb 2012.

Ma Device imaju najurednije boxeve... :icon_lol:
petarpan135ENTUZIJASTA

feb 2012.

Tacno je da su device i ovnovi po ovoj gore anketi najzainteresovaniji,ja sam podznak bik.:cool44::icon_smile:

feb 2012.

Pisces, Ribe, Fishes.
maverickAMBASADOR

feb 2012.

Celi horoskop temelji se na geocentricnom shvacanju univerzuma, te je iz toga razloga odmah vritnjak v kmicu (ilitiga pucanj u prazno). Ako si zbog horoskopa zamislis da bude nest dobro proslo odma si optimisticniji, pa nakraju radis stvari s vise volje i krajnji mozebitni rezultat toga je pozitivan. Dobro veli Deratur, sve tajne jesu zapisane u zvezdama, al je odgovor u astronomiji, a ne astrologiji. A kak bi rekel Carl Sagan (Carl Sagan - Wikipedia, the free encyclopedia) jedno je prodavanje magle, a drugo znanost i ipak nijedne novine nemaju obaveznu kolumnu o astromiji. Usput preporucil bi vam Saganov Cosmos serijal (Cosmos (TV mini-series 1980) - IMDb) jedan od najboljih dokumentaraca kaj sam pogledal do sad u zivotu. Zvezde nisu staticne i pomicu se, ali jako sporo, tak da kroz koji miljon godina tih zvezdanih konstalacija nazvanih po astroloskim znakovima vise nebude, a tockice se mogu u ko zna kaj spojiti onda (list biljke neke mozda:). Jos jedan gadan dokaz protiv horoskopa su slucajevi blizanaca kad jedan od njih pogine, a drugi dozivi duboku starost, a horoskop, pa i natalni im je isti. Aktualni nelepi slucaj ak bas nekoga zanima Preminula djevoj, a njenoj sestri prakticki nist. Horoskop isto kak i vjerovanja u boga ili bogove uvjerava ljude da im neko drugi kroji sudbinu, kaj je cista bezvezarija i izlika ljudima da nerade na sebi, skolovanju, etc. Astrologija ima isto smisla kolko i iscitavanje utrobe zaklane kokosi, ali to je ono, moje misljenje.
derataurPOZNAVALAC

feb 2012.

Cosmos (TV mini-series 1980) - IMDb stavio skidat :b_hop: skoro 9 giga,to mi fali za ove snjezne dane nes za gledat...pogledao vecinu serija i filmova
MeskalitoLEGENDA

feb 2012.

Sta je sa blizancima vutrasima , ima li ih .... Za sad ovnovi u blagoj prednosti nad devicama
_zEn_ISTRAŽIVAČ

mar 2012.

Blizanac se javlja. Eto da razbijem led. :) Gde ste braco blizanci?!
FukmondoAMBASADOR

mar 2012.

idemo malo ovu temu dic iz mrtvih,smo 44tvoro su se izjasnili:postcrisis:
deastateAMBASADOR

mar 2012.

45. :)

apr 2012.

izgleda da je to istina. :D

apr 2012.

evo jos jednog :) (5.6)
HookerLEGENDA

apr 2012.

i Evo da se i ja izjasnim po ovom pitanju
laseriISTRAŽIVAČ

apr 2012.

Vagetina :)
orbitLEGENDA

apr 2012.

[bez sadržaja]

apr 2012.

ja mislim da skorpioni imaju naj urednije boxove:)

apr 2012.

Eeeee ja sam rak,koliko vidim nema nijednog da se javio pa cu ja bit prvi.Za nas ljudi pricaju da smo umjetnici koji su povezani s majcinstvom i rodenjem,uz to smo intelekti.Po tom pitanju ja bi sad bio Picaso hahahahah.Slazem se da svaki horoskopski znak je povezan sa drugim istim,ista misljenja i utjecaj na njih,koliko sam ja primjetio.

apr 2012.

476.IPB :)
xxrobixxAMBASADOR

apr 2012.

+1 ovan otkrio ovaj topic :P
mr.mrkvanENTUZIJASTA

apr 2012.

[bez sadržaja]
MeskalitoLEGENDA

sep 2012.

Srecni rodzendani svim devicama Trenutno stanje : Ovnovi vode ,slede skorpije pa device
naturaPOZNAVALAC

sep 2012.

ima i bikova, ali ja sam racic

sep 2012.

Bili bi ste svi vi ~edni, da nema nas Vodolija:icon_lol: Duvat a ne pit'...hehe Nego, mo~e li mi tko rei ata je **** ****** u horoskopu? 21.05....bik ili blizanac:ludak

sep 2012.

Rak ovdje ide pljuga :dada
jesamZMAJ

sep 2012.

blizanci
TropicoLEGENDA

sep 2012.

`korpija :kauch

sep 2012.

ja ovan,~ena bik,mala isto bik...mo~ete mislit kako nam je veselo kad svo troje tvrdoglavih neato zacrtamo (naravno,svako svoju shemu zabrije) :)
SulundarAMBASADOR

sep 2012.

heheh ;)
MeskalitoLEGENDA

okt 2012.

Pa da cestitamo i svim skorpijama koje su trenutno druge ... p.s. Bikovi prestigli device i preuzeli trece mesto :) p.p.s.Sad mi rekose na chatu da sam poranio

okt 2013.

ma bikovi su najvece hedoniste :)) high life ! :smoke18:
iggimPOZNAVALAC

okt 2013.

jare :dada podznak bik

okt 2013.

Ja sam sretan bez obzira ato horoskop ka~e da nisam :vb_kez: .
artisticLEGENDA

okt 2013.

ja sam roen to no na prijelazu iz vage u akorpiju...a slu~beno sam akorpija :D
Happy rabbitAMBASADOR

nov 2013.

Ja , podznak
H2O888LEGENDA

jun 2015.

ja djevica,u kineskom zmaj:)a evo i jedna zanimljiva stranica pa pogledajte sto ste u drugim horoskopima... http://www.bosnic.com/Astrologija-03027.html

jun 2015.

VAGA, a gavran u indijanskom.. http://www.sensaklub.hr/clanci/Horoskop/indijanski-horoskop-duh-koje-zivotinje-zivi-u-vama
MeskalitoLEGENDA

jul 2015.

Pozdrav lavovima , na blagom su prvom mestu

jul 2015.

Blizanci, podznak akorpion, u kineskome atakor (pantagan, hehe). :rasta:
DegustatorLEGENDA

jul 2015.

radjeno je testiranje gde bi svakom ispitaniku dali isti horoskopski znak a da to oni ne znaju. I svi su se pronasli u njemu iako to nije bio njihov horoskopski znak... tako da... edit: i sad dok citam o svom znaku,bukvalno osecam da me usmerava po nekom "njihovom" nahodjenu. Udju budalastine u podsvest i tripuju na prazno. Sreca pa cu zaboraviti na to sve kolko ... hmm,pardon,vec sam zaboravio. Prisecam se jedino da cu u ovoj godini dosta putovati :) edit sto je i tacno. Biljke ne trpe susu...vozi tamo-vozi ovamo...kilometar sat samo cepa,a a lampica za gorivo se ne gasi. Bar je to kvalitet,ne bi ta pregorela more nikad !
marihunelISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Astrologija i horoskop nemaju baa puno toga zajedni kog. No ima neato u astrologiji.. Ako nekoga zanima psihologija i poznat mu je Carl Jung ili ge Mayers i Briggs, utemeljitelji moderne psihologije po ijim uputama se i danas rade psiho analize paterna ponaaanja, mo~ete primjetiti da se straano poklapaju astrologija i karakterizacija psihe po gore navedenim ljudima. Ovdje mo~ete ispuniti test, budite iskreni, iznenadit ete se rezultatima..

avg 2015.

po tom testu ja spadam u 3.2% of the total population (Enthusiastic interest in everything and always sensitive to possibilities. Non-conformist and innovative.). samo ne kontam kakve veze ima test sa temom
marihunelISTRAŽIVAČ

avg 2015.

Trebao bi imati veze jer se rezultat uglavnom veoma podudara sa horoskopskim znakovima a ova vrsta profiliranja se koristi kod testiranja pri zapoaljavanju diljem svijeta. Kako je bilo postova da horoskopski znakovi niata ne zna e, povukao sam paralelu sa MBTI testovima jer mo~da ipak neato zna e. Niata ne tvrdim, samo nudim jedan druk iji pristup horoskopu, tj. astrologiji.
TarzanZMAJ

avg 2015.

meni je ispalo: Your type is: ENTP

avg 2015.

zaboravio si malo bitnih detalja da prekopiras ;) ENTP nam nista ne znaci, to su samo "dimenzije" koje meri test, a di su malo konkretniji rezultati :)
L0oDZMAJ

avg 2015.

Vaga :)
jesamZMAJ

avg 2015.

INTP - "Architect". Greatest precision in thought and language. Can readily discern contradictions and inconsistencies. The world exists primarily to be understood. 3.3% of total population.
TarzanZMAJ

avg 2015.

Jung Test Results Extroverted (E) 58% Introverted (I) 42% Intuitive (N) 78% Sensing (S) 22% Thinking (T) 79% Feeling (F) 21% Perceiving (P) 75% Judging (J) 25% Your type is: ENTP ENTP - "Inventor". Enthusiastic interest in everything and always sensitive to possibilities. Non-conformist and innovative. 3.2% of the total population. a evo i s jedne druge stranice.. di su tvoji? :)

avg 2015.

ma isto to samo su drugaciji %, stavio sam in medias res u post, nisam ni od tebe tazio bas detaljan izvestaj, neg samo malo vise od 4 slova :)
StipeZMAJ

avg 2015.

Jung Test Results Extroverted (E) 62% Introverted (I) 38% Sensing (S) 85% Intuitive (N) 15% Feeling (F) 71% Thinking (T) 29% Judging (J) 50% Perceiving (P) 50% Your type is: ESFJ ESFJ - "Seller". Most sociable of all types. Nurturer of harmony. Outstanding host or hostesses. 12.3% of total population. Na neka pitanja je dosta tesko odgovorit. Na dosta njih sam morao razmisljat i preispitivat sam sebe. Ne znam dal pod "seller" misle na prodavaca ali ja ne znam ni kupit ni prodat i to je valjda zadnje sto bi radio :D

avg 2015.

ma ko sto sam ti ja "pronalazac", jedva pronadjem par cistih carapa u ormaru ;) ne ocekuj bas puno od on-line testa licnosti :)
TarzanZMAJ

avg 2015.

to bi bilo onda ono "messy" a i "disorganized" - http://similarminds.com/jung/entp.html :) ne misli se na "pronalazac" tipa Indiana Jones :D smijesno mi je ovo ali naravno da ima vise istine nego u horoskopu u kojeg ne vjerujem..

avg 2015.

ako ima zainteresovanih moze se i otvoriti tema o jungu i tipovima licnosti, da ne brljamo sad to sa temom horoskopski znaci :)
d@niZMAJ

avg 2015.

Extroverted (E) 71% Introverted (I) 29% Intuitive (N) 93% Sensing (S) 7% Thinking (T) 84% Feeling (F) 16% Judging (J) 50% Perceiving (P) 50% Your type is: ENTJ ENTJ - "Field Marshall". The basic driving force and need is to lead. Tend to seek a position of responsibility and enjoys being an executive. 1.8% of total population. zanimljivo :)
H2O888LEGENDA

nov 2016.

negdje sam bi procita da se mora svih 12 znakova prozivit kroz reinkarnacije
OnlyQPOZNAVALAC

dec 2016.

Blizanac u podznaku Vage Uajmee!!!
jesamZMAJ

maj 2017.

ovisi o godini roenja
jesamZMAJ

maj 2017.

meni je tako objaanjeno + ascedent :) ata sad rak???
jesamZMAJ

maj 2017.

eo, meni svejedno, tak i tak se osjeam ko laf-ica but sometimes I fell like sheep :) tak je to na Balkanu i ata se tu mo~e :)
rKj420ZMAJ

nov 2018.

Ajmo da vidimo jel se promenila dominacija znakova na forumu, glasajte xexex :cool23:
.i.ZMAJ

nov 2018.

pih, dominacija Lavova se nastavlja

nov 2018.

Lav lav :D Ima nas opor
HermicLEGENDA

nov 2018.

Su leb te j... 10 posto Bikova? A ima li onda i kravica? :rofl::thumb:
MeskalitoLEGENDA

mar 2020.

INTJ - "Mastermind". Introverted intellectual with a preference for finding certainty. A builder of systems and the applier of theoretical models. 2.1% of total population.

apr 2020.

e jeeeeeeeeeste Slobodne Vage  pri i nikad kraja, slatki bljeskovi strasti I flertovi obele~ie ovu sedmicu. Prilika za zabavu ima, a za ljubav  pa, onako, mo~da, videemo. zaboravili korona faktor :lol:
KönneRLEGENDA

apr 2020.

Pridru~ujem se vodenjacima, nepopravljivim sanjarima ::grupnjak::
BadiZMAJ

apr 2020.

Djevica, podznak Lav...veoma zahebana kombinacija.:razvaljen:: :D

apr 2020.

Vodolija, "nepopravljivi sanjar".. :smoke:

apr 2020.

Urezalo mi se u secanje. Na radiju bila tema kakav je ko u krevetu, kad dodje red na vodolije oni nju preskoce, procitase za ribe... muzicka pauza i onda spiker rece: "A sta reci za vodolije. Ona samo lije, lije, lije...." :rofl: Edit: @Cupcupava Valjda suze, radosnice, od srece i miline...
KönneRLEGENDA

apr 2020.

Hahahahah ne znam ato rei..osim, ato stariji to gori :rofl:
GronaZMAJ

apr 2020.

Veamaaina u podznaku panj..

apr 2020.

A ata lije, suze? :)

dec 2020.

Pozdrav, :).
KönneRLEGENDA

jan 2021.

`ta kad ti se datum pomjeri iz jednog u drugi znak? Jesam onda pola jedno pola drugo ili biram kad mi se ata svidi u tjednom horoskopu?:confused::ajnstajn:
GronaZMAJ

jan 2021.

Pa sestro to je horoskop! Uvijek biraa samo ata ti (ne)odgovara :D :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se