VUTRA
ForumZajednicaOfftopicGladovanje
LEGACY

Gladovanje

120 odgovora7,073 pregleda
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

Planiram dobro ocistiti tijelo ...... I odlucio sam se za ciscenje organizma postom sa sokovima/vodom..... Moj plan je 2 dana jesti samo povrce i voce(malo), zatim 1 dan sirovo povrce i voce(jos manje), zatim 2 dana samo sokove i cajeve piti, zatim 2 dana samo vodu, pa onda 1 dan sokove te zatim kroz par dana povecavati kolicinu hrane koju cu jesti.... Navodno se kroz 1-2 dana totalno navikne i normalno funkcjonira a to mi je jako bitno jer si trenutno ne mogu priustiti odmor koji cesto ide uz "terapijski post"..... Inace na netu ima hrpetina o postu sa vodom/sokom... Trbalo bi biti dobro i za spiritualni razvoj... To razdoblje ne bi uzimao nista osim Trave i Duhana (i to samo tu i tamo da ublazim moguce nuspojave).... Jel ima netko iskustva sa takvim postom pa da mi da neki savjet...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2009.

uj ti gluposti...pa ako ve istia tijelo, onda se odrekni i trave i duhana! :icon_lol:

apr 2009.

Hehe,reci ~abi nemoj u vodu:icon_lol:
BlacknessISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Pa ako THC ne cisti tijelo, onda stvarno ne znam sta cisti :D
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

ma zaboravio sam dodat nakon 3 dana bez hrane dolazi 6h bez Trave i Duhana :sun2:...

apr 2009.

LOL slazem se sa rafazi-em, posebno u vezi duhana, mda ti on moze utoliti glad xD al ono sto slobodno mozes koristiti uz voce i povrce jest smedja riza, sjemenke.. trebas konzumirati dosta tecnosti, po mogucnosti izvorska voda... sokovi od povrca i voca, biljni cajevi... caj od maslacka je dobar za razgradjivanje otpadnih tvari i toksina... ja sam bila na necem slicnom tri mjeseca, na kraju sve ostalo mi se zgadilo i promijenilo je ukus... dosta mi je trebalo da se ponovo naviknem na neke namirnice u kojim sam nekad uzivala hehe
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2009.

Kad je već tema o gladovanju, tek toliko da spomenem... Ne znam da li znate, ali postoji tzv. Breußova metoda, a radi se o sustavnom i sistematskom izgladnjivanju si ciljem liječenja prvenstveno raka, a i nekih drugih bolesti. Veliki broj ljudi izliječio se tom metodom, a i sve veči broj liječnika onkologa podupire tu metodu. Osobno znam za slučaj jednog čovjeka koji se izliječio na taj način. Za detalje, guglajte... Peace! :wave:
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Hm ne vidim baa neki smisao ovoga. Od ega ea si to no o istit organizam i ima li to iaenje dovoljno pozitivan u inak da pokrije loae zdravstvene posljedice koje pretpostavljam da izgladnjivanje nosi? A ato se ti e spiritualnih shema mislim da je Huxley to dosta dobro pojasnio u raju i paklu. Nema nekog smisla da do spiritualnih iskustava doalzimo metodama poput posta koji su atetni za tijelo i straano iscrpljujui kada su nam dostupni mnogo prakti niji, sigurniji a vrlo vjerojatno i bolji na ini (psihodeli ne droge npr.).

apr 2009.

pa ocistit ces tijelo od raznih toksina koji se u tebi sam slazu unosenjam svega i svacega... posebno zbog danasnjeg nacina ishrane, jbno ti je ak si student ili skolarac, slabo vjerujem da imas previse vremena da gledas sto jedes, vec kupis si nes smarises i ono ajmo dalje, ne pijes dovoljno tecnosti, sve se svede na kafice itd itd... ak se odlucio na to, predpostavljam da i ne vodi previse racuna o svojoj ishrani... a s vremena na vrijeme svima se preporucuje da naprave ovakvu vrstu posta... time mijenjas i rad metabolizma... a sto se tice spritualnosti, mislim da i nema neki ucinak... osim ak bas izgladnis pa ti se pocne od gladi mutiti vid, padas u nesvijest ili pocnes halucinirati... mislim ak to trazis, gladovanje ti nije najbolji nacin, sam ces narusit zdravlje...
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Imaj na umu da post ne bi trebao raditi ako imas tzv. vaznih i neodgodivih obaveza, i mada je to glupost jer nista ne moze biti vaznije od tebe samog, ali eto... Te dane dok budes radio ciscenje organizma, posveti se samo sebi, opusti se, ogradi se od svega sto ti smeta, citaj knjige ili slusaj glazbu ili radi nesto sto te inspirise, meditiraj, preporucujem da budes sam barem vecinu vremena ako ne mozes cijelo vrijeme, no opet ako ti samoca cini da se osjecas neugodno, onda nemoj, u tom slucaju provodi vrijeme s osobama s kojima ces moci da se upustis u duge i dubokoumne razgovore, i koje ce ti pomoci da se popnes za stepenicu vise na spiritualnoj razini. Naravno da sokovi trebaju biti spravljeni od svjezeg voca i da ih trebas piti odmah posto si ih pripremio da bi iskoristio puni potencijal, no to sve vec znas :icon_lol: Ista stvar sa cajevima. I trebas unositi mnogo tekucine u organizam, 2 litre dnevno je donja granica. Ne znam jesi li vec odredio koje ces cajeve piti, uz pomoc caja mozes znatno djelovati na sve moguce nuspojave, kao i na svoje raspolozenje. Ako te nesto po pitanju ovoga zanima, pitaj :costumed-smiley-027 Ja preferiram raditi ciscenje organizma krajem ljeta jer tada mogu koristit sve biljke ( cajeve, ne travu :icon_lol: ) koje sam ubrala i koje su relativno svjeze i sadrze najvise minerala i vitamina buduci da su tek osusene. Takoder ne znam sta mislis kad kazes duhan, no definitvno ti ne bih preporucila duhan iz cigareta, samo ces jos gore napraviti. Ako si redovni pusac, i ako se za vrijeme ciscenja organizma odreknes cigareta, preporodit ces se :icon_lol: osjecas se toliko bolje da ti ne mogu rijecima opisati, to jednostavno moras iskusiti. Dakle, definitvno NE cigaretama za vrijeme posta. Sto se trave tice, to je druga prica :costumed-smiley-027 Nadam se da ces sa nama podijeliti svoje iskustvo koje ce vjerujem biti pozitivno :)
DžidžadžojacPOZNAVALAC

apr 2009.

NIKAKO NE RADI TO usporiea metabolizam, i samo ea napraviti goru stvar. Kada se vratia na staro, ugojiea se viae nego ato si izgubio kilograma. Izbaci iz ishrane sve ato je pr~eno, premasno i svu brzu hranu.Jedi dosta nemasnog mesa kao ato je pilee belo, uretina, konjsko, crveno. Od ugljenih hidrata, ovsene pahuljice, pirina , krompir. Jedi sve salate da ti pomogne varenje, vlakna su jako bitna. I naravno fizi ka aktivnost je va~na.
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

ne bih rekao da se grozno hranim al ni bas ni da ne moze zdravije.... a nikako se nebih slozio da je ovo stetno.... je da treba pripaziti na neke stvari ali nakon sto sam dosta to proucio stvarno me privuklo.... to nema veze sa "klasicnim" izgladnjivanjem.... a i ovo koliko ja planiram nema veze sa gladovanjem po 40 dana sto bi mene mozda i ubilo dok "istreniranima" koristi.... fascinantno je koliko nam malo hrane zapravo treba... ovakav tretman tijela(ujedno i uma) moze samo pojacati psihodelicna iskustva :sun2:... no ne planiram ko neki ljudi odma na kraju posta nego pricekat koji dan da malo nadoknadim snage za trip :)...
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

@Eva Rain e to mi najsjebanije sto nebi to trebo radit kad imam obaveza.... a ni da me briga za kojekakve pizdarije :2flip:... al ono oko 1. maja cu fino "odradit" to... a to znaci najamanje 3 dana samo sokovi/cajevi a dalje ako budem mogao... @D~id~ad~ojac to sam i ja misli da ti se uspori metabolizam.... e al to ti se prije dogadja kod gladovanja kad nastavljas malo jesti.... naravno i ovako se uspori metabolizam ali zato jednostavno ne krenes odmah jesti ko prije nego se postupno vracas na staro i sve ok... gle neznam nikad to nisam radio ali sam dosta proucio i stvarno nema veze sa izgladnjivanjem osoba koje zele biti kosturi, uglavnom nema ni puno veze s mrsavljenjem... to je vise nuspojava...
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

apr 2009.

mislim da nije mislio na full spiritualno iskustvo..nego na chishcenje hrama (tela) pred moljenje..za full iskustvo uopshte nije potrebno izgladnjivati se..buda je to pokushavao time shto je jeo samo po jedno zrno pirincha na dan pa je shvatio da ne ide.. ne bi bash rekao da su psihodelici sigurniji i bolji nachin jer na silu otvaraju portal za hipersvemirska putovanja na koja chovek mozhda i nije spreman,mada je skoro pa jedini nachin s obzirom na brzi lajfstajl koji danas vodimo..
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

4 dana nisam jeo. Prekinio jesti odjednom, jedino sam pio cajeve, zeleni, crni i koprivin. 2 dana je glad, onda prestaje i mozes nastaviti, ali nakon 4 dana sam izgubio volje i poceo papati :) Inace, za sve one koji govore da je to losa stvar, sjetite se ako ste imali psa ili macku i ako su bili duze vremena bolesni, obicno jako smrsave. Zivotinje prakticiraju post za ozdravljenje, to je u njihovim nagonima uprogramirano. Cijela mudrost iza toga je da tijelo jede sebe, jede bolest i prociscava se i na kraju izlazi jace nego sto je ikad bilo. Uz terapiju smolom THC-a, svakako smatram odlicnim nacinom izljecenja post, ali i solarnu jogu gdje se moze ujediniti post i punjenje osnovnim izvorom energije u svrhu eliminiranja bolesti iz tijela. Imate na galaksija forumu tema u vezi ovoga, ljudi prakticiraju pijenje soka limuna za vrijeme posta, uz cajeve i cistu vodu.
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Dzidzojedac, metabolizam bi se usporio tek nakon sto bi se post prakticirao na duze staze, to je obrambena reakcija organizma, no kontroliran i planiran post koji ne traje predugo moze imati samo pozitivne efekte. Proguglaj malo, vidjet ces :) da ti sad ne pisem sve :) DirtyD, ne znam kakav je obicaj u mjestu gdje zivis, no u Bosni za vrijeme prvog maja dosta osoba zavrsi na hitnoj ( trovanje alkoholom ) i zato svaka cas ako ne planiras piti uopce za prvi maj :icon_lol:
VirtuousISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Nikada nisam postio niti imam namjeru. Mislim da je to jedna od najgorih teorija iaenja. Od isprobanih metoda savjetujem: 01. Rokanje aktivnim ugljenom i medicinskom soli su jedan od apotekarskih na ina koji provjereno djeluju ali nisu nu~no i najzdraviji, plus ako imaa problema sa bubrezima - ne savjetujem ovaj princip. 02. Od napitaka pij isklju ivo sljedee: kineski bijeli neobraeni aj i zeleni aj, cijeeni sok od naran e i sok od brusnice. Naravno sve ovo popraeno normalnim koli inama vode. 03. `to se hrane ti e, ovo su namirnice koje rasturaju u iaenju (naravno, ovisno o pripremi): brokula, svje~a brusnica, borovnica, riba, maslinovo ulje, apinat, celer, ri~a, aparuge, mrkva, juha od povra, arti oka, bob, graaak...itd. 04. Baci se na kuhanje juhe od povra (kombiniraj to povre razumno jer ipak ~elia juhu, a ne bljuvotinu). U juhi nakon kuhanja povra ostanu svi vitamini koji su bog i batina kod iaenja. 05. Od dodataka prehrani savjetujem modrozelene alge koje te dr~e aktivnim, opskrbljuju tijelo prijeko potrebnim mineralima i daju ti dovoljno energije da se po nea baviti bar nekim oblikom sporta. 06. Po ni se baviti nekim sportom (minimalno 3 puta tjedno). Tr anje je obi no naju inkovitiji na in izbacivanja loaih tvari putem znojenja, metabolizam radi ko nenormalan, ne oduzima mnogo vremena i ne trebaa biti profesionalac da to odradia. 30 minuta tr anja 3 puta tjedno je sasvim dovoljno. 07. Ako si skroz popizdio za iaenjem, onda se baci na makrobiotiku. Evo frendica mi ima recept od kojeg bazdia mjesec dana po svemu ato si ikada stavio u sebe, ali nakon toga nastupa prosvjetljenje. 08. Cigarete mo~ea nastaviti puaiti ali okani se vutre ako planiraa iaenje jer mi to jednostavno nema smisla. Od namirnica jednostavno kombiniraj gore navedeno do iznemoglosti, ne zasoljuj hranu i kloni se aeera. `to se ti e mesa, puretina i piletina su sasvim prihvatljive.
Kurblaj KanAMBASADOR

apr 2009.

Dodao bih jop u genjinu listu preparata za iaenje i aj od koprive koji mo~ea fino i nabrati u ovo vrijeme, a njega se uvijek spominje da isti krv(ata god to zna ilo)
Yami_RazielAMBASADOR

apr 2009.

a da jednostavno krenes samo jesti voce i povrce? xD cini mi se nekak lakse... xD

apr 2009.

LOL da nisi mislio obrnuto... o.O
gargamelPOZNAVALAC

apr 2009.

kakav bozji post? covjek je takav kakav je, i kao takav mora jest.. kakvo ciscenje? od cega? a zasto to mora bit na laksi nacin za 4 dana? ako mislis da si tako "pun toxina" pazi bolje sta jedes, a ne nikakav post, to apsolutno nikako nemoze bit dobro.. ovo sa zivinama, ja isto kad sam bolestan ne jedem, ne zato da se izlijecim, da "pojedem bolest iznutra", nego jer mi je lose i nemogu.. a ako se natjeras da jedes brze ozdravis (dobro, ovisi i sta jedes), jer ti hrana daje snagu.. nikakvo sunce i molitva.
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Molitva je odlicna autosugestivna pomoc. Vidi se da si zaobisao detaljnu raspravu u vezi sunca: https://forums.vutra.org/putovanje-na-mentalnim-talasima/3752-sungazing-surya-yoga.html
gargamelPOZNAVALAC

apr 2009.

ajaj.. nisam procitao detaljno ali mislim da su vise manje gluparije.. da ljudi zive od sunca imali bi jedno divovsko oko umjesto vrlo velikog i kompleksnog probavnog sustava.. cak ni biljke ne zive samo od sunca.. mozda je netko i prezivo neko vrijeme od vode ali to ekstrem, rubni slucaj, kako god hoces, a ekstremi su u pravilu los izbor...
_zEn_ISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Ako, covek odlucio da apstinira. Podrzimo ga :icon_arrow: Napred prljavi, sretno u ciscenju! :rofl:

apr 2009.

Evo,iz mog iskustva a postova oliti gladovanja imam iza sebe nije va~no kad kako i zaato i ne u nikad viae,ako ti je ovo namjera post e ti definitivno pomo i.I zaboravi usput na duvan i frulu,jer e te to samo dodatno "mantati".Ka~em dodatno a evo i zaato: recimo cili dan pomalo pijea aj,uz to samo malo kruva dolazi u obzir,ali malo,tokom dana po injea gubiti vitamine,kalorije i sve ono ata si trpa u sebe dan prije ata nam daje energiju za normalno funkcionirati.Po nea li s ajem ve ujutro, za vrime ru ka recimo u 1 ili 2 sata e ti se ve ia enje u initi kao loaa ideja,ali to mo~da samo meni padne na pamet pa zanemari. Tokom dana ea sve viae i viae biti slabiji to nije re eno GLADAN jbg,po e ea kukati jer se osje aa slab,bez energije,nekako iscrpljen itd,a ovik kad je slab i kad mu je teako u ve ini slu ajeva se tek onda siti dragog Boga ili nekog koga se u svakodnevnim okolnostima nebi sitija,i po~eli moliti ako niata drugo onda za hranu,hehe,ali od toga sve po inje. Da samo ka~en da se ujutro probudia ko beba,~elja za svakakvom hranom te donekle proe i trebalo bi ko o e nastaviti. Moje su ~elje sutradan ipak bile nastaviti ~derati po starom,i viae san cijenija i hranu ata o u re i da pozitivnoga puno ima,ali malo patnje za to pozitivno je nezaobilazno,jbg. Da ka~en joa da san ovo po eja pisati gladan ko pas,i nisan uspija ni do i do pola iaa san se ubiti hranom:eyebrows: Radije se nemoj mu iti ako o ea gladovati zbog nekih drugih razloga,nije dobro. :joint2:
choki123POZNAVALAC

apr 2009.

hm od posta ti nee niata bit ne boj se,previae se pri a u prazno sa nekim poluznanstvenim objaanjenjima,o emu se uope raspravlja tu,kako mo~ea donosit zaklju ke na temelju ne ega ato ne znaa ili mislia da znaa,jer si uo na satu biologije u osnovnoj akoli da ako ne jedea ne znam nekakvi toksini ovo ono il ata ve,a kad neato ujea kao recimo ovo ato se ti e sunca pa ne mo~ea to samo tako odbacit,sluaaj obadvije strane ako te zanima:costumed-smiley-027:pat: a konkretno ato se ti e posta,ako se ~elia "o istit" ne moraa nu~no gladovat i pit vodu,jedea neko svje~e voe povre ajeve sjemenke i amen
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

evo veceras krecem sa pokusnim :D postom.... 24h i ne planiram se na~derat nakon tog nego nesto lagano navecer...... pa da vidim kak to ide...

apr 2009.

Sritno,,hehe,ali bez duvanja:vb_kez:
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

evo uspio sam 24h mozd malo duze(jedino sam popio casu razrjedjenog paradajza i od tog mi skroz nestala glad) al sam pojeo obrok normalne obilnosti :D ali zdrav.... ni bilo tesko... tako da bi mogo uspjet veliki post...
AnarhosterENTUZIJASTA

apr 2009.

Evo, preporu io bih ti ovo: http://www.youtube.com/watch?v=c0jCZqYi7y8 Iz prve ruke znam da djeluje. Slu~i upravo iaenju tijela od toksina, ali prodaje se pod dijetu.

apr 2009.

haha veoma mi smijesno ovo ''carobna voda'' omg xD

apr 2009.

Ali probaj 3 dana bez Trave i Duvana:icon_lol:

apr 2009.

krivo si nazvao temu, ostavlja loa dojam... evo da i ja podijelim svoja iskustva sa postom... postio sam u par navrata pred koju godinu..najdu~e sedam dana kad sam smraavio sedam kila :p.. htjeo sam ja i du~e, al su me onda po eli doma korit pa sam gubio svoj mir i odmah zatim i zdravlje polagano...pio sam samo vodu i aj zeleni bez ae era.. joa sam radio svoj posao i zanimljivo da imaa snage baa kolko ti treba... a sad viae ne postim jer re e Isus da mu je dra~e milosre od ~rtve: .. no ukoliko nema milosra u vama i ukoliko ~elite doznati koliko ste ovisni o zemaljskom ~ivotu, probajte jedan dan izdr~at bez hrane.. ato iskuaenje bude vee, to ste podlo~niji tome... a prvi dan je najte~i.. drugi i trei ve osjeate istou srca i navalu duha.. molitva i-li meditacija su potrebni za ispravan post.. cilj je postii poniznost i skromnost, te istou i svetost.. stoga to treba raditi bez puno "pri e"..par puta sam postio po tri dana, a jednom sam odigrao i turnir u brzopoteznom aahu trei dan, i bio sam prvi ;) ,prvi i posljednji puta.. a bio sam se nekao dal da igram.. pa sam se tu ve er po astio :)) .. a po nete i cijenit hranu, okuse, i ~ivot od tog pro ia enja...
wannabeshaman1POZNAVALAC

apr 2009.

da, ni meni se baa ne svia naziv gladovanje :P stvara mi mentalnu sliku nimfomanskih redovnica u agoniji zbog seksi dominikanaca iz samostana preko puta, cjedi im se slatki nektar niz noge dok...krunica...seks toj...ne ne neeee!moram stat dok joa mogu :rofl:! "gladovo" sam nekoliko puta obi no oko 2 dana(jedanput skoro tri) prvi put s 12-13godina. nije da sam sad planiro neato...kao spritualnu obnovu ili dijetu :D ve mi hrana nije pasala,sve ato bi jeo me nekako iritiralo i gadilo mi se pa mi je onda bilo bolje ne jest dok mi se ne vrati apetit da s guatom to radim. (ako me thc iata nau io onda je to kako u~ivat u hrani :) ). al glupo mi je sad poricat svoju glad, forsirat to nejedenje. trebalo bi se i za tim da se nekako ukloni glad a ako to ne uspjevaa onda je sigurno manje atetno jest.kad bi iao planirano u to ko dirty d probo bi ukombinirat nekako sa sungazingom... bla bla bla ja mislim da usitinu kako khm khm bla bla je stvarno tako...iako istina je da bla bla...uf kako sam korektan mogo bi politi ar bit :sick:
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Heheheh. Jako skup porez na budale. Kakvo ciscenje kada u tim juhicama, osim ako nesto nisu promijenili, ima pojacivac okusa?
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

ma bezveze je naslov....

apr 2009.

e jbga kad je najbolje uvijek prekine prica :P ma dirty slusaj pusti gladovanje, i te cajke ili magicne vodice za detoxikaciju.. ubaci sto vise voca, povrca u ishranu i druge stvari za koje znas da su zdrave, a batali neke koje nisu... postepeno ces ocistiti tijelo...
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

Ako ce ubacivati voce&povrce koje je iz trgovine tada bas nece procistiti tijelo. Upitno je isto tako ono s trznice, nekad je gore uzeti od babe koja ima malo jer cesto bas one ne znaju mjeru kada je u pitanju spricanje :)
skoro_normalnaENTUZIJASTA

apr 2009.

2-3 klizme dobro prociste organizam..hehe ;)...ajde sretno sa pokusima xD _________________________ * * ( ' ""() Bye * ("( 'o', ) bye * (")(")(,,) * *

apr 2009.

Jbg. sad i apricano vo e... Pravo ia enje=voda i kruh i niata drugo!To je post iliti gladovanje,a ne sad ubijanje vo em.:sun2:

apr 2009.

e jbga, pa ne znam ja kupujem na pijaci kod sigurnih trgovaca, koje poznajem... a koristim i sopstvenu bastu... a na kraju krajeva valjda znas prepoznat koje je voce prskano a koje ne, u sustini sve se to prsce necim.. danas opet ne mozes nikome niti icemu vjerovat, tak da mislim da je bolje unositi voce i povrce, nego se kljukati kojekakvim tabletama i magicnim napitcima...
nick_promenjenISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Kolko gluposti na jednom mjestu... strasno. Duvan u sebi ima preko 100 stetnih materija koje gorenjem oksidiraju izbaci ga... Vutru mozes da pusis, pijes jedes... Najbolji je caj i kolacici, odmori pluca. Izbaci bijeli secer, bijelo brasno, svakodnevni stres iskuliraj maksimalno. Voce, povrce prijesno, ne kuvano, kuvano meso osim svinjetine, hodanje i sex naravno... Isprobana kombinacija, skinuo sam 10 kila za 3 mjeseca sa 110 na 100, i super se osjecam, baz gladovanja i stresova za organizam.
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

DirtyD, pa gdje si nestao :) daj nam reci sta si odlucio i je li ti se sve zbrkalo u glavi od ovolikih de ovako de onako, ili i dalje stojis pri svome planu i misljenju :) Ti sam znas sta je najbolje za tebe... :sun2:
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

evo ovako... nisam bas puno inf. na pocetku napiso tipa.... to cu uciniti kao ciscenje tijela prije uzimanja jednog halucinogena.... inace kako sam to proucio svidjelo mi se dosta i opcenito a sto sam odlucio... hm.... sad kad imam blender... to ce biti sokovni post :D.... tj. 1 - 2 - maximalno 3x dnevno cu si smiksat par vocki i to je to....uglavnom popit cu 1 dnevno a vise samo ako bas ne budem mogo izdrzat a to zato jer si ne mogu priustiti trenutno da mi fali energije a i tako uz sokove nece biti apsolutno nikakav problem izdrzat par dana....
NoTrippinAMBASADOR

apr 2009.

Ma klistiraj se pe aest puta oseat ea se bolje :). Po meni nema smisla gladovat da se o isti tijelo,rae u vje~bat ko divljak i znojit se,mjenjat prehranu.Zatvorit curu u sobu na vikend maraton ili tako neato, al ne jest mi stvarno nije neka opcija.Joa ako si mulac ili adolescent nije dobro nikako jer imaa velike dnevne potrebe za energijom,pa i taj pozitivni utjecaj ia enja je upitan ako negativno utje ea na zdravlje...

apr 2009.

I joa kade skontaa zbog ega se isti...Baa onda treba hrane da tijelo izdr~i... Ne e te niata ja e gladnoga/o ia enoga,mo~e ti joa i sjebati efekt...
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

ma znam i zato bi poceo jesti par dana prije iskustva..... a nisam nikad mjenjo prehranu prije uzimanja halucinogena al cu ovo isprobat..
gargamelPOZNAVALAC

apr 2009.

uopce ne kuzim poantu tog tvog kvazi ciscenja. a ni metode mi nisu najjasnije. postio bi al nesmije ti falit energije.. wtf? ciscenje prije uzimanja halucinogena? ocisti si glavu od pi*darija, to je moja preporuka, a ne izmoren i gladan ic tripat jer bi mogo svasta pojest, hehehe... @NoTrippin lijepo receno.
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

ne kuzis poantu jer nemas pojma o tome... al dost sad o tome... kog briga...
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

al niti kazem da bi trebo... pito sam jel ima tko iskustva s tim i ljudi koji imaju dali su mi korisne odgovore... a sad jel to dobro ili lose ostaje na meni... nece mi biti nista lose od par dana bez hrane to je sigurno a hoce li biti sto pozitivno izvjestit cu vas... ko kad su me na jednom forum uvjeravali da sex na tripu nista ne valja a meni i curi je fenomenalan... je da se moze pretvoriti u horor ali kad je pravi trenutak i sve ljepo ide a dodje nam onda bude fenomenalno... ili kako nije trip za sex... jebote imas 12h koji koji su vjecnost pa sto nebi odvojio i 1-2h za tantricki sex :). btw. ispostavilo se da manje vise nitko tamo nije iskusio sex na tripu tako da ne valja davati savjete o necemu sto niste iskusili a ni proucili. tako sam cito i super iskustva sa uzimanjem halucinogena prije kraja posta ali to ne zelim... http://www.erowid.org/spirit/fasting/fasting.shtml

apr 2009.

za halucigen? aj dobro.. samo izbaci ae er iz pia ;) bitno je da imaa volje... pusti ata drugi ka~u.. samo nmoj da poludia...brate..
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Mnogo je ljudi koji daju savjete bez prethodnog iskustva, ja ti opet ponavljam, ako zelis postit posti, ja redovno postim svaka tri cetiri mjeseca po tri do pet dana i dosta sam o tome citala tako da tvrdim da razumnim postom neces narusiti svoje zdravlje, i iza te tvrdnje stojim. Sam ces najbolje znati kako ces i sta ces, samo slusaj svoje tijelo. I nemoj sad da se ovaj topic pretvori u preseravanje oko toga sta je bolje, jednostavno kada pocnes postiti, pisi ovdje dnevnik tako da svi znamo kako napreduje i kako se osjecas.
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

tak je najbolje.... mozda vec sutra krenem.... al blender post :rofl:... je da je varanje al trenutno mi je tak najbolje..
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Nije varanje, zasto bi bilo. Ne mora post biti samo da vodu pijes, dapace, ako budes koristio organsko voce i povrce jos bolje, tijelo ce iskoristiti svaku pa i najmanju cesticu vitamina i minerala, vidjet ces, osjecat ces se preporoden i pun energije, totalno lagan, ma skoro poletiti :sun2: Jos jedna zanimljiva stvar koju sam davno negdje procitala, a tebi ce dobro doci s obzirom da te brine hoces li biti gladan :icon_lol: Naime radili su istrazivanje i uzeli su dva covjeka koji su pojeli identican obrok, s jedinom razlikom da ga jedan covjek rucak pojeo onako kako se vec rucak jede, je li, u krutom stanju da se tako izrazim, i uz obork je polagano pio vodu. Drugi covjek je pojeo (tj. popio) istu kolicinu, sve identicno s jedinom razlikom da je sve to bilo izmiksano u blenderu. Dokazali su da je ovaj drugi bio sit skoro dvostruko dulje nego prvi. I meni je ovo bilo cudno, nelogicki, jer kontas da tijelu treba vise vremena da krutu hranu razgradi, rastvori je i posalje u krvotok, no eto prevarila sam se... Ovdje u Americi mnogi su se obogatili na racun tog otkrica osnivajuci kojekakve udruge za mrsavljenje gdje ljude sopaju raznoraznim frapeima i svakakvim buckurisima, a ovi im presretni placaju ogormne svote novca za svaki izgubljeni kilogram :ohno: Ode ja u off topic, hajde sretno s postom, i ne zaboravi da osim tijela trebas ocistiti i um :sun2:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

apr 2009.

Opet si po eo SRAT? Zar nisi zbog sli nih laprdanja ve popio ban??? Ha? Ha? Ha? :ohno: :vb_whip:

apr 2009.

neka pusti ga, nek se pridru~i ekipi bandita :))))) e buraz, kolko mi dugo moramo nosit ovaj teret? nemrem ni temu o sexu otvorit, koju sam kanio :rofl::whacky023: :sun2::rofl:
DirtyDENTUZIJASTA

apr 2009.

:ohno: samo spomeno a kolko ljudi alkohol velica pa nikom nist... E DA I STO JE NAJGOR OD SVEGA OD KUD TI MOLIM TE DA PRICAM O KEMIJI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 90% ljudi na ovom forumu koristi rijec trip za psihodelicno iskustvo sa bilo cime... Adio....:ohno:

apr 2009.

dobrodoaao brate !!!! hehehe sluaaj ovako sada... moraa pazit...sad su te kundakom po glavi dok si ~mirao... sad kad si polumrtav... imaa jed(i)nu mantru za spas!!! -ma hana mutin- izgovaraj to duboko disui, i onda kad ti se tijelo zagrije... -maaa hanani mutinnn- !!! i osjeat ea se koda si skinuo tereta i tereta sa sebe! sretno!
Grasak99ENTUZIJASTA

apr 2009.

http://blog.ritelefax.hr/post/2002/05/020509-s-okusom-vode-(2).aspx http://blog.ritelefax.hr/post/2002/05/020516-s-okusom-vode-(2).aspx Inace covjek ima dobre postove, vrijedi procitati. A za ostale koji se plase posta i konzumacije halucinogenih tvari, proucite obicaje urodjenika meksikanaca i njihovog obreda jedenja pejotla. Imate dokumentarac u dva djela "Last of The Medicine Man", pogledajte.
HeadonistAMBASADOR

apr 2009.

ahaha koji naslov - gladovanje :icon_lol: već sam pomislio da se radi o nekoj bolesnoj ideji, ali ovo je sasvim ok. ja sam se jedno vrijeme počeo zdravije hraniti, mjesec dana sam imao režim prehrane i tjelovježbe. uglavnom sam kombinirao žitarice (müsli, zobene pahuljice) kao izvor ugljikohidrata, te piletinu (dimcek) i mliječne proizvode (jogurt, posni sir) kao izvor proteina. nakon tog sam se osjećao kao nova osoba, još i danas (2 godine nakon toga) ne mogu ni pomirisati slatkiše i previše začinjenu i masnu hranu. uđe ti u naviku hraniti se kako treba, tijelu bude dobro pa i traži takvu hranu i način života. :sun2:preporučujem svakome da barem proba nešto ovakvo.
Eva RainENTUZIJASTA

apr 2009.

Evo knjiga :) http://www.4shared.com/file/82788909/8b4c5854/Drakir_ZTirom_-_Terapijski_post.html

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se