VUTRA
ForumZajednicaOfftopicjedete li vrhove
LEGACY

jedete li vrhove

26 odgovora1,334 pregleda

sep 2008.

evo otvorio ovu teemu posto nisam nasao istu? jel i vi jedete vrhove ko ja ?????mislim nisam valjda jedini kojemu si vrhovi fini za jest:icon_cool::wave:
ti ih stavis medju 2 snite kruha ili? ja ono jedem sam kada to moram ali to ugl bude jos u nekom paketicu tako da nikad nisam bas dobro okusijo :D pojo par puta ono ali i zapalio sam u isto vrijeme tako da nisam nis skonto... sad kad napravim indor kontam probat garant... jel glupo mi vak bi uzo ket za 2oo kuna i sve bi moro pojest... a otog srolam dost... takda... ima vremena..

sep 2008.

Najviae i jebe ta brija - skupa vutra - bolje puait - al ono, pri o to frendu pred par dana, i on meni ladno da kul i jest vrhove, gram po osobi taman da du~e dr~i i finjaka opali. Al nemam blage koji su konkretni podaci... uvijek brijo kako vu oralno treba viae po glavi, nekih 2-3g, jer da vu na ~eludac bolje udara al viae treba (jer ovo ide dim-plua-mozak instant, a ovo dok se probavi, pa ona kiselina bla bla)... al kad malo bolje pogledaa, vu kad se kuri instant zabija jako, ali veina thc-a ode u vatru zbog topline... a ovo sve pojedea i sve se iskoristi:)) tako da, volio bi jest vrhove...al petice na~alost skupe :D
TarkiPOZNAVALAC

sep 2008.

Bravo pec svaka cast evo bas jucer bio u vrtu otkinuo vrhic i dio mali otpo pa sam ga pojeo Imo okus po smokvi.. bas si kontam da bi mogo to cesce radit al fini su samo kad je biljka svjeza.. ovo osuseno valja samo u rizlu pa light up al svjeza biljka za jest je super Nije da me puklo, malo sam uzo, al da je fina, fin je EDIT a ima vas tamo jos koji vole vrhic ponjupat jelda hehehee
mr.skunkAMBASADOR

sep 2008.

lupa dobro i lupa dugo al ko bi jeo travu pa nismo bas toliko odljepili:prof10:

sep 2008.

M najbolje u neki aumu di vu raste prirodno, pa je jest...ovako, plua nee izdr~at cijelo~ivotno napuaavanje:)

sep 2008.

morat ces mi dofurat malo da probam tvoje :family1::icon_mrgreen:
brendPOZNAVALAC

nov 2008.

Ne mogu da verujem da jos neko to radi.Ponekad ko krava pocnem da zvacem ali je odvrtnog ukusa,miris me privuce i stalno to ponavljam
ZOKIAMBASADOR

nov 2008.

super tema bravo care ja jeo davno al se nesecam kako je radilo al pojeo sam dosta mozda i 3-4 grama... secam se da mi je u stomaku pocelo vrteti kao kad hoces da povracas od alkohola al mnogo fini osecaj ... nesecam se kakav je osecaj u glavi bio mada mozda je to bas u glavi bilo... a posle sam se napio tako da se stvarno nista nesecammm.. radi to nas puno al treba pametan mozak da nas provali... poz brate..

nov 2008.

ma meni je to cisto tek tolko da probam kakvog je okusa...miris me uzasno privlaci tak da moram probat sveeeee

nov 2008.

oBi no swaka ima okus ko ata miriae!!zvu i udno al baa je tako... ..a volite gran ice "grickat"? isto jebena stvar
krasta-zgPOZNAVALAC

nov 2008.

ja volim grickat grancice,imas viska?lol

nov 2008.

pa grane su mi nekak ono ...trebas ih duze grist da puste okus .... vrh je vrh =)

nov 2008.

grana mi ima viae okusa...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se