VUTRA
ForumZajednicaOfftopicVutra
LEGACY

Vutra

36 odgovora2,158 pregleda
deepyLEGENDA

nov 2017.

Pozdrav vutromani, sta ima novo :spliff: Je l je pusio neko nesto slicno ovom? :mario:::spliff: ?

nov 2017.

ja nisam

nov 2017.

oe se desit kad pu~ zabali hed pred berbu :D
hazeriZMAJ

nov 2017.

Sta je to...bljak,vidi kako slini:D:thumb: Salimo se...to je onaj,kako se kaze...Munrok:D..ili Monrock..kako je..nis posebno...samo se trosi puno ulja:)

nov 2017.

kif + ulje (washing iso) i vrh i dobijes Moonrock
hazeriZMAJ

nov 2017.

Ma amerikanci...Sve izmisljaju samo da prodaju:)Uzgojis brate dobru ganju,ostavis glavne hedove za pusiti,trim u ulje,a prije toga malo prosijati da se izvuce najfiniji kif...eto ti taj Monrock...Samo sto ovdje imam na tri strane:)

nov 2017.

ja bih to pojeo :)
hazeriZMAJ

nov 2017.

Ko krafnu:D:thumb:

nov 2017.

Bogami i ja!!!...:)...haha...mljac...:thumb:

nov 2017.

a neki naprave i moondust smiley9934
NogudAMBASADOR

nov 2017.

nasao si zamenu za med...:joint2::sun2::watch::bocni::

nov 2017.

To je toliko jako dozirano, da vrijedi svaki cent, ali ne vrijedi ono potroseno vrijeme koje sprovedes vise wc solje sa povracanjem.. Meni to ne prija, previse je jako i za mene je to prosto ofiranje, probao jesam u Spaniji jer mi je kolega ponudio jedan, inace ja licno nikad ne bi centa na to dao.. :D prosto kur*enje.. da izvinete :D

nov 2017.

Ima na forumu tema za sve, pa i za to https://www.vutra.org/threads/moonrock.16643/
Minja3LEGENDA

mar 2018.

listam, listam .. of topik on topik nemam pojma gde da stavim pitanje - ovo mi najneutralniji naslov a i stara tema dupla pa nee imati veze nadam se .. Pre neki dan neato gledam gde je sve legalizovano - sadnja, rekreativna i medicinska upotreba .... i ima nekoliko dr~ava ... Urugvaj , Jamajka Kalifornija , Kolorado .. Vaaington i joa nekoliko .. u Jevropi nema to skroz dekriminalizovano i regulisano sve u vezi vutre , nego samo parcijalno .. pa negde nije dozvoljeno zakonom, ali ne proganjaju , negde mo~e na recept da kupia ... negde bla bla bla .. Mene zanima u koju zemlju u Evropi mo~ea da odea i da - na primer registrujea firmu i ulo~ia pare u indor grow ili plastenik ? Ili da makar odea da radia u ne em takvom ? Pada mi na pamet `panija . Tamo je dozvoljeno da sadia za svoje potrebe u dvoriatu ako se biljke ne vide sa ulice - jer je to onda prekraaj . Ili ono care-giver kad sadia za nekoliko ljudi koji koriste medicinsku marihuanu ... Ali mo~e li se tamo saditi za prodaju apotekama, kofiaopovima ( ato li se to tako zove ako je to vutra -pua aop a kafu imaa svuda ) ili da se otvori taj foto aop - kofi aop ... i kolko bi to para koatalo ? Piskaraju po novinama da je amerikanac makednonskog porekla ulo~io pola milijona dolara u tvavu za proizvodnju marihuane u pogonima Ohis Skoplje - na Ohridu .. ali uslovi za to svemirsko postrojenje su nerealni po ev od 4 metra gvozdene ograde oko svega , video nadzora, policijske pratnje do apoteke , zapoaljavanje agronoma itd .. Skraeno - moje pitanje glasi - u kojoj evropskoj zemlji mo~ea da legalno radia neato vezano s kanabisom - i da od toga ~ivia ? ( ili sam ja luda)

mar 2018.

Ma kakva ba apanija, kome ea ata tamo prodati, i ovi ato prodaju, ~ive od turizma, i haj se probij tu pokraj lokalne konkurencije, plus e su licence, porez, ono ovo.. apanija ti je ko hrvatska, samo na odmor tu, i bje~i odatle, nema lokalni narod posla, najvei procenat nezaposlenih u europi, tako da ja li no npr ne bi ciljao na tr~iate apanije, a i ono, i veliko pitanje je AKO bi iata i zaradio od turizma, da vidia ti hotela tamo (bio sam viae puta u apaniji) svi prazni stoje, npr vile bogataaa napuatane, ljudi se sele u njih, uglavnom romi i sindi (da ne ka~em cigani), nema narod, krpi kraj sa krajem.. p.s nisi luda, informiai se o avicarskoj ;)

mar 2018.

Imam drugara u Cartageni, spanac, sve sto je Flo napisao otprilike je i ovaj meni pricao.. Momak socijala..

mar 2018.

Pa to je to, nije zlato sve ato sija... pa gle ja sa jednom uateevinom ljetnom mogu 3 puta otii godianje za Tenerifu, i provesti se ko kralj min 1 nedelju dana svaki put, a za te iste pare kod svojih susjeda u HR jednom mogu otii na }re, i joa u minus odem na banci.. haha :D `panija za afere/avanture, dobar odmor, dobru hranu.. neea se pokajati.. al tamo neki biznis pravit.. (ovo se ne odnosi na seedbanke koje su se preselile tamo, moraa uzeti u obzir da te iste banke postoje 10 i viae godine i imaju bud~eta/kapitala tonu iza sebe, i u apaniji su samo zbog zakona, i 99% zarade im se svodi na internet ->shop)
NogudAMBASADOR

mar 2018.

makedonija
hazeriZMAJ

mar 2018.

Spanjolska je za ::grupnjak::::grupnjak::::lulamira::::banjahanje::..biznis..slabo..

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se