Da ne pokrecem vec thread koji je bio prvo sam ukljucio trazilicu al nije nista izbacila..
E pa sada ovako zanima me po kojem nacelu birate strejnove koje cete sadit???dal je to; po jacini,po tezini uzgoja,vremenu uzgoja,okusu dima,radu , nesto trece??
JA si recimo trazim brze strejnove s pristojnim yieldom..Mada za prvi grow sjeme nisma biro,dobio sam ga..
Menjaju se nacela pomalo svake sezone . Meni je bitno da mogu da funkcionisem preko dana i da mogu da se opustim uvece , sve ostalo manje vise ;)
E da ,bitno mi je da imam i koju regularku da mogu da prashim pomalo ...
Ako je netko baš ljubitelj dobre trave onda bi mu brzina i količina trebala biti zadnja na listi prioriteta.
Zašto brzinom i količinom zanemariti kvalitetu?
Čemu hrpa trave ako nije dobra, ono...da je baš to to?
Pitanje za milion kuna.
Ja kao rekreativna korisnica želim probati "sve".
Tako da i to pravi veliku razliku u odabiru sorte,ako si rekreativac kao ja neka te samo znatiželja vodi :)
Tu i tamo pročitaj koji smoke report i istražuj ;)
Cuj za prva dva tri growa biram sto brze strainove s solidnim prinosom i bar min 15% thca..Mada jos nikad nisam znao do sada sta tocno pusim i kolko je jako.. Pa mislim sta god uzgojim da je bolje od ulicne.
ma ja sam zamisliio vise ovu temu da nspiste recimo z asto bas sadite taj i taj strejn a ne neki drugi... Ja sam za prve zapoceo ovo sto sam dobio, a sljedec sam biro najbrze automatike sa kolko tolko solidnim prinosom...
kanabia seeds-flash i Gnom
----------------
sweet seed-red poison i +speed
Za prvi grow sam uzeo strainove sa dosta CBDa i THCa, automatici(ograničen sam vremenom za outdoor pa autosi :))
Za ubuduće indice sa visokim CBD, THC postotkom