VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNišta te ne razumem
LEGACY

Ništa te ne razumem

28 odgovora1,192 pregleda

sep 2012.

Primjetio sam da mi se po elo dogaati da ne mogu slo~iti normalnu re enicu dok pri am,zaboravljam stvari,zaboravljam ata sam imao za rei i to ne samo kad se upuaim ve se zna desiti i u danu kad po cijeli dan ne duvam.Nisam zabrinut i dalje normalno funkcioniram (ne dogaa mi se to baa tako esto) ali me zanima dali ima joa neko ovakvih problema?:bong7bp:
artisticLEGENDA

sep 2012.

imam ja recimo tako nekakav problem...dosta zaboravljam (cura me po ela zvat zlatna ribica haha)...a ato se ti e slaganja re enice, tu i tamo se pogubim malo, ali kad se to desi, manje viae sam sebe isprdam i nastavim dalje hehehe, ja mislim da je to normalno kod duva a, i kontam da se to dogaa veini ovdje sa foruma hehehehe....mislim da ne bi trebo bit neato pretjerano zabrinut, a ako jesi, prestani puait, ata da ti ka~em...meni to ne smeta zasad :)

sep 2012.

Da si ti nama ziv i zdrav, meni se to desavalo i desava se bez trave, jednostavno u po recenice zastanem, pa se onako sam sa sobom zamislim, a ovi sto me slusaju bulje u mene sa onim razrogacenim graorastim ocima i iscekuju nastavak, pa kada shvate da ja i nisam bas prisutan uslijedi pitanje "pa, sta dalje bi?" Desi mi se to, uglavnom, kada se kroz pricu provuce neka asocijacija koja me vrati u mladost, pa mi navru sjecanja, a ja se prepustim, jer znam da, ako nastavim dalje sa pricom sjecanje ce da izblijedi i ispari, a to ne zelim, lijepo se lijepog sjecati :) Ma opusteno samo, sto manje znas i sto si vise zbunjen bice ti ljepse kroz zivot krociti. Ne kazu ljudi bez razloga "blago onom ko rano izludi, sav mu zivot u veselju prodje" :D

sep 2012.

Za Cannabis je znastveno dokazano da uzrokuje gubitak kratkoro nog pam enja , to je jednostavno tako ....
dite_splitaAMBASADOR

sep 2012.

zato pamtimo na duge staze :P deaava se i meni al se ne zabrinjavan uopce. zna mi se desit da se ne mogu sjetit neke rijeci, onako malo kompliciranije haha :D
HookerLEGENDA

sep 2012.

Evo jedan vic,vezano za temu Mujo lovac,sedi u kafani i hvali se druatvu : - Idem ti ja aumom kad ono ispred mene jelen,kapitalac,ima u njemu 500 kila minimum,rogovi mu bar 4 metra airine,ja puaku,polako,naciljam i baaam,posred ela,pridjem,ata u,noge na ramena...sa ekajte malo...koonobar,kooonobar,daj ovde joa jednu turu,gde sam ono stao ? - Noge na ramena... - Da,da,noge na ramena i hebem,hebem,hebem.... Eto to je to.Naravno h = j. I ja sam malo zaboravan,ali navikli se na mene takvog a i ne obraam previae pa~nje na to...
admiralPOZNAVALAC

sep 2012.

mng pusis turcina , albanke :D
Losmi the EvelENTUZIJASTA

sep 2012.

Ja s vremena na vreme, u globalu 2 puta godisnje popijem kutiju Oikamida, dobro je za pamcenje i koncentraciju, pio sam to i dok sam bio na faksu, tako da sam fokusiran ko struja, sem kad se navarim.

sep 2012.

Ja zagubio bong.Cijelo popodne ga tra~io.Baa sam se htio razbiti poatenski,a bonga nema.Znam samo da sam ga zadnji puta negdje turio,jer mi nije trebao jedno vrijeme...ali gdje. I onda sam obavjestio suprugu svoju:icon_lol:. Sad ponovo imam svoj bong:icon_lol: Ispo etka me to zabrinjavalo,ali sada viae i ne uope....~ivot je kratak pa ako se neato i zaboravi,nije stvarno bitno. Osim godianjice braka,e to ako zaboravia...u gadnom si sosu:icon_lol:
artisticLEGENDA

sep 2012.

hahaha bas tako nekako Venlo :) ali ~ena sve zna, pa ako imaa ~enu, eto, ne treba bit straha :D
DJFlyHighLEGENDA

sep 2012.

meni se jedino takve stvari desavaju kad sam napusen... kada sam normalan, sve normalno funkcioniram, mogao bih rec cak i bolje, pamcenje, govor... ma sve ! normalno i ja se zaje*em nekad i nesto krivo kazem, pogrijesim itd... ali u biti kada nisam napusen ne zaborvaljam sta sam htio reci ili di sam krenuo i to... a kad sam napusen svasta se dogadja sto je normalno kao sto haze kaze :ludak peace out !

okt 2012.

Ja sam primetio da ne marim dovoljno da bih odgovarao ljudima.:
BladeZMAJ

okt 2012.

:signs053:...
wisteriaENTUZIJASTA

apr 2013.

mozda je do vutre a mozda je do alzheimer-a..... mislite o tome...ako se setite :)
roowerPOZNAVALAC

apr 2013.

I ja zaboravim ponekad sta sam htio reci ,,il krenem u podrum i kad dojdem dole,,pitam se po sta sam doso..pa opet gore..a tamo se sjetim ,pa opet dole ,,sta sam htio reci sada? neznam ,,,zaboravio ,,,ma nema veze sjeticu se ,,kad tad ,,ili nikad,,

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se