LEGACY
Kriza
50 odgovora3,669 pregleda
delboy
LEGENDA7.285 REP23%
→ Zmaj
delboyLEGENDA
jan 2007.
jan 2007.#1
Mislim fakat je kriza,evo od prije nove godine do evo danas...FUCKING nema nigdje.
poludit,sanjam po noci vrhove masne...
Zasto se vutra tako tesko moze nabaviti?
Zadnje sto sam pusio je bila tako losa trava,uzas...
dobio sam hrpu prasine,obicne prpetine za 100kn.
a da nepricam da sam nazvao sve ljude koje znam,okrenuo sam toliko brojeva da ni sam neznam sta da radim!
Osao bi u drugi grad, samo da se nesto uspije sredit.
Odkad je nema,ko da je nestao ritual svake veceri,ekipa se nadje upusimo se svi i smijemo ko djeca.
I onda dodjem ovdje ,gledam te galerije sa slikama sa pre pre jebenim vrhovima ,i mislim se ufff da mi sad bar moze kroz cd rom izaci ...mmm...
Mislim zalosno je kad na svoj rodjendan nemozes dobiti ono sto najvise volis... TRAVU!
Da ,napunim faking 20 god i nemogu zapalit joint u to
ime ...jebem ti drzavu i kazneni zakon i sve sto mi brani da zapalim pljugu...tako sam trenutno pissed off da vam nemogu opisat...cijeli dan sjedim u stanu ,vrtim brojeve,provjeravam,cekam i opet nista.
a samo da mi je jedna frulica ,
za rockas,
onak samo za mene!! :oops:
sinsemila_smajl
POZNAVALAC656 REP6%
→ Ambasador
sinsemila_smajlPOZNAVALAC
jan 2007.
jan 2007.#2
evo ja ti šaljem dio svojih lepih dimova s nadom da æe ti, bar za tren, ulepšati trenutak :)
api :wink:
kanehbosem
AMBASADOR1.914 REP12%
→ Legenda
2finga
ISTRAŽIVAČ73 REP15%
→ Entuzijasta
2fingaISTRAŽIVAČ
jan 2007.
jan 2007.#4
I ovdje isto... ajde ima skanka i shita, al nema para za to...
5 REP10%
→ Istraživač
PSG fan
ENTUZIJASTA246 REP12%
→ Poznavalac
PSG fanENTUZIJASTA
jan 2007.
jan 2007.#6
E to je bas sranje, ko kad ortak i ja se vozimo po gradu, imamo kesa, imamo sve sto treba a vutre nema...
Jako los osecaj, jbg.
Srecan ti rodjendan svakako!
delboy
LEGENDA7.285 REP23%
→ Zmaj
delboyLEGENDA
jan 2007.
jan 2007.#7
eo spasio se ja...
isao u drugi grad po ganju...i rijesio!!
weeeeeeeeeeee
ipak rockas nije propao!
8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
jan 2007.
jan 2007.#8
Bacio si svih u bedaru kad su ti post procitali, tako tragicno si to srocio, mi te zalimo, a ti tamo navaren, smijes se, jabavas... nebi ni pozvao :lol:
Rade
AMBASADOR2.723 REP35%
→ Legenda
MiGi
ISTRAŽIVAČ106 REP37%
→ Entuzijasta
MiGiISTRAŽIVAČ
jan 2007.
jan 2007.#10
ja vec mesec dana svaki dan uzimam skanka 1.5gr za 600 dinara....odlicna vutra i kolicina za tu lovu.
JaSamZa
ENTUZIJASTA515 REP79%
→ Poznavalac
unknower
AMBASADOR2.158 REP19%
→ Legenda
unknowerAMBASADOR
jan 2007.
jan 2007.#12
A ne znam u kunama ali rekli samo vec da pisemo u Eurima jer ce svima biti lakse...
600 dinara oko 7,5 Eura
domba
POZNAVALAC918 REP35%
→ Ambasador
dombaPOZNAVALAC
jan 2007.
jan 2007.#13
frendu znam kako je..prije pola godine smo imali toliko da smo je bacali u kanal jer nismo mogli više ni dimiti ni ništa,uopæe nije bilo pitanje jel imaš nego je pitanje bilo koliko imaš :)
a sada...nemogu,nisam pušio veæ 1 mjesec jer uopæe nemogu nabaviti,a ono što se prodaje je veliko smeæe koje me nakon 5 fruli ništa ni neosjetim....smeæe...
neznam ni ja...možda brate što je zima pa nema joje...ja uvijek sam pretrpan žižom u ljeto a zima ništa...
a preživjeti æu....sva sreæa pa NEstvara osisnost :)
što je fora ove godine se poèeo skunk širiti dosta jako na prodaju.....prije 1 godinu ga je bilo nemoguæe kod nas nabviti..sada se poèinje normalno širiti :)
MiGi
ISTRAŽIVAČ106 REP37%
→ Entuzijasta
MiGiISTRAŽIVAČ
jan 2007.
jan 2007.#15
a pre 5 godina nisi mogao naci nigde siptara jer je domaje bilo gde oces a sad je obrnuto ljudi se samo truju siptarom....
Eddie
ENTUZIJASTA381 REP45%
→ Poznavalac
EddieENTUZIJASTA
jan 2007.
jan 2007.#16
Vazno je da dopa ne fali a za vuju nema veze ionako ne stvara zavisnost. Izgleda da niko nece s'tim da se bakce mala kinta, kabasto a robija ista.
b r a i n c h i p
AMBASADOR3.453 REP56%
→ Legenda
b r a i n c h i pAMBASADOR
jan 2007.
jan 2007.#17
Zalosno al istinito, zato se svi uhvatite uzgoja za sebe... Mozda bi bilo bolje da ne sirimo glas kako ne stvara ovisnost... nek dileri misle da "navlace" raju... pa da vidis kako ce imat...
20 REP40%
→ Istraživač
jan 2007.
jan 2007.#18
upravo sam skinio sve sto sam sa lule mogao...
kriza svuda, kriza oko nas
0 REP0%
→ Istraživač
jan 2007.
jan 2007.#19
ma ljudi ja bi uzgajal vec ko lud, ali manji vuraz je sa menom u sobi starci u drugoj!!!! jednostavno, stan mi nije mjesto za uzgajanje,a da vani negde uzgajam sam preparanoichan!!! tak da sam osudjen na milost i nemilost dilera odvratnih!!!! a nisam pusil vec od nove godine!!! :(
upooooomoooochhchchchc
PSG fan
ENTUZIJASTA246 REP12%
→ Poznavalac
PSG fanENTUZIJASTA
jan 2007.
jan 2007.#20
ma idi bre... kakav dop kakva sranja...da se deli dzabe-neka hvala!
iffkica
ENTUZIJASTA312 REP28%
→ Poznavalac
iffkicaENTUZIJASTA
jan 2007.
jan 2007.#21
mislim da si Eddia malo krivo shvatio!!!kolko ja kužim kriza je iz tog razloga što se dilerima više ne isplati dilat sa travom jer je zarada manja a da te uhvate s tim to je skoro da si dilao heroin (mislim za policiju) pa im se više isplati ako veæ ginu da ginu za neku veæu lovu...pozz i Jah bless :roll:
delboy
LEGENDA7.285 REP23%
→ Zmaj
delboyLEGENDA
jan 2007.
jan 2007.#22
ovo je totalno tocno! o tome sam bas razmisljao prije par dana, pa nevjerovatno.i to ce vjerujem postati stalno tako...
Svi koji su bar nesto radili,sad prestaju.
da je bar u E.U uletit onda bi se opet zakon promijenio!
sigurno!
Eddie
ENTUZIJASTA381 REP45%
→ Poznavalac
EddieENTUZIJASTA
jan 2007.
jan 2007.#23
ovo je totalno tocno! o tome sam bas razmisljao prije par dana, pa nevjerovatno.i to ce vjerujem postati stalno tako...
Svi koji su bar nesto radili,sad prestaju.
da je bar u E.U uletit onda bi se opet zakon promijenio!
sigurno!
Rekao sam upravo to sto i vi samo malo sazetije. Prva recenica je bila ironicna a u drugoj sam objasnio stanje stvari, ma nije valjda da treba da vam crtam mislim da je jezik kojim govorimo isti bez obzira na varijacije.
neurotransmiter
ISTRAŽIVAČ140 REP60%
→ Entuzijasta
neurotransmiterISTRAŽIVAČ
jan 2007.
jan 2007.#24
Otkud sad to kad MARIHUANA NE IZAZIVA ZAVISNOST(jel tako bese? ) a ovo tvoje su tipicni znaci apstinencijalne krize...a da nisi ti nesto pobrkao,a?
mozda je ipak ne zelis toliko...
Eddie
ENTUZIJASTA381 REP45%
→ Poznavalac
EddieENTUZIJASTA
jan 2007.
jan 2007.#25
Stvara naviku ali psihicku kao sto sam ja navikao da citam nesto dok klopam. Poenta je da nece imati bolove u celom telu, povracanje i slicne muke ako apstinira.
neurotransmiter
ISTRAŽIVAČ140 REP60%
→ Entuzijasta
neurotransmiterISTRAŽIVAČ
jan 2007.
jan 2007.#26
E da si rekao naviku kao nikotinsku pa ajde da se slozim,ali ovo za citanje....znaci ti kad ne citas nervozan si i non stop ti je knjiga na pameti?
ma daj..
jan 2007.
1 / 26
jan 2007.
jan 2007.