evo da ja prvi odgovorim :D
poceo sam igrati prije godinu dana, kolega mi je reko da igra, njemu je stvarno zalaufalo, cita te razne knjige i za njega poker nije samo igra neko citava filozofija.
prvi put sam uplatio 50$, malo sam se digo, malo spustio, no izpiti su došli i sve sam "popušio" :)
drugi put sam nakazo...bilo je slicno
treci put...došo sam do 450$, digo sam 250$(poslali su cek) osalih 200 sam pustio, došli izpiti...sve popušio. jebiga nekako izpiti(stres) i igranje mi nekako ne idu. no tada još nisam baš ni pušio, trava kako sam opazio vrlo vrlo vrlo pomaže kod toga. baš taj kolega...on je puši citav dan, od jutra do sutra, ne poznajem nikog tko više puši od njega. cak ni narkomane koji se odvajaju od heroina i slicno.
no, sad sam poco opet, ne bi možda ni zapoco, dok mi nije jedan kolega, kojeg sam upozno baš preko tih poker stolova, reko da sad kao partypoker ima promociju i da nakaže pare. naravno imaju tu nekih osiguraca, da se nebi to, kako se kaže...zlorabilo.
stvarno izpunio sam uslove(nije neka znanost :) ) i dobio pare!!! :D
da ne bi cuvo to samo za sebe, sad govorim to napred, par kolega je vec dobilo....izkoristimo tu šansu, dok nisu njemci i rusi sve pokupili :D hehe