VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSouth Park
LEGACY

South Park

62 odgovora3,970 pregleda

okt 2006.

obozavam ih, neverovatni su, i koliko god gluposti lupali, 90% epizoda ima poentu.. gledao sam svaku po 5 puta.. mesaju ljudsku glupost, ironiju, nauku, filmove, muziku... bukvalno svaka tema koja vam padne na pamet, ima cak i jedna o drogama (drugs are bad, m'kay) ali na kraju marihuana pobedjuje.. :) strava serija.. slicno moze da se kaze i za Futuramu. Ima li jos SP fanova ovde?
GreenManAMBASADOR

okt 2006.

:tjao:
BloodspillerPOZNAVALAC

okt 2006.

:kartman_hasa: :kenny_revenge: :kartman_ljut:
Voluharica MileISTRAŽIVAČ

okt 2006.

mr.towely je zakon.Idol svih rucnika.SP je zakon,steta sta nema nastavka filma,obecali su.
InqAMBASADOR

okt 2006.

Cartman i Bender rulles !!!

okt 2006.

heheh, ko da si mi reci iz usta izvadio!! :D

okt 2006.

koincidencija bas danas gledao jednu epizodu...i to onu kad paris hilton strpa ananas u picu... naravno skines limewire i skines je sa neta ako imas brz net...ili jos bolje skines limewire pro crackovan...psss niste od mene chuli

okt 2006.

pijani bender je zakon!!!! obozavam taj crtic, samo steta kaj ga nema nigde na teve osim na stranim programima!!1 southpark :talas:

okt 2006.

imam 10 serijala south parka i valjda 7 futurame, i mogu da gledam stalno ispocetka
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2006.

Ah taj South Park...kad se poželim dobre smijalice nema boljeg. Naravno...Simpsoni, Futurama, Black Adder i Alan Ford stripovi takoðer idu u tu kategoriju. Heh... :D
TripcoPOZNAVALAC

okt 2006.

Na B92 trenutno idu reprize u ponoæ. Imam utisak da æe biti novih epizoda kad isfuraju stare, ali to verovatno neæe biti pre kraja decembra (tj.dok se ne završi Veliki Brat).

nov 2006.

imate na mrtwig.net sve ama sve epizode...rm ili avi vas izbor...najbolji su...ova epizoda 10 14 je toliko bolesna, treba je pogledati par puta da bi se svarila kako treba...

nov 2006.

inace gledam ih od 97 godine, i gledacu ih dok ih ne ukinu, ma i posle naravno...science damnit!!!!
TrTveTISTRAŽIVAČ

nov 2006.

http://mrtwig.net/torrents.html

nov 2006.

"Screw you guys, I'm goin' home!" - Eric Cartman ;)

nov 2006.

respect my authorita!!!goddamn hippies!!!

nov 2006.

neeeeeeeeeeeee, pauziraju do marta meseca, ne mogu da verujem , knoricu do tada...jeli uopste moguce da im toliko nije stalo da izbacuju malo redovnije nove epizode a ne sa tolikim pauzama..ali sta je tu je...

nov 2006.

Mora tako. 7 (8) od marta pa do... ne znam dokle, 7-8 sedmica po jedna, pa letnja pauza, pa 7 (8) od septembra (ili oktobra) i to je 14-16 epizoda - ceo serijal. Znam samo da ugovor traje joa minimum 2 serijala, ato zna i da emo do kraja 2008. gledati nove epizode ;)

nov 2006.

weedish to nijesam znao, hvala na veoma korisnoj south park informaciji ;-)
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

Tauli je najjaèi. Ste gledali onu epizodu sa Oprom? MNogo lud trip. A poruka epizode je, nemoj da variš, i nakon toga da radiš; prvo završi sve obaveze pa se onda navari. :D Jel gledao neko Femili Gaja, isto kida?

dec 2006.

heh, ima sad u 10.om serijalu, epizoda iz dva dela, de zajebavaju Family Guy-a, epizoda je "Cartoon Wars", sto bi englezi rekli a must-see. Radi se o tome da ce Family Guy da prikaze u crtacu lik Muhameda (naravno, zajebavaju one karikaturiste i muslimane). Mnooogo dobra, i poucna epizoda... Nego, jel ste provalili koliko su se likovi promenili od pocetka serije?!?! Kao da odrastaju, dobijaju nove osobine.. Cartman je postao najveci manipulator ikada.. A i Randy (Stanov cale) je postao super, njih dvojica su mi omiljeni likovi trenutno..
InqAMBASADOR

dec 2006.

100-ti post... morao sam da napisem nesto... :D South Park je bio OK kad sam ga gledao ono smesno. A onda ja i drug puknemo spravu nekog scunka i sednemo da gledamo... Krenula je ona pocetna muzika i krenuli smo da se smejemo i stali posle 4 epizode za redom. Mnogo bolje sam sve shvatio i stvarno sam doziveo sve...
nobodyENTUZIJASTA

dec 2006.

Dobra je ona fora iz Cartun Vorsa, kada Kartmen odgovarta Kajlu, na Kajlovu izjavu da nije tako strašno što ovi prozivaju muslimane : Zamisli da postoji crtaæ koji non stop proziva jevreje :lol:

dec 2006.

ma dobra je cartoon wars, ali go god go, isto iz dva dela, kada cartman ceka nintendo wii da izadje...hehe, najjaca je- prozivanje star warsa, star treka, gospodara prstenova ma strasno...eric se zamrzne u iscekivanju izlaska najnovije konzole za igranje nintendo wii, posto je tri nedelje jako dugacak period, i to ga ubija...

dec 2006.

da, da gledao sam... ali Make love not warcraft.. ta me je odusevila.. mnogo je dobra fora kako Cartman ubedjuje onog Clide-a (valjda)... DA li si ti Francuz? Ne? Onda ides sa nama!!!! :lol:

dec 2006.

uuu, Make love not warcraft je do jaja epizoda. "How do you kill that which has no life?" ...ili kad traba da predaju onaj sword of thousand ( ega ve) ovim klincima i pri aju dva glavna lika iz Blizzard-a: - Do you have Warcraft account? - No. I have life. :lol: :lol:

dec 2006.

hehe... ili kad djuskaju a cartmanu se prikenja' ... thats a big boy isnt he?

dec 2006.

Hehe, da. Najja a scena u toj epizodi :P
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

dec 2006.

Jedna od epizoda koja bi se mogla ubrojiti u moje favorite je ona kad Cartman kupi stidne dlake od Scotta Tenermanna, kad trenira ponija da mu odgrizne pimpek i kad mu ubije roditelje. Smiješna koliko i šokantna epizoda. U njoj stvarno doðe do izraðaja Cartmanov bolesni i poremeèeni um! :lol: :lol: :lol: Ili ona kad se Mr. Makey drogira pa ga pošalju u komunu? hehehe :lol: :lol: :lol:

dec 2006.

Tsst
2fingaISTRAŽIVAČ

dec 2006.

Ona warcraft je zakon...
TeZiISTRAŽIVAČ

sep 2009.

south park rulez sve epizode san pogleda bas sve i jos neke po 2-3 puta zakon su mi evo jedna epizoda o drogi dobra je ima poantu :)http://www.southparkstudios.com/episodes/103630

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se