VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDobro jutro vutraši
LEGACY

Dobro jutro vutraši

32 odgovora1,723 pregleda
đoksonPOZNAVALAC

sep 2013.

htio bih naglasit onaj osjeaj ljepote zdravlja kad se probudite sretni zadovoljni i volite ljude i okolinu i pucate od pozitive. zato vam ~elim svima sve naj bolje sa i sa velikm osmijehom.
HaslerAMBASADOR

sep 2013.

tako je brate :) sve najbolje :)
TarzanZMAJ

sep 2013.

to si mogao i u status napisat, a ne otvarat temu.............
đoksonPOZNAVALAC

sep 2013.

zaato ovo sam postavio kao temu : Zato jel sam imao wpw sindrom na srcu i 2 operacije 1 nije uspijela druga je trajala 3,5 sata i u obe sam bio budan dok mi je spaljivao u srcu vori koji krivo prima srani impuls.Pio sam beta blokatore koji su nenormalno jake tablete i od kojih sam skoro umro ,sve dok nisam upoznao vutra forum i poeo sa metodom vutra ljeenja, otkucaji su mi bili 240 u minuti kad sam poeo puait smanje mi se na 70 i vratim se u normalu. zato ovom prilikom se ~elim zahvalit svima koji su moderatori plua organizacije i svim ostalim ljudima dobre volje .LJEPO SE PROBUDITI ZDRAV-HVALA
kumoviAMBASADOR

sep 2013.

Vala tako je ;)

sep 2013.

slusaj frende ti si prirodni fenomen i jednostavno je nemoguce da ti je ganja smanjila otkucaje sa 240 na 70...apsolutno je to nemoguce. Ja sam trenutno na terapiji Nibel-Tritace-physiotens i Iruzid...nema funkcioniranja bez toga...srce nije zajebancija i terapije su obavezne. Imam tahikardije cim pogledam u rizlu jedan dim mi podigne odkucaje tako da sam dva puta zavrsio na prvoj pomoci i upao u predinfarktno stanje. Vazna stvar.....Srce i vutra su smrtni neprijatelji ukoliko je srce oslabljeno.Cak i zdravo srce vutra lako razjebe.Ja sam vutrin vojnik i branim njenu cast gdje god stignem ali u slucaju kada je srce u pitanju pec,pec ja sam primjer i dokazano je da ganja pojacava odkucaje do 50-60% i ne siriti dezinformacije kada je ovako ozbiljna stvar u pitanju: pzdrav svima i voli vas opa-cupa

sep 2013.

Necemo odma napadati ljude a;i mozda bi bilo bolje da si u medicini otvorio post o svemu sto si prosao. Mozda nekom pomogne.

sep 2013.

Genjo nije napadanje....svaka cast na pozitivi u postu ali ovo je fucking dezinformacija i nekoga bi mogla kostati glave.Srce treba shvatiti vrlo ozbiljno. U medicini cu o svemu malo opsirnije cim prodem pretrage.Za sada je jedno sigurno ganja+oslabljeno srce =vjecna lovista...pa koliko god to ruzno zvucalo...ja ju i dalje volim do neba

sep 2013.

Ja sam postirao u isto vrijeme kad i ti. Ja sam isto "slabijeg" srca zato i izbjegavam preduvavanja. Uvjek uzmem dim dva pa provjerim kako me radi jer sam se pecnuo vise puta. Nije samo da brze radi nego i boli. Neko kaze da je pritisak oko srca nemam pojma nikad nije bilo toliko ozbiljno i ucestalo da se odem provjerit ali trebao bi.

sep 2013.

Genjo pazi na sebe i kontrola nista nekosta...zdravlje je ipak najbitnije. U prsima te boli jer se srce napreze i otezano pumpa krv zahvaljujuci upravo thc-u zato ti i otkucaji skoce kao da si istrcao sprint na 100metara. edit: ispast ce da slazem crnjake po forumu ali vutrici moji ja bi samo volio da kontrolirate svoje zdravlje...to mi je misija. Tlakomjer u ruke jer mi koji duvamo imamo predispozicije za kardiovaskularne bolesti. a zasto !!?? o tome cu u medicini. :dada
đoksonPOZNAVALAC

sep 2013.

nebih pisao o tome da mi nije pomogla i nebih htio da da nekome krene u suprotno a da misli da e mu pomo. wpw+ fiberlacija atrija ljevog vertikula je moja dijagnoza od 25 godine do koje nisam ni znao da je imam. 1000 % mi je pomogla jel sam izbacio ljekove a pio sam ritmonorm 300 miligrama po 5 puta na dan.Je ubrzavala mi je prvih 10 min i onda padne na 70-80 kroz 10 do 15 minuta,i moji roditelji koji su za sve znali su mi odobravali konzumaciju i bili uz mene i podr~avali me u svemu tome.Imam prijatelja koji isto ima problem i zajedno samnom je bio u tome i njemu je pomogla.Ali tahikardija su pravovremeni okucaji koji skoe na odreeni broj,a aritmija su preskakanja konstantna gdje srce nepumpa nego po ne treperit.Do~ivio sam da me se i defiberlatorom udara.I nebi htio lagat i pravit se pametan ali mogu rei da sa sigurnoau je meni jako pomogla

sep 2013.

to je kockanje sa zdravljem....dovoljno je samo 30sec.jaceg srcanog ritma da dozivis infarkt i da ti se rasprsnu arterije u mozgu i pukne te mozdani. Ajmo se uozbiljiti. Logika sama govori thc i ugljicni monoksid u samo par sekundi izbiju 15-20% posto kisika u krvi i zauzmu mu mjesto vec samo ta cinjenica je dovoljna pametnom covjeku da zakljuci kako je to lose i kako ce srce imati problem sa tim bez obzira bilo zdravo ili bolesno. Dovoljna je promjena vremena i srcani bolesnici ce to osjetiti.dovoljno je i da neduvas i nepusis ako srce nije zdravo nije zdravo a to nije zub pa ga mozes izvaditi. Treba lupiti dnevno 110.000 puta i zdravom srcu a kamoli bolesnom. Prijatelju moj trezveno razmisljaj cuvaj svoje srce i nemoj ga opterecivati sa svojom psiho satisfakcijom..pomozi mu daj mu kisika.treniraj ga thc i ugljicni monoksid mu nikako nece pomoci htjeli mi to priznati ili ne ;) edit: i zasto se deres cujem te i bez deranja ;)
đoksonPOZNAVALAC

sep 2013.

Kada budea otvorio post u medicini definitvno u ti pomo oko svega jel sam prostudiro i bio sa najboljim lje nicima hr i najboljim bolnicama kao ato su magdalena itd.I njihovim savjetima oko vutre itd

sep 2013.

:thumb:
đoksonPOZNAVALAC

sep 2013.

ali tahikardija je neato drugo od aritmije i fiberlacije :kod tahikardije se tlak di~e radi pravovremenih otkucaja koji su ubrzani i aire krvne ~ile zato i mo~e usljedit pucanje krvne ~ile u mozgu ili izljev krvi u mozak ato se zove mo~dani udar a to sve radi visokog tlaka.
RizikISTRAŽIVAČ

sep 2013.

okson neka si ti nama ziv i zdrav! LP. :respect:
đoksonPOZNAVALAC

sep 2013.

hvala prijatelju

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se