VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMaškare
LEGACY

Maškare

40 odgovora2,920 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

Jel zna iko kad je to ne mogu nikako otkriti nitko nezna okolo A i usput mo~ete re jer planirate ata za taj dan - SAMO DA PRIZIVANJE SATANE NIJE JER AVO SE U TAMU SAKRIO
choki123POZNAVALAC

jan 2008.

Ehehe,maakare su zakon,ovdje u Istri cijeli dan se ide po selima....samo derea po fritulama domaim i vinu....uff od 10 ujutro do 4 u noi samo vino derea...i tako...nije baa lijepo poslije al je caka prava bude brdo ljudi....obi no se voze kod nas grupe u starim kombijima,autima,pa po gradu...za maakare ne mora bit registriran auto,pa onda opet po selima,pa opet po gradu...i tako....zakon....:banana:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

A jel znaa koji je datum?
Petar PanPOZNAVALAC

jan 2008.

To ti je onaj utorak prije iste srijede. Pokladni utorak, faanik,..... Ove godine je 5.2. :evilmask:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

E zahvaljujem se
RedShAMBASADOR

jan 2008.

sto ce te biti za maskare??? i ja bi isla ali ovdje kod mene to uopce nije zastupljeno, a imam sve da budem vila, i neka luda ticala, i krila i haljinicu pufastu :)))) hhuhuh bilo bi super...
RadeAMBASADOR

jan 2008.

he he he crvena vila....
BugiPOZNAVALAC

jan 2008.

svake godine idem, cesto kao transvestit... mogao par slika postat...splitski krnjevali su prva liga..
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

Ma nece niat biti kod mene ali sam u doi u akolu veselo obu en i to je to malo bazdit okolo i ekat da me neki kreten prebije
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jan 2008.

`to se maakara ti e, mene zanimaju samo domae krafne...a ostalo, tko voli neka samo izvoli. :spcartman: :nana:

jan 2008.

Maakare su za djecu, a odrasli koji se time bave su uglavnom alkoholi ari kojima je to isprika za oblokavanje. Ina e, dijelim mialjenje sa }irafom :))
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

ja se volim aminkat

jan 2008.

Ok, i za tran~e :ninja: sorry aaman ato sam te zaboravio :hippy:
RedShAMBASADOR

jan 2008.

a osobe koje su djete u dusi?:sand_play:
BugiPOZNAVALAC

jan 2008.

nemate pojma...maskare bi trebale biti zabranjene djeci.... maskare i pojam maskaranja je oduvijek prisutan... danas je to komercijalizirano... ali pojam maskara i maskenbala i karnevala je zaboravljen... dakle, davno prije to je bio jako jako magicno okupljanje ljudi... ljudi bi na sto jednostavniji nacin pokusali zamaskirati se da ih nitko ne propozna... cesto bi tu bila ikona koju su mogli okriviti za sve da se na jednu noc osjete slobodni i bez grijeha... .... nitko nije htio biti prepoznati i zato se glumilo i sutjelo.. bio je cilj postati stranac, okupljen strancima...i to sto napravis nitko nece znati... od plesa do seksa...sve je bilo dopusteno... i bilo bi magicno...jer takvu slobodu je tesko osjetiti... muzika i droge su cesto bili povezani da bi se iskusvo "bolje" osjetilo.. i to se radilo ne tako davno... ali taj duh je izgubljen... maskare/maskeban/karneval je bio za ljude koje zive u kategoriji igre, ne kategoriji komercijalizma... i da...i takoder je mnogima sluzilo kao sredstvo odrastanja... danas je drugacije...ali ja ne ga ne prihvacam i mislim da je iskrivljen... a e, slike ce uskoro...evi idem ih sredit EDIT: evo...malo ekipe...slike govore sve... i govoreci o transicima...evo mene :2flip: ...i to u ruci je lula :D i ne za ukras...
wu-traENTUZIJASTA

jan 2008.

ma...ja cu bit princeza :D sa joxom :D
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

Ja i frend smo se dogovarali obuc u aminkeruae/sponzoruae i otic u isti takav birc. Ono, improvizirane nausnice promjera nogometne lopte, tenisice cijele pofarbane zlatnim sprejem, suncane naocale preko cijele face, sto tisuca najrazlicitijih ogrlica i narukvica, one tanke dugacke cigarete (iako ne pusim), majica na kojoj pise "primjeti me" ili "ja sam lijepsa od tvoje cure" i tak nesto....al sumnjam da ce ista bit, bar s moje strane :(

jan 2008.

Da se tako obu ea i odea u grad nitko nebi primjerio da si zapravo maskiran. Joa bi te neko pokuaao impesionirati klju evima od bembare ili probao naguziti. Pazi se.
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

he ova pri a me podsjea na jedan moj prvi maj Zalego ja na deku neku vani na stomak i kosa mi prekrila skroz lice i dolazi neki nepoznati lik i pita me: "curo jesi ti malo zaspala" a ja onako pogledam ga i neat sam reko a on kao ma niat niat i ode hahaha
stoned_cowISTRAŽIVAČ

jan 2008.

u rijeci je prije neku godinu postojao festival rijeckih metal bendova " metalom protiv maskara". iako nisam neki ljubitelj metala, u potpunosti ih razumijem i podrzavam. naime, tamo to sve skupa traje cijeli sijecanj. :violent018: da popizdis... neki se ljudi ful potrude oko tih maski i svega toga, i to je super. al vecina ipak sve to svodi na oblokavanje i pustanje primitivca u njima s lanca.
FrulaENTUZIJASTA

feb 2008.

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=224099107&albumID=0&imageID=7079893 eo slike sa maskara XD mal kasnim al et.. nisam bas aktivan XD

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se