LEGACY
Nuklearna... opasnost?
22 odgovora1,114 pregleda
Punxer
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
PunxerENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#1
Tra~im po forumu baa i vidim da nitko nije pisao o trenutno aktualnoj temi Japana.
itam danas okolo po intenetu baa sam se zainteresirao, eksplodiraju reaktori u Fukoshimi, curi radijacija, zra
enje..
Naaim novinama ne vjerujem pretjerano jer su dosta kontradiktorne jedne drugima i piau vijesti samo da se bolje prodaju a katastrofa i panika se prodaje viae nego vijest da je sve pod kontrolom.
Uglavnom, koje je vaae mialjenje o svemu tome, hoe li to zra
enje stii do nas i u kojoj mjeri (poato se ve neke europske dr~ave pripremaju za to koliko sam pro
itao, ali ka~u da za hrvatsku nema opasnosti)?
IamLegend
ENTUZIJASTA305 REP26%
→ Poznavalac
IamLegendENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#2
Samo cu ti reci da bih ja ovima iz 24 sata zabranio rad jer mi je vise dosta gluposti koje oni pisu, nikada ne kupim novine nego onako u prolazu procitam u kaficu. Oni sire nepotrebne dezinformacije konstantno. Sto se tice nuklearne opasnosti ja mislim da nam vlasti(VLADA) nece nista reci sve do zadnjeg trena da smo gotovi, da sto dulje ostanemo mirni. A onda ce pustiti obavijest na svim kanalima da se drzimo svi skupa.. ako do toga dode..!!
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
mar 2011.
mar 2011.#3
Ja mislim da
e sranja tek po
eti. Ovo bi se moglo rastegnuti sve do famozne 2012. godine ata kona
no i nije daleko.
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
HighBadgerPOZNAVALAC
mar 2011.
mar 2011.#4
To sa Japanom je samo pocetak...Bice sve gore i gore i jos vecih katastrofa.
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
zuz1AMBASADOR
mar 2011.
mar 2011.#5
daaj ne budite praznovjerni :icon_cry:
Japan je inace jako potresno podrucje i bilo je ocekivano da ce jednom doci do jaceg potresa,sva sreca da imaju razvijenu tehnologiju i sve i uvelike su bili pripremljeni za ovako nesto(konstrukcijom zgrada..itd)
Sposobni su oni uspjet ce sprijeciti opcu katastrofu i ohladit ce te reaktore..nadam se:sad2:
Punxer
ENTUZIJASTA574 REP94%
→ Poznavalac
PunxerENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#6
Haha znao sam da ce bit "apokalipticnih" komentara xD
Ma mene vise zanima sto ce bit sa elektranom i tim zracenjem nego kad ce svijet 'propasti'
citam okolo zanima me, kazu da ce doc do nas, ali da razina zracenja nece biti zabrinjavajuca i to :/
EDIT: @zuz1 a hladili su i 3. tako pa je i taj eksplodirao.. Neznam ne izgleda mi dobro pogotovo za jadne ljude u japanu i okolnim drzavama posto cak i u rusiji raste radijacija dosta
hardbluesman
ENTUZIJASTA300 REP25%
→ Poznavalac
hardbluesmanENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#7
Ju
er sam gledao na zalijanskoj televiziji emisiju gdje se pri
alo o tome,i govorio je neki bolesni mega-genij,on je rekao,da i AKO dodje radijacija do nas,to e bit mizerna koli
ina,on je to
no objasnio tamo koliko su gubici radioaktivnosti,i uglavnom doalo bi svaki 142 milijarditi dio,bez zajebancije....tako da se ja ne brinem,viae me mui krako,francuska i tako,ako tamo rokne,onda nam je svejedno!
zuz1
AMBASADOR3.528 REP58%
→ Legenda
zuz1AMBASADOR
mar 2011.
mar 2011.#8
sad odma cim se dogodila katastrofa u Japanu svi razmisljaju "a sto ako se nama dogodi" pa tako sad ovi prosvjedi u Francuskoj zbog nuklearnih elektrana itd
moglo se i prije razmisljati nego sto se sve to sagradilo,sad je malo kasno,ali ne prekasno po meni
ali cinjenica je da je Japan potresno podrucje i da je i bilo za ocekivati da ce se ovako nesto dogoditi,dok u Francuskoj i Sloveniji su ipak puno manje sanse
bozga
LEGENDA8.043 REP30%
→ Zmaj
bozgaLEGENDA
mar 2011.
mar 2011.#9
ma di je Japan, to je ispod nas dole... a nije se nikakva velika katastrofa joa dogodila, nije eksplodirao reaktor. hlaenje zakazalo i jebiga, malo je procurilo van...mislim da nema razloga za zabrinutost IMHO.
boz :sun2:
neo
ISTRAŽIVAČ192 REP95%
→ Entuzijasta
neoISTRAŽIVAČ
mar 2011.
mar 2011.#10
evo merkelova gledam nesto oce da zatvori zapravo pogasi neka stara postrojenja po nekim pokrajinama...bas joj hvala sto brine za opstu sigurnost...sve su one blizu i japan i krsko moje misljenje
oldbulllee
ENTUZIJASTA219 REP5%
→ Poznavalac
oldbullleeENTUZIJASTA
mar 2011.
mar 2011.#12
sad kad krenu govna sa ekonomijom, ima da se cudimo. na zalost.... jbm ti globalno selo itd... ali ovakva katastrofa u japanu danas ima da se oseti i u nas bez brige.
mar 2011.
1 / 12
mar 2011.
mar 2011.