VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKOga bih sa vutre upoznao??
LEGACY

KOga bih sa vutre upoznao??

78 odgovora3,549 pregleda
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

Ja bi RedSH i slona... redsh ima veze s onim sjemenkama i gotovo svim podforumima gdje su u pitanju biljke, gljive itd i jos je k tome i cura. A slona jer ima dobar avatar lol ma nije izgleda pametno...
DžidžadžojacPOZNAVALAC

nov 2008.

Svi su mi za sada ok jer nisam neato previae itao pa ne znam ko je zaista kakav, ne oslanjam se na prvi utisak.
GreenManAMBASADOR

nov 2008.

Eh koga bih upoznao....Upoznao sam neke,pa sam shvatio da bolje bi bilo da nisam.... :nana::hippy:
mr.skunkAMBASADOR

nov 2008.

Brainchipa i neznalicu
TarkiPOZNAVALAC

nov 2008.

ja bi htio upoznat shamana shandora i wannabeshamana al u istom trenu obojicu
pecko88ENTUZIJASTA

nov 2008.

I'll take the same...
Zabljak 1992POZNAVALAC

nov 2008.

sve zene na forumu ne znam koliko ih ali sve bih upozna
elephant0rAMBASADOR

nov 2008.

Hehe.. hvala redweed :D nikad se nezna.. Btw.. ja bih upozno djevojche neko ^^
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

A sta vi svi ste ovdje da si cure nadjete? hihihi :evil: ja trazim cyber curu... EDIT: mozda i vutragenju i ramonu...

nov 2008.

[bez sadržaja]
HolstenISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Svi cemo se nekad upoznati a mozda smo se i negde sreli a neznamo:vb_kez:.
Yami_RazielAMBASADOR

nov 2008.

hah... ja sa vutre upoznao jednu jako jako jako posebnu damu :))) i jednog,po meni sad jako dobrog frenda :) i nedavno jos jednog :) but i aint giving out names :)

nov 2008.

Bez razmisljanja: Redsh i nema veze sto je zensko a mozda i ima :baby:
RedShAMBASADOR

nov 2008.

oh, hvala decki, zelja je obostrana :common028:
Kurblaj KanAMBASADOR

nov 2008.

Shaman vi se rado susreo sa drugim shamanom, ima tu nekih preferencija Upozno sam ih ja dosta sa foruma iz raznih dijelova Hrvatske
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

Ali oni su malo preozbiljni ko i hasan... heheh shaman shandor pije shljivu, e pije mozda i lozu pa bi se nasli mozda...

nov 2008.

to odgovaraa na svoj edit-citat?:hehe: upoznao bih bilo koga za koga bi mi se naala prilika...tko bira, masturbira:hehe:
djungaISTRAŽIVAČ

nov 2008.

Najradije bi upoznao svog pradjedu ,mora da je duvao,samo ima problem, umro je prije interneta, hehe

nov 2008.

evo takoder imam par pickova ...... redsh , bongash , stoner i balcan oni su mi onak guba heehh
ReacherPOZNAVALAC

nov 2008.

ma bilo koga,zato jer sam znati~eljan kako ko izgleda,koliko godina ima,el se voli zajebavati i slino... :banana_rasta:
Red WeedENTUZIJASTA

nov 2008.

Ma da svadjam se sam sa sobom... nije bitno... U biti bih sve upoznao jer mislim da su skoro svi ovdje jako dragi ljudi... mislim na ove koji redovito postaju... pusek ljudi..
G e r o n i m OENTUZIJASTA

nov 2008.

Pa ima nacina za upoznavanje.....seasplash,...itd. Da ne bude OT upoznao bi RedSh, slona, ... a neke znam.
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

ja bi ne znam redSH, reed weed, rox mo~da ,weedrana, a jamia bum definitivno redSH zato jer se bavi sa tim sjemenkama kreativna je puno zna blabla red weed iskreno ne znam.. nekako mi se ini oke rox pa ini mi se jako pametnom osobom weedrana jer mi se ini jako inteligentnom osobom pa bi mo~da nea me mogo i nau it a jamia on mi je tu dva kvarta dalje pljunem do njega a i iaao je u moju akolu tak da bum ga upoznal jednog dana
3ananasa2ENTUZIJASTA

feb 2009.

doors of perception , bongash , shaman shandor , mr. skunk takoe rox i exarp , super angel , ramona red , haze seeker , rasta zg i balcan smoke definitivno :D nek se ne uvrjede neki koje zaboravih napomenut :costumed-smiley-027

feb 2009.

nekkoliliko vas znam ...a bilo bi zanimljivo popricat s weekcem ... i jos kojim od likova ananix definitivno jednom na rakijestinu i janjetinu... ima dosta koje bi volio upoznat , ali cemo to ostavit za jedan dan kada budemo svi tugedrrrr.....
petarPanISTRAŽIVAČ

feb 2009.

Nisam bas dugo ovdje ali evo zasad bi se volio upoznati sa svima sa MG/HBW tema :icon_lol: Ove sa ostalih tema i nebi bas. To su sve narkomani :2flip:

feb 2009.

barem ne krademo majkama cvijee :vb_whip: koga sam htio i upoznao sam ga jedino tripca nisam imao prilike a volio bih
vandalxENTUZIJASTA

feb 2009.

bodljikavu kiturinu i bongasha,nemogu zamislit tako 2 velika uma na jednom mjestu xD ahahahah...bez zajebancije
Yami_RazielAMBASADOR

feb 2009.

bilokoga tko je otvorio topic Dnevniku Uzgajanja, Vanjskom ili Unutarnjem uzgajanju :D
oldbullleeENTUZIJASTA

feb 2009.

hehe RedSh imas hordu poshtivaoca!!! i ja bih te voleo upoznati, jer se doimas pametnom, prijatnom te zanimljivom osobom! ( kakav mi je hrvatski,a?) osim toga shamana( jer pise kao harms , samo malo bolje i aktuelnije), exarpa ( jer me podseca na jednog prijatelja, sa svim tim extrakcijama i interesovanjem za entheogene), balcan smoke-a ( jer je crnogorac ( il sam ja nesto tu istripovao?)), doors of perception ( jer mi izgleda opusteno totalno), ma i gomilu drugih!!! al se to verovatno nece desiti:sick: kako to da nema tuzan smiley?
LucidDreamAMBASADOR

mar 2009.

Doorsa... Pozdrav pravima :cool44: :maryjane:
MariMahunaISTRAŽIVAČ

mar 2009.

RedSH, reed weed,shaman shandor , mr. skunk el ugl bilo bi najbolje da se svi nadjemo na nekoj roatiljadi i u~ivamo :D
FunkyZENTUZIJASTA

mar 2009.

ja bih onu marvu, tako slatko...... upoznao... o.O
mr. GuchoAMBASADOR

mar 2009.

vi mo~ete priat ata oete, ali ja sam preko marve doznao za ovaj forum joa prije 6 godina, ne direktno da mi je on reko, nego onako indirektno meu svim ostalim carinama i njega bi ~elio upoznat, manjim djelom zbog vutre, a veim djelom zbog njegova posla, mogo bi re da mi je prije 5-6 god bio idol i radi njegovih fascinantnih podhvata sam se i ja poeo bavit time, jbg sad zadnju godinu nemam vremena za stat ispred kompa, pa sam zakr~ljao joa moram nepomenut na ramonu, a jedini aktivni kojeg znam je bakajoko vjerujem da sam preko 50 lanova imao prilike susrest, a i da ih bar 5-10 znam, ali neznamo jedan o drugom da smo tu :) veinom e u razgovor upast neki novi ispod 5 postova, tipa, ja sam tamo jesi li ti? a ti autia, jer u 200-300+ postova ima dosta stvari za koje bolje da ih neko "normalan" zna
delboyLEGENDA

mar 2009.

I ja kazem! Bilo bi fora , jer eto imao prilike dvojicu lanova foruma upoznati,i mogu rei prave legende ! Razmjeniti mialjenja u~ivo,popiti kafu i rasturit temu o vutri uz nju prisutnu ... :)

mar 2009.

jaoooooo pa stvarno lijepo bi bilo, a i vrijeme je da upoznam sama sebe... stvarno bi voljela skontat sta ta osoba ima u glavi xD
brendPOZNAVALAC

apr 2009.

Ja bih svakoga upoznao dobra je ovde ekipa
galijaENTUZIJASTA

apr 2009.

Ja bih samo one koji duvaju. nikog vise :icon_lol:

apr 2009.

Ovaj Red nije bas stigao nekoga upoznat. eBiga imamo opake moderatore odje.....zato se forum i drzi na nekoj normali sa obzirom na mnogo brojne cinjenice.
psychoserbicISTRAŽIVAČ

apr 2009.

Ja bih upoznao sve, pogotovo ove neke moje iz Srbije(kuce na promaji) , pa da "razmenjujemo" iskustva!

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se