VUTRA
ForumZajednicaOfftopicIma li hleba bez motike?
LEGACY

Ima li hleba bez motike?

283 odgovora14,876 pregleda

jan 2016.

Poato sam postao invalid sa penzijom od 270e i ne zaposleno ~enom + malo dete + pas odlu io sam tra~iti poslove koje bi mogao raditi na internetu i tako sam i pronaaao ovu metodu! Pozdrav celoj zajednici :vutra: U ovoj temi jednostavno u vam pokazati kako da zaradite preko interneta pomou autopilota! [*]Blogger.com - cms platforma [*]Clicksor.com - Publisher program + reff [*]Hitleap.com - Autosurf program + reff Kao prvo kreirajte BLOG sa 3 posta, zatim se registrujte u Clicksor.com i ubacite po 3 reklame u svaki post, sledeci korak je registracija u Hitleap.com- jednom re i bot koji e umesto vas odraivati sav posao i zaraivati novac. Kada sve to odradite ubacite link od bloga u hitleap i vaaa zarada e po eti! Metodu sam isprobao i podigao prvu isplatu u vrednosti od 74,00$. Ovo bi bilo ukratko objaanjenje, ukoliko vam neato nije jasno ili imate pitanja, postavite isto!;) Umalo da zaboravim nije vam potrebno:crazyd: nikakvo ulaganje :wave:i sve mozete napraviti za 1 sat da ste najvei duduk za internet, pored toga postoji i gomila tutoriala. Takoe bi zamolijo, ako neko poznaje neku autopilot metodu neka napiae :D Evo i koliko sam zaradijo dok sam napisao ovu temu zarade u kvadratiima su po dr~avama, a poslednja je ukupna cifra za 25 min

jan 2016.

Neki dan sam video sli nu temu ovde, pa je Power naduvo lika.. Ina e deluje primamljivo ko ume i mo~e :)

jan 2016.

jest kad je bilo reff link,to sam ja postavijo ali nisam ni razmisljao da mi neko bude reff ve sam hteo nesebi no podeliti s ljudima svoje znanje ! evo sada sam napravijo ovako bez nijedno direktnog linka!

jan 2016.

lik je isti, samo je sad malo ozbiljnije pritsupio temi ;) nek neko napise kad proba ovo i podigne bar $50

jan 2016.

Naravno softveri su udo, mo~ete napraviti sami sebi 2 frefferala za hileap kucajte u youtube-u multiple hitleap i malo pogledajte videe koji su vam softveri potrebni. 50$ minimalna isplata i isplauje se na peypal postoje i druge opcije isplate Prijatelju svako mo~e na ovaj na in da zaradi zato sam i postavijo temu na forum da je neato komplikovanije verovatno nebi niti otvaro teme, toliko tutoriala i video klipova ima na internetu o ovoj temi da to nije normalno pogotovo za hitleap!

jan 2016.

jan 2016.

Ma kapiram ja tebe, nego, trenutno s androida ne mogu puno duradim, jer tako sam u mogunosti:razvaljen::

jan 2016.

Cerak ..napisi nam kako to radis.Step by step Pun mi krc baustele na -5 haha i ja bi bez motike nesta zaradio :)

jan 2016.

mislim da bi ovaj deo zainteresovanima mogao bolje da objasnis, koje reklame... i zaboravio si napisati da se trazi telefonska verifikacija kod otvaranja naloga

jan 2016.

Step by step Kao prvo kreirajte gmail potpuno novi koji e vam slu~iti isklju ivo za ovu namenu! 1.) Kreiran blog na Blogger.com i napravite 3 posta. 2.) Registrujte se u Clicksor.com Kada ste se registrovali vreme je da postavite html kod u postove bloga a to ete narediti na sledei na in. logirajte se na svoj Clicksor nalog i idite na sites , zatim na add new site i ubacite vaa ve kreirani blog u Clicksor.com. Kada ste dodali vaa blog u clicksor izaberire opviju in page banners, medium rectangle, a zatim pritisnite Generate Code, dobijeni kod kopirajte po 3 puta u svaki post na blogu. 3.)hitlepa autosurf program- uite na vaa nalog i ubacite vezu u program i pokreni te ga to bi bilo sve! Ukoliko trebate pomo recite ,ma da sam bukvalno snimijo ceo postupak! Kada dobijete prvu zaradu donirajte neki kea na vutra.org i kupite kvalitetno seme ;) Kona ni produkt izgleda ovako
L0oDZMAJ

jan 2016.

A kakva 3 posta treba napravit na blog ? I kako se registrovati na ovaj clickerson. Trazi mi adresu web neku i broj telefona ?
Fenix94POZNAVALAC

jan 2016.

@L0oD mozes napraviti bilo kakav post samo da ima malo smisla, pisi recepte ili o biljkama ili bilo sta sta mozes kopirati sa googla :) @cerak1000 ja sam sinoc sa 50 poseta adobio samo jedan klik i zaradio 0.003 :/
L0oDZMAJ

jan 2016.

Aha :) samo jos ovaj clickerson da se resi :D

jan 2016.

ma ubaci u hit leap placaju i na impresije na prikazivanje u hitleapu mozes nabit poseta gomilu u tome i jeste fora mozes i prazne postove i samo reklame https://hitleap.com/support

jan 2016.

Kad pravim novi blog tr~i mi veb adresu koju nemam. `ta da upiaem? I da li blogger da bude solo ili sme da se spoji sa google+?
BobiManLEGENDA

jan 2016.

Moze li objasnjenje na Rumunskom, posto ovo na nasem nista nisam skontao :) Salim se, ekipa srecno vam u uzanju love, ja sam odustao. Vec vidim loodog kako broji $$$

jan 2016.

meni je skino 0,28 centi uz pomo hitleapa za vreme dok sam napravio tutorial Prvo kreiraj g mail pa kreni redom podesi ga za jezik koji hoea, neea imat problema ,svi jezici ex yu su podr~ani. Mo~e solo mo~e i g+, fora je da netreba niti da je estecki niti bilo ata, samo kopiraj kod u postove i gasa sa hitleapom

jan 2016.

Ma to sam napravio, stigao sam do bloga. Treba tri komada, kako ka~ea, nego tra~i neku adresu posle imena bloga. Koju?
Fenix94POZNAVALAC

jan 2016.

Mozda bi mogli napraviti neku verziju sa Adf.ly na ovaj sistem :D Meni cliksor bas slabo belezi preglede, sad imam preko 100 sa heatlepa na blog a cliksor mi ubelezio svega 2-3

jan 2016.

daj molim te skrinsootuj sliku nije mi jasno ata tra~i nerazumem te najbolje

jan 2016.

zabele~ice nije sve real time. danas mo~ea raditi i adfly samo onda abdejtuj hitleap i nikako vise od 30 pregleda po linku mozes i 100 linkova po 30 pregleda edit; direktni traffic je zabranjen za adfly

jan 2016.

Evo :)

jan 2016.

i onda samo klikni napravi
grafAMBASADOR

jan 2016.

Sve napravljeno samo mi u clicksor-u niata ne prikazuje iako sam prijavljen, a u hitleapu broji normalno. Nije mi jasno u vezi koda koji ubacujem u postove iz bloga. Taj kod iz clicksora treba jednom ubaciti u post (copy/paste) ili tri puta zaredom u isti post?

jan 2016.

A u clicksor nalog treba upisati prave podatke (ime, telefon..) ili fiktivne? @graf u svaki od tri posta koja si napravio po jednom kopiraa kodove. Koliko sam shvatio :) PS. Brao, meni je lakaa motika bre od ovih dugmia :grrr:
grafAMBASADOR

jan 2016.

tnx stari, jesam tako napravio ali kao da ne aljaka. Mislim da je va~no da se podaci sla~u jer ina e nema smisla; blog, clicksor i hitleap.

jan 2016.

gde to tako izgleda, unutra postova u blogu
Kanabis_kidAMBASADOR

jan 2016.

Hvala na temi, zvu i zanimljivo.. jbg ve sam u startu sjebao, znai kopirao sam generirani kod, al mi se na kraju ne pojavi reklama kao tebi nego obi ni kod <script type="text/javascript"> clicksor_adhere_opt='left'; clicksor_default_url = ''; clicksor_banner_border = '#99CC33'; clicksor_banner_ad_bg = '#FFFFFF'; clicksor_banner_link_color = '#000000'; clicksor_banner_text_color = '#666666'; clicksor_layer_border_color = ''; clicksor_layer_ad_bg = ''; clicksor_layer_ad_link_color = ''; clicksor_layer_ad_text_color = ''; clicksor_text_link_bg = ''; clicksor_text_link_color = ''; clicksor_enable_text_link = false; clicksor_banner_text_banner = true; clicksor_banner_image_banner = true; clicksor_enable_layer_pop = false; clicksor_enable_pop = true; </script> <script type="text/javascript" src="http://b.yu0123456.com/show.php?nid=1&amp;pid=363935&amp;adtype=7&amp;sid=614930"></script>

jan 2016.

Sve si dobro uradijo idi na edit i copiraj cod kad prebacis sa obi ne na html stranicu na blogu i ima da radi ja imam po 20000 hiljade pregleda dnevno sa hitleapom i mogu ti rei da sigurno radi uskoro tutuorial koko sami sebi da napravite po 2 refferala i automacki ce se i zarada naglo povecati onda od jednom rade tri hitleapa!

jan 2016.

Hoe li mi pomoi neko? Jel u clicksor dajem svoje prave podatke: telefon itd?
L0oDZMAJ

jan 2016.

Nemoras dati

jan 2016.

koji edit i sa koje obicne... probao sam oko podneva i odustao posto je problem bio istog tipa, u blogu nema "finalnog produkta" nego samo kod

jan 2016.

Telefon izgleda mora radi verifikacije putem sms-a.

jan 2016.

koliko sam skontao, a i napisao gore u postu, neki aktivni fon treba
L0oDZMAJ

jan 2016.

Ja dao moj broj nikakva verifikacija ne trebaju

jan 2016.

@PowerSeed ovakav prikaz bi trebao da bude i da pokreni hitleap da radi u suprotnom nema ogleda to sam zaboravijo napisat ima joa gomila izvestaja dosta preciznih celo i u hit leapu mozes videti koliko si minuta zaradio za ogled tvoje stranice zatim podesi da tvoju stranicu bot gleda 10 sek i eto ti gomile ogleda kod sa clicksora tri(3) puta zaredom copy paste u jedan post

jan 2016.

vidis kako fale detalji u tutorijalu, sad radi :) @L0oD, ja dao broj i dosao mi sms bez kog nisam mogao dalje

jan 2016.

meni se uvek sla~e kad stignu pare, a sa hitleapom botovi gledaju tako da te briga za podatke, ovo je autopilot zarada! Ja sam isto uneo broj ali mi nije tra~ilo nikakvu verifikaciju samo telefon prilikom registracije s obzirom da sam na izvesnoj koli ini opijata veoma monim ja se izvinjavam svima u malim propustima u toturijalu , im malo prezdravim zamolim nekog od moderatora da skupa slo~imo sve oka eno kako nebi bilo zabune!
grafAMBASADOR

jan 2016.

Samo ti pomalo sjeae to na svoje mjesto:thumb:
L0oDZMAJ

jan 2016.

Pow meni sve na meil stiglo. Nista na fon...

jan 2016.

Ajd pa kad se vi obogatite onda u si i ja napraviti :D.
grafAMBASADOR

jan 2016.

To ti je kad otvaraa novi gmail, mora se upisati broj moba i onda ti oni poaalju kod sms-om da provjere da li je broj moba onaj koji si naveo pri otvaranju ra una.
Fenix94POZNAVALAC

jan 2016.

Bilo bi dobro da se samo na clicksor registrujete sa pravim podatcima. Cisto radi izbegavanja problema prilikom dizanja novca ako ga zaradimo :) A te HTML kodove ne morate kopirati u kompletnu skriptu nego ubacivati kao gadzet. Kada udjete u vas blog, imate sa leve strane opciju "Izgled" Odete tamo i imate kako izgleda sajt i mozete birati gde cete dodati banner vas. Otvorice vam se novi meni gde cete uneti skriptu koju ste generisali sa Clicksora, unesete naslov, sadrzaj sacuvate i to je to :)

jan 2016.

adfly banuj veoma brzo kad koristis botove ako isti ip u roku od 1 dana klikne 5 puta gubis sve pare. ja sam naso jednu stranicu davala je dollar na 1000 klikova digo sam jedno 20$ za 10 dana ali su je malo sada unapredili pa je teze botove ubacit.

jan 2016.

ja sam to juce kao namincao prema ovom tutorijalu al nesto se nista ne dogadja mislim da odustajem i vracam se mojim satoshijima :)
H2O888LEGENDA

jan 2016.

a ja vec proda motiku:D

jan 2016.

Motika mi je nekako prihvatljivija mozgu. :razvaljen:: to jest, model mog mozga kompatibilan sa motikom. :idea:

jan 2016.

power moras ti gledat reklame da bi imao minuta na hitleapu. evo i ja sam napravio napatio sam se dok sam skontao sta treba pa cemo vidit oce mi koji pogled past imam hitleap sa 50 000 minuta dok sam varao na profitabilnijem modelu. pocelo je nakon pola sata 1 pregled :D predlog napravi dva hitleap jedan nek bude ref drugom i onda ovaj ref puni minutama malo ce ti se ovaj prvi punit imas lagani bonus klikova

jan 2016.

kakve reklame. nista ne kontam. ako nesto moram gledati onda to nije hleb bez motike

jan 2016.

Jel ovo klikom do zarade? Ako je radije motiku u ruke.

jan 2016.

Eee deco, nema leba bez motike :djede:

jan 2016.

tvoj pc mora gledat hahaha al vise potrosis struje nego sto zaradis ako palis pc samo radi ovoga. nego koliko sekundi moras stvatiti na hitleap da bi mi prihvatio kao pregled?imam 2000 pregleda na blogu a samo 2 na reklamama :/
21 gramLEGENDA

jan 2016.

Jbg ne ide... :( A taman sam se ponadao. Ovde kod nas se ka~e da ono ato po nea raditi za Bo~i to ea cele godine raditi, a kako sam ju e joa izvukao i nov i iz poga e (ato mu takoe doe kao dobar znak) baa sam se ponadao hlebu bez motike ove godine! :) Hvala @cerak1000 na tome ato si se baa potrudio da nam svima utrpaa koji dolar u d~ep, ali neato nam se ne da izgleda... Mada moram priznati da mi je lakae kad vidim da nisam jedini koji se mu i bez motike. :D Ja sve odradih kako piae, al' na kraju ne vidim nikakvu reklamu u blogu. Danas sam opet neato petljao, ali ne vredi... Nastavljam da pratim temu, pa mo~da na kraju i skontam. Btw, pitanje za kraj, tj. kad na kraju zaradimo ogromne pare i doe do toga da ih treba podii: Ima li neko info kako ide sada to sa Paypal-om u Srbiji? Znam da smo svojevremeno bili jedina dr~ava u Evropi, a u druatvu sa Avganistanom, Belorusijom, Mijanmarom, zemljama Bliskog istoka i nekim egzoti nim ostrvima na kojima ovo plaanje joa nije za~ivelo.:crazyd:

jan 2016.

@21 gram pove~ea devizni ra un s peypalom i na banku sam poaaljea kad hoea i koliko hoea ako trebaa kea, ma da ja uglavnom koristim za online kupovine semenkica opreme i kojekakvih zajebancija za grow, kako nebi diro ve jako slab kuni bud~et. Ukoliko ti je potrebna pomo mo~ea me kontaktirati u pp. nije fora klika na reklamu impresije reklama se takoe plaaju u toj kvaki le~i zec nije potreban klik, a ako ga bude stim bolje moj graff na google analitici uvek je ovakav 24 sata dnevno i kad je uklju en hitleap i kad nije

jan 2016.

radi najnormalnije, dizao sam je nedavno sa pp na devizni pa onda u banci kes na ruke, doduse ne u dolarima nego u evrima al ne bunim se :) nastavicu i ja da pratim temu, al da nesto vidim hleba od ovoga, bas i ne vidim. i posto me sve skupa ne zanima previse, a ipak me zanima, ako neko zna nek samo napise koju korist konkretno imaju ti sto te placaju i koliko konkretno na ovaj nacin mozes zaraditi mesecno i za koje potroseno vreme za kompom. pa da onda podvucem crtu :)
d@niZMAJ

jan 2016.

Ima kruha bez motike, ali nema nista na brzinu i bez ozbiljnog rada i ucenja, posao ko i svaki drugi. Po meni to je prevelika tematika da se uopce spominje na vutri, postoje forumi samo za to, stoga guglajte ;)

jan 2016.

@PowerSeed Evo u emu je takoe trik preuzmi i napravi 5 virtualnih masina instaliraj na njih hiden ip i hitleap na svakoj postavi drugi ip registruj se sa pet email bilo kojih samo za tu potrebu pa ea videti dal ima hleba bez motike ;) lako ostvarite na hiljade dnevnih poseta na vaa blog. link za virtualbox https://www.virtualbox.org

jan 2016.

slazem se deni, al covek drugi put pokrenuo temu, pa reko ajd da probam da vidim o cemu on to prica. i slazem se da nema nista na brzinu al da sad jos pravim virtuelne masine, i ne jednu nego 5 il 10, pa da dodatno glumim referala referalu od mog referala i sl. hvala. ako cu se zezam i dalje mi je lakse da povrmeno kliknem dok sam online na par otvorenih tabova i sakupljam satoshije, pa sta se skupi za pola godine ide na vutra btc racun ;) a to ide lagano i sigurno

jan 2016.

virtualnu masinu napravis jednu a onda je samo kloniras kako god ja hteo ljudima da objasnim kako da skidaju pare, i da ostvare dnevno po 50hiljada poseta blogu sa reklamama al nema veze radi mene se moze i tema odma zaklju at. @Fenix94 hvala kad si se potrudijo malo joa pojasnit ljudima gde sve mogu kopirat kod oglsa , ma da je fora sto najvise 3 mo~ea postaviti u gad~etima, i u svakom postu po 3! ~ao barbarosa ja je viae nikada nesmem dignuti, tako da, ata se da neodbijam!Ove godine vodim i ~enu u avanturu da kopa i priprema za outdoor. * * *
21 gramLEGENDA

jan 2016.

E ovako... Uspeo sam!:skot:::skot:::skot:: Malo sam se pravio pametan, pa sam na po etku napravio neki dinami an prikaz bloga, a sad kad sam vratio na normalno, sve je ok, reklame su tu! Nego sad pitanje, poato ja ne planiram da zaraujem velike pare na ovome (bar ne za sad, kad me krene mo~da se polakomim :D), viae mi je fora da probam i da vidim da to stvarno radi... mogu li ja umesto tih kloniranja ega god, samo da nastavim lepo da piaem svoj blog :D i da u njega trpam dosta ovih reklama (viae od tri koliko je preporu eno)? EDIT: Evo vidim da ne mo~e viae od tri u jedan post na blogu, ok.
DvolicniLEGENDA

jan 2016.

nemoj ti niata zaklju avat i nastavi tim putem, nekako sam viae ~eljan jebanja starleta nego kruha i motika:D:joint2:

jan 2016.

Sve koje zanima tema ima li hleba bez motike neka me kontaktiraju u pp, potrudiu se pomoi koliko je u mojo moi !

jan 2016.

nemoj biti na kraj srca, nema zasto da zakljucavamo, cekamo komentare onih koji krenu sa tim. ja sam samo spomenuo da je to meni prekomplikovano a jos nisam dobio motivacioni odgovor na pitanje koliko se moze zaraditi mesecno i sa koliko angazmana za kompom. i brate kazi sve trikove odmah a ne da na trecoj strani tutorijala citamo o triku sa virtuelnom masinom :)
d@niZMAJ

jan 2016.

Ma sve pet Cerak, super sto zelis podjelit nesto s ljudima :thumb: nisam ja za zatvaranje teme, samo sam iznjeo misljenje iz svog iskustva... ja se vec godinama bavim internet zaradom i to mi je glavni prihod u kuci..

jan 2016.

izgleda da za 24 sata mogu skupit 0.1$ max sto je veoma malo. kako da dodam jos reklama daj citav tutorial napravi sto detaljnije svaki pokret misa zabiljezi

jan 2016.

3 po postu su dozvoljene reklame preko clicksora za druge publiae programe ne znam!

jan 2016.

@PowerSeed ja sam proali mesec skino 74$ dolara, sada ide mnogo viae isplate mozes raditi svakih 15 dana moras skupiti najmanje 50$ za isplatu do duae ja i imam refferale na oba programa solidan broj tako da i oni doprinesu.

jan 2016.

dobro je, sad smo istakli i znacaj referala. zbog kojih je prvobitno ova tema bila zatvorena i sklonjena ;) sad bi jos super bilo da kazes koliko ih imas i koji procenat je od njih. da bi ljudi shvatili znacaj referala. to je vec neki novi trik, pa da dopuni tutorijal

jan 2016.

nemoguce skinut 2.3$ za jedan dan bez referala edit(jer ne moze delete) ogranicio sam hitleap na manje klikova po satu.

jan 2016.

od referala imate 10% na clicksoru na hiteapu dobijate 70% njihovih odgledanih minuta, @amneziaHaze samo moja zarada danas od 10 sati iznosi 1,05$ do sada. potrudicu se napravit pa okacim u najsitnije detalje, leteci sam na kliniki me samo cimaju po vezbama i neke preglede ispitivanja i tako razna sranja bice sve detaljno uskoro. EDIT : SAM SEBI MOZE` BITI REFF NA HITLEAPU SA wirtualnom masinom i hiden ip u mom primeru 5 puta.

jan 2016.

malo sam smanjio broj klikova tu sam pogresio al sigurno jos nesto grijesim pa bi moglo biti bolje.ako je jedan dan dollar onda cu se zaposlit sa ovim :D
L0oDZMAJ

jan 2016.

mene je ovo skupilo za 4h juce to mu izadje 0.4 dolara :D

jan 2016.

a impresije koliko si zaradijo na njima i jer koristis metodu sa hitleapom ili bez nje
L0oDZMAJ

jan 2016.

jel postoji fora da ubrzam ovo :D

jan 2016.

naravno da postoji ukoliko ti se da, zato je i otvorena tema upravo da ubrzamo zaradu i da vam objasnim kako preuzmi https://www.virtualbox.org napravia virtualnu masinu jednu u nju instaliras hiden ip i hitleap i zatim je cloniras u par primeraka iste i pokerenes sve od jednom ja sam od jutros skino do sada 1,05$ sa tom metodom.

jan 2016.

meni bilo stavljeno 80 pregleda na sat i napravio sam ko ti sad sam stavio na 500 pa cemo vidit hoce li biti razlike
L0oDZMAJ

jan 2016.

sve to lepo zvuci :D samo jos kad bi imalo to nacrtano u detalje :D inace nznm ti ja skrivat IP i pravit te clon boxove :D

jan 2016.

ja sam negde napisao da se navije hitleap i da sami sebi mozete biti refferali na istom preko virtualne masine i hiden ip i sto je najbitnije u svaki hitleap kad ga pokrenete postavite vas link u sva 3 slota i podesite gledanje na 10 sekundi i gasa. pa cete videti koliko brzo moze da se zaradi.

jan 2016.

netreba ti sva tri ne moze osvojit jedan pc max jednog linka ako stavis.tj jedan free hitleap accaunt.
L0oDZMAJ

jan 2016.

jel moze ovako da se radi... i da dodam jos 1 isti ovaj web... ili mora da radi samo sa 1 ?

jan 2016.

prijatelju kad klone masine napravis ajde recimo 2x i sam sebi si refferal minute se gomilaju na tvom prvom nalogu i mozes sva 3 slota gazit na puno. @L0oD moze dodaj i treci i napravi ko ato sam ve gore napisao sa virtualnom masinom pa ces primetiti kad budes imao dva direktna refferala koliko brzo ogledi dolaze

jan 2016.

2016-01-08 290 0 0.060400$ napreduje po malo jos koji sat i 0,1 ovo je sa dva hitleap racuna na 500 a imaju 3 klona ne ocitava mi svaki pregled kao pregled

jan 2016.

daj mi link od bloga da vidim u pp evo i kako postaviti kod oglasa na stranicu za neupucene

jan 2016.

evo i moji danaanjih prikaza do sada i zarada za iste $ Potpuno automatizovano samo 3 puta kliknem i to je to ovo je moja zarada bez refferala$

jan 2016.

navlakuaa tipi na za napa ene Balkance ;)

jan 2016.

@Mahnita ne razumem zaato navlakuaa?

jan 2016.

ima stranica na netu koje daju neku siu para za slike video... .....tako sam cuo (ja nisam probavo)

jan 2016.

poznajem stranicu i stvarno jako sitno daju za razliku od ove moje metode pogotovo ako na ovu metodu preko hitleapa i clicksora skupia i refferala desetinu moze se lepo zaraditi
lolcinaAMBASADOR

jan 2016.

Da li radi ako se stave vise autosurf programa+isto na virtual kopijama da gledaju blog stranicu?

jan 2016.

radi fora ja da se nabiju ogledi sto vise ogleda veca zarada, ja sam napravijo tako da sam hitleap 5 puta sam sebi refferal tako sto iz virtualnih masina samo promenim ip i registrujem se tako da na prvom nalogu nemogu niti zaraene minute da potroaim ;) EDIT: A u Svim masinama postavia jedno te isti link i eto ti gomile ogleda ;)
PidjagrowingISTRAŽIVAČ

jan 2016.

Ima leba bez motike al ne za sve , treba znati i raditi sve i svasta... sa velikim postovanjem prema tvojim zdravstenim problemima i ne mogucnosti prema vizickom poslu(vrv) , iz svog iskustva kazem da Nema Leba Bez Motike. Kad bi svi trazili taki posao vrv da bismo na kraju umrli od gladi , zedji , zime itd... Tako da postujte svaki posao a radite ono za sta ste nadareni(po mogucnosti).

jan 2016.

lepo si napisao ;)

jan 2016.

Dobro je ovo uz kombinaciju sa motikom, glavno da kaplje :thumb:
PlantSeedPOZNAVALAC

jan 2016.

Vidim po antivirusu da ovaj "HitLap viewer" skupljajuci "minute" pregledavajuci random stranice ponekad otvori i pokoji virus koji se srecom automatski otkrije i blokira u mom Avastu. Zanima me dal znate kako se manifestiraju virusi u virtualnim masinama. Oce li se odraziti na cijelokupan PC ili samo na tu virtualnu masinu?? I kako da nadjem ova program "Hiden ip"?
grafAMBASADOR

jan 2016.

Samo da obavijestim cijenjene lanove da je moj pokus okon an i da to ne zna i da je ovo loa na in za zaraditi neke novce. Htio sam probati i to sam u inio, po elo se neato dogaati i nabralo se dosta hitova i clicksor je to sve izra unao i zapamtio i sve 5. Onda sam ju er malo gledao ato to ovaj hitleapov preglednik to pregledava i ono tamo svakojake porno stranice, i openito previae toga proe kroz moj ip tako da rekoh sebi da je to joa vea izlo~enost i sad sam opet na starom modelu.

jan 2016.

ako nemas antivirus(a na virtualnim cesto nemas) dosta ces ih pokupit. a ja evo sa jednim pc i jednim ref racunom sam digo 0.19 za 2 dana....al na poslu i onako pc radi 8 sati pa nek skuplja za 4-5 mjeseci cu imat 50$.a nista nisam ulagao
PlantSeedPOZNAVALAC

jan 2016.

Instalirao sam i na virtualnom antiVirus, ali ovo mjenjanje IP adrese je prava muka!! Nekad se poveze i bude sporo pa nekad nece.... nemoguce nesto!

jan 2016.

a ima dosta programa laganih za proxy al sad se ne mogu sjetiti nicega nisam se odavno igrao sa laznim IP.nadi brze adrese pa nece biti problema sigurno ti se spoji na neke spore sa druge strane svjeta

jan 2016.

Pre par sati sam napravio sve, hitleap prijavljuje hitove, sve regularno. evo sad da se logujem na clicksor ne prepoznaje ni mejl ni Account ID, kao da su me obrisali???
PlantSeedPOZNAVALAC

jan 2016.

Odi na mail i vidi koji ti je User ID , obicno izgleda ovako 123-14124-15151. Mene ovaj proxy sjebah. A na virtualnoj masini vrtin xp, znaci dodatna hebachina
Kanabis_kidAMBASADOR

jan 2016.

ata mo~e bit ako ne sakrijem ip

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se