VUTRA
ForumZajednicaOfftopicRijeka - stanje vutre
LEGACY

Rijeka - stanje vutre

18 odgovora1,619 pregleda
LaidbackPOZNAVALAC

jul 2007.

Zanima me sto Rije ani ( eai puaa i) na ovom forumu misle o trenutnom stanju nabavke vutre u Rijeci? Iskeno, u zadnja 3-4 mjeseca nismo dobili posteni paket. Sve su neki levati od 4-5 pljugi pilje, granja, ili sjemenki za 100kn. "Kese od 50g" imaju mozda 30g i od toga je 5-10g nekakvih fake kifova. Evo, zadnja 2 tjedna ima nekog "skunka", pa dobijes 3-4 gice za 100kn, ali si barem siguran da ces se nesto napusit. Jesu li u tim problemima i vi ili samo okruzenje oko mene?
Silent BobPOZNAVALAC

jul 2007.

U Crnoj Gori nema trave... samo shit, ali nema ni njega vise od prije neki dan.

jul 2007.

Rijeka je teaka banana postala. Suha vutra ko praaina (makar bio kif) a paket o aj teaki, pilja i sjeme, za 5 pljugi... mjesec ipo dana nisam ve kupovo paket i niti nemam namjeru do danjega. A ata je najgore, zapalia i 10 pljugi, ne napuaia se, a osjeaa se ful psihi ki loae, vu te spusti i kao da imaa osjeaj na temperaturi i nakljukan na nekim ljekovima. fuj Di je svje~a vutra nestala?
LaidbackPOZNAVALAC

jul 2007.

O tome ja pricam... Samo sranje se prodaje. Sad barem ima nekog skunka, pa imas u "gramu" za 3-4 gice. Barem znas da ces se nesto napusit
Svizac_:)ENTUZIJASTA

jul 2007.

Bez brige niste jedini...i nas puljane mu i isti problem :sick:
bongashLEGENDA

jul 2007.

Kod nas skoro uvjek ima, mo~da 5-7 dana pauze izmeu tura ... e da, triba i znat pravog ovika. :icon_wink:
PSG fanENTUZIJASTA

jul 2007.

jeste culi vi za sivac (SRB)??? citava drzava bi mogla tu da se snabdeva... nema kad nema :)))

jul 2007.

eto upravo ovo sto spalato kaze, treba znati prave ljude, ja nemam takvih problema ni u Rijeci... kuc kuc u drvo
LaidbackPOZNAVALAC

jul 2007.

Mogu samo reci, blago se tebi... Nisam zapalio so an kif vec jedno 4 mjeseca. :(
vutrudituENTUZIJASTA

jul 2007.

Slazem se sa vutrogasac, treba da se zna covek, ali ako nismo u mogucnosti da sami uzgajamo, po meni trba praviti zalihe. Pa se sam sracunej koliko imas, a koliko mozes popusiti. Juce je u Bg naisla neka vuja otkinuli smo se, odavno nisam palio onako nest, znaci ima samo treba pravi covek.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se