VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPutujem pa treba pomoc
LEGACY

Putujem pa treba pomoc

28 odgovora1,866 pregleda

avg 2011.

Idem sad u Grcku ..pa planiram da ponesem nesto trave,da li pretresaju kola na granici il sta vec i gde je najbolje zastekati? Hvala Unapred
crookrutniENTUZIJASTA

avg 2011.

Po meni najbolje je ne nosit niata , aansa da te ulove je 50/50 . emu riskirat , pa ljetovanje pretvorit u no nu moru .
10\DE\89ISTRAŽIVAČ

avg 2011.

Koliko sam ja ua, jesu pretra~uju. Ili dobro sakrij ili uop e ne nosi da si ne upropastia odmor. Sretno =D 10\DE\89
DJFlyHighLEGENDA

avg 2011.

ako imaju dojavu o tebi (sto je tesko moguce pretpostavljam jer nisi neki veliki diler sigurno) ce te pretrazit, a s druge strane mogu nasumice tebe zaustavit i pretrazit... ja bi reko slobodno da uzmes, samo trpaj u gace i sve ce proc, mozda malo trema drzi onako kad si na granici, ali ne razmisljaj o tome, ponasaj se lezerno i prolazis bez beda ;)
Kreso1988ENTUZIJASTA

avg 2011.

ja nikada nenosim nist nigdje osim kad se vracam onda mogu riskirati, al da si s***** godisnji odmor zbog par mgra nema sanse, bolje se probaj tamo snaci
hazeboyENTUZIJASTA

avg 2011.

Ja na tvom mjestu nebi riskirao.nije ti to ko da te u kvartu ulove s pljugom.to je granica ipak.kad smo frend i ja sa zenama isli u sloveniju nosili smo nazad dva komada i to su njih dvije spremile tam dolje.i opet nas je bilo strah.to je ipak granica i sverc droge preko granice pa makar imao za pljugu je opasno.vidi na internetu jer ima tamo kakvih mjesta di bi mozda mogao nac nekaj.al ja na tvom mjestu nebi riskirao sa nosenjem.
BladeZMAJ

avg 2011.

U grkoj lakae nabavia dima nego vode

avg 2011.

nije problem preneti, samo ako znas gde da je turis ;)
crookrutniENTUZIJASTA

avg 2011.

Bravo smoke , bitno je turit joa ako znaa gdje treba turit :)))))) . Turio ti ili ne tamo gdje znaa , ako carinik ne popije svoju kavu na miru ili je ljut na ~enu . Pa si mu joa i sumnjiv na grani nom prelazu , dovue pasa , pretrese tebe , auto , ~enu , djecu i prtljagu nae ti gram ili smotuljak s maricom . Procedura ti je isto kao da te ulovio sa 20 kg . Samo ato mo~da neea bit medijska li nost , po TV-u i novinama . Poznam ekipu koja je putovala u `panjolsku i Gr ku , bez problema su sreivali sebi vutru i to bi im recepcionar od hotela dao adresu . Ili se malo promuvaa bilo kojim gradom na svijetu , naea rokerski kafi i sa dvije ture pia sve saznaa .
crookrutniENTUZIJASTA

avg 2011.

Ja sam makar tako prije nalazio smjeataj kad bi iaao na ljetovanje , upadnem u rock-caffe i naem apartman za povoljnu cijenu a usput upoznam domau ekipu .

jan 2013.

*bump turisti ki busevi? koliko esto njih tresu? zapravo nije problem spremit na nemoguce mjesto, nego me zanima dali koriste pse? i dali su ti psi stvarno "svemogui"
Big LLEGENDA

jan 2013.

Uzmea ducktape, uea u bus malo br~e neg ostali, zaljepia vutru sa ducktapeom 5 metara od sebe gore di se stavlja prtljaga, sjednea dalje od toga i boli te tuki ako nau, uz tebe i joa 30 ljudi u busu nemogu nikako dokazat ije je, a SVI e re da nije njihovo uklju uju i i tebe... (samo ideja) Mada nevjerujem da e pse slat u turisti ke buseve ili da e uope pregledavat buseve... :)
dite_splitaAMBASADOR

jan 2013.

odes u grcku i prvom liku na kojen se vidi da duva (a nije nas tesko bas toliko promasit - gledajuci iz ociju vutrasa) upadnes i kazes da oces. ja priko grane nebi nosija bas ako ides sa autom ili kombijen
ZelenaBananaISTRAŽIVAČ

jan 2013.

iso u madarsku ove godine na granici nisu nist sumnjivog radili mogo sam 10kg vutre sam tak prebacit xD a frend iso u gardaland, italy 1g su prevezli tak da...
Big LLEGENDA

jan 2013.

Ma nije frka prenest pogotovo ako busom idea, nisu oni tolko ludi da gledaju cijeli bus i svakog putnika... Ni tamo ni nazad... Znam ja kad smo na maturalac isli, samo smo svi izasli iz busa na granici sa slovenijom, dali putovnice, ekali 15 minuta da sve putovnice pregleda i pi i nije nitko ni ulazio u bus. Nazad smo isli avionom.... rendgen kofera naravno, ali da sam imao ato u d~epu proao bi bez frke

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se