LEGACY
Vracanje posle Ban-a
48 odgovora2,531 pregleda
dr.manijak
AMBASADOR2.536 REP30%
→ Legenda
dr.manijakAMBASADOR
avg 2011.
avg 2011.#1
Da li ce moderatori i admini vratiti neke od ljudi koji su banovani.
Kao na primer:
SimasaZg
Teglicu unka
Svetog lista
Mr.Boz-a
I nemam pojma koga jos, ali sigurno ima, nisam bas istrazivao.
Mislim da je ljudski oprastati i da treba tim ljudima skinuti ban, jer su oni kao i svi a mozda i vise zasluzni za posecenost i dobre informacije na ovom sajtu.
Ljudi sve i svasta kazu u toku rasprave jer su besni, ali treba im se pruziti jos jedna prilika.
Ipak je ovde kul ekipa a ne skupina namcora. :bong7bp:
DJFlyHigh
LEGENDA5.422 REP4%
→ Zmaj
DJFlyHighLEGENDA
avg 2011.
avg 2011.#2
ban se nedobiva bez razloga, a siguran sam da taj "bes" se moze kontrolirat i to previse, jer ti s namjerom napises nesto, i clicnes onda postaj xD nije slucajno mis otiso sam... siguran sam da ce admini razmotriti dobro sitaciju i donesti pravu odluku ! peace out!
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#3
Teglica unka i bozga imaju na mjesec dana. Svetilist je zaista pretjerao. Trebalo je 5 ljudi
istiti za njim. Mogli smo svi neato drugo raditi, ~derati, hebati, motati itd. Neka se poateno sredi, radi sebe pa jednog dana kad to ne bude ovaj svetilist, mo~da. SimaZg je sam zatra~io ban, mo~e se uvijek javiti administratoru kao i svatko. Nitko nikog nije banao jer se nekom digao. Neki su zatra~ili, neki su bili neprimjereni a reda mora imati .Imamo i u svojoj sobi neki red i pravila, ne ~elimo npr. da nam se pas popiaa na pod.
A razlike ne bi trebale postojati. Mogu i ja dobiti ban. Pa ne
emo glumiti ove fosile u vladi. Ja tebi ti meni. Od toga i krene...Ina
e o ovom nema potrebe pisati.
Opustimo se, zima dolazi treba neato growati. Meni je box problem ali valjda
e se smisliti kona
no neato. ao
ps.piaem ovo pola sata:rofl:
dr.manijak
AMBASADOR2.536 REP30%
→ Legenda
dr.manijakAMBASADOR
avg 2011.
avg 2011.#4
Uredu onda, ja sam mislio da su svi dobili per ban, ako je sveti ono spamovao onda me i ne cudi iskreno.
Za bozgu znam da je sasvim OK decko kao i za teglu.
Za simasa nisam imao pojma da je sam trazio.
Nisam imao informaciju iz "prve ruke" kako i zasto su podeljeni banovi.
Lepo je sto ce se boz i tegla vratiti.
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#5
Hebemti, tu nebi trebalo biti kao na ulici-"jesi
uo ovo, jesi
uo ono, ovaj je dobio ban, ovaj je pao..." To je loae za forum i nas same.
Opuateno. Zapalimo i neka nas nosi polako...fluidno, na
ilimu kao aladin:)
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#6
Treba ohladiti malo usijane glave :) Bilo je situacija kad sam svaata napisao, ali za razliku od nekih gore nabrojanih, nisam postao jer je protivno pravilima i samoj svrsi ovog foruma. Bilo je i situacija kada sam i rekao neke stvari, ali nikad nisam nikome "J" mamu i slino. To nije cool :D
Blade
ZMAJ23.847 REP
BladeZMAJ
avg 2011.
avg 2011.#7
Kaj ste se o~enili za ove kaj su zbanani??Sami su si krivi boli vas k... i idemo dalje
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
sep 2011.
sep 2011.#8
svetilist nema aanse.. jedino ako si napravi novi acc i ako se sa tim novi accauntom nebude ponaaao kao ato se je ponaaao
a za bozgu i teglu nemam pojma, vratit e se kao ato ka~e kolega greenpower
He-Man
LEGENDA9.657 REP47%
→ Zmaj
He-ManLEGENDA
sep 2011.
sep 2011.#9
Sveti se mo~e registrirati i s deset novih accountova;
ako ga ja slu
ajno sku~im dobit e insta ban pa makar se ponaaao ko medvjedi dobra srca.
Tarki
POZNAVALAC1.040 REP49%
→ Ambasador
TarkiPOZNAVALAC
sep 2011.
sep 2011.#10
Ovako svi ti ljudi e dobiti ban na trajno (od mene, pa nek genjo makne ako mu se ne svia), nikakvih mjesec dana. Bilo je stvarno od njih svih rije
i za koje bi svi dobili instaban, to kaj su prijatelji foruma nema veze.
Neka se regaju s novim nickom i neka se ljepo ponaaaju i nitko ih nee dirati, a mjesec dana nitko nee dobiti nego perma svi.
I btw Sid barataa sa hrpom dezinformacija o Simasu, al nea veze i on e bit bananko u ovoj vo~nji, kad se ve tako dijele aakom i kapom :icon_lol:
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
sep 2011.
sep 2011.#11
Bilo je situacija kada sam htio ukinut sajt i zadrzat sve informacije samo za sebe. Izlazem se i ja nekom riziku oko cjele ove price i nisam vise mlad da se zajebavam. Ali sve je vrijedno ako ima pozitive :)
Ono sto se desilo je nesto sto me bas uzdrmalo i nisam ocekivao da stari clanovi na ovom forumu mogu biti takvi.
Od moderatora jedino je Tarki ostar na jeziku ostali su veoma razumljivi i vise nego razumljivi. Da li ce se iko vratit sa starim imenima to sve zavisi od njih samih. Vjerujem da oni isto razmisljaju kao i prije pa ce opet doci do sukoba. Svako ima pravo na svoje misljenje ali poslije deset godina administracije skapirao sam da ima previse jebeno razlicitih misljenja :)
Z&N
ZMAJ26.977 REP
Z&NZMAJ
sep 2011.
sep 2011.#12
Previae smo se razbahatili svi skupa, tako da nije ni
udo ato su se neki
lanovi po
eli ponaaati bahato i bezobrazno.
Pozivam sve prijatelje, grow support i moderatore da se ugledamo na Vutrgenju i ponaaamo se u skladu sa reputacijom i funkcijom koja nam je dodjeljena.
Pozz :)
Zeleni
ISTRAŽIVAČ120 REP47%
→ Entuzijasta
ZeleniISTRAŽIVAČ
sep 2011.
sep 2011.#13
Ljudski je grijeaiti. Ljudski je i praatati. Ali nije ljudski u tome pretjerivati:)
0 REP0%
→ Istraživač
sep 2011.
sep 2011.#14
maaaaaaaaaaaa da banuj svakoga tko pretjera, samo vi banujte mene nije uope frka ima joa hrpa foruma nije ovo jedini....
He Man, Tarki, Greenpower1 itd..... a tako znai nema aanse za skidanje bana, ma baa fino bome. Smirite svoje ~ivce papani jedni bezobrazni
Ovo mi trei acc... al nije niti zadnji da osobno ka~em i svaki puta kad vidim neata ata mi nepaae regat
u se samo da postam a to mo~e se nakupi 50, 100-1000 accountova, koje ste vi bitange... ulizujete se tu ljudima u guzicu da vas poatuju al djaba vam to kad ste ve stari papani. Ovaj post uope nemam pojma da tako neato piaete nego sam dobio link pa se iznenadio i ajd neka se javim. Da nisam taj link dobio s ovom usranom temom ~ali bo~e... ma nema boga, isusa krista da se viae kome obraam ili koga upoznajem na ovom forumu.... ~ivim svoj ~ivot kako ~ivim, meni je super i zabole me kita viae za komplet vutru.org i kompletno ovakav pederluk od ljudi
Tko ste, ata ste vi? Vi ste nitko i niata u mom ~ivotu tako da bay, bay..... i
ujemo se morooooooooooooooooni za kojih mj. dana hahahaha:nana:
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
sep 2011.
sep 2011.#15
Baa ti ne dr~i pri
a vodu da ti je super, da te zaboli, bla bla bla bla. LOL.
Ajde na drugi forum pa radi ove djetinjarije, mislia da bi te trpili? svaata...
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
sep 2011.
sep 2011.#16
@ Tarki, reko sam "DOJAM".. a ne informacija... a da su dezinforacije HRPA, to nije istina.. :)
valjda znam ata mi je rekla keva njegova :rofl: ( ovo nije prozivka, poatujem te, znam te i dobar si mi, ne bih se volio s tobom zaka
it, jer nisam mislio niata loae ovom izjavom )... a to kaj se dogaa sa aimetom, to je njegova stvar... PIS
@ Genjo, treba bit oatriji, ata ne ka~ea drug... ja ina
e previae vjerujem ljudima i mislim da e se neki popraviti, ali to baa i nije od koristi.. budemo malo stisnuli kaj se ti
e moje strane..
Frula
ENTUZIJASTA481 REP70%
→ Poznavalac
FrulaENTUZIJASTA
sep 2011.
sep 2011.#17
Treba bit oatar prema ljudima koji nemaju poatovanja prema drugima, makar i na forumima. Ogromna je razlika izmedju kritiziranja, obicne razmjene mialjenja o necemu i vrijeanju istih mialjenja, uvreda i sli
no.
Ne treba bit ni rasprave o tome - ko pogrijeai - insta ban :D
pozz
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
SiDAMBASADOR
sep 2011.
sep 2011.#18
oooooo vidi vidi :icon_lol: tko to doao? :icon_lol:
@sveti, da ti je svejedno za vutru org, onda se nebi vra
ao ovdje i napadao ljude.. ti si jedan mentalno zaostali dje
ak koji nema prijatelja, i sada si ljut jer radia *****rije i onda moraa odgovarati za njih, baa kao ato ka~e kolega Frula gore, bio to internet ili ne internet neka kultura se mora poznavati.. izai malo, posjeti doktora, smiri ~ivac.. imaa premalo godina da bi si dopuatao takve stvari, to ina
e dolazi kasnije! a ato se ti
e boljih foruma, ajde, odi tamo, barem neemo morat
itat ne
ije frustracije.. ne prihva
aa
injenice koje SVI ljudi vide, a samo ti NE.. i tko je onda ovdje lud, MI SVI, ili ti?? hmm.. :ohno: ti si taj s problemom, a ne vutra org.. ina
e samo da te obavijestim da na takav na
in na koji ti reagiraa, reagiraju aizofreni
ari..
0 REP0%
→ Istraživač
okt 2011.
okt 2011.#19
Pozdrav ekipo...it's me...SimasZg:vb_wave:
Eto..ipak nisam zavraio na lje
enju od marihuane:icon_lol:..~iv sam i zdrav..imam i mob i kompjuter :)
Uglavnom...imam 26 punih godina i ~ivim joa uvijek (na~alost) sa roditeljima
Mojom nepa~njom, ostavio sam doma na moru uklju
en PC i skype i otiaao u Zg ispraviti neka sranja koja su me stigla....
Za ta sranja su mi doznali i roditelji i veoma su se zabrinuli...
Dok mi je stara pospremala sobu, pocele su dolazit poruke na skype od "frendova" sa vutre i stara koja inace malo previae zadire u moju privatnost je sjela i
itala...:ohno:...i odgovorila u vrlo oatrom kontekstu, ali u afektu "maj
inske" zabrinutosti...tipa policija, POSKOK i UDBA fore...ali naravno niata od toga nije ozbiljno mislila niti napravila...
Ja mislim da svi mi koji ~ivimo sa roditeljima, a imamo malo previae godina za ugnjetavanje po pitanju trave, trebamo sjesti sa svojim dragim roditeljima i popri
ati...baa kao ato sam to i ja u
inio...
Oni (moji) ~ive u jednoj velikoj zabludi da je sve to droga...i prva asociacija na tekst koji su procitali su im valjda bili lisice, reaetke, sirene i helikopteri...ali to nije tako...
Eto..mene je sudbina preselila iznenada sa konja na magarca...iz preljepog i meni srcu prekrasnog velegrada, morao sam otici u drugu dr~avu, na selo...to mi je poprili
no teako palo...eto po cijele dane visim na kompjuteru, facebooku, ICMAGU:icon_lol:, a ~elio bi i opet na vutra.org-u...
Jedino cemu se radujem, je cijeli kat na kui za mene....i nakon puuuno razgovora sa svojima, objaanjavanja i ulizivanja...krecem sa prvim pravim growanjem...kojega bi htio podijeliti sa Vama draga moja Vutro.org kao SimasZg opet...
Ovom prilikom se ispri
avam od srca
lanovima vutre, kojima je moja majka nanjela neugodnost...jbg..sorry...shit happends
pozdravlja Vas SimasZg....:vb_wave:
A sad me slobodno opet banujte:icon_lol: idem da se le
im sa pljugom jako loae doma
ice prpe bljak
Exotic
POZNAVALAC1.390 REP88%
→ Ambasador
ExoticPOZNAVALAC
okt 2011.
okt 2011.#20
simaszg... totalno te kapiram... :D ista situacija ista reakcija staraca...
SiD
AMBASADOR4.379 REP82%
→ Legenda
GreenRyder
LEGENDA14.654 REP97%
→ Zmaj
GreenRyderLEGENDA
okt 2011.
okt 2011.#23
......stari dobrodosao natrag.........glavno da su sranja rijesena i da ti ponovo growas=)))))))))
HighBadger
POZNAVALAC693 REP10%
→ Ambasador
avg 2011.
1 / 25
avg 2011.
okt 2011.