VUTRA
ForumZajednicaOfftopicRasprava o komercijali
LEGACY

Rasprava o komercijali

38 odgovora1,432 pregleda
SuperAngelPOZNAVALAC

maj 2009.

Sorry ali nemrem preautiti :signs054: !!!!!!!
gargamelPOZNAVALAC

maj 2009.

pa zato sto je Rafazi_pihe priznati clan nase male zajednice i kao takav dijeli ovdje opceprihvaceno negativno misljenje o komercijalnom uzgoju i posjedovanju iceg, pa tako i nama dragog zelenog stvora.... u prijevodu, ekipa nebi pala da nije radila sa 5-6kg....
SuperAngelPOZNAVALAC

maj 2009.

Pa neznam, u lanku je i drugi pad: lik s 100g. Uostalom zabranjen je prodaja, proizvodnja i razgovor o komercijali na forumu. I to je OK, sve super, skine "heat" s foruma. Ali kaj ih baa moramo i pljuvati i dodatno poni~avati... :ohno: Zakon je nemilosrdan a sad ih i puaa i optu~uju.
Bill HicksISTRAŽIVAČ

maj 2009.

samo komentar na postove iznad... zaato tako brzo donosite zaklju ke...prosudba o ikome na temelju novinskog lanka mi se jednostavno ne cini kao nesto sto bi si jedna toleranta osoba slobodnog uma trebala dopustiti...a svi se olako danas takvima prozivaju.. ata sad oni ato puae ponekad trebaju pljuvat po onim pothedima ato puae svaki dan...oni koji uzgajaju za sebe trebaju pljuvat po onima ato zarauju time...oni ato puae travu trebaju pljuvat po onima ato jedu gljive ... i na kraju oni ato puae cigare, piju i idu u crkvu trebaju nastavit pljuvat po svem ostalom... nije mi jasno naravno da zbog same injenice da je trava ilegalna esto doe u kontakt s ljudima koji nisu baa najmoralniji ajmo tako rec...ali ne mislite mozda da prerano osuujete? samo zato ato je neko prodavo travu ne zna i da je kriminalac, isto kao ato to ato neko puai travu ne zna i da je kriminalac. to ato se zbog prohibicije esto desi da prodavanje trave (i ostalih droga) bude posao nekog pripradnika kriminalne profesije, ne zna i da je svako ko prodaje travu kriminalac ako iata drugo trebali bi se dr~at zajedno i suosjecat s ljudima koji zbog parsto grama il parsto kila (uopce nije vazno) pa da i na kraju ispadne da smo u biti suosjecali s obicnom kriminalcem. ako zbog i eg drugog bar zbog toga da znamo ako mi ikad padnemo da ce neko s nama suosjecat ili mozda probat nesto ucinit da nam pomogne. donedavno sam mislio da SVI koji puae travu sku~e ta medijska izdrkavanja i ne obaziru se na te loae pokuaaje kreiranja stvarnosti. mislio sam da svako kad napuaen sjedne gledat vijesti skuzi koliko ljudi seru. ali sad nisam tako siguran, mnogi samoproklamirani "potheads" su jednako zadrti ko oni ato kroje zakone. ato sam htio re . nemojte puait ako ne iskoriatavate najbolje od ove biljke. a to najbolje je ato vas tjera da mislite, htjeli ili ne htjeli. kako god udno bilo razmialjat u danaanjem svijetu ipak probajte razmislit sami a ne samo prihva at mialjenja od medija. jer ako se mi "potheads" ne znamo dr~at zajedno, onda stvarno neznam ko mo~e... kako ono ide? "prvo su doali po komuniste - autio sam - jer nisam bio komunist. onda su doali po ~idove - autio sam - jer nisam bio ~idov. onda su doali po sindikaliste - autio sam - jer nisam bio sindikalist. onda su doali po katolike - autio sam - zato ato sam bio protestant. onda su doali po protestante, po mene - ali viae nitko nije ostao da neato ka~e." (to je onaj protestantski sve enik u njema koj - tak nea ide) poanta svega je da prekinete srat i dr~ite se zajedno. jer bez obzira kakva je osoba - NITKO ne zaslu~uje u zatvor zbog malo korova :) (ispri avam se zbog predugog posta :) )
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2009.

@SuperAngel - aha! :snooze: @Bill Hicks - aha aha! :snooze: Rado bih kometirao napisano, ali ~ao mi je troaiti tipkovnicu... :icon_lol: :wave:
BeyondLEGENDA

maj 2009.

Pa uglavnom ja se sla~em s osnovnom misli hicksa i angela. Nemaju svi uvjete za uzgoj i zato moraju kupiti od nekoga, a netko mora prodati, poato to nemo~e legalno onda e to biti ilegalno i nemoa si pomoi. Nebi sad o moralu i kriminalnim radnjama. Forum se ogradio od komercijale prvenstveno zbog toga da nas murija zbog njih ne uzme pod pove alo.
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2009.

Takoer se sla~em s gore navedenim idejama oko komercijalnog uzgoja. Da nema njih ja ne bi mogao puaiti marihuanu. `to se ti e foruma shvatljivo je zaato se izbjegavaju teme o komercijalnome uzgoju. Ovako ina e meni nije jasno odakle ta mr~nja prema tr~ianim proizvoa ima. Mogli bi mo~da neku temu za raspravu o tome otvorit, dok god budemo pristojni.

maj 2009.

2braniocima dilera pa ato im ne popuaite joa kad vam uzmu pare za smee (95% kra otrovni) imam utisak da dosta ljudi ovdje nema pojma ato je dobra trava samo da ih puca dilerska posadite neato svudje njive okolo nego mrzi vas pa plaate i puaite sranje ~ivo plus branite trova e koji vam uzimaju pare sado mazo ?
DžidžadžojacPOZNAVALAC

maj 2009.

Ne ~ive svi u nekoj zabiti pa da su njive oko nas na sve strane. Kakvo razmialjanje imaa ne mogu da verujem.
Bill HicksISTRAŽIVAČ

maj 2009.

razumijem zaa se vutra.org ograuje od komercijalnog uzgoja. ali mi nije jasno kako se neko kom piae da je "plua organizacije" mo~e radovat tome ato je neko pao i eventualno zavraio u zatvoru zbog trave. trebo bi se borit protiv toga, a on se raduje. al baa mi jako nije jasna ta logika :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2009.

Jao tragi ari, ato ste se kao hijene uhvatili jedne moje izjave? Ajde rae kod dilera pa kupite malo korova da vas smiri... Naravno, cijena sitnica, kvaliteta prvoklasna! Nije mi jasno na koji ste na in iz moje izjave uspjeli ia itati pljuvanje, poni~avanje, vrijeanje, radovanje i tome sli no. Pa zar ste slijepi?? Svatko normalan e shvatiti da se u tom istom postu krije velika doza neozbiljnosti. Ali da se zna, isto da vam bude lakae - moj komentar nije upuen toliko stanovitim ljudima o kojima se govori u ovom slu aju ve SVIM komercijalistima i CIJELOM sistemu koji omoguava takve maligne druatvene pojave! Pa branite ih kao da nemate s njima nikakvog iskustva ili ste pak mo~da i vi sami jedni od njih!? Je li vam se ikad dogodilo da vam je komercijalist kao klincu od 13 godina nudio bombon ie, sliice, bijelo ili ~uto zato jer trenuta no nije bilo trave? Je li vam se kada dogodilo da vam je prijatelj na takvu ponudu odgovorio potvrdno, i da ga dan danas moraa gledati kako se aee kvartom pri ajui sam sa sobom i konstantno ponavljajui jedne te iste re enice? Je li vam se kada dogodilo da vam komercijalist kao djetetu od 13-14 godina proda 50 ili 100 grama najgore albanke, pljesnjive i apricane pesticidima koja ne da UDARA nego tako LUPAAAA da to viae nema veze nikakve veze sa travom?? Je li vam se kada dogodilo da komercijalist 12 godina starom dje aku kojeg poznajete ''prijateljski'' savjetuje da se nasnifa ljepila kad mu ve nema za prodati trave? Je li vam se kada dogodilo da takva osoba od snifanja ljepila umre i da dan danas moraa gledati tu~na lica njegovih roditelja i njegovog brata??? Jel mu vi palite svijee na grobu????? A ato se ti e plua i plua organizacije, kroz moja je u mlaim danima proalo viae komercijalnog dima nego ato e kroz vaaa pro i ikada, a do ovih drugih mi i nije neato stalo. Slobodno neka ih dodijele vama kad ste takvi uzorni forumaai. Mo~da da pozovete i neke prijatelje komercijaliste da se u lane na forum, pa da ih administratori po hitnom postupku postave za supermoderatore?? Ako administratori misle da sam na bilo koji na in povrijedio pravilnik ili na bilo koji na in bacio loae svjetlo na forum, razrijeaite me svih ovlasti ili me pak banajte, po ~elji! PEACE & RESPECT svima koji ku~e! :maryjane:
SuperAngelPOZNAVALAC

maj 2009.

Bravo Bille tak neato sam i ja ~elio re i. Ti de ki su sad u velikim govnima i morat e se jebeno potrudit da izbjegnu zatvor... vadit kredite za odvjetnika i potucat se po sudovima.
SuperAngelPOZNAVALAC

maj 2009.

Ajme drame. Ljudi pa ovo je internet nek svatko govori ata oe (unutar PRAVILNIKA naravno), i nek mu svatko odgovori ata oe. Kraimo pravila samo po tome ato smo u debelom OffTopicu. Sorry Rafazi nemoj se nia ljutiti, nia osobno :)
Bill HicksISTRAŽIVAČ

maj 2009.

Je li vam se ikad dogodilo da vam diler donese dim, ostane zapalit i napravi prejebene pala inke? (meni je, nekidan) ovo nije bilo niata osobno. al stvarno niata osobno, nemojte se vrijeat. samo sam htio re da nisu svi dileri loai ljudi koji samo vrebaju uniatit mlade ~ivote. to je iskrivljena slika o ljudima koji se komercijalno bave marihuanom.
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2009.

O emu ti pri aa i kako uope imaa obraza valjati takve gluposti? Pa rasprava je po ela od pojma ''komercijalist'' koji je znatno airi pojam od pojma ''diler''. Ti govoria o kvartovskom diler iu koji radi s 50-100gr, a ne o komercijalistu. `to se uope javljaa kad nisi na isto s pojmovima? Ma zaato se uope trudim... :ohno:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2009.

Da stvarno, baa ih ~alim. Baa kao ato oni ~ale tebe ili bilo koga drugoga. Stvarno im se treba nakloniti, skinuti kapu, jer oni su pravi aktivisti, srca su im ista, a ciljevi plemeniti. Uistinu se bri~no brinu da ono ato proizvode i prodaju bude kvalitetno i neakodljivo po ljudsko zdravlje, a isto tako paze da taj isti proizvod plasiraju samo onima kojima nee biti na atetu. Ma zaboli njih ona stvar ica, njima je do NOVCA. No vode ih nikakvi plemeniti ciljevi, samo NOVAC! `to se ove teme ti e, ja sam svoje napisao i lijepo molim nemojte me viae uvla iti u raspravu. Hvala!
elephant0rAMBASADOR

maj 2009.

mudro zbori kolega zhiraf greska je sentimentalno gledat na situaciju samo zato jer su likovi pali radi trave.. ipak velike operacije pokrece glad za materijalnim, a takav soj ljudi pokrece ovo kapitalisticko cudoviste koje nazivamo covjecanstvom.. s druge strane ni 50-100g type dilera nebi moglo bit bez "velikih riba".. dakle.. zlo su, al da tog zla nema cinjenica je da bi ja do dana danasnjeg o travi imao zatucano lazno misljenje jer ju nebi imao priliku probati i otkriti SVOJU, tj. jedinu pravu istinu o toj biljci. no nemojmo se foksirati na komercijaliste, dilere, usere i slicno.. pravi problem je u zakonodavstvu koje je covjeku oduzelo najosnovnija zivotna prava na vjeru, medicinu i zivot po vlastitim uvjerenjima.. komercijalisti i ove prepirke koje izbijaju medju nama su samo simptom te uzasne bolesti.. so group hug, kiss & make up & prestanite srat jer cu vam oci pokopati noge polomit i tako to sve uzasno i strasno sta se kaze :costumed-smiley-027
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2009.

a gle.. komercijalisti su zato kaj nemaju bas drugog izbora.. lakse im je tak riskirat i zaradit na brzinu gro nego se mucit ko sugavi robot cijeli zivot za placu od koje jedva da imas za zrak platit... T_T a i krivo ste to skuzili.. jedini razlog zbog cega oni prodaju jest zato sto nije legalno.. odnosno.. drzava ne zaradjuje na tome.. vec se "pravi vazna" i hvata ih kako bi izgledalo da ipak "nesto radi".. a mogla bi zaradit.. i imam jedno malo pitanje za sve vas "komercial hejtere"... dali vi isto tak mrzite onu ekipu kaj u amsterdamu uzgajaju kile i kile za coffe shopove? :D mislim da ne :) hvala :D ovi nasi su debilni jer uzgajaju lose i jos si zivot sjebu s tim.. a i kak marc emery kaze.. overgrow the goverment :D nije bitno kak :)
TarkiPOZNAVALAC

maj 2009.

Osobno neam nista protiv dilera (vutre), ljudi su ko i svi mi, ima i dobrih deckiju, ali brate ako zaradjujes 20+ iljada kuna mjesecno, pa necu te ja zalit kad padnes i bace te u buxu to je rizik kojeg su dobro svjesni i ne kuzim zasto bi groweri i smokeri trebali zalit za njima? ljudi nabavite si hps i ormar i bok to je najbolji nacin da izbjegnemo ovakve rasprave

maj 2009.

nikome ne treba viae od pola sata pa neka je i sat do prirode ili grijeaim ? ako se dobro sjeam dje si ti tu je baa plodno i treba ti manje od pola sata plus imaa vodu blizu reci mi grad na balkanu pa da ti dam opciju ako je ne vidia

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se