VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNešto kao Anketa
LEGACY

Nešto kao Anketa

24 odgovora790 pregleda
klaricaLEGENDA

sep 2015.

Dragi Vutroljupci, trebam vaau pomo :) Od ponuenih 6 vrsta, odaberite jednu koju ~elite da growam (do 1.11). Od svake imam po 5 regular sjemenki, sve su od spliff seeds, a meni je potpuno svejedno koja e prva u grow a koja zadnja jer sam si obeala da dok ne potroaim sve ove - neu kupovati nove :) Strainovi su (abecednim redosljedom) [*]Afghan [*]Blueberry [*]Bublegun [*]Master Kush [*]Power Plant [*]Skunk No.1. Metoda uzgoja e biti coco/hydro kao i u trenutnom dnevniku , vege faza pod CFL (3 tjedna od kad prva proklije) a nakon toga 600w HPS. Gnojiva ATAMI A + B. Dobit e samo jedno topiranje. Muake neu ubijati nego e u poseban box za skupljanje polena. Molim glasajte... Ona koja bude skupila najviae glasova biti e prva koja ide u box, ona koja bude najmanje - posljednja. Uglavnom, sljedeih 6 growowa e biti po vaaem izboru :) - Ako bude zainteresiranih, naravno... :* K.
SmellsZMAJ

sep 2015.

Blueberry :rolleyes:
L0oDZMAJ

sep 2015.

Master :)

sep 2015.

buble mmm

sep 2015.

Malac a od koga ti je S#1 i Master K. ?
klaricaLEGENDA

sep 2015.

@opa cupa - Napisala sam gore, sve je Spliff seeds ;)

sep 2015.

Eto vidis nepazim na nastavi ;) Svejedno sam dao glas za S#1 i da mogu dva dobio bi i MK jedan ;) Imao sam valjda sve S#1 u boxu ..ustvari mislio sam da jesam i onda iskoci ovaj kec hahah.ok. dobro da znamo ;)
MeskalitoLEGENDA

sep 2015.

Ma sve su dobre ali ako trebam izabrat bluberisha iskace za malo .
wuvuzelaAMBASADOR

sep 2015.

afghan :D

sep 2015.

Klarica a nisi nam napisala sta zelis od ganje...mislim kakav rad pa bi mozda i savjeti bili drugaciji. Ili ti to nije vazno ;)
klaricaLEGENDA

sep 2015.

Iskreno, ja sam glasala za Power Plant :) isto zato jer je IBL i voljela bih raditi neke crossove sa njom, ali okej je... I ona e do na red... oko 15.3. :) (kako za sad rang lista stoji) :D

sep 2015.

Ne osjeam se dovoljno stru no da bi glaso u anketi ali evo pratim je i kupim info. pa kad "joa odrastem" dam i savjet :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se