VUTRA
ForumZajednicaOfftopic..Albert Hofmann..102..
LEGACY

..Albert Hofmann..102..

18 odgovora1,618 pregleda
artuvISTRAŽIVAČ

jan 2008.

na danaanji dan 11.1.1906. godine roen je Albert Hofmann, "otac" psihodelika, ovjek koji je cjeli ~ivot posvetija prou avanju ove teme.. i ata je va~no..danas mu je 102 roendan, a on je joa ~iv i zdrav..pre~ivija je dva svjetska rata i joa se dr~i.. ~ivu a legenda : ) pa eto, sretan mu roendan i da ih do~ivi bar joa 100..

jan 2008.

HOFFMAN majmune,i sta nas uopce boli ***** za to,ovo nije trip.org,nego vutra.org
delboyLEGENDA

jan 2008.

Evo ga gospodin kriticar. Dosao je teme ocijenjivati. Joj da sam moderator odma minus bodovi. A sto se tice hoffmana stari prdonja izumi tripove i prezivi toliko dugo. Ja bi prije ovdje stavio D.Tadijanovica jer mi je on veca faca od ovog hoffmana i takodjer je imao 102 godine. Sad sam i ja postao spamer 5:30 a ja nemogu jos zaspati od one skanjare. :D Necu vise odo se natjerat spavat.
RedShAMBASADOR

jan 2008.

stari je predobar lik, bez obzira sto izaslo iz labosa njegovog. ako ste ikada gledali neki dokumentarac sa njim mogli ste i sami vidjet da ne lupeta. meni je on totalni kul lik, nije prso kao timij ili mekena pa propovjedao a nije da nema sta za reci... hofij...Sve naj naj i i i jos PUNOOOO godina :P
Ramona_RedENTUZIJASTA

jan 2008.

Bravo Red, potpisujem - da mi je tu u kvartu o'ala bi mu estitat, s buketom gljiva :thumb:

jan 2008.

Sla~em se. Lik je u inio sve ato je mogao da u javnosti i u krugu znanstvenika popravi pogled na psihodeliju i joa se trudi.Joa je i dokaz bezopasnosti tripa ko i ona baba trave jer jebote ko do~ivi 102 godine esto,sad manje prije viae,konzumiraju i neato je savraen dokaz bezopasnosti.Mislim da na polju legalizacije ne mo~e biti itko bolji predstavnik od znanstvenika starog 102 godine koji uzima ili je uzimao drogu. Sretan roendan dr.Hofmann!
BeyondLEGENDA

jan 2008.

ljudi samo nemojte po eti o stvarima koje se krae s pravilnikom i sve bude ok...
Ramona_RedENTUZIJASTA

jan 2008.

znam(o), ne brini - nije mi uopce bila namjera, a znam da govorim i za Red :)
RadeAMBASADOR

jan 2008.

102 godine pa to je bre nesto....
BugiPOZNAVALAC

jan 2008.

bas me zanima sto se sada vrti u toj glavi...uhhh..... sigurno jedna llama trci sa bananom na sebe... :bananallama:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se