VUTRA
ForumZajednicaOfftopicvutra problem
LEGACY

vutra problem

28 odgovora1,051 pregleda

jun 2013.

zdravo svima,jucer sam duvo joint ali nisam imao high osjecaj,povracao sam,u cemu je problem? :sad2:

jun 2013.

jesi vidia ata je bilo u tom jointu? .. koliko esto palia?
LakoManENTUZIJASTA

jun 2013.

a mozda si pio uz pljugu ili vece prije! moze bit svasta!

jun 2013.

da bila je vutra,pusiio sam s frendom,on je bio high,ja nisam.ovo mi je prvi put :)
DJFlyHighLEGENDA

jun 2013.

moze ti bit previse duvana pa nisi naviko na duvan opcenito... moze biti do tebe da ti je slabiji organizam i pocelo ti se vrtit i bum riganje... moze biti do vutre ... probaj pusiti na pajp, neku kvalitetnu vutru, nemoze ti biti lose nikako... nadji nacin konzumiranja koji tebi najvise pase... mozda je to probavni nacin,ko zna... samo opusteno :) peace out !

jun 2013.

aaa, prvi put.. preslatkoo! :) nebrini se, nije to niata.. al poato si po etnik, savjetujem ti da stavljaa manje.. :)
CreativeLEGENDA

jun 2013.

Opusti se i pusti da te vozi ....osjetit ces je ;)
lulamiraISTRAŽIVAČ

jun 2013.

I meni je tako svaki dan kad prvi ispusim onda se napusim :D ostale kad pusim nista samo djaba samo se od prvog napusim od ostalih nista :P a mozda si pio neke tablete nesta uglavnom organizmu nije dobro bilo imam ja tako frenda pusio je prije samo po nekad bas radi toga jer mu se kad god pusi povracalo promijeni boju postane zelen sav medzutim evo u zadnje vrijeme pusi stalno i to ga je prestalo odavno sad je dobar :) :spliff:
Detox2OldLEGENDA

jun 2013.

probaj na neki improvizirai bong ili pajp,ili joint bez duhana.vjerojatno te duhan sredio(bar sam ja skoro isto krepo nakon prvog dima iz jointa s duhanom...)
fat_trollAMBASADOR

jun 2013.

jel ti bilo slabo? onako, vrtoglavica, hladan znoj da te oblije? vjerojatno ti je pao aeer u krvi, ako si time sklon ili npr. nisi jeo... ili si iscrpljen... (meni se to nakon cjelononog partijanja dogaalo)... to se mo~e dogditi svakome (fuma naglo snizi aeer, to nije niata novo), a rjeaenje je da sjednea, smiria se, duboko diaea, ako mo~ea ubijea neki slatkia (obi na okolada najbr~e gura aeer u krv) i ekaa da doea k sebi.

jun 2013.

Ma covjeku je bilo prvi puta... Svi znamo kako to ide... Neke puca neke ne... Sljedeci puta ce te satrti :)
Vu ing.POZNAVALAC

jun 2013.

Po meni zlatno pravilo: bolje 3 slabija jedan za drugim dok ne pogodis dozu nego jedan prejak pa ode celo vece u ....
artisticLEGENDA

jun 2013.

po meni zlatno pravilo: jebes frulu ako se ne zeleni kak spada u njoj...al sto ne volim kad uzimam ket, pa mi kazu dobra je, nemoj puno stavit...jooj pa onda bi sve u jednu stavio

jun 2013.

artistic, koji si ti buntovnik! haha.. sla~en se sa Vu ing.-om.. manje je viae.. :)
artisticLEGENDA

jun 2013.

a sta ces :D jebes pljugu ak mi nije nista od nje haha

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se