VUTRA
ForumZajednicaOfftopicDo kada cete duvati / da li cete prestati?
LEGACY

Do kada cete duvati / da li cete prestati?

189 odgovora13,364 pregleda
Losmi the EvelENTUZIJASTA

sep 2012.

Pitanje sve govori...da li ste planirali da nekad prestanete sa vutrom ili ste u fazonu, ma ceo zivot, to je to! Malo razmislite, bez zaletanja i sa pogledom i buducnost...
BladeZMAJ

sep 2012.

Imao fazu od 5 grama na dan.....pa godinu dana ni dima....sad sam onako...kad mi doe zapalim...brijem tako cu dok ne crknem
DJFlyHighLEGENDA

sep 2012.

dokle god budem u mogucnosti growat... prestat cu jedino iz razloga ako nemogu growat ili kupovat... a dobro je tu i tamo napravit pauzu radi uma i tijela... ali rijetko kad ta pauza naleti tako da , cijeli zivot :) trava je jednostavno nesto uz sta mi je svaka stvar u zivotu koju dozivim ili dozivljavam ljepsa... tako da ne vidim neki ozbiljan razlog prestanka, osim ako situacija ne prikaze da drugacije nemoze, jedino onda cu prestat i to na vrijeme koje je potrebno da se rijesi problem... ukratko, ne planiram zapravo dali cu prestat pusit... ja pusim, a sad ako naleti tu i tamo pauza, neka... ako ne :) nek se dimi :banana_rasta: peace out !

sep 2012.

kao shto Blade kazhe..i ja sam imala fazu od 5gr dnevno...dodushe..ne znam dali se mozhe nazvati fazom ako traje par godina (?????) pushila sam od svoje 14-15 godine.a bash masovno od 16 do 21-22. i od 23-24. sam potpuno stala sa timali potpuno.do pred par dana nisam zapalila pljugu..znachi cca 10 god..od tig 10 god. zadnjih 8-9 bash da nisam ni ponudjeni dim prihvachala ( ono.kada si sa ekipom koja pushi )... svi koji me znaju su se bash chudili..i taman se privikli da ja ne pushim, ne pijem.... kad eto....pred cca par mjeseci sam odluchila opet pocheti...vishe iz zdravstvenih razloga.. i.sada opet pushim...dodushe ,sada je to samo 2-3 pljugice dnevno..i to najlaganije indice koju je moguche nachi + kolichine su minorne ( pogotovo u odnosu na ono shto sam prije radila ) hochu rech....nema tu nekog plana...ni kada sam prestala pushiti, nije to bilo nishta planirano.jednostavno se dogodilo...kvaliteta je tada bila katastrofalna ( nekih godinu dvije je bila bash katastrofa )...ja se vishe nisam bavila nekim stvarima...i tako.jednostavno je doshlo.. ne planiram puuuuno vazhnije stvari u zhivotu...tako da...sigurno ne razradjujem ni planove vezane za pushenje.. konzumirat chu dokle mi god chini dobro...dok vidim da mi pomazhe sa problemom koji imam... ( jedina stvar vrijedna planiranja je sutrashnji ruchak...ostalo manje vishe...)

sep 2012.

prekju er sam pri ao sa likom,ima 70 godina i duva kad ima...ja sam skoro 45:icon_lol:

sep 2012.

dokle god budem imao snage dovuci se do boksa i upaliti Hps-icu
TropicoLEGENDA

sep 2012.

Dok nas smrt ne rastavi! Bit e perioda kad neu imati, kad neu biti u mogu nosti da growam...ali...niti ce mi ~ena danas sutra braniti da duvam niti bi viae ikad presta zbog nekog duvati, niti u prestati zbog danas sutra novog lana obitelji niti zbog bilo ega drugog...osim veih sila...tako da u duvati dok ne okon am ovaj materijalni ~ivot!

sep 2012.

ma dok nas smrt ne rastavi, mogua je neka pauza, ne isklju ujem to, ali trajni prestanak, nikako. :)
MarcoPoloLEGENDA

sep 2012.

sad kad sam otkrio growanje...nikad...no nisam ni prije toga imao takvih namjera :-)

sep 2012.

hehe,ovako nekako kao kolega u postu iznad :leafblunt:
x-cluberPOZNAVALAC

sep 2012.

Danas - sutra - uvijek vutra ;)
loopAMBASADOR

sep 2012.

jbg,kod mene je to usko povezano sa profesijom(muzika) ne pijem,pa ono-moram pusiti....mislim.kad stalno nesto cekas...cekas tonsku,cekas pocetak koncerta,cekas pare,cekas da se vozac otrezni da mozes kuci, cekas noc,cekas dan....sve tako.....kad sljakam produkciju ili snimanje,jos gore....onda flipnem,jer vecito radim sa klincima koji ni sami ne znaju sta zele,ili se non-stop mesaju u moj posao.....tako da....verovatno zauvek.... k'o sto mi potpis rece... rekao ja NE ali kucka nije 'tela da me slusa..... jos ako mi uspe prvi indoor grow(a sve ide ka tome pu pu pu da ne ureknem) joj vec se vidim...

sep 2012.

never ............
$DoLaR$POZNAVALAC

sep 2012.

till the end of time :)
pecurkoPOZNAVALAC

sep 2012.

Ja sam prestao da pusim sino oko 22h...eto pauza e biti do danas do 16h... Od koga je-dosta je. Ina e nisam do ju e puaio nekih 5-6 dana, nisam imao dinara, a ni evra, pa nisam aio i tako sam se isprekidao ju e, ko kad sam bio mali :ovca
jesamZMAJ

sep 2012.

mozda na par dana
TarkiPOZNAVALAC

sep 2012.

Duvat u dok se ne dovedem u situaciju da mogu na dnevnoj bazi jesti ulje. Tada u stati jer me vutra nee raditi hehehe. Do tada :smoke18:
HookerLEGENDA

sep 2012.

Nema tu ata.Ka~e ona stara - Nikad ne reci nikad... E,u ovom slu aju u rei - NIKAD. Kratko i jasno...Neu ni da razmialjam o tome.
High till I die .

sep 2012.

Sta da kazem svima, sem jedno veliko BRAVO! :banana_rasta::vb_wave: I ja isto mislim kao i vi...

sep 2012.

Hm...dobro pitanje, o tome smo svi ponekad razmialjali...Oldtimerima ( kao ato sam ja :) ) na in ~ivota viae nije isti kao kad smo imali 20, jbg, sve je sad malo druga ije. Zapalim rijee, naravno da zbog djece i inih zapreka nikakva sadnja i uzgoj ne dolaze u obzir, ne mo~ea viae imati ni periode kad sfaairaa 3-4 g na dan, ali nae se u ovoj pustinji ljudske gluposti i primitivizma poneka oaza sree. I mogu vam rei da mi je u tim trenucima vutra joa bolja nego u po etku kad je bilo eufori no...Zato moj odgovor na pitanje "Do kada ete duvati?" mo~e biti samo jedan: Dok mi ~ivo srce bije! , haha:dada
WildernessPOZNAVALAC

sep 2012.

Stim se slazem u potpunosti.
Lion.Inna.Babylon.ISTRAŽIVAČ

sep 2012.

Jah Mason - Ganja For Life - YouTube Jedna prikladna koja ujednom i odgovara na pitanje.
smokegreenISTRAŽIVAČ

sep 2012.

puffffffffff imas ti godina?... ocu rec ima vas matori ovdje na forumu koji duvate, bas ste mi kako bi ono rekli IN. zivjeli :cool44: Ganja For Life

sep 2012.

Ima matorih koliko hoces, zato uzivajte dok mozete, a i kad ne mozete, zapalite pa uzivajte... :bananica

sep 2012.

necu ni da razmisljam o tome,duvao sam..duvam..duvacu..po nekad 10buxni dnevno..po nekad par meseci ni jedna,meni je jedina "otezavajuca" okolnost sto cela sredina oko mene vari..tako da kad god krenemo nesto da igramo,neku socijalnu igricu,buxne samo idu u krug,nekad je period kad mi se jednostavno na pusi.inace nema problem sa porodicom.majkom,zenom bratom idt..svoj sam covek..radim sta hocu..izborio sam se za to..mada je sa zenom bilo povuci potegni dok nije probala hash na moj nagovor,tj.sex u tom modu :D hehhe navukla se zivotinja..razumem je :D malo mozda prepotentno ali fuck..tako je!

okt 2012.

Pa dok god mi prija ja planiram da nastavim. Kada shvatim da mi je dosta-dosta je.
H2O888LEGENDA

okt 2012.

hm nije da sam ovisan o njoj ali kad je ima ne traje puno :icon_lol:..mozda jednog dana i prestanem...
DEDEPOZNAVALAC

okt 2012.

Pozz I ja sam rekao nikada ( bolje nereci nikada ) ali ti se dese neke stvari u zivotu koje promene nacin tvoga zivota. Novi stan nemam mogucnosti uzgajati. Dilerima nisam pare dao vec dosta godina pa necu ni sada poceti da dajem za nekakvo smece nepoznato ( kad se naviknes na standard hehe ). Tako da trenutno nedimim nista vec 5 meseci. Mozda jednom ko zna kad.
dite_splitaAMBASADOR

nov 2012.

evo ja sam presta pola minute, i (puf puf puf) nikad, ali nikad nikad nikad je necu napustit to je ko da pitas ocu li prestat disati :D

nov 2012.

to ka~ea sad jer si taman zapalio,al znaa kako ide: nikad ne reci nikad.jer ti se uvijek mo~e neato dogoditi da ea biti prisiljen prestati...nedaj Bo~e da ti se ata desi,samo ka~em...ina e volio bi da svi mi sa foruma a i oni koji dime a nisu na forumu,nikad ne prestanemo puaiti,tj.da puaimo dokle god nam paae. ;)
dite_splitaAMBASADOR

nov 2012.

a pazi, ako ti se, nedaj boze sta i desi da ne mozes duvat vise, to ce najvjerojatnije bit pluca, a postoje uvijek kolaci i jest vutru opcenito :D

nov 2012.

nisam mislio na zdravlje,nego na odreene ~ivotne situacije i (ne)prilike koje te mogu maknuti od trave.
dite_splitaAMBASADOR

nov 2012.

hmmmm, mislim da bi se tesko tesko nesto takvoga moglo desit

nov 2012.

ako ti tako ka~ea... ;)

nov 2012.

nikad vidim se kao starce(grow experta) kako se ljuljam na stolici na svojem rancu i pusim svoju genetiku i bolime tuki...:ludak
dejanvfvISTRAŽIVAČ

nov 2012.

to mi je zivotni san.....i onda dodjem onako mator na forum i pametujem pocetnicima (ko sto sam nekad bio i sam ) da ne postavljaju glupa pitanja na forumu i da malo citaju! :nana:
DolfENTUZIJASTA

nov 2012.

Ne nikako ni u sto ludila.
nox1cousENTUZIJASTA

nov 2012.

Ne vidim situaciju koja bi me ikad natjerala da prestanem zauvijek. :)
artisticLEGENDA

nov 2012.

slazem se :D
muma^^ISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Ja se nadam da cu je zauvijek puaiti, samo treba malo stanke raditi, evo recimo godinu dana nije prosao dan da nisam zapalio i ju er se desilo da nisam i reko sam sebi, ajmo ovaj tjedan bez vuve pa da vidimo .. I bas me zanima dali ce uspijeti..
TarzanZMAJ

mar 2014.

vjerojatno dok sam ziv, il dok ne otkrijem da mi akodi pa budem morao prestati al cisto sumnjam :D :smoke18: :leafblunt: :RastaBong: :joint:

mar 2014.

Kad nebudem mogao duvati uzimat u vutru na infuziju :)

mar 2014.

hmm.. dokle god bude kanabisa na Zemlji.. :)
tutumrakISTRAŽIVAČ

mar 2014.

Verovatno da kraja :leafblunt:

mar 2014.

Ako pocnem oko 22.00h vjerovatno cu do neklih 22.05h, al sve je to relativno.
stara babaPOZNAVALAC

mar 2014.

nakon svih stvari za koje sam bio siguran da neu nikad, a desile su se, i onih za koje sam mislio da e bit vje ne,a viae me ne zanimaju, teako je rei, ali neu prestat tako skoro.
BladeZMAJ

mar 2014.

Kad ce puaenje vutre na bilo koji nacin zasmetati i ote~ati da svojoj obitelji osiguram sve ato im treba ili da meni zasmeta na bilo koji nacin .....prestajem kao da nikad nisam ni puaio.
zikaISTRAŽIVAČ

mar 2014.

pa vjerojatno nikad neu pristat puait ~iaku ima ve 3god ne puaim cigarete ostavio se tog aita, od svoje 17god redovno puain (sad iman 23) ponekad iman krau stanku al sve u svemu ne pristajem niti u, sad mi je to postala normala dignit se ujutro i odma smotat jednoga da uljepaa dan .. pozz ekipa

mar 2014.

tako nekako. zna i, nadamo se dugoj i neprekidnoj karijeri.. ;)
Dream MasterPOZNAVALAC

mar 2014.

Uvek i zauvek :D
FukmondoAMBASADOR

mar 2014.

dok ne krepam,i kad me sahrane ocu edan hed samnom u grob :ludaci_lol:

mar 2014.

Dok god vidim da ima pozitivnog efekta na moju licnost.
CreativeLEGENDA

mar 2014.

duvam dok mogu ;)
M a n d o rAMBASADOR

apr 2014.

dok me ne zaustavi viaa sila.....zdravlje,sloboda.... :)

maj 2014.

Nikad
LillyPOZNAVALAC

maj 2014.

Ja u prestati samo kada jednog dana budem trudna, i posle toga planiram da nastavim, mada ko zna... Ali nekako imam viziju da u za 50 godina biti babuaka sa rajskim vrtom punim marihuane i jesti kola e sa haaom svaki dan... :smoke18:
artisticLEGENDA

maj 2014.

ljubav traje vje no, duvanje je ljubav :D ato bi reklo......
jesamZMAJ

jan 2015.

:grob:

jan 2015.

do kad u,neznam ali ~elja mi je da me ne uhvate tamo negdje ,do 99 godine ~ivota....a onda me mogu policajci opiti _:)
SmellsZMAJ

feb 2015.

Neznam (ne iji epic odgovor u nekom dnevniku,bilo u brutal offtopic...ubio se od potrage sad nisam nasao tko je autor :D)

feb 2015.

Vutru prestati pusiti- NIKAD! Samo ima nekad pusim cesce,nekad redje,al sustina je da se pusi :spliff::spliff::spliff:

feb 2015.

Dok mogu normalno funkcionirati na poslu i kuci s obitelji nemam razloga prestati.
StipeZMAJ

feb 2015.

tek sam poceo

feb 2015.

:spliff::djede:

feb 2015.

[bez sadržaja]
Otto GrunfLEGENDA

feb 2015.

barem da po~ivim ovoliko...

feb 2015.

U ja bi volio kad bi mogao da dovedem sebe na rezim: jednom sedmicno. Tesko izvodljivo. Imam kontrole nad mnogim stvarima cak i cigare pusim 10-15 godina po jednu dnevno....al ganju fuf onda kapiram mozda ne volim sebe kad sam strejt. Mislim da bi bio neki mafijas ili politicar da ne duvam :)
BoRaiChoAMBASADOR

feb 2015.

isto...jednom sedmicno bi bilo super al ono, uzmes petak ili jos bolje subotu vece, blant ili dva spurnjas i cao do sledeceg vikenda al sto kazes bolji sam coek kad dunem, mnogo vise mogu podnijeti nego inace :)
domajalikISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Ja sam puaio od 15 do 17 godine svaki dan po 5-6 ointeva tokom dana,vikendom i viae,sad se par frendova ostavilo toga,a polako i ja,cilj mi je da imam vutre koju uzgojim tokom cijele godine,npr proale godine sam 2 biljke ranije pobro zbog plijesni,nije nea previae udarala,pa smo 70tak gr u 2 tj spuaili,gadi mi se ekipa koju opisuje ovaj stih KAD SE NEMA NEMA TI NI FRENDA BRATE,a takva je situacija kod mene,i to mi je opako nesvia..A i ljepae mi je 2-3 ointa tjedno zapalit,ono iz guata,prije nisam puaio nikad sam,sad mi to najveca uzivancija,a i sku~o sam da mi se i obiteljska situacija i s curom i sve poboljaalo,neke nove ideje mi padaju u glavu,i imam para,a ne ko prije svaki dan krpamo pare pa skupimo 100kn nas 5 i uzmemo 3kom pa motaj ahahah,al nikad neu za~alit za tim vremenima jer mi je fakat bilo lijepo ahahah
ganj@ISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Prestat puait= NIKAD!! prestat konzumirat nikad u bilo kojem obliku,a razlog toga je ato barem kod mene marihuana neigra ulogu novijeg doba da mi je to u modi nego marihuanu isklju ivo gledam kao neato ato me opuata i kao neato ato me lijei...promatrao sam dosta stvari u vezi marihuane i neke stvari (zdravstvene) sam rijeaio upravo time...tako da FOR LIFE :) :)
doomerLEGENDA

mar 2015.

"Till death do us part"
SeljankaISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Sto sam starija sve vise shvatam da u i sa 50 da varim. Samo se pitam,kakva li u biti ako skontam da i moja deca to kao klinci pocinju da rade? Ne verujem da u biti opuatena i reci da je trava ok... Mislim,po meni je trava 100 puta bolja varijanta od alkohola i ne vidim AMA bas niata loae u njoj... Ali kako da se majka postavi prema deci u takvom slu aju? Bas me zanima ta cudna budunost...
BizzzoZMAJ

mar 2015.

Sjeti se kako bi ti zelila da se tvoja ponasala prema tebi? Ili jos bolje, sjeti se kako mislis da bi bilo u redu da se ti ponasas dok ona nezna. Ili jos bolje, razmisli o tome sta je tebi ta trava znacila u tim godinama, sta si znala uopce o njoj? Najbolje poznajes svoju djecu...Cinjenica je da treba o tome s njima razgovarati duvali oni ili mi mislili da oni ne duvaju ;) :)

mar 2015.

trava nije za klince i to je mislim jedino sto treba da ih naucis , sve u svoje vreme ...
SeljankaISTRAŽIVAČ

mar 2015.

Ma bas ne znam... Plaailo bi me da ne probaju neato vise od trave... Ja nikad nisam niata drugo u ~ivotu uzimala,cak ni speed-AMA niata . Verujem da e Bog da ih sacuva od kocke i droge. Marihuana nije droga. Moji znaju da sam duvala i pri am im da kad deca porastu da u to opet da radim,ali ne znaju da ja ve sada imam svoj svet od 2 sata.

apr 2015.

Potpuno se sla~em. Sve dok im se razvijaju mozak i sama li nost, odnosno sazrevaju, ne bi trebalo da duvaju. `to kasnije to bolje. Barem gledam po sebi samom, da sam produvao pre 20. ko zna gde bih zavraio i dal' bih se ikada zaposlio. A sada? `to re e neko pre mene, :spliff:dok nas smrt ne rastavi.
mingAMBASADOR

okt 2015.

Sta~ mi je bio oko deceniju, i razmialjam ja baa o ovome kad prestati duvati, i dogovorim se sam sa sobom prestau kad dobijem djete. I dobi ja prvo djete, duvanje sve po starom pa se opet sjetim ovog pitanja i ka~em sebi prestau kad mi djete napuni tri godine. Ljeto zima ljeto zima i napuni djete tri godine, doe joa jedno duvanje sve po starom. Opet se sjeti moje odluke i kako sam sam sebe slago, pa reko stvarno u prestati kad mi ovo starije djete krene u akolu. Sad je djete trei razred, ovo mlae dogodine u akolu, a ja taman otkrio ari growanja :bocni:: :gled:
BladerZMAJ

okt 2015.

Hehehe... ~ivot je prekratak da ne bi radio ono ata ti se radi.:zvizd: Uvjek e biti vrimena za malo zapalit na kraju dana
Aurora BorealisISTRAŽIVAČ

okt 2015.

Vidim se u (daljoj!) buducnosti kao staru baku koja sece psa s pljugicom u ruci.
wuvuzelaAMBASADOR

okt 2015.

meni lijeci sve moguce nedostatke i simptome ,tako da ne znam :rasta:
Rope73ZMAJ

okt 2015.

Ima vas mladjih koji ste stariji od nas :p,"In" hahah dobar :). Izgubio bih susrete sa svojim Mescalitom da prestanem pusiti. Moj sin i supruga vec imaju "nalog" ako zavrsim na aparatima i instrukcije ako ne mogu da povucem dim :). I lagano gasenje Haparata uz Stairway to Heaven. " Sa cetrnest sam probao prvi shit, Sa 20 i kusur shvatio BiT; Pa sa aad,jos uv'jek sam mlad" (2X bez vadjenja,mislim na stih, ne 'sujem :P).
nerpZMAJ

okt 2015.

Duvacu do smrti, jer sam kasno krenuo i zelim da nadoknadim propusteno :)
baobabLEGENDA

okt 2015.

Ja sam rano krenuo, ali cu isto dok nas smrt ne rastavi. :cool23:

okt 2015.

trava nije za klince i to je mislim jedino sto treba da ih naucis , sve u svoje vreme ...
KlikLikPOZNAVALAC

okt 2015.

Poceo sam sa 13 to je tamo negdje 2tisuce i neke skup sa cigaretama.. uspio sam od tad po godinu dana da ne zadimim.. a cigarete nikako.. sad mi je plan pojacat dozu vulje i smanjit duhan do onog u rizli.. tako da se vidim u starosti sa pajpom i dimit cu cisto..
H2O888LEGENDA

okt 2015.

neznam,manje se duva u zadnje vrijeme,ako se ne ozenim do tridesete,jedino mogu povecat:p...vidit cemo sto zivot donese
wuvuzelaAMBASADOR

okt 2015.

samo se ti ozeni ,pa ces vidjeti onda kako se povecava :rasta:
L0oDZMAJ

okt 2015.

Dok ne padnem sa nogu:razvaljen::

okt 2015.

Huh, kada? Kakwo je to pitanje ,kada?? pa ono nikada hhh No s obzirom na zdrav.stanje mislim da cu prestati duvati tek kada dobijem nova plua,do tada neu razbijat glavu o tome :) A nadam se da necu zaglibit brzo, ima cajta:)
1310ZMAJ

nov 2015.

covjek snuje, bog odreduje dimim sada, dok se onaj gore ne predomisli
w33dguyISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Prestat cu pusit, kada budem prestar za duvanje, onda cu ju jest. :popcorn::

dec 2015.

Pa dok mi paae...kad mi viae ne bude pasalo,prestati u.:grob:
Paranoja ManAMBASADOR

dec 2015.

Skoro je jedan moj frend dobio sina . Prvo pitanje koje sam mu postavi po rodjenju naslednika bilo je, da li planira i dalje da duva ?? Nije mi odgovorio, ali mi je priznao da mu moje rije i, tj pitanje, danima odzvanja u glavi ! To je odprilike i moj neki grani nik.... Potrudiu se da, kada se orodim naravno, prestanem da duvam . Ka~em potrudiu se, al ne garantujem niata :joint2:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se