LEGACY
Poziv za vojsku
30 odgovora4,718 pregleda
0 REP0%
→ Istraživač
jan 2010.
jan 2010.#1
Otvaram ovu temu jer me jako zanima jel ima nekto iskustva s ovime :D
naime, baa danas sam dobio poziv za vojsku (imam 17 godina, za tri mjeseca punim 18), tj. poziv za uvoenje u vojnu evidenciju. e sad, zanima me kakva je situacija u vezi toga, jel imaju neke psiho testove i neato sli
no, i najva~nije, jel rade mo~da neke testove i ispitivanja u vezi THCa, puaim s vremena na vrijeme, dosta
esto i aktivno...
jel netko imao nekakvoga iskustva, bilo bi dobro da to podijelite s nama :)
krasta-zg
POZNAVALAC837 REP26%
→ Ambasador
krasta-zgPOZNAVALAC
jan 2010.
jan 2010.#2
ja sam bio prije 2 godine i samo smo dosli u kao neki razred,nas desetak i ispunili neke papire,5 minuta posla i to je to...
Teglica_Unka
AMBASADOR2.292 REP23%
→ Legenda
Kurblaj Kan
AMBASADOR4.264 REP79%
→ Legenda
Kurblaj KanAMBASADOR
jan 2010.
jan 2010.#4
Isto sam pitanje ja pito pred koju godinu kad je meni to doalo.
Ne gleda se na thc.
Ako se prijavia da ea dobrovoljno slu~it pa te prime onda mogue da testiraju ali zaista ne znam.
Eh ato otkri svoju maloljetnost sad e te banat s foruma
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#5
:knockknock: haha. Teglo mozda da ti nisi napisa nitko nebi ni primjetio :icon_lol::icon_lol::icon_lol::ludaci_lol:
0 REP0%
→ Istraživač
jan 2010.
jan 2010.#6
okej, mo~da i nisam trebao otkriti godine, ali jebiga ne stidim ih se. za tri mjeseca nee bit problema
i hvala na odgovorima.
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#7
Mislim da te nebi trebali banat radi godina jer iskreno re
eno i ja sam bio aktivan na forumu prije 18-e (u desetom mjesecu sam napunio)....
Da se vratim na temu, nije mi jasno zaato se to dobiva poato nije obvezna vojska viae, ali ja sam ve bio na toj evidenciji proale godine (sa nenapunjenih 18) i samo smo uali u razred neki i ispunili neke ankete na kojima smo se naravno smijali ko krave (ko na svakoj anketi)... Jedino po
emu mi je taj dan ostao zapamen je da nisam u akolu iaao hahahahha....
Ne sekiraj se nee te testirat, testiraju jedino ako ulazia u vojsku, ali i to je bzvz jer je vojska svima znana kao srediate vutre i u vojsci svi duvaju....
krasta-zg
POZNAVALAC837 REP26%
→ Ambasador
krasta-zgPOZNAVALAC
jan 2010.
jan 2010.#8
Drugo je to bigl kad te niko nije skuzio,i ja sam bio,ali ako je pravilnik onda bi trebali ali nisu,novi moderatori su tolerantniji :)))
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
jan 2010.
jan 2010.#9
Meni je ~ao jer si rekao,ali ako bude problema strpi se jbga:)
Bar se cijeni iskrenost.
`ta se ti
e tvog pitanja mislim da niata od testova pa nemaa brige.
extranoize
ENTUZIJASTA594 REP99%
→ Poznavalac
extranoizeENTUZIJASTA
jan 2010.
jan 2010.#10
sad e se admini vratit u proalost i bananirat te! :icon_lol:
btw ljudi nemojte i u vojsku, tamo e od vas napravit robota ispranog mozga, a bit ete
najvjerojatnije i sodomizirani.
Vutragenjo
ZMAJ39.529 REP
VutragenjoZMAJ
jan 2010.
jan 2010.#11
Postoji veoma vazan razlog zasto morate imati 18 godina da bi se ukljucili u razgovor foruma. Cak sta vise ja mislim da postoji barem 5 razloga.
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#12
Vrlo jasno:
članak 173. KZZSZOD:
(5) Tko navodi drugoga na trošenje opojne droge, ili mu dade opojnu drogu da je troši on ili druga osoba, ili stavi na raspolaganje prostorije radi trošenja opojne droge, ili na drugi naèin omoguæi drugome trošenje opojne droge, kaznit æe se kaznom zatvora od jedne a do pet godina.
(6) Ako je kazneno djelo iz stavka 5. ovoga èlanka poèinjeno prema djetetu, maloljetnoj, duševno bolesnoj, privremeno duševno poremeæenoj osobi, nedovoljno duševno razvijenoj osobi ili prema više osoba, ili je prouzroèilo osobito teške posljedice, poèinitelj æe se kazniti kaznom zatvora od jedne do deset godina.
(obratite se na stavku pod brojem 6)
Beyond
LEGENDA5.330 REP3%
→ Zmaj
BeyondLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#13
ma dobro nije da navodimo ikoga na troaenje opojnih sredstava, nego ono
isto iz nekih moralnih razloga kak bi se reklo, ipak su maloljetnici maloljetnici, treba ih
uvati, paziti i dr~ati podalje od mind altering drugs dok ne sazriju do neke optimalne mentalne i duhovne razine, a to je 18 godina kao neki prosjek uzet op
enito u svijetu. A i po~eljno je da komunikacija na forumu bude u nekoj razini "odraslosti" a ne djetinjasta brija
Big L
LEGENDA10.622 REP56%
→ Zmaj
Big LLEGENDA
jan 2010.
jan 2010.#14
Ovaj de
ko iz prvog posta je sasvim OK i mislio sam da ima viae od mene....
A opet, netko sa 16 mo~e bit pametan i normalan (znam ih gro), a neko sa 35 mo~e imat pilei mozak i ponaaat se ko -da prostite- retardirano dijete.
jan 2010.
1 / 16
jan 2010.
jan 2010.