VUTRA
ForumZajednicaOfftopicHoror filmovi
LEGACY

Horor filmovi

88 odgovora5,525 pregleda

jan 2014.

jel zna neko neke baa straane horore? :D Ali ono da ti se sledi krv u ~ilama...neato paranormalno :D
Happy rabbitAMBASADOR

jan 2014.

Ja dosta volim i gledam horore ali ne one klasi ne sa brdo krvi i kolja ine,nego baa volim one sam minimalno krvi ali ista jeza...ako nisi mo~ea pogledat: The Grudge 1,2,The ring,Gothika,1408,Shutter...probaj malo guglat o japanskim hororcima,pogledao sam par i dosta su jezoviti...

jan 2014.

Shutter, paranormal activity, REC(apanjolski ne ameri ki), The Eye, Mirrors, The ring, Exorcism of Emily Rose mi je jako dobar.

jan 2014.

[bez sadržaja]
VesperianENTUZIJASTA

jan 2014.

http://www.imdb.com/title/tt0078767/?ref_=fn_al_tt_2
ljoVeENTUZIJASTA

jan 2014.

Ej, Sinister je dosta dobar za u**at se... Pogledaj The Shining ako nisi,to je klasika :) Svi hvale onaj Conjuring kao neato super a meni je film isto sme e....

jan 2014.

Trazi horror filmove bazirane na istinitim dogadjajima i neces se pokajati
Turf.POZNAVALAC

jan 2014.

The ring -sta sam noci ne spavo zbog ovog hahahaha

jan 2014.

1408 je ~eai mindfuck. gledao sam ga davno, mogao bih opet, mo~da ovaj put shvatim ata se doista desilo... :)
rookieeeAMBASADOR

jan 2014.

moja preporuka indisious i indisious chapter 2... usro sam se na najjache... http://www.imdb.com/title/tt1591095/?ref_=nv_sr_3

jan 2014.

Eh da, ako je snimljen po knjizi Stivena Kinga mora biti dobar. Ima par filmova pored gore navedenih, Keri, Isijavanje, Oluja vijeka, Crna kuca, TO, Groblje kucnih ljubimaca, mada su po meni njegovi pisani romani ostali iznad bilo kojeg ekranizovanog.
el fuegoENTUZIJASTA

jan 2014.

sinister,the shining,the conjuring i under the bed odlican ja mislim nemacki film
Big LLEGENDA

jan 2014.

Insidious 1 i 2.... odlican horor o astralnim putovanjima
PelinkovacISTRAŽIVAČ

jan 2014.

Filmofil sam,mada horora nisam bas ljubitelj...mimo klasika ovaj mi je prvi pao na pamet.The Descent(britanski) vrijedi ga pogledati. http://mojtv.hr/film/3343/uzas-iz-dubine.aspx

jan 2014.

"An American haunting.".odlican i raden po istinitom dogadaju i kao sto Avantura kaze" rec "ali Spanjolski..nije los ni od prepersa ali original je bolji :)
fourtwentyENTUZIJASTA

jan 2014.

Mene nijedan od ovih novih nije uspjeo niti trznuti.Pokusajte A Nightmare On Elm Street (Strah U Ulici Brijestova) 1984. i svi ostali stari horori Friday the 13'th itd. Nije samo fazon napraviti film u kojem ima krvi,necega sto isoci odjednom itd.Stari horori su dopirali do nas tokom cijelog filma,muzika je pravila taj ugodjaj i dozivljaj straha i reziseri su svaki film radili da bi usli u historiju a ne da bi se obogatili kao ovi sada.

jan 2014.

Ako cemo tako razmisljati, mene je najvise isprepadao najpoznatiji jugoslovenski horor "Leptirica" kojeg sam gledao negdje sredinom 80ih. Ali, kada sam ga ponovo pogledao prije nekoliko godina nasmijao me do suza, pogotovo scena u kojoj nagluvu babu pitaju za grob Save Savanovica. Stari horori nam se cine efektniji, sto i jesu bili zbog nasih godina. Sto je horor stariji mi smo bili mladji i strasljiviji. Na trenutak se vratih u djetinjstvo i sjetih se legende trilera i napetog filma Alfreda Hickoka.
DJFlyHighLEGENDA

jan 2014.

devils pass.... odlican horror baziran po istinitom dogadjaju :D

jan 2014.

Apokalipticni filmovi su mi drazi.. al volin pogledat dobar napet hororac.. the collector je ok .. a srpski film necu ni komentirati..

jan 2014.

"a srpski film necu ni komentirati.." - pokusavam shvatiti poentu ovog dijela recenice, u kakvoj je vezi sa citavom temom jer se cini kao dodatak na nesto, pa bi mi pomoc mnogo dobro dosla jer samostalno ne posjedujem dovoljno kvaliteta da dodjem do zakljucka :)

jan 2014.

Ni ja sama neznan sta san zapravo tila reci s time.. bizarno dobar.

jan 2014.

"Srpski film" nije horor. On je u rangu "Ljudo~der vegetarijanac" a to je ve po mom ukusu jako dobar film. Ali svaki za sebe je na neki na in odraz mentaliteta da se tako izrazim.
TropicoLEGENDA

jan 2014.

Ja sam sku~ija da pri a o filmu zvanom Srpski film a ne o filmu u Srbiji openito :D, a kad smo baa kod njega ne znam koliko mi se dopada scena sa silovanjem novoroen eta, pa i ona scena kad guzi zensku na krevetu i me etom joj skine glavu i joa mo~da pokoja scena na koju sam naiaa...ko ~eli ebati ili biti eban a potom nekoga ma etom osakatiti ili biti osakaen? :rofl: , svakakva reto sranja u danaanjem svetu :D Inace Rec apanjolski, na par scena sma svrsija od adrenalina ja i frend skupa dok je cura to sve mirno promatrala :)

jan 2014.

Haha.. that's just a movie.. postoji cila lista nastranijih filmova od srpskog.. Avantura, ako ti ove scene sta je trop nabroja nisu horor, onda neznan sta jest :D

jan 2014.

Htjedoh re i da su sli ni filmovi(trileri po meni) samo Hrvati uvijek glume da su fini(iako ne mislim da jesu) a Srbi se ne srame u izra~avanju. Nisu na~alost, neukusno.
TropicoLEGENDA

jan 2014.

a nisam gleda SF pa ne mogu ga ni komentirati u cjelosti ali par scena mi je bilo dovoljno da vidim da mi se takva tematika ne dopada. ne dopada mi se snuf opcenito kao horor ili kao komedija svejedno :). A i dugo nisam pogleda neki "dobar" horor :/

jan 2014.

Sad mi je mnogo jasnije :) Nisam gledao "Srpski film" iako sam pogledao mnogo srpskih filmova :)
MarcoPoloLEGENDA

jan 2014.

uuu evo teme ko stvorene za mene...obo~avam pogledat dobar horor...volim kad me adrenalin opali :-) ajd da vidimo kojih u se sjetit...ina e tajlandski su definitivno najgori, ni japanski nimalo ne zaostaju Lhong Khong 1-3 (zove se joa i Art of Devil) Tale of Two sisters Evil Dead Ring, japanski naravno Drag me to hell Last house on the left (viae triler nego horor) Texas Chainsaw massacre Hills have eyes Donnie Darko Excorcist I spit on your grave Existenz Hellraiser Silence of Lambs Poltergeist The Descent Cannibal Holocoust Videodrome The Birds The Fly Audition Night of living Dead Rosemary baby Excorcist The Thing Shining ne mogu se viae sjetiti...volim hororce, al ina e sam dobar ko kruh :-) eto u~ivajte
fourtwentyENTUZIJASTA

jan 2014.

''Srpski film'' je umjetnicko djelo iako je morbidan i trebalo je dosta petlje da se isti objavi.Evo jos jedan hororcic koji je trebao biti horor ali ispadne kao dobra krkacina. Fredy VS Jason - (meni licno nije strasan ali lijepo je vidjeti onu dvojicu kako se kolju do iznemoglosti) :D

jan 2014.

nepripadam bas u grupu ljubitelja horora ja vise volim dobar SF ili nekakav film katastrofe npr.Clowerfield ili Gravitacija . Ali ima horora koji su i vise nego dobri uz American Hunting...ljubitelji horora bi morali poogledati"Tunnel"http://www.youtube.com/watch?v=wVQrozMTWlY...pa evo tko nije tu je ;)

jan 2014.

wallpaper

jan 2014.

Amityville pogledajte po istinitoj prici .. je*enica :D http://www.imdb.com/title/tt0384806/

feb 2014.

Midnight Meat Train je dobar.. Uvjerite se sami.. :)
PustinjakENTUZIJASTA

nov 2014.

http://www.imdb.com/title/tt0898367/ The Road In a dangerous post-apocalyptic world, an ailing father defends his son as they slowly travel to the sea. zanr je avantura,drama,ali ima i horor scena potpuno tmuran i depresivan film koji nema sretan zavrsetak inace volim pogledati sve osim horora horori ili na tragu tome da se nasmijati Van Helsing http://www.imdb.com/title/tt0338526/ Frankenstein 1931 http://www.imdb.com/title/tt0021884/ Dracula 1992 http://www.imdb.com/title/tt0103874/ O srpskom filmu ne znam sta da mislim, nekako mi jadno izgleda i film i potreba da se napravi
maverickAMBASADOR

nov 2014.

zadnje dobro sto sam gledao je bio oculus i babadook.

jan 2016.

http://mojtv.hr/film/7369/nocna-straza.aspx
NajkenajkeISTRAŽIVAČ

jan 2016.

The Thing Exorcism of Emily Rose Halloween je isto dobar Dead Silence Nightmare on elm street svi delovi znaci trip ortak haha (i Freddy vs Jason) Deliver us from evil Saw Wrong Turn Constantine Silent Hill Hansel and Gretel Witch Hunters Human centipede Paranormal Activity ima ih sigurno jos al nmg bas sad da se setim svih :rasta:
NoVaselinePOZNAVALAC

jan 2016.

Evo malo starijih koji mi padaju na pamet: Jaws Night of the Living Dead Halloween The Thing (Carpentnerov , mada je i ovaj sveziji jako dobar) Alien Shining

mar 2016.

Sino pogledao, jeza me proala par puta. Nesjeam se kad sam zadnji put pogledao takav hororac. Zna i nema nikakvih babaroga, udoviata, zombija i ata ja znam kakvih pizdarija. Psihi kojeg progone duhovi mrtvih po inje kopati po svojoj proalosti i razotkriva.....to ete morati sami saznati. Film je pravo remek djelo sa oskarovcem u glavnoj ulozi, totalno sam oduaevljen . Htjedoh vam staviti trailer, ali neu jer previae otkriva. Backtrack (2015)
L0oDZMAJ

mar 2016.

odgledam ovo nocas,pa javim utiske :)
SmellsZMAJ

mar 2016.

Uuu dobar trailer,ali trenutno je dostupna samo loaa verzija filma...tj.kvaliteta slike :( ekam 720p barem :)
21 gramLEGENDA

mar 2016.

Fina tema... Jako nezahvalan ~anr. Teako je snimiti dobar horor. Jedino je mo~da te~e snimiti dobar SF. Preferiram azijske horore, mada pogledam tu i tamo i poneki stari sleaer. Ove novije, da ka~em teenage horore sam takoe izbistrio, ali nisam neki fan. Definitivno za mene jedan od boljih horora je "1408" sa Kjuzakom. "Poltergeist" je takoe klasik. "Rosemary's Baby" isto. Zajebaniji su mi ti filmovi ato grade brutalnu, jezivu atmosferu, od ovih koji idu na zvukove... Zato volim i japance, ono nema niata naglo, prvih sat vremena sve lagano ide pri ica, a onda zadnjih pola sata najradije bi okrenuo glavu kad krenu mala bleda izlomljena deca da gmi~u po plafonima. A kamera se samo polako pomera, nema glasnih zvukova, samo promuklo "aaaaagghhhrrrr" iz dubine utrobe...:eek: Od novijih bi recimo preporu io "The Babadook". Volim i filmove Jamesa Wana, on je baa dobar.

mar 2016.

Smels ja ina e skidam samo blu-ray, al nisam mogao odoliti. Skinuo u HDRip-u od 1,4 giga, i na 120cm TV-u mi je bila perfektna slika, jedino je ton bio malo slabiji al mi nije smetalo ;) .
21 gramLEGENDA

mar 2016.

E jbt, zaboravih da preporu im najbolji horor koji sam gledao... Znao sam da sam neato propustio u prethodnom postu. Dobro mo~da nije horor, al' da je jeziv jeste... "Funny games" se zove, stari film, mislim '97. Postoje nema ka i ameri ka verzija, nema ku ja preporu ujem. uo sam da je i ova druga ok, ali ja li no gajim animozitet prema ameri kim rimejkovima, tako da ni ovome nisam pru~io aansu, a mo~da je trebalo.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se