Obicno sat vremena posle duvanja pocne da me hvata stond..ne stalno ali desava se cesto..pa zakujem na krevetu jos jedno sat vremena..prodje mi vreme u lezanju.. da li neko ima neki savet za izbegavanje stonda...nesto zanimljivo sto bi mogao raditi kad se naduvam.. Posle prvog dzoksa mi se ne desava to toliko..ali posle drugog,treceg..stond me obavezno hvata.. evo bas sinoc ja i ortak spucali 2 dzoksa i zaspali u 11 i 20 sto nije vreme kad ja lezem..obicno u 3 uvece legnem ..
Ono sto ja znam da radim kad se naduvam u kuci:slusanje muzike,gledanje neke komedije,gledanje crtanih filmova,igranje igrica,citanje ponekad.. sta bi jos bilo zanimljivo raditi samo da izbegnem stond .. ?
prijatelju to se nemoze izbijec takva trava(indica)ako sadis deri sative pa radi sto hoces ovako niko nema volje kad se nadimi indice...hihi a i sto bi ti to radi..kad je sve ovo sto si nabroji lezarina...
Pa jes,ja izbegavam indice upravo zbog toga,samo sativa i udri,nikad ti nije dosadno....cim osetim dosadu,ako sam sam ili,nekako mi se odmah menja okruzenje,trazi mi se drustvo da se ne smorim,ali ako uvece ostanem sam,zabagujem uz TV pa ako zaspim,zaspao sam....kontam ako ranije zaspim,ranije cu ustati i to ti je to.
Stoned ces izbjeci ako manje duvas...Sative isto stoniraju ako si neumjeren u duvanju ...rekao bi da svi hibridi stoniraju bez obzira na to dali su ovo ili ono.......... ako se mota cesto...
Znaci preterano duvanje moze dovesti do cestog stondiranja.. jbg zajebano je kad imas silu vutre a pokusas da pauziras..kad nemas onda znas da nemas..al ovako..zajebano xD
Nema bezanja od stonda sem da zaspis, ko covek.
Ja generalno volim stond, tad bude sve kul i opusteno, u zadnje vreme mi se desava da me prvih 30-ak minuta hvata neka blaga high histerija, malo me to i smori pa mi bude dosta bolje kad pusta i krece stondic...
Ovo se naravno, odnosi na varenje preko nedelje kad se dimi samo 1...
:snupi:
Kako izbeći stond? Pa probaj da se istuširaš ili barem da poliješ glavu vodom,to uvek pomaže. Jednom mi se desilo da sam se toliko prepušio da sam zabagovao na zemlji. Nisam mogao da ustanem. Drženje nogu u turskom sedu mi je bilo preteško,jer sam osećao da su mi noge teške 5 tona. Ali kad mi je burazer polio glavu vodom,živnuo sam malo,taman toliko da promenim lokacuju gde sam izduvao... :icon_cool: