Ima tu dosta logi
nog razmialjanja kod vas , samo mene je drug moj bolila glava od takve logike ima deset godina i prestala kad sam prestao sa puaenjem smrdara raznih , ne znam od kud nekome informacija da je PCP skup za prizvodnju ...dirty deeds , it is done dirty cheap ... , esi ga rade u kunoj radinosti , a koli
ina koja bi trebala da zagadi kilogram trave i nije velika sigurno , a samo 1 mikrogram je dovoljan da ti uradi takvo sranje u tijelu da se mjesecima oporavljaa ako se i oporavia .
Ne mogu rei 100% da je ova smrdara koju sam ja davno nekad puaio prskana s PCP ali je
injenica da je bila ***** neko 100 % . Puaio sam stvari koje su smrdile na sami amonijak i to onaj ~estoki kao u javnim WC koji se
iste svakih godinu dana , puaio sam to jer nisam imao pojma kako dobar dim izgleda , niti je bilko interneta niti samo imao prilike da vidim u~ivo kako izgleda dobar cvijet , vrlo rijetko . To vrlo rijetko nije imalo aanse da osjetim promjenu , dok sam puaio sve zeleno ata mi doe pod ruku nisam ni osjetio nikad ata je u stvari pravi high , veinom je to bilo neko tupilo bezze i da se ne napijem ne bi ni osjetio nikakav rad osim nervoze i nekih skroz u kurcu filmova . Osjeao sam se jednostavno loae skroz uvjek neka depresija bezveze osjeaj u glavi i nemir uvjek neki poput straha nekog paranoi
nog ,skroz bez razloga , srali su mi uvijek da mi je to ato puno duvam , puno duvam i kad imam dobrog dima ali nikad nisam osjetio nikakve strahove i glupsoti ,doduae puno koliko je to mogue i stvarno nemam nikakve potrebe da duvam koliko sam duvao kad sam puaio loa dim , loa dim mije stvarao nekekvu glupu ovisnost,ne znam kad sam bio gori kad zapalim ili kad me puata , kao i cigare ato su mi bile nekad , a kad je dobar mo~ea duvat koliko hoea , jedina posljedica je da ne djeluje viae ali si opet dobar normalan ,a kad duvaa puno smea po
nu i problemi kad tad . Ja sam skoro dvije godine bio na pola lud
ovjek , imao problema pihi
kih i fizi
kih i umalo nisam poludio , mada to nikad nisam ispoljavao ali je u meni unutra bilo loae skroz, sve dok jednom nisam sam uzgoio 10 biljaka svega oko 400 gr osuaeno i prestao dimit ***** od dilera koji bi roenoj materi prodali da zarade , puaio sam i dalje svaki dan ,ve deseti dan sam bio ponovo normalan nikakvih filmova viae glupih , nervoza , kaalja i iskaaljavanja crnih i ~utih pa
ia i ostalog da ne nabrajam , nikakvih nus pojava , digne me dr~i i spusti , i onda hajmo opet , nakon mjesec sam ve bio otupio skroz , pa sam onda pauzirao i puaio joa u par navrata kroz 2-3 mjeseca , neato se i podjelilo , i kad je nestalo nikad viae niti sam zapalio ove presovane i nepresovane i fermentirane istrunute headove i sjemenjave da ne pri
am o njima . `ta se zna gdje je raslo to se i zapali i kad ono znam 100% po izgledu i mirisu da je kvalitetna roba .
To ato ti piaea je DirtyDeeds je sve logi
no i tako bi trebalo da je ali onda nisi svjestan koliko je jaka narkomafija , meni je jarane 30 godina i malo sam upueniji u to ko ata radi i ko ata prodaje . Da li si ikad
uo ja jesam i to od jednog novinara iz Srbije bilo je na TV ne sjeam se viae kojoj, ima 3-4 godine sam gledao , pri
ao je sasvim otvoreno o zalihama heroina , koji se
uvao u bankama u Srbiji , i koliko je mafija mona i problemima koje Srbija ima s drogom . To ato je gram i to razbijenog heroina na ulici po 20 KM ako ne i viae to je zbog raspar
avanja i svako gleda da zaradi , a ovi koji uvoze na 100 kg njima je puno jeftinije i ata im je to da usput kad dobiju pola tone vutre i to one smrdare 250 KM i manje za kg na veliko , da smjeaaju 1 kg heroina i rasprskaju ga po toj vutri , to je mal okad se uzme koliko e tek povui ovaj koji bude puaio tu vutru ali je dovoljno da ga sjebaje pomalo kad puai
esto takvo smee , i neka ih se 15 od ko zna koliko ovih koji e popuait tonu takve robe , navuku vremenom i na ~uto ovima e se viaestruko ispaltiti.
To prskanje nikad ne radi sitna riba koja uzme 100 gr ~utog pa ga joa i razbija , i neato sitno travuljine , imaju likovi kojima da potroae par kg ~utog i zagade 100-200 kg vutre ne zna
i niata, koji rade s tonama , a gdje je tek otpad razni u proizvodnji kokaina a i heroina , mislia da se to baa sve baci?Da baci se ali gdje i po
emu ? Gdje su tek razna otapala i ostale kiseline i kemikalije kojh se ovi do
epaju na crnom tr~iatu , stari lijekovi, npr . koji bi trebali da se bace negdje na smetljiate , pa ih ovi korumpirani govnari gurnu na crno tr~iate za d~abe samo da se rjeae . Ima toga koliko hoea ato ti nikad ne bi palo na pamet niti bi vjerovao da neko mo~e biti tkva stoka da zarauje na ne
ijem ne znanju i propadanju . Vjerovali vi ili ne ima takvih i ne mora biti da je sva loaa trava prskana ima je koja je jednostvno loae uzgojena , puna ubriva i zaatitnih sredstava .
Kod nas je najgore ato svi razmialjaju ma ne prska to niko ne isplati im se , upravo je suprotno isplati im se i zato i prskaju . Dok ne najebu ko i ja ato sam bio niko ne vjeruje. Mnogi seru da im nije niata puae smee ,a ustvari se iznutra raspadaju ko ato sam i ja bio i autio , znao sam da propadam ali sam autio i pola stvari koje su mi se dogaale ljudima nisam ni pri
ao od straha da me ne proglase ludim , i tako pri
aju nije nam niata i onda kad naleti 100 grama propisno uraene vutre svi pri
aju u jest dobras nema one paranoje ovoga i onoga , ma je li bogati vidi sad nema je , a pi
ali ste i prije da je nema . Sve su to dje
a
ii delinkventni za mene i akola koju sam ja proaao ima 10 godina . Sto, hiljadu puta sam odbio da zapalim s ljudima kad vidim da puae ono gvno koje ih viae ne puca nikako samo puae jer moraj ujer su se navukli psihi
ki na ko zna koje otrove isto kao i ovisnost o duhanu puae ne znaju ni zaato , samo ato je kod ovoga joa gore jer su posljedice br~e i ja
e nego kod duhana . Svi ti kad im naleti dobar joks puknu se da ne znaju ko su , i govore ata je ovo
ime je ovo prskano , gledaj cvjeta kakv je ata je ovo po njemu ljepljivo , gledaj ovo(misle na trichome) ata je ovo,. `teta je ato se takav dim pojavi 1-2 godianje na kratko pa mnogi i neuspiju da do~ive ono fino jutro kad se u stanu i ne misle odmah kao prije ato su bili, sad u odmah zapalit , prije doru
ka , zato se veina vraa puaenju smea kad nestane dobre .Svima im je isti izgovor ata emo kad nema dobre, a svima pri
a nemaju nikakvih problema nisu se navukli. Pa zaato koji *****onda puae smee i dalje ako nisu .Kako sam ja prestao duvat svako ***** , zato jer ili puaia pravu stvar ili puaia smee(a to je kao i niata samo zajeb) . Takav sam i ja bio
im ustanem zapalim jedan smrada , nisam ni spavo kako treba , snovi su mi u tom razdoblju bili totalno u kurcu i budio sam se po 5 puta i ponovo bi zaspo na pola sata pa opet buenje, i onda po cjeli dan prije ru
ka i za ru
ka po 5 komada , znao sam i po 20-25 zapalit u danu imalo se dilalo se , a jebiga uzmea 100 grama smea za 100 KM i ovi opet deset puta zarade na meni . A ja duvam ko cigare , vilica se gr
i ko onima na ekstaziju i , bar tako pri
aju mnogi da im bude nakon nekoliko komada , ja nikad nisam probao niata osim vutre i hasha i smirdljive vutre i la~noga haaiaa(nekoliko puta, la~ni haaia ko cigla tvrd smei ne topi ga ni plamen s upalja
a nakon 1 min a miriae malo na haaia zato jer ima mo~da 5 % pravoga u njemu a ne puca nikako sama nervoza i strah) . Najgori su mi oni ato pri
aju to je THC ima toga u njoj a ono isto
aj suho liae nema u njemu niata .
Zaklju
ak : Ima loae robe prskane i ne prskane , ima je pa vjerovali vi ili ne vaa je mozak i pamet , u ostalom svi manje viae danas imaju internet pa mogu da vide kako izgleda prava roba i neka znaju sigurno da ono nije onakvo zato ato je prskano kakvim pesticidima i pumapano gnojivom , nego je ono sve dobri geni , tlo i voda i svjetlost i malo gnojiva propisno i rad . Neki ljudi se zavaravaju da puae vutru i da ih neato puca pa kad zapale dobre vutre kao ato su navikli stavit onog smea na koje su se navukli pa mogu zapalit 1 gr u joksu , razvale se i pitaju ata je ovo , e pa to ti je ono ato dosad nikad nisi ni probao a mislio si da si iskusan u tome i da znaa ako izgleda . Blago onome ko nije do~ivio nemam viae ata drugo da ka~em .
Ako nekoga zanima ono u mome avataru su trichoimi naravno macro fotografija kad ono uslikaju na ovim smradovima ato u nas prodaju neka se jave .
Evo nekoliko slika propisno uzgojenih cvjetova :
http://www.uk420.com/boards/index.php?showtopic=90531