LEGACY
pomazite nemogu nadjem curu
122 odgovora8,091 pregleda
Stoka
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
StokaISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#1
Ljudi vec 10 godina trazim curu i nece mi ni jedna,neam pojma sta da radim,ali sam ja glup il mi noge smrde. Neznam kako da joj pridjem,jednom zamalo nastradax pridjem ribi ona pusi neku dugu cigaru "kazem bolje da mi pusis ***** nego to sranje",preseo mi zivot cura zna karate,jurila me 3 km meni se od bezanja sve tuki osusio od mlataranja i trcanja.
Ili se smeju ovo ono ja pridjem one kazu bezi bre debilu,nemam pojma sta da radim,imam 25 a nevin sam,sramota.
Kurve da ***** necu i da daju dzabe,nije to taj osecaj,nego normalnu devojku.
Neznam mozda na meni vide nesto sto ne treba,imam neke mane,neocesljan sam,zapusen mi nos i smrdi mi ispod pazuha a ja ne osecam,perem se jednom mesecno necu da trosim struju na bojler,zube isto jednom mesecno,ali ostalo sve cool neznam zasto.
Kako seljaci bre karaju se u njivu a puni buva i smrde na balegu a ja ne smrdim toliko.
Koliko mi je smesno toliko mi je i zao jadan sam majkemi,ajde mi pomognite.
Stoka
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
StokaISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#5
cvjetno drustvo tebra oprosti crkvu :signs053: mosque brateee ja idem u mosque,jeste sponze necu kad skinu sminku ja prispojim na masu. Moracu normalno,a kazite mi kada se ide u neki nocni klub sta se nosi kao odbrana,cuo sam da neki nose nozeve ja nemam noz imam tetejca samo vi ste verujem frajeri znate sta treba nosit
Stoka
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
StokaISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#11
nosim dva mozga imas na mojoj slici oko vrata je procesor intel celeron 2GHz 1MB L2 533MHz i ovo resto glave sto imam,salko100 brate stvarno muka me uvatila a svi mi se smeju,neznam sta da radim neki likovi preko fejsa teli mi pomognu mislili se zezam ono ispalo teli izginemo oni me pozvali zezanje nabavili cure a ja neznam to da radim koja muka isterali me znas kako i pukla bruka,kao mali celog zivota proveo sam na njivi i jureci kombajn sto mi prosipa zito,ja sta cu jedino se obesim sa konoplju
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sasha.
ENTUZIJASTA226 REP7%
→ Poznavalac
Sasha.ENTUZIJASTA
dec 2012.
dec 2012.#13
a
uj u tom slu
aju "no~evi i utoke" ti sigurno nee pomo kao ni kur
enje,mo~da kod nekih sponzoruaa,pogotovo ak se kur
ia glupostima,kod mene je palilo i op
enito bilo dovoljno,imat auto i za cugu,ostalo je pri
a radila,imaa hrpu stranica "connecting people" sadr~aja,napravia profil i
ekaa,javit e se neka da ga hebea....
ne navaljuj,budi pristojan,dr~ se one dame imaju prednost,koju sam najviae koristio kad je trebalo platit ra
un na aanku :ludaci_lol:,ak ~ivia sam joa si u ve
oj prednosti,idi po privatnim a i javnim tulumima i featama....nemoj da te bude sram,jer mislim da je to glavni problem kod svih nas,sramota,ma nema sramote ko se srami ostane gladan....a do tad prei s desne na ljevu...."]
Stoka
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
StokaISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#15
ne kurcenje nije ta muka nego nabasam na curu koja ima momka i uvek nabasam koja ima momka i celog zivota isto,to je meni problem da ima svaka registarsku tablicu da je sama znao bi da pridjem ali to je taj problem brijam u nekoseno u diskoteku svi skacu igraju ja placem i slusam Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face - YouTube
Stoka
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
StokaISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#19
nosio sam i ruze ja sa ruze a one nece da otvore ja ostavim ruzu zadenem za kvaku posle mi se celo naselje smeje i kaze mi jedan ne budalo ruzu,pa sta sta da se derem u zgradu ej mala dolazi ovamo ti kitu oces... kita u bila volume 1,2,3 ja nisam takav tip ja volim VINTAGE style al nema
Avantura
ZMAJ15.881 REP
AvanturaZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#22
`ta se ti
e ove stvari...mislim da ti nesvjesno(zapravo svjesno) biraa zauzete cure samo kako bi se takmi
io s njihovim muakarcima. Slika "gle kolki sam" mi nekako govori to kao i iskustvo **********ica ako se ~eni nekad uvaljuju(a znaju da nije sama).
Moraa postaviti prioritete druga
ije, zanimati se za cure a ne takmi
iti s muakarcima jer i ako pobijedia fizi
ki treba joj i um osvojiti a to je tvoje pitanje i tu smo joa nigdje.
Prave ~ene vole nje~ne muakarce koji
e dozu blage agresivnosti koristiti da je zaatite ili da zadovolje njihove strasti.
Vutra Samotnjak
ZMAJ17.570 REP
Vutra SamotnjakZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#25
1) Spremi taj lanac sa privjeskom ispod majice...duboko,duboko,da se ne vidi.O
ito da to viae ne prolazi u narodnja
kim klubovima.
2) Snizi kriterije svoje za viae od duplo,jer fine mirialjave plavuae su rezervirane za odlikaae.
3) Matorke moraju biti baa u krizi da ti se smiluju,ali tu imaa aanse.(nai neku koja baa krizira)
4) Kupaj se
eae te nastoj malo smraaviti.
5) Zapjevaj onu; ''oko vrata moga nema viae zlatnog lanca,kako ea mala sad bez svog' bosanca''
Rambo Amadeus - Balkan boj - YouTube
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
SmokeyThePot
POZNAVALAC1.120 REP58%
→ Ambasador
Stoka
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
StokaISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#32
lozim cime biomasom,dobar dio je istina,ali... ti si pametan decko da ne poverujes u to
ja sam pglu za favkuljine ali za tehniku nisam pglu tehnika mi zaradjuje lebac,nadju mi da kazem drugovi devojke a one nikakve ora da im neuzmes iz ruku
mada to nisu drugovi to su dronovi jeste pglu pitanje i sam naslov teme ali mi je muka da cekam vise imam na fejs samo 3 priljatelja i svaki put kad dodam ribu ona me blokuje i cekam po 30 dana da istekne i reko sam vise ne a u kurrac sote mori sote - YouTube
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
dec 2012.
dec 2012.#33
A DA TE PITAM...ovaj tvoj naslov 'pomazite ne mogu da nadjem curu'
jel to
'pomaZHite...ne mogu da nadjem curu
ili
'pomaZite(mi glavicj)...' ne mogu da nadjem curu :kauch :flamed: :2flip: :violent018: :violent018:
:violent018:
:violent018:
neka,neka simpa je troll...bolji od svih u poslednje vreme....
[*] :ludak
SenzaPieta
POZNAVALAC1.129 REP59%
→ Ambasador
SenzaPietaPOZNAVALAC
dec 2012.
dec 2012.#35
Nisi pglu al si u vglu
Poslusaj Homera,mozda ce on naci odgovore na tvoja pitanja - Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.
opa cupa
ZMAJ140.425 REP
opa cupaZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#38
he,he stoka koji si ti lik...razbijas monotoniju na forumu i mastas o gangbang teenage....ja bi rekao da si ti neki jebivjetar i nemas pametnija posla nego seruckas okolo bezveze...pa gdje nadjes takve trebe koje nisu ni za k...c....brate ja gdje god da se okrenem sve avioni..na semaforu u autobusu u trgovini ispred trgovine i sve su mi dobre...a tebi nevalja ni jedna ...jesi siguran da volis zene??
Papa Romeo
ZMAJ21.559 REP
Papa RomeoZMAJ
dec 2012.
dec 2012.#40
Nekada sam zene posmatrao ovako - kriv nos, klempave usi, razroke oci, krive noge, preuski kukovi, premale fonasi, brkata, procelava, prestara, premlada, preniska, prvisoka, blesava, preozbiljna, ostrokondza, arogantna, nadmena, ufurana ma, rijetko koja da je valjala :balls:
Sada ih posmatram ovako - dobra i bolja :dada
Stoka
ISTRAŽIVAČ69 REP13%
→ Entuzijasta
StokaISTRAŽIVAČ
dec 2012.
dec 2012.#41
Mene si brate izveo na pravi put sve to znam,nema nista tu nepoznato i savrseno.
Previsoke su dobre jer leti prave ladovinu i zaklanjaju ti vetar da moze palis hed,razroke oci tu je dobra strana jer neznas gde gleda,krive noge to su dobre naramenice "Jutro je utroje",zene koje imaju mala usta imaju malu onu stvar i obrnuto,one sa brcima su opasne zene,na kraju cu morati kao ovaj lik Jackass: Sexercise Bike - YouTube
loop
AMBASADOR4.835 REP95%
→ Legenda
loopAMBASADOR
dec 2012.
dec 2012.#42
ma moj ortak ima super foru-evo da vam 'prodam'
ribe obicno idu u 'trojkama',jel tako? prelepa,oke,i lopata...
DA SE RAZUMEMO,TO NAJCESCE OVA 'PRELEPA' INICIRA-kako ne bi imala pravu konkurenciju,a opet-glupo joj da izlazi sama
e sad,on kad vidi takvu 'trojku' u klubu,obavezno startuje ISKLJUCIVO 'lopatu'-ove druge 2 ni ne pogleda..
rezultat-ove dve se ZIVE POJEDU zasto nije njih startovao,zaboga,vidi kako su se sredile i ostalo...
a na kraju veceri-covek bira izmedju 'prelepe' i 'oke'
dok 'lopata' odlazi kuci,razmisljajuci gde je pogresila
e sad
tu je fora
na putu do kuce sretne stoku...
(koji umesto da je utesi-odvali neku EPIC budalastinu,tipa
'mala,ja cu te 'ebati,meni nisi ruzna..'
i onda se posle mi pitamo zasto kolega stoka ne moze da umochi...)
c,c,c,c,c
hard life..
[*] :sick:
weedoye
LEGENDA6.540 REP15%
→ Zmaj
weedoyeLEGENDA
dec 2012.
dec 2012.#45
Loop a jel tvoj ortak slucajno gledao film Blistavi um, ja verujem da jeste posto je tu foru
sigurno skinuo iz tog filma :D ko je gledo film zna o cemu pricam :D
Nego stoka sto brate cas pises ekavicom, cas ijekavicom? Jel to ako ti se neko obrati ijekavicom ti mu odgovoris tako
da bi mogo da te razume ili :D ?
15 REP30%
→ Istraživač
dec 2012.
dec 2012.#47
naslov bi trebao da bude pomozite dosadno mi je i nemam koga da karam u mozak i zahvali se ljudima koji ti to dopustaju i koji se loze na ovu tvoju providnu pricu
11111987
ISTRAŽIVAČ84 REP23%
→ Entuzijasta
11111987ISTRAŽIVAČ
mar 2013.
mar 2013.#50
Ajme Stoka dru~e brate ato sam se ja nasmijo onih prvih 5 tvojih postova...stvarno kraljevski zvucalo...ja nisam bas tolki baksuz..ali daleko od toga da ti mogu pomoc..nas sta pomalo nemoj zurit doci ce prava nemoj nasrtat nego laganini i druziii se sam ose druzi nemroas trszit curu sam odrustvo i pomocu drustva dolazis do sigurnog tazenog zgoditka sto posto ti garantiram! ;) puno sree kralju! btw: ide ti duhovitost na svoj ra
un iskoristi to,uleti trebi jednom kakav si baksuz to pali ;)
Reacher
POZNAVALAC787 REP21%
→ Ambasador
ReacherPOZNAVALAC
apr 2013.
apr 2013.#52
Nije izgled tolko bitan, samo budi i dobar i bahat u isto vrime ako me razumia .Ako si predobar onda za k*** sve, uea u friend zonu a to ti je ko rak prijatelju. Vje~baa isprid ogledala ? Znaa kako svaki tvoj pokret,mimika,rije
,izraz izgleda ? Trebaa poznavati sebe odli
no da bi komunicira dobro s ostalima, ne samo ~enama vec i sve druge situacije od razgovora za posao pa nadalje. Jednom se ~ivi, sutra mo~ea umrijet a nisi iskoristia to,u kom god aspektu pogledas. stoga samo hrabro,nemas se cega sramit,prii svakoj, s puno samopouzdanja(makar la~nog) Poma~e ako imaa lijepo lice,zgodno tijelo i talent da glumia. nisam s vezama i tim stvarima na ti , jer najnapetije je dobit njen broj i odvuc je u krevet eventualno, osjecas se ko lav kad zakolje ovcu, neznam odkud lavu ovca al dobro :D evo par filmica sta san se sjetia na prvu, al imas knjiga i videa na tu temu koliko oces. o ljudskoj psihologiji i jeziku tijelom da i ne govorim. blablabla ..... :D
http://www.youtube.com/watch?v=0I0iNxiICNI
http://www.youtube.com/watch?v=j8yrl94rKGQ
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
maj 2013.
maj 2013.#55
problem je taj, sta svi mi nesto zelimo, svi mastamo o necemu i zelimo nesto, robovi proslosti i buducnosti, a sadasnji trenutak prolazi...tako i problematika sa curama...one prolaze pokraj tebe a ti daleko u buducnosti ili pak proslosti...
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#56
..pa zar nismo sanjari? :P naglasak je u svemu na -umjerenost.
meditacija poma~e.. bitno da su misli pozitivno usmjerene :)
Tropico
LEGENDA12.891 REP79%
→ Zmaj
TropicoLEGENDA
maj 2013.
maj 2013.#57
misli i jesu problem svih nas. misli nas sputavaju od sadasnjosti i vezu za proslost ili buducnost....
..meditacija i misli skupa ne idu...
kako misli usmjeriti pozitino, kad ih stvara um, koji caruje tamo gdje vrijeme postoji, proslost i buducnost....mislima SADA mjesta nema....
Sativa Diva
ZMAJ19.032 REP
Sativa DivaZMAJ
maj 2013.
maj 2013.#58
Over thinking, over analyzing,
separates the body from the mind.
Withering my intuition, missing opportunities
and I must feed my will to feel my moment
drawing way outside the lines.
SmokeyThePot
POZNAVALAC1.120 REP58%