VUTRA
ForumZajednicaOfftopicpomazite nemogu nadjem curu
LEGACY

pomazite nemogu nadjem curu

122 odgovora8,091 pregleda
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Ljudi vec 10 godina trazim curu i nece mi ni jedna,neam pojma sta da radim,ali sam ja glup il mi noge smrde. Neznam kako da joj pridjem,jednom zamalo nastradax pridjem ribi ona pusi neku dugu cigaru "kazem bolje da mi pusis ***** nego to sranje",preseo mi zivot cura zna karate,jurila me 3 km meni se od bezanja sve tuki osusio od mlataranja i trcanja. Ili se smeju ovo ono ja pridjem one kazu bezi bre debilu,nemam pojma sta da radim,imam 25 a nevin sam,sramota. Kurve da ***** necu i da daju dzabe,nije to taj osecaj,nego normalnu devojku. Neznam mozda na meni vide nesto sto ne treba,imam neke mane,neocesljan sam,zapusen mi nos i smrdi mi ispod pazuha a ja ne osecam,perem se jednom mesecno necu da trosim struju na bojler,zube isto jednom mesecno,ali ostalo sve cool neznam zasto. Kako seljaci bre karaju se u njivu a puni buva i smrde na balegu a ja ne smrdim toliko. Koliko mi je smesno toliko mi je i zao jadan sam majkemi,ajde mi pomognite.
GewindENTUZIJASTA

dec 2012.

wake and bake.... and bake... and bake... and forum... ??
H2O888LEGENDA

dec 2012.

nasa si crkvu di ces boga molit...al eto mozda ti se netko od moderatora smiluje i ostavo ode tvoj kutak za pronalazenje

dec 2012.

Za po etak pokuaaj biti pristojan s njima. "krkan stajlom" mo~e se samo sponze osvojiti dok te ne pomuzu, opet ne tebe nego novac.
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

cvjetno drustvo tebra oprosti crkvu :signs053: mosque brateee ja idem u mosque,jeste sponze necu kad skinu sminku ja prispojim na masu. Moracu normalno,a kazite mi kada se ide u neki nocni klub sta se nosi kao odbrana,cuo sam da neki nose nozeve ja nemam noz imam tetejca samo vi ste verujem frajeri znate sta treba nosit

dec 2012.

heheheheheh :ludak

dec 2012.

Odbrana od ega/koga? U klub se ide da se pribli~ia nekom a ne da se brania. Ovo je baa za podforum Humor.
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

Stoka jel ovo stvarno prcaa ili?:tovarenje_banana:
BladeZMAJ

dec 2012.

Bolje ti je repitiraj tetejca u gacama...ja mislim da nas lik jebucka da mu hebea sve
He-ManLEGENDA

dec 2012.

Ja ti recimo obi no kada idem vani a i ina e ovako openito, obavezno sa sobom ponesem mozak, nekad baa i ne radi kako treba ali ato je tu je, barem ga imam. :icon_razz:
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

nosim dva mozga imas na mojoj slici oko vrata je procesor intel celeron 2GHz 1MB L2 533MHz i ovo resto glave sto imam,salko100 brate stvarno muka me uvatila a svi mi se smeju,neznam sta da radim neki likovi preko fejsa teli mi pomognu mislili se zezam ono ispalo teli izginemo oni me pozvali zezanje nabavili cure a ja neznam to da radim koja muka isterali me znas kako i pukla bruka,kao mali celog zivota proveo sam na njivi i jureci kombajn sto mi prosipa zito,ja sta cu jedino se obesim sa konoplju

dec 2012.

1634.IPBhhahaha forever alone
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

a uj u tom slu aju "no~evi i utoke" ti sigurno nee pomo kao ni kur enje,mo~da kod nekih sponzoruaa,pogotovo ak se kur ia glupostima,kod mene je palilo i op enito bilo dovoljno,imat auto i za cugu,ostalo je pri a radila,imaa hrpu stranica "connecting people" sadr~aja,napravia profil i ekaa,javit e se neka da ga hebea.... ne navaljuj,budi pristojan,dr~ se one dame imaju prednost,koju sam najviae koristio kad je trebalo platit ra un na aanku :ludaci_lol:,ak ~ivia sam joa si u ve oj prednosti,idi po privatnim a i javnim tulumima i featama....nemoj da te bude sram,jer mislim da je to glavni problem kod svih nas,sramota,ma nema sramote ko se srami ostane gladan....a do tad prei s desne na ljevu...."]
loopAMBASADOR

dec 2012.

1.ne 'ebe LEP nego UPORAN ! 2.ko BIRA mastur..ra ! MY 2 CENTS.. EDIT-e da,i procitaj neku knjigu,'oplemeni' se malo...ako pricas sa curama k'o sto pises postove,ne treba da te cudi sto si 'suva klipa' !:sick:
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

ne kurcenje nije ta muka nego nabasam na curu koja ima momka i uvek nabasam koja ima momka i celog zivota isto,to je meni problem da ima svaka registarsku tablicu da je sama znao bi da pridjem ali to je taj problem brijam u nekoseno u diskoteku svi skacu igraju ja placem i slusam Cannibal Corpse - Hammer Smashed Face - YouTube
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

pa ako se sviate jedno drugom otmi ti nju tom momku ak nia drugo samo da pauinu skinea s kite,jumf kak oa....
loopAMBASADOR

dec 2012.

joj sto ja volim Cannibale,kad je C.Burns pevao sa njima..... ma idi.. 'bleeding' top 10 death albuma ikad ALI TO NIJE POENTA OVDE !!! ovo ti je poenta,pogledaj Ah, L'Amour 1995 (Highest quality available) - YouTube
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

ahahahaha brutala filmi da Stoka ne biraj nego kolji sve ata padne pod no~....
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

nosio sam i ruze ja sa ruze a one nece da otvore ja ostavim ruzu zadenem za kvaku posle mi se celo naselje smeje i kaze mi jedan ne budalo ruzu,pa sta sta da se derem u zgradu ej mala dolazi ovamo ti kitu oces... kita u bila volume 1,2,3 ja nisam takav tip ja volim VINTAGE style al nema
Sasha.ENTUZIJASTA

dec 2012.

a uj morat ea se prilagodit tr~iatu,da nebi bio jedan od onih koji je umo io samo kad je pao u kanal....:vb_kez:
loopAMBASADOR

dec 2012.

Ozeni Kineskinju,kako bi ona dobila papire-to se radi odavno-'em te plate par hiljada jevreja, 'em te mozda zalomi neka lepuskasta,pa ti ne bude bed xD

dec 2012.

`ta se ti e ove stvari...mislim da ti nesvjesno(zapravo svjesno) biraa zauzete cure samo kako bi se takmi io s njihovim muakarcima. Slika "gle kolki sam" mi nekako govori to kao i iskustvo **********ica ako se ~eni nekad uvaljuju(a znaju da nije sama). Moraa postaviti prioritete druga ije, zanimati se za cure a ne takmi iti s muakarcima jer i ako pobijedia fizi ki treba joj i um osvojiti a to je tvoje pitanje i tu smo joa nigdje. Prave ~ene vole nje~ne muakarce koji e dozu blage agresivnosti koristiti da je zaatite ili da zadovolje njihove strasti.
Big LLEGENDA

dec 2012.

obrij se operi se operi zube i radi to svaki drugi dan prestani se ponasat ko seljak nemogu ti vise pomoc drugo ce sve doc samo od sebe
pecurkoPOZNAVALAC

dec 2012.

Vataj matorke, dobro se praae i nisu probirljve... Od bira a nema j... a...

dec 2012.

1) Spremi taj lanac sa privjeskom ispod majice...duboko,duboko,da se ne vidi.O ito da to viae ne prolazi u narodnja kim klubovima. 2) Snizi kriterije svoje za viae od duplo,jer fine mirialjave plavuae su rezervirane za odlikaae. 3) Matorke moraju biti baa u krizi da ti se smiluju,ali tu imaa aanse.(nai neku koja baa krizira) 4) Kupaj se eae te nastoj malo smraaviti. 5) Zapjevaj onu; ''oko vrata moga nema viae zlatnog lanca,kako ea mala sad bez svog' bosanca'' Rambo Amadeus - Balkan boj - YouTube
admiralPOZNAVALAC

dec 2012.

jel ti ovo procesor na kajlu ?:D dobar fazon
HookerLEGENDA

dec 2012.

http://www.youtube.com/watch?v=SLn0QGYE_nE Ovako treba
SenzaPietaPOZNAVALAC

dec 2012.

:hehe::hehe:
SmokeyThePotPOZNAVALAC

dec 2012.

hhhahahaha mmmm asian girlz :costumed-smiley-027
loopAMBASADOR

dec 2012.

jbg,pocni da se muvas po svadbama,sahranama... :vb_whip: evo ti biblija,nadji negde pogledaj ceo film Wedding Crashers Movie Trailer - YouTube
nenashPOZNAVALAC

dec 2012.

Lik vas lo~i. Troluje, improvizuje... Ne sumnjam da je dobar dio istina, ali... Neko tako bistar ne mo~e biti tako glup u isto vrijeme. Al' dobro, whatever works for you...
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

lozim cime biomasom,dobar dio je istina,ali... ti si pametan decko da ne poverujes u to ja sam pglu za favkuljine ali za tehniku nisam pglu tehnika mi zaradjuje lebac,nadju mi da kazem drugovi devojke a one nikakve ora da im neuzmes iz ruku mada to nisu drugovi to su dronovi jeste pglu pitanje i sam naslov teme ali mi je muka da cekam vise imam na fejs samo 3 priljatelja i svaki put kad dodam ribu ona me blokuje i cekam po 30 dana da istekne i reko sam vise ne a u kurrac sote mori sote - YouTube
loopAMBASADOR

dec 2012.

A DA TE PITAM...ovaj tvoj naslov 'pomazite ne mogu da nadjem curu' jel to 'pomaZHite...ne mogu da nadjem curu ili 'pomaZite(mi glavicj)...' ne mogu da nadjem curu :kauch :flamed: :2flip: :violent018: :violent018: :violent018: :violent018: neka,neka simpa je troll...bolji od svih u poslednje vreme.... [*] :ludak
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

ne brate pomazhite ne nisam ja takav
SenzaPietaPOZNAVALAC

dec 2012.

Nisi pglu al si u vglu Poslusaj Homera,mozda ce on naci odgovore na tvoja pitanja - Kids, you tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.
MarcoPoloLEGENDA

dec 2012.

nered & stoka ;-) nemoj da si razocaran, sigurno ima neka koja te ceka...probaj stavit ja i procesor, ovaj oko vrata ti je malko preslab...bar neki dual ili quad core
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

cekam da padne cena FX phenom 8150 ili cu neki cell iz sony ps3 :keepoff: salu na stranu ipak je ovo ozbiljni forum

dec 2012.

he,he stoka koji si ti lik...razbijas monotoniju na forumu i mastas o gangbang teenage....ja bi rekao da si ti neki jebivjetar i nemas pametnija posla nego seruckas okolo bezveze...pa gdje nadjes takve trebe koje nisu ni za k...c....brate ja gdje god da se okrenem sve avioni..na semaforu u autobusu u trgovini ispred trgovine i sve su mi dobre...a tebi nevalja ni jedna ...jesi siguran da volis zene??
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

imas niske kriterijume devojke menjaju muskarce ko gace misle da tako dobijaju veci level ja ne igram WOW ja igram real life imam jako pametna posla

dec 2012.

Nekada sam zene posmatrao ovako - kriv nos, klempave usi, razroke oci, krive noge, preuski kukovi, premale fonasi, brkata, procelava, prestara, premlada, preniska, prvisoka, blesava, preozbiljna, ostrokondza, arogantna, nadmena, ufurana ma, rijetko koja da je valjala :balls: Sada ih posmatram ovako - dobra i bolja :dada
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

Mene si brate izveo na pravi put sve to znam,nema nista tu nepoznato i savrseno. Previsoke su dobre jer leti prave ladovinu i zaklanjaju ti vetar da moze palis hed,razroke oci tu je dobra strana jer neznas gde gleda,krive noge to su dobre naramenice "Jutro je utroje",zene koje imaju mala usta imaju malu onu stvar i obrnuto,one sa brcima su opasne zene,na kraju cu morati kao ovaj lik Jackass: Sexercise Bike - YouTube
loopAMBASADOR

dec 2012.

ma moj ortak ima super foru-evo da vam 'prodam' ribe obicno idu u 'trojkama',jel tako? prelepa,oke,i lopata... DA SE RAZUMEMO,TO NAJCESCE OVA 'PRELEPA' INICIRA-kako ne bi imala pravu konkurenciju,a opet-glupo joj da izlazi sama e sad,on kad vidi takvu 'trojku' u klubu,obavezno startuje ISKLJUCIVO 'lopatu'-ove druge 2 ni ne pogleda.. rezultat-ove dve se ZIVE POJEDU zasto nije njih startovao,zaboga,vidi kako su se sredile i ostalo... a na kraju veceri-covek bira izmedju 'prelepe' i 'oke' dok 'lopata' odlazi kuci,razmisljajuci gde je pogresila e sad tu je fora na putu do kuce sretne stoku... (koji umesto da je utesi-odvali neku EPIC budalastinu,tipa 'mala,ja cu te 'ebati,meni nisi ruzna..' i onda se posle mi pitamo zasto kolega stoka ne moze da umochi...) c,c,c,c,c hard life.. [*] :sick:

dec 2012.

hahaha....dodi mala nema veze ,pricat cemo nije vazno
GewindENTUZIJASTA

dec 2012.

-_- Trololo 10 hours - YouTube
weedoyeLEGENDA

dec 2012.

Loop a jel tvoj ortak slucajno gledao film Blistavi um, ja verujem da jeste posto je tu foru sigurno skinuo iz tog filma :D ko je gledo film zna o cemu pricam :D Nego stoka sto brate cas pises ekavicom, cas ijekavicom? Jel to ako ti se neko obrati ijekavicom ti mu odgovoris tako da bi mogo da te razume ili :D ?
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

pa da ima i bosanaca i srba moras da budes u konkurenciji ,ma ja ba :D
naslov bi trebao da bude pomozite dosadno mi je i nemam koga da karam u mozak i zahvali se ljudima koji ti to dopustaju i koji se loze na ovu tvoju providnu pricu
StokaISTRAŽIVAČ

dec 2012.

transparentna nije nego pustimo to sad,nije mi dosadno ko kaze da mi dosadno tu sam ja na sve moguce forume i u radionicu svuda me ima a najvise volim biljke i tehnicka dostignuca biljaka

mar 2013.

http://www.youtube.com/watch?v=79xYf0kneAU
11111987ISTRAŽIVAČ

mar 2013.

Ajme Stoka dru~e brate ato sam se ja nasmijo onih prvih 5 tvojih postova...stvarno kraljevski zvucalo...ja nisam bas tolki baksuz..ali daleko od toga da ti mogu pomoc..nas sta pomalo nemoj zurit doci ce prava nemoj nasrtat nego laganini i druziii se sam ose druzi nemroas trszit curu sam odrustvo i pomocu drustva dolazis do sigurnog tazenog zgoditka sto posto ti garantiram! ;) puno sree kralju! btw: ide ti duhovitost na svoj ra un iskoristi to,uleti trebi jednom kakav si baksuz to pali ;)
Nixa86LEGENDA

apr 2013.

daj lol gdje vodi ovo ? Internet ce ti sve samo pomoci nece nikada ,B-real in Real Life ! ..
ReacherPOZNAVALAC

apr 2013.

Nije izgled tolko bitan, samo budi i dobar i bahat u isto vrime ako me razumia .Ako si predobar onda za k*** sve, uea u friend zonu a to ti je ko rak prijatelju. Vje~baa isprid ogledala ? Znaa kako svaki tvoj pokret,mimika,rije ,izraz izgleda ? Trebaa poznavati sebe odli no da bi komunicira dobro s ostalima, ne samo ~enama vec i sve druge situacije od razgovora za posao pa nadalje. Jednom se ~ivi, sutra mo~ea umrijet a nisi iskoristia to,u kom god aspektu pogledas. stoga samo hrabro,nemas se cega sramit,prii svakoj, s puno samopouzdanja(makar la~nog) Poma~e ako imaa lijepo lice,zgodno tijelo i talent da glumia. nisam s vezama i tim stvarima na ti , jer najnapetije je dobit njen broj i odvuc je u krevet eventualno, osjecas se ko lav kad zakolje ovcu, neznam odkud lavu ovca al dobro :D evo par filmica sta san se sjetia na prvu, al imas knjiga i videa na tu temu koliko oces. o ljudskoj psihologiji i jeziku tijelom da i ne govorim. blablabla ..... :D http://www.youtube.com/watch?v=0I0iNxiICNI http://www.youtube.com/watch?v=j8yrl94rKGQ
ReacherPOZNAVALAC

apr 2013.

tek sam sad procita od prvog posta nadalje,a jesi kralj stoka :D svejedno nek ostane ovaj gore post,mo~da nekom pomogne il se odluci za daljne ucenje i usavrsavanje svojih tehnika :D

maj 2013.

evo Stoko, ja cu da ti dam iz sazaljenja :whacky023: haaha
TropicoLEGENDA

maj 2013.

problem je taj, sta svi mi nesto zelimo, svi mastamo o necemu i zelimo nesto, robovi proslosti i buducnosti, a sadasnji trenutak prolazi...tako i problematika sa curama...one prolaze pokraj tebe a ti daleko u buducnosti ili pak proslosti...

maj 2013.

..pa zar nismo sanjari? :P naglasak je u svemu na -umjerenost. meditacija poma~e.. bitno da su misli pozitivno usmjerene :)
TropicoLEGENDA

maj 2013.

misli i jesu problem svih nas. misli nas sputavaju od sadasnjosti i vezu za proslost ili buducnost.... ..meditacija i misli skupa ne idu... kako misli usmjeriti pozitino, kad ih stvara um, koji caruje tamo gdje vrijeme postoji, proslost i buducnost....mislima SADA mjesta nema....

maj 2013.

Over thinking, over analyzing, separates the body from the mind. Withering my intuition, missing opportunities and I must feed my will to feel my moment drawing way outside the lines.
SmokeyThePotPOZNAVALAC

maj 2013.

[bez sadržaja]
weedoyeLEGENDA

maj 2013.

MasanHed jel ovo Stoki zalizujes rizlu, mislim na ove smajlije :P ?

maj 2013.

[bez sadržaja]

maj 2013.

[bez sadržaja]

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se