LEGACY
VUTRA KALENDAR
21 odgovora852 pregleda
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
jul 2024.
jul 2024.#1
Pozdrav svima,. :respect::wave:
pazi zanimljivost za zabavu ,.zasigurno mnogima ako uopce o tome razmisljate ( vrlo vjerovatno ne , sta je sasvim normalno , no vori ) medutim moram istaknuti da meni osobno pomalo su monotoni i ajmo reci dosadni nazivi dana i mjeseca u godini.
Zaista smatram da ima jos netko kome bi malo promjena u tome pogledu donjelo malo svjezine i obogatilo nas knjizevni opus. Napravit popis dana i mjeseca ali po vutri. znaci akording to vutra ponedjeljak nije vise ponedjeljak vec je bongas dok bi cetvrtak bio recimo grinder ( kad se nademo sljedeci tjedan - moze recimo u grinder oko 13 sati ) , a recimo prosinac je po vutri rizlolizac (kad ti je rockas - osmog rizlolizca, tako nesto....pa sad ako netko ima poneku ideju naziva dana ili mjeseca evo prilike da iznesete svoje nazive........:fuck::crazyd:
dok ujedno sad uz pljugu mi na um padne 10 grijeha po vutri.,
recimo 6.i grijeh po vutri bi bio '' neda mi se motat '' , i ako to izgovoris u nekoj situaciji,kao za kletvu neces imati rizle kad ce ti trebat ..:idea:
Wendigo
ZMAJ59.626 REP
WendigoZMAJ
jul 2024.
jul 2024.#2
Kad smo bili mlai zvalo se "Tri sekunde u reketu" ne znam kako sad zovu klinci... uglavnom, ako dodaa nekom spravu, a on se neato zapri
ao ili nije uka
io da mu dodajea, a proe tri sekunde - preska
e se, pa nek
eka sledei krug.
Eto predloga za jedan od grehova :)
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
jul 2024.
jul 2024.#3
3 mjesec neka bude vutranj, 4 mjesec je travanj, on moze ostat , :p:puuuh::
masan head
ZMAJ58.360 REP
cypresshills
ENTUZIJASTA209 REP2%
→ Poznavalac
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
jul 2024.
jul 2024.#8
treci grijeh po vutri.,
treba pocet gledat tko jos ima krvi u thc-u , mislim ono , gle ovaj jos ima krvi u thc-u ., buuuuuuuuuuuuu ,.proglasen heretikom., hahahah, tko se pojavi na vutri i kaze da nije dimio dugo odmah - 100 bodova,. hihi,. i ona tema dnevnik nekonzumacije svima kazna , nemas sta bit ne navutran, i jos sirit price o tome kako se ne vutra buuuuuu,:D:respect:
26.240 REP
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMraz
ENTUZIJASTA210 REP3%
→ Poznavalac
DjedMrazENTUZIJASTA
jul 2024.
jul 2024.#12
zasigurno skorom svi znamo kako je osjecaj bi nekada kad smo vutru medu jaja skrivali ,. onda se fino unutra usaftaju i valjda pocinje fermentirat a miris ubija iz gaca ,. hehe ,. e u toj situaciji slobodno se moze reci da neses jaja .,,
nedjelja , highday
jul 2024.
1 / 12
jul 2024.
jul 2024.