VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSta radite danas
LEGACY

Sta radite danas

458 odgovora16,929 pregleda
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

evo mislio sam zapoceti temu sta trenutno radite :D evo ja uz komp, slusa se zika i uzivanje malo prije spavanja :costumed-smiley-027
TropicoLEGENDA

jun 2010.

Iskreno....Pusim frulu, pijem 5 pivo, slusam Gibonnia_goli pod zvijezdama, lojim, uzivam i malo me depra trese, al dobro je.skidma igru za sutra, i krecem gledat Heroje! Laku noc svima! foli pod zvijezdamaaaaa, ti i ja goli pod zvijezdamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D
JoeDoePOZNAVALAC

jun 2010.

genzanje,pa lagano posjetit kapetana zaspana :smoke18: :sun2:
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

ljepo ljepo, evo ja sada odoh u krpe, nemogu vise imat otvorene oci :)
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2010.

e super pa ovo dodje ko cetaona:icon_lol:
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

tako je :D ajde di ste ljudi? sta se radi? :D
BjelacAMBASADOR

jun 2010.

na poslu...tek sam doso, vec hocu doma... a i lagano me govneto zove da ga izbacim XD i brijem da vec postoji ovakav topic
Z&NZMAJ

jun 2010.

Hebem radoznale,trpam u vre u i vi em SLIJEDEIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :devilfingers:
FrulaENTUZIJASTA

jun 2010.

upravo sam pomislio da je vutra forum zapravo jedan od mnogih ogranaka masovnozaglupljujuceg sajta, namijenjenog za debele i bogate klince koji niki drugi ***** osim drkanja debelog kurca multinacionalnih korporacija koje vladaju ovim svijetom ne znaju radit, iliti Twittera.. ali onda sam skuzio da je to samo jos jedna od bezbrojtisuca njubarsko bespotrebnih tema na vutri :) on topic: 10:07 - jedem sendvic
FrulaENTUZIJASTA

jun 2010.

10:08 - uuu sendvic je odlican
FrulaENTUZIJASTA

jun 2010.

e, oce neko sendvic mozd? eo idem bas napravit jos jedan. 10:09 - napravio sam jos jedan sendvic, i taj je dobar.
Z&NZMAJ

jun 2010.

:icon_lol::respect: E da,pijem kavu,hebem radoznale,trpam ih u vre u i opet vi eeeeeeeem slijedeeeeeeeiiiiiiiii :2flip: :lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock::lock:
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

bjelac nadam se da ne postoji takav topic, ponadao sam se da sam ga ja izmislio :D , evo ja se sad probudio, stara nesto prica gluposti i evo odmaram na vutra forumu :D... dalje :D
balkon,joa u piami,skunk anansie,kontanje oti u osram shop po light,nave er kupanje na jezercetu xD
MeskalitoLEGENDA

jun 2010.

Doso sa arbajta pa da vas pozdravim dok stigne kafica i motalica ....
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

evo ja krecem na more, ljepo sunce przi :D
Z&NZMAJ

jun 2010.

Evo,ja joa uvijek VI EM slijeeeeeeeeedeeeeeeeeiiiiiiiiii :b_evil:
MeskalitoLEGENDA

jun 2010.

E sad igram pes2010 Serbia-Classic Argentina , osmina finala . Inace ladno smo prosli grupu ghanu i nemacku sa po 1;0 a australiju sa 2;0
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

kada nabavis pes2013 onda se javi :D , evo ja se vratio s kupanja, sada tusiranje i onda malo visit po forumu :D
Midnight_TokerISTRAŽIVAČ

jun 2010.

sit, napit, odmaram poslije akole i uskoro idem kod susjede na roendan pa emo vidjeti ato dalje :)

jun 2010.

Doaa s posla,crven ko jxxxxx rak od sunca,puaim cigar,spremam se pod tua,pa jedna travka pa kud me odnese...:)
MeskalitoLEGENDA

jun 2010.

Pustam Goribor na chetu :)
DJFlyHighLEGENDA

jun 2010.

nemogu vjerovat, gledam kako svi pisu da idu zapalit topa vo no a ja bez para i bez vutre, niste fer :( ... btw ja doma se dosadjujem, nigdje dns se ne ide ni pusit ni pit van jer svi doma gledaju utakmicu, svi su pe**ri :D
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jul 2010.

chillam :D
Teglica_UnkaAMBASADOR

jul 2010.

joj al sam se isprdeo:icon_lol:
NimphaISTRAŽIVAČ

avg 2010.

ekam ru ak i blejim po forumu :P

avg 2010.

u jbt...jedino meni ru ak u 5 popodne :D sad na sunjaru, pa do babe...pooooopmp :D
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Da prostite cepam gae od muke, vruce, nema zene blizu mene, sam u mrtvo tihom prostoru i kao kontam sta bi mogao uraditi korisno danas, hmm, ako ovako nastavim otkaz mi je blizu haha Sta ima josh :D:D
FukmondoAMBASADOR

avg 2010.

eve bas motam neki diezel i pijem pljugu:sick:
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

taman s posla dosao, drug mi ostavio joint na stolu u sobi da zapalim i probam pa evo uzeo rolat da vidim valjal to, jebi ga sta cu on ostavio i ja, ja, ja to ne radim radi sebe vec radi drugih :D

avg 2010.

Jesi srolao,valja li??Proalo je viae od 10 minuta:rofl: Ja sam napokon doaao na svoju omiljenu stranicu,idem jednu extra light pripraviti,da me mala napokon ne skonta kad doe:)
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

heheheh, evo pola mi stoji u pepeljari, ali vazda mi ostane a ja zakucam i zaboravim da sam zapalio i evo sad sam taj ostatak pripalio, dobra je moram priznati :D na balkon na balkon nece skontat i kaladont jedan nek je pri ruci :D Da ne bude off :D evo ja sada pripalio ono pola sto je ostalo haha
nightpianistISTRAŽIVAČ

avg 2010.

Naduvan sam ko svinja!
MauieWoowieISTRAŽIVAČ

avg 2010.

cista kao ruza, dosao na poso, ubacujem par novih slika hedova :D

nov 2011.

krckam rucak, gustiram pivce i sklapam pc-box ;) a vi?
FukmondoAMBASADOR

nov 2011.

danas cu da slusam bre vutra radio celi dan:banana:
Nixa86LEGENDA

nov 2011.

auuu i ja cu slushati veceras vutra radio btw predivni ste ljudi,jako jako dobar i poucan forum :) btw da ne skrecem s teme evo popusio sam pljugu neke domacice neloshe fakat uz kavicu :) sad slusham neki chillout radio:) imam u planu pocistiti sobu i rucati kasnije neke mlince sa piletinom :)) Uzivajte dobri ljudi ! P.S. Powerseed box ti izgleda zaista obecavajuche :) ja cu uskoro postati slike svog boxa i prvog growinga samo trebam fotich neki nabaviti a fon sam prodo jbg :))
sharpLEGENDA

nov 2011.

:ridinghorse:sprovodim ideju u djelo u vezi box-a

nov 2011.

hvala Nixa, nemam pojma kako ce da ispadne, prvi put to radim, da ubijem dosadu subotom popodne ;) a pre toga cu da rasklopim malo prijatno svima, ja cu se zadovoljim sa pa nazad na box ;) edit: ajmo sarplanino!!! da ga vidimo
miss.mrkvicaAMBASADOR

nov 2011.

fino sam poru ala,sada jedan mali da to sjedne kako treba...:P
hazeboyENTUZIJASTA

nov 2011.

Sad sam fino jeo i na posao.treba ofarbat dnevni boravak i kuhinju.stavit novi laminat u boravak.unjet kauc i novi regal za tv.uglavnom danas i sutra sljakica all day.
chifnotechAMBASADOR

nov 2011.

Ja niata. Probudio se u pola 1, ru ao, zapalio, igrao neke nove igre na mojoj nvoj grafickoj (460 GTX) i sad idem na roatilj i na turnir u PESu :)) What a nice day :)))
hazeboyENTUZIJASTA

nov 2011.

Svi se samo zabavljaju i uzivaju.jel radite vi?il ste skolarci,studenti,nezaposleni?ja sam radio 5 godina u struci.sada trenutno radim na blacky i fusarim okolo.

nov 2011.

Ja bio u slanoj sobi... Jbg, astma i alergija... Sad sam se fino narucao i istusirao... Idem do cure s hrpom Nintendo Wii igrica malo ubijat dan, naravno pljuga-dvije idu sa mnom. Uzivajte dobri ljudi. Naravno da se radi, usput studira i tako to... Ali ne danas i sutra :-))
Mr GreenSkinAMBASADOR

nov 2011.

Od rada danas niata...visim po forumu,odlucio se zapo eti dnevnik uzgoja i ekam 20 h da mi se pale svjetla da vidim djevojcice i da ih poslikam za dnevnik :D
artisticLEGENDA

nov 2011.

ja sam zavraio crte~ marley-ja...ru o pizzu...sad pijem kavu...i idem bacit partiju dvije Quake-a :) poslije ne znam :)
bozgaLEGENDA

nov 2011.

Skyrim i gro ~ita koje se dimi... Nema me :)
Big LLEGENDA

nov 2011.

Aaaaa Power.... 4 CFL-ke, atapi aste? Ja muku mucim kako da ih poslozim i ova ideja je i meni pala na pamet.... Hahhahaha... samo kako si one pinove od kucista povadio, ja sam masakrirao kuciste dok sam povadio sve iznutra, a vidim da si ti na miran na in to rijeaio.... xD Nego: danas... hmm. digao se u 6 ujutro, bio na faksu skoro cijeli dan evo dosao doma.... a sad: my medicine.... hehe
MeskalitoLEGENDA

nov 2011.

Pijem domace vino

nov 2011.

heh, odneo kod frenda koji drzi servis, i lepo ga zamolio (citaj, nista nisam radio) elem, to sto radim danas moram i sutra, tri grla ne rade zbog trulog kabla, jbg. sutra...
Big LLEGENDA

nov 2011.

a meni je zao sto sam kupio stapicaste nisam racunao na dimenzije pa ih moram ovako stavljat, a spiralne su puno krae, pa se daju lijepo rasporedit.... jbg.... znat cu za drugi put

nov 2011.

otpadam od nerada i slusam Listen2myradio.com - Get your own FREE online radio!, a trebalo bi box zavrsiti...
Big LLEGENDA

nov 2011.

nedjelja je ovje e.... ja sam spavao do pola 4 i vegetiram cijeli dan na kompu..... no plans no future.....
FirstTimeISTRAŽIVAČ

nov 2011.

Ae da se nadovezem i ja :P Danas sam imaoo totalno smaracki dan. xD Prvo sam se probudio,i odmah izleteo iz kuce,otisao kod drugarice koja zivi u centru grada,onda smo se sreli nas cetvoro [3 drugarice i ja] hteli da zavrsimo ali ja sam imao 500din taman medjutim smo to potrosili,jeli ..Onda je drugarica rekla da ode kod njenog bivseg decka da ce joj on dati za dzabe...otisla ona kod njega mi je cekamo nema je sat ipo smo je cekali,ona zavrsila onda otisli kod druge drugarice na terasu kod nje popusili taj dzoint,onda sam onako naduvan dosao kuci svi spavaju a mene idalje pecka i to je ceo moj dan -.- SMOR :D
PuricaPOZNAVALAC

nov 2011.

Dobra neka drugarica , dala piku za cvit , uf da je meni takvih drugarica xD
Big LLEGENDA

nov 2011.

takih ima svue.... xD
kutijeENTUZIJASTA

nov 2011.

nista. cekan veceras da se napijen i napusin. takav je dan, ponediljak, kad trknuti idu van.
BladeZMAJ

nov 2011.

Subotu i nedelju aljakao na benziskoj danas me kai slobodno pa u~ivam u dnevnom boravku uz laptop i tv,vrijeme je u banani,nejde mi se nigdje,podvee mo~da na kavu u lokalni kafi.
Big LLEGENDA

nov 2011.

digo se oko 1, bio do grada, digo pare na bankomatu, pa do plodina po stvari, pojeo i evo me vec u krevetu..... hihi odlucio da prestanem pusit (cigarete naravno) i eto, drzim se nisam danas nijednu (jucer 2-3) i necu danas uopce.... neznam puklo me samo..... A sad: The Wire (TV Series 2002–2008) - IMDb sinoc sam zavrsio sa 4. sezonom.... veceras je plan bar pola pete (zadnje) sezone..... peace

nov 2011.

dabogda pusio samo vuvu, podrzavam nameru, ja izgubio dan 'nako, desava se
Big LLEGENDA

nov 2011.

ubio sam se sinoc od serije pogledo sam u komadu 6 epizoda }ice ( itaj 6 sati).... mislim da sam jako ovisan o toj seriji i nezelim ju zavrsit, jos 4 epizode imam..... strah me sto onda... nego, digao se zbunjen koda me tuklo sinoc, evo pije se kafica, pa po kruh i to, malo jest, a onda ko zna, mogo bi malo i u it..... day 3 without weed.... i feel so strange..... xD
sharpLEGENDA

nov 2011.

flush royal(moj)
sharpLEGENDA

nov 2011.

zvanja ko u prici :=)))
Big LLEGENDA

nov 2011.

waaaaaaaaaaaaaa, probudio se maloprije, i idem bacit pogled u ormar ispod tanjuria, kad ono dvije klice bijele!!!! ajme kako sam sretan ja to nemogu opisat imao sam 3 sjemenke u maloj aaici u zemlji s kojima sam spavao prakticki (bile su probrane, mislio sam ove ce odmah) i 3 u tanjuricu u ormaru o kojima jedva da sam se brinuo, zalio bi tek tolko da se papir ne osuai, i danas gledam jedna izbacila ogromnu klicu, druga neato manju..... auf.... sad jednostavno moram po et grow, jer bacanje ne dolazi u obzir (domacica u pitanju)

feb 2012.

kako je krenulo, mozda
DEDEPOZNAVALAC

feb 2012.

;)))))))))))) U moje vreme kada sam posecivao curu nosio sam kondome. Sta reci vise ova nova generacija. A ja cu danas jednu 15-sku smotati pa uvece na BF 3 sa ortacima i udri. A kad dosadi pitam zenu dal ce da se i ona igra malo.

feb 2012.

eka se da proe ralica i omogui put do dimca

feb 2012.

odveo malu u vrti sad gubim vrijeme dok ne budem iaao na posao u drugu smjenu

feb 2012.

ja moram poplacati fucking racune :(

feb 2012.

Nakon 4 mjeseca nerada napokon idem na razgovor za posao :banana_dred:
BladeZMAJ

feb 2012.

Danas u zaj..... Tropica i ekipu na Vutra Radiju :-)

feb 2012.

sretno druze
NoTrippinAMBASADOR

feb 2012.

Sritno freaky, nadam se da e ti ovo re :thumb: http://www.youtube.com/watch?v=8Uee_mcxvrw A danas napokon pravi sun an dan samo za mene, ima da se kupam suncem.
TropicoLEGENDA

feb 2012.

Proaetat psa, kupiti namirnice, najesti se kremanita, obaviti nu~du, pofrigati par evapa pa ih ubaciti u lepinju, ekat Badgericu da mi se javi, pogledat vampirske dnevnike, pa opet obaviti nu~du, posjetiti youjizz ili redtube i tako to....
peskafondo_420ISTRAŽIVAČ

feb 2012.

Sounds good, dan mi je danas bio totalno besmislen,ali onda je dosao frend sa party biljkom i zivot je poceo dobivat konture smisla :) A sad jedna poslovica: "Sad se zene cure bez biljaca (vuneni jorgan) pobro Tito vunu sa ovaca" over and out

feb 2012.

nesto malo po kuci ;)
Dr.ChronicENTUZIJASTA

feb 2012.

malo pljugica malo cod 4 :D poslje 2-3 filma :D
DJFlyHighLEGENDA

feb 2012.

ja se bacam sad u krevet :) spavao sam sinoc 3 sata... treba se naspavat covjek :)
raymeeISTRAŽIVAČ

feb 2012.

Ustao u 7 ujutro, posjetio bilj ice, uredu sve, torbu na ramena, i pravac u sql. Smorilo me do kraja, joa jedna godina i adioo. Sad evo pokuaavam chillati al ne ide, moram odspavati, pa u vidjeti ata za kasnije. :D

mar 2012.

subota popodne, heh
GedžaPOZNAVALAC

mar 2012.

Ja sklopio neonke! Uspesno!

mar 2012.

P:drink:rvo istio bojler od kamenca,sad mi bio 'majstor' ato re~e drva sa bansegom,izrezali neke panjeve,maznili po pivkana o~ujskog,zujim kao bumbar....
FukmondoAMBASADOR

mar 2012.

danas ce da radim tulum doma,sam sa samim sobom,ce si kupim 2 litra piva i smotam si par pljugica ,eto to ce da radim:banana_dred:
Dr.ChronicENTUZIJASTA

mar 2012.

ja otiso do ducana malo kupio cipsa :D i poslje neka pljugica i film :D

mar 2012.

danas dadiljam cijeli dan...lagano parki,igranje,spavanje,ru ak,opet parki i aetnja,dok mala zaspe ostalo taman za frulicu,neki film pogledat...laganini.

mar 2012.

poz ljudi ,evo ja se vratih ,veliki pozdrav i izvinjenje tropicu ,ja sam pre par dana stigo u srbiju obecavam ovih dana cu mu se javiti za radio :) sta ima bre ?joj bio sam kod sestre preko u US joj kakvih biljki imaju :D

mar 2012.

danas mamuram poslije duzeg vremena.....kakav osjecaj taman zaboravih to

mar 2012.

jao ja sam sad u L.A. pio pivo ,ono je ko da u nase pivo od 0.33 dospe covek 0.18l vode taman da bude pola litre ,bas je bezveze ,rakija tj shnaps je bljutava kao nasa brlja sa ukusom (obicno je to jabuka visnja ili tako neka vocka imaju ukus ko razvodnjene keglevich votke sa ukusima ali u boji ) ja inace ne pijem ali ono je bas bezveze :D ali zato mi je sveca doktorka ,muz psihijatar ,posto imam zelenu kartu tj dvojno drzavljanstvo ,odma sam dobio recept za purple kush pfff cega sam se sve napusio ono je divno ,ode covek u apoteku ,uzme narandzastu bocicu punu zelenisa i zapali kuci bez ijednog cima od 5-0 tj brace plavih :D uzivanje :D
artisticLEGENDA

mar 2012.

e, danas nemam pojma ata u....kontam neato u crtat, imam neke narud~be pa u to malo ako mi se bude dalo...malo pi it igrice i ubit dan polako...dosadno mi brate, a nemam ni za puait :( heheheheheehe
GedžaPOZNAVALAC

mar 2012.

Malo sam vozio rolere izvan grada i usput video nekoliko odlicnih mesta za uzgoj.
BladeZMAJ

mar 2012.

Ustao u 5 ujutro,odradio smijenu na poslu,oko pola tri ruao kod kue,razgovaroa sa SimasZG na skype,otiaao u kafi i na terasi pio pivo dok je god bilo ovog proljetnog sunca,veer chili uz vutra radio i dru~enje sa ekipaom na chatu.
artisticLEGENDA

mar 2012.

probudio se ujutro...popio kavu kod susjeda preko puta...otiao po staru...pol dana proveo vani i upijo sunca :) sad se idem tuairat, pa kod frenda na dru~enje...cuganje...nadam se da e bit neato za okinit...i onda od njega van :) nisam dugo bio vani jbt...idem se izludirat :P

apr 2012.

hehe, the cure, sluske u usima, livada i mozak na pasu ;)
Losmi the EvelENTUZIJASTA

avg 2012.

Masturbiram a mislim na :bj1: DEL ARNO BAND_Dim Iz Moje Lule - YouTube
artisticLEGENDA

avg 2012.

dosaujem se, slusam doorse, smoto sam si cigaru, i ne znam sta radit...trebo bi crtat al mi se malo i ne da...neam pojma...sve u svemu, uzasna dosada!
Dr.ChronicENTUZIJASTA

avg 2012.

zapalio si , slusam creedence i dosadujem se
Pablo EscobarENTUZIJASTA

avg 2012.

Poker,Gibonni i jedna joja bi lijepo sijela za kraj ve eri,ali nema se :)
Losmi the EvelENTUZIJASTA

avg 2012.

Drugari, jeste da je lepo blejati kuci ali mora da se ide malo i napolje... Ja proslog meseca bio 3 dana poslovno, solo, u Vrnjackoj banji, samo sam duvao i bilo mi skroz glupo a malo i blam da uopste izadjem napolje i bilo STA radim, uzas...jedva sam silazio po klopu i pivo...i cekao jutro da svane da popijem kafu i krenem nesto da radim!

avg 2012.

fuck this, moram nesto jesti al' nemam sad zivaca praviti konkretniju klopu
artisticLEGENDA

avg 2012.

ja sam od jutra na nogama, tetoviro leptiria, nedavno zavraio, sad pravit ru ak, a poslije nemam pojma...odmarat, pi it pes, gledat seriju ili neato tako...

avg 2012.

Posao do sad... A dalje malo kavica, pa ucenje derivacija i integrala za ispit 28.8. :konjo

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se