VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSrecna Nova godina!
LEGACY

Srecna Nova godina!

38 odgovora2,695 pregleda

jan 2007.

Ovaj... ne vidim da ima sli na tema (mo~da i ima ali sam ja prso :D), pa da ne bi estitali po ostalim temama - ovde emo: SRENA VAM SVIMA NOVA GODINA I JO` PUNO VUTRE DA POPU`IMO ZAJEDNO! :dj_zhurka: :cmok: :banana_rasta: :rasta: :talas: :banana_sex_dance: :ok: :hail: :leaf_blunt: :dready_banana: :bong: :cool_smoking: :maryjane: :spliff: :afroman: :watch_plant: :talas:
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

NEK NAM DOBRO RODI }I}A i }ENA he he eh he no need to mention names, right Inq?
iffkicaENTUZIJASTA

jan 2007.

sretna....sretna....sretna vam nova godina!!!!i još puno takvih.... :party: :loche: :bong: :talas: :leaf_blunt: :respekt: p.s.trebala sam ostat doma jer sam ostala za Božiæ bez lipe a onda oko 19h naveèer stiže poziv od frendice:daj doði tu neki sound system æe svirat ponesi bubanj imamo zveèke i frulice....i tako cjelu noæ pièio raggae,bubnjevi dim i domaæa rakija...nema šta
gloss_zelenkyAMBASADOR

jan 2007.

Heeheheheheeeee.... A ja se baš pitao tko æe otvorit prvi post za èestitke! :lol: :lol: :lol: :lol: I malo si zakasnio što se tièe ostalih tema :D neke su veæ "zaražene"!!! :lol: :lol: :lol: Ma sretna vam nova ljudi...sve kaj želite nek Vam se i ostvari.... :talas: :talas: :talas: :jashe_konja: :jashe_konja: :jashe_konja: :respekt: :rasta: :spliff: Lemme hear your funky guitar yo reggae hear the piano, stick it to me... Funky Kingston, is what I've got for you oh yeah Funky Kingston, yeah is what I've got for you Funky Kingston oh yea!!!!!!!!!!! PEACE1 :ok:
InqAMBASADOR

jan 2007.

RIGHT !!! Happy NEW year !!!!!!!!!!!!!!!!
GreenManAMBASADOR

jan 2007.

:party: :party: :loche: :dj_zhurka: :spliff:
BugiPOZNAVALAC

jan 2007.

ma bez teksta... :banana_jahach: :rasta:
kanehbosemAMBASADOR

jan 2007.

~ivio govor i govornik he he he
VanzemaljacAMBASADOR

jan 2007.

Sretna nova svima puno sreæe zdravlja i dobroga dima! :leaf_blunt: :band: :mrdam_guzom:
|{ 1 T @ENTUZIJASTA

jan 2007.

potpisujem se lijepim zeljama i da vam svima bude jos vise ljubavi i trawe u Novoj! happy grow!!! 8)
unknowerAMBASADOR

jan 2007.

SRECNA VAM NOVA i od mene posle 19 sati spavanja :? :shock: uh dusu sam odmorio :P
BossGrowENTUZIJASTA

jan 2007.

auuuu godine kako pocela, slomio auto, pao sa dimom, ali zato biljcice raaastu :joint: sve najbolje cijeloj VUTRA organizaciji
2fingaISTRAŽIVAČ

jan 2007.

Hvala... takoðer!!!!!!!
PSG fanENTUZIJASTA

jan 2007.

srecna nova, sve najbolje!

jan 2007.

E sretna vam nova godina od kureta evo sada sam dosao na site posle dugo vremena... Upravo sam se navario pa da vidim sta ima hahahahahaha H 4 P P Y N 3 W Y 3 4 R ! ! ! ! :talas: :dj_zhurka: Bila je ludnica dva dana smo rokali !!!!
nobodyENTUZIJASTA

jan 2007.

Ewo i ja da se pridružim èestitkama i lepim željama.

jan 2007.

Evo i ja da se pridružim èestikama , jest da kasnim ali jebiga nisam ovo ni vidio , a i bio sam dosta zauzet do prije par dana . Ako ništa nisam zakasnio na pravoslavnu novu godinu :D . SRETNA VAM NOVA GODINA SVIMA NA VUTRA.ORG :talas: :band: PUNO PUNOMASNE GANjE I HAŠIŠA I SJEMENA ALI U ZEMLJI A BOGAMI I :dolar: VAM ŽELIM :leaf_blunt: P.S. Avrame kako si toliko ovih smajlija ubacio meni veæinom kaže da poruka sadrži previše njih pa moram izbacit par komada? To preko štele ili...? :wink:

jan 2007.

http://www.manjekenj.com/rub/bilosta/cestitika07/cestitka07.swf p.s. Ja mogu ata hou, ja sam admin ovde.. aalim se, nemam pojma ata je u pitanju :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

feb 2007.

Poato me nije dugggooooo bilo na forumu i poato nikada nije prekasno da se ljudima za~eli dobro - NEKA VAM JE SVIMA KVALITETNA 2007. GODINA!!! :)

feb 2007.

Nikad nije kasno kad je u pitanju slavlje :)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se