VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSta znaci vas nick...
LEGACY

Sta znaci vas nick...

281 odgovora22,204 pregleda
ArtifeXENTUZIJASTA

jul 2008.

Sta zanaci vas nick, sve sto imate da kazete u vezi njega, zasto koristite velika-mala slova na odredjenim mestima, brojeve, kako se izgovara itd... sve ama bas sve sto karakterise vas nick, cega mozete da se setiti i zelite da podelite sa drugima :)... Evo ja cu prvi da pocnem moj nick je ArtifeX kao sto se i vidi :), jednom davno imao sam neki recnik kojie je prevodio sa srpskog na druge jezike i sa drugih jezika na srpski, izmedju osalog prevodio je i sa srpsrkg na latineki i obrnuto. Taj recnik vise nemam, zagubio sam ga negde ali se secam da je rec u prevodu znacila (izmedju ostalog) tvorac, stvaratelj, umetnik, slikar, tako je bar taj recnik prevodio, i taj prevod je zadovoljio moju mastu i interesovanje i drzim se njega (ako posto je neka druga morbidna i negativna znacenje ne prihvatam ih:), mozda je bilo jos neko znacenje, a koje joj je osnovno znacenje ne znam. Ja ga izgovaram kako se i pise artifex pa ga i vi izgovarajte tako :) Zapocinje sa velikim A zato sto je to nako osnovno pravio pismenosti da se imena zapocinju velikom slovom, a veliko X na kraju sam stavio zato sto mi je to tada bilo interesantno i radi neke prepoznatljivosia da se zna o kom se AetifeX-u radi (ako se pojavi jos koji:), jos jedan od razloga zbog koga sam izabrao bas taj nick da se registrujem na ovom i nekim drugim forumima je zato sto mi je delovalo nekako zvucno kad se izgovara (na primer nije "LKSDJFLK" sto bi i Bogu bilo tesko da izgovori i upamti) mozda je tada kada sam odabrao taj nick bilo jos nekih motiva ali sada trenutno ne mogu da se setim, eto toliko od mene, mislim da je bilo dovoljno da nahrani vas mozak interesovanjem, a sada ti koji si upravo pocotao-la ovo si na redu da objasnis poreklo svog nicka.
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

Elephant = slon Elephant0r = slonina 0 u nicku je da dokazem svoj 1337 h4x0r1z0r genetski background koji datira do boga isusa svih slonova koji je isprogramiro graficki engine za nama perceptivno dostupan bitak.
GreenManAMBASADOR

jul 2008.

Ja sam jednom davno procitao ovo i svidelo mi se,a u nedostatku boljeg,pomislio sam da bi GreenMan bio bas cool nick.I eto tako...:sun2:

jul 2008.

Moj nick zna i da sam stoka xD
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

moj bi nik znacio....a neznam sta bi znacio al svugdje sam wu-tra pa sam i ovdje... a doslo je kao spika wu-tang pa je wu-tra...to je valjda i svima jasno....a osim sta se slaze i slusam wu-tang tako da....jedino neznam zasto sam wu-tra a ne Wu-Tra....inace sam uvjek tako sa velikim slovima....a mozda i bolje izgleda... :D
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jul 2008.

Mislim da bi trebalo da bude jasno : )
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

dOdjoh i ja an red... Citajuci Weedranove postove zaintrigirala me je moc kontrole snova...Poceh citati ko lud...Uclanim se i na ld4all.com,krenem zapisivati snove,preko dana pitam se "Jel ovo san" kako bih postavio i to pitanje u snovima...I posto sam imao problema sa nazivom proslog nicka (70kgshita) zamolim Genja i on mi promenio u lucidream..eto to...znacenje lucid-jasan,stvaran,svestan...toliko od mene...
RedShAMBASADOR

jul 2008.

puno ljudi me pitalo sto mi je to SH tamo nakon red, a u biti prica je debilna skroz... kada sam se jos tamo 2000 god. registrirala na neki forum vezan uz gljivarstvo nisam bas bila jako mastovita pa sam stavila RedSh (room) nisam htjela puni naziv da ne bude bas skroz ocito pa sam skratila... i i tako ostalo RedSh :) debilana jedna kazem vam..... svida mi se amanita mala kao gljiva pa zato RedSh(room) nista pametno u svakom slucaju... svi me zovu Red pa bi mogla i da preimenujem ali necu...vec se navikla a i svugdje koristim taj nick pa neka bude .... e da.... a posto jesam malena i crvene kose...mislim da sasvim odgovara nick :)))
mr.skunkAMBASADOR

jul 2008.

gospodin tvor
SiDAMBASADOR

jul 2008.

hmm, neznam bas sta znaci, prije u ekipi poceli su me zvat sajko, to je potrajalo, vjerovatno zato sta su mislili da sam lud, a nisam uopce, kasnije je to preraslo u siki sajko, nes kao bolestan sajko:evilmask: pojma nemam...nick je u biti sranje, ali koristim ga jer mi se neda izmisljat neke nove, inace ime mi je Edi, tako da me zovete kak vam pase od ta dva:carrot:
LoveLeeISTRAŽIVAČ

jul 2008.

hm.... pa moj nick nema nekog posebnog znacenja.... samo Lee je bilo zauzeto pa sam dodala Love ispred.... eh sada, ako cemo analizirati nickove, trebat ce nam jedan zgodan mladi, visok i crn psihijatar sa zgodnom tetom psihijatricom u pratnji :D
BugiPOZNAVALAC

jul 2008.

Evo... odavna mi se svidio, worms je jedna od prvih igara koju sam igrao... a i nadimak glavnog junaka crviju mi ostao pri srcu. bila je pjesma o njemu koju sad nemogu pronaci, steta :) ime mu je boggy_b i cila prica crviju se vrti oko njega.... Three inches tall, and armed to the teeth, a fine soldier he made, and his name was Boggy B.
loobiENTUZIJASTA

jul 2008.

Ja nemam pojma sta znaci moj nick, sjecam se da kad sam se jos davno registrirao morao nesto staviti tako da sam lupio po tastauri bez neke logike i isplao je loobi... a ja reko, ajd vazi sad sam loobi :), mada nisam siguran ni kako se cita ili lobi, ili lubi, nije ni bitno, bitno je da sam se totalno sazivio sa tim nickom.
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

NEko me je davno imenovo Shaman Shandorom neznam ni tko viae i od onda se ponosim tim nazivom
DjangoENTUZIJASTA

jul 2008.

django reinhardt mi je jedan od najdra~ih glazenika, a uz to mi njegovo ime baa dobro zvu i...
LucidDreamAMBASADOR

jul 2008.

Ha,Saman se Samanom ponosi...lolcina :)
UNDERCOVERPOZNAVALAC

jul 2008.

Lucid :common053: Moj nick... eng. zaati en, nepoznat, anoniman... razlog je zato ato na ovom sajtu saznajemo informacije za tzv.(krivi na djela) i po~eljno je ostati anoniman(Undercover) jer ipak nas Policija vreba trebalo je bit "UNDERCOVER BOSS" ali s tim bi nadimkom pljenio pozornost, mnoga pitanja a i bilo bi preduga ko tako da sam to izostavio..
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

@mr.skank - hehehe...lolcina @Bugi e a bas svaki put kad sam te vidio tu na forumu sma i mislio da je bugi spika sa wormsima jer moj susjed ful brije na te wormse i to...a i meni su predobri..jos prije dosta ja i onda smo ih rokali neprestano...a i ta pjesma koju spominjes sjecam je se....bas je predobra, morat cu ju pronac...igra je jednostavno prejaka... @LucidDream baci se
LoveLeeISTRAŽIVAČ

jul 2008.

MILIJAJAC :ninja:
DeleeshzISTRAŽIVAČ

jul 2008.

pa ... moj nick dolazi od eng rijeci 1. delicious bajan, delikatesan, divan, mio, prijatan, sladak, slastan, ukusan
OgrazISTRAŽIVAČ

jul 2008.

Ograz je imao bratko kad je igrao commanche, simulaciju helikoptera i tako mi je ostalo... Glupi nik skroz...
bahateeENTUZIJASTA

jul 2008.

...hm Bahatee pa prvenstveno zbog El Bahattee-ja po meni jednog od najveih domaih repera (uz Moskrija naravno). Nisam htjela da bude baa ono copy/paste pa sam izbacila par slova I openito ta mi rije i fino zvu i.... :vb_kez:
gloss_zelenkyAMBASADOR

jul 2008.

gloss zelenky = s-jajan ovjek zelene proalosti :maryjane:
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Spiridon Brusina (1845.  1908.), zoolog, postavio temelje razvoju biologije u Hrvatskoj. :D
CasperENTUZIJASTA

jul 2008.

Casper Je Dobroudni Duh Koji Tra}i Prijatelja Ali Ga Svi Izbjegavaju Jer Se Boje Duhova Ali On Je Dobar Ima I Neke Stare Poznanike Duhove Koji Ga Negovaraju Na Zla I Ru}na Djela Upoznaje Po Neke Prijatelje Koji Se Sa Njim Zajedno Igraju

jul 2008.

samo da to nije i tvoja ~ivotna pri a:)
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

doors...tvoj nik?? :D
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

jul 2008.

Sretna ~irafa...simpl ez ait... :icon_lol:
karakondzulaISTRAŽIVAČ

jul 2008.

ruzna debela zena predimenzioniranih sisa sa skolonscu ka iskakanju iz mracnih budzaka u svrhe prepadanja slucajnih prolaznika i razvijanja i odrzavanja zivopisnih narodnih verovanja.
karakondzulaISTRAŽIVAČ

jul 2008.

ma nemas frku, po nekom zakonu gestalta svi ce to procitati kao "orgaz" i jos pridodati "am". Evo, ja na primer jesam. Ukapirala sam sta pise tek nakon pet minuta cudjenja nad izjavom da je nick glup.
karakondzulaISTRAŽIVAČ

jul 2008.

ma nemas frku, po nekom zakonu gestalta svi ce to procitati kao "orgaz" i jos pridodati "am". Evo, ja na primer jesam. Ukapirala sam sta pise tek nakon pet minuta cudjenja nad izjavom da je nick glup.

jul 2008.

moj je nik kao sto mozete svi viditi "domacicarulz_mostar" i sada cu da vam predstavim sta on reprezentira... e ovako: domacica kao sto vec znate rulz predstavlja da je ona zakon,ono pravo,cool,j ebeno,prejako mostar predstavlja moj rodni grad,jedan od najljepsih gradova na ovim prostorima
pecko88ENTUZIJASTA

jul 2008.

Evo sta znaci moj nick: http://www.tugjinojabano.com/zabava/pecko.asp Kliknite na nekih od linkva sa leve strane podredjene vertikalno i vidjet ce te. Ali trebate imati realplayer kako bih i mogli gledati. Inace je to i moje ime....:nana:

jul 2008.

Emilio Butragenjo

jul 2008.

moj nick predstavlja hotmail-ov e mail pazi pec jer je hotmail
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Knez Gudrovnik potomak iz prastare loze gudrovni kih shamana, u novije vrijeme predstavlja urbanog shamana

jul 2008.

"vrata percepcije" reko, piae "ata zna i vaa nick" pa...:nana:
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2008.

Mene zanima ata je karakond~ula?

jul 2008.

prvo saznaj ato je kondzula pa onda saznaj ato je kara
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

karakondzula je opasna zena.. skoro pa vjestica samo jos gore jer je imaju ostrije nokte i zubala!! Hibrid vampira/vukodlaka/vjestica se nekad zvao VVV, a onda je to bilo glupo karlu debelome pa su se vitezovi okupili i prozvali te bestije karakondzulama
BugiPOZNAVALAC

jul 2008.

nazalost elephantore istina je mnogo gora... ostrije nokte i zubala imaju ostrokondzule... jer ono ostro-kondzula... ostro zbog ostrih noktiju i zubala kondzula je gadna zena.. a kara-kondzula ispada gadna zena sa sportskom opremom u gachama...

jul 2008.

[bez sadržaja]
TarkiPOZNAVALAC

jul 2008.

Kara - crna Kondzula - kon-dzu-la kon od kofucijski, dzu - dzukela, a la je estetski dodatak dakle crna konfucijska dzukela la naravno postoje i teorije da kara dolazi od rijeci kara... al to su samo teorije
wu-traENTUZIJASTA

jul 2008.

karakondzula.... vrlo je jernostavno objasniti sta je karakondzula.... jednom davno sjeveno-juzno od malog mjesta djidjimidji bila su dva sela...jedno selo se zvalo Ka a drugo Ra....u njima su zivili naravno karajici i rakajici ali svi su imali nesto zajednicko...a to je bila Kon...to je bila stara vracara u koju su svi vjerovali i svi su joj se klanjali...ali jednog dana dosao je Djula....on je lijevo koljeno Konine sestricnine majke pa preko njihovih 5 zrmana i preko sela Ka i Ra....ma uglavnom oni su u rodu nekakvom...i sad...posto su Ka i Ra sela zajedno imali oblik k.urca onda su tu drzavu nazvali Kara...i kad su se Kon i Djula spetljali napokon onda je ispao mali shupak kojeg zu nazvali Puki....al to nije ni vazno...ljudi su ga zvali Kondjula....poslje kako su poceli tracecvi i to onda kako je svako pricao drukcije to se mijenjalo i ispali Karakondjula.... jednostavno? jako.... :D
BugiPOZNAVALAC

jul 2008.

cek cek cek cek... sta je bilo sa pukiem? :D a genjina slika govori samo jednu rijec(ne 10000 kao i njene sestre)...a ta rijec je karakondjula...
elephant0rAMBASADOR

jul 2008.

genjina slika me plasi..
BugiPOZNAVALAC

avg 2008.

puklo me da je netko imao ovakav avathar kao ja a nije moguce...neki choki se zvao....jel itko mozda zna??? je jedan zeleni covjeculjak....ajme imao je najbolji avathar :bis:
choki123POZNAVALAC

avg 2008.

Ma ata,koji avatar ja?ata
bongashLEGENDA

avg 2008.

My nick speaks for itself.
BugiPOZNAVALAC

avg 2008.

netko je imao malog zelenog covjeculjka na avataru..damn :bananallama:
RedShAMBASADOR

avg 2008.

imao je chmaka koliko se ja sjecam :)) slicnog tvom ali manji i zelenijiiii

avg 2008.

Prije viae god. sam iz zemljopisa u ila da je Mauna Loa (Hawai) najvei vulkan na svijetu. Loa mi je jako dobro zvu alo i od tada mi je to nick. kasnije sam saznala i da Loa u voodoou na podru ju Haitia predstavlja duhove koji su u njihovoj vjeri neato poput svetaca ili anela koji mogu biti dobri ili zli
doomerLEGENDA

avg 2008.

http://forums.vutra.org/ostali-poroci/3723-doom2-online.html

avg 2008.

GALERIVS - http://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%93%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%B8%D1%98%D0%B5

sep 2008.

iz jednog crtia, glavni negativac. a nekak je i prikladno za ovaj forum
Zabljak 1992POZNAVALAC

sep 2008.

zNAM CRTANI,`CUDESNA SHUMA`!gLEDA SAM KAD SAM BIO MALI POKUSA SAM DA GA NADJEM U DIGITALNI FORMAT AL NISTA AKO IMA NEKO NEKI LINK DIJETE U MENI BILO BI MU ZAHVALNO:whacky023:

sep 2008.

hehe..totalno psihodeli an crti...nagle promijene scena, lude hipi boje, perverzije i glasovi neki sa efektima:evilmask: :D al car mrazomor je bio majka:) http://www.sumotorrent.com/searchResult.php?search=%C4%8Dudesna%20%C5%A1uma

sep 2008.

kao mali sam se istim aarao po faci...
Red WeedENTUZIJASTA

sep 2008.

http://en.wikipedia.org/wiki/Red_weed :goldmaryjane: Steta ne puca....
bonggoriENTUZIJASTA

sep 2008.

u vrijeme kad je vutra bila jeftinija stalno sam ju pusio na bong ti nekoliko njih
HolstenISTRAŽIVAČ

sep 2008.

Holsten..............................Pivo.
moj je nick zapravo pjesma od grupe the muse...(meni najbolje)...i po meni je dosta zvuchan nick...inache govori o borbi kauboja na divljem zapadu (to bi objasnjavalo knight)...koji se bore modernom izvanzemaljskom masinerijom (to bi znachilo cydonia: dio marsa gdje su pronadjene one chudne planine (piramide itd.))...grupa je genijalna...

sep 2008.

pa KONTAM DA JE MOJ NICK cista zelja da postanem dipl. Agro....

sep 2008.

samo ekam da tema pree na 3. stranicu i da mi viae u facu ne iska e ovaj Genjin monstrum iz prvog posta na vrhu..svaki put me startuje a ja moram u njega ~baljit :hehe: (p.s. da po nem pisat to bi se vjerojatno odma i dogodilo, jao, kad bi stranice po ele da lete:vb_kez:)
green_goblinISTRAŽIVAČ

sep 2008.

hmm... moj nick nema neke posebne logike... jednostavno zeleni goblin. smisljao sam ga prepusen, a i bio sam u zurbi :D a i osim toga netko mi rece da kad zapalim da izgledam kao goblin

okt 2008.

andrija-anDREeya-aDREnaline nick dRe sam dobio sa 10dina a slucajno sam video u bolnici kad sam bio after tuche adrenalin i od tad koristim taj nick
moj nadimak samo prevedete na svoj jezik i sve vam je jasno :D
schISTRAŽIVAČ

okt 2008.

sch je medicinska skraenica za shizofreniju kolko ja znam. - zna i schizoid
BrenerPOZNAVALAC

okt 2008.

Bijah napusen i zamislio sam nesto jako zapaljivo kako bi moglo zapalit veliku kolicinu vutre, kad odjednom........brener:assshaking:
vandalxENTUZIJASTA

okt 2008.

prvo sto sam smislio

okt 2008.

Meni je tvoj nick predobar:hehe: svaki put kad ga vidim smijem se ko blesav... podsjeti me na goblina iz spajdermena, ko neki frik, luak razbija , baca tamo neke bombe od tikve i leti sa plaatom :D predobro
terribleISTRAŽIVAČ

okt 2008.

opisuje mi karakter
FrulaENTUZIJASTA

okt 2008.

Najljepsi zvuk u cijeloj Slavoniji proizvodi moja Frulica kad ju zasviram :P
TotalUndergroundISTRAŽIVAČ

maj 2009.

moj nick je totalna debilana od nicka,verujem da cete se slozhiti,kad sam se registrovao bio sam nagruvan ko bulja,i pod uticajem nekog filma koji sam prethodno gledao,i sad se kajem shto ne mogu da ga promenim...:knockknock:
krasta-zgPOZNAVALAC

maj 2009.

Total,trazi nekog od gazdi i promijenit ce ti :P
xarabasENTUZIJASTA

jun 2009.

Za novije forumase koji mozda ne znaju....da se malo ponovim.nick je anagram od xabaras i abraxas....prvi je otac Dylan Doga a drugo je takodje pseudonim xabaras-a.Mada sam imao i jedno izdanje gde je pisalo bas xarabas.A ko ce ga znati.Ono,Dylan Dog sam fan pa zato.
Teglica_UnkaAMBASADOR

jun 2009.

serca,serca radost:bis:

jun 2009.

Pitaj boga ata mi bi,samo znam da volim zeleno:thankyou:

jun 2009.

Pitaj boga ata mi bi,samo znam da volim zeleno A engleski...valjda neki oblik pokuaaja prodavanja magle :)
He-ManLEGENDA

jun 2009.

He-Man ... najbolji crtic ever :b_woot: (Snorks isto =) ) Adam je inace prije nego je pronasa svoj mac bija veliki poljoprivrednik i grower. Tako da sad u okolici dvorca ima masivne nasade Vutre, i otud vecina njegove moci proizlazi. (mac je samo rekvizit da bi izgleda kewl za potrebe snimanja :icon_mrgreen:) Eto sad znate istinu :bis:
AFGHANISTRAŽIVAČ

jun 2009.

meni draga sorta indice =)
Kushonja O.GAMBASADOR

jun 2009.

orginalni kushonja
KICHBAISTRAŽIVAČ

jun 2009.

nick je u stvari moj nadimak,jednom prilikom pre par godina slusasmo ajzaka i isla stvar "e dje si" i tu ima strofa "...banusmo kod njega jutro 9 cuke cim otvorio je oci uzo rizle 100 u ruke,KICBA je vec zakuvao pola litre fuke...",ja sam bas tada kuvao kafu i eto osta ja kichba...

jul 2009.

moj nick znaci.... SeeD - sjemenke... a ovo drugo kuzite.... i stavio sam S veliko da mi se ljepo istice dok mi citate nick... da ne bude nabacano nego ovako lijepo.... :D
Eva RainENTUZIJASTA

jul 2009.

A moj nije pretjerano mastovit, Eva mi je ime a Rain korisitim kao prezime na laznoj licnoj :vb_kez:

jul 2009.

Buamani (Engl. Bushmen; sing. Bushman) su maleni narod ili grupa rasno, etni ki i jezi no srodnih plemena nastanjenih po velikom podru ju na jugozapadu Afrike, uglavnom u pustinji Kalahari. Od svojih susjeda Nama Hotentota nazvani su San, a obje ove grupe klasificiraju se u porodicu Khoisan (izgovor kojsan).Buamani pripadaju najstarijem sloju stanovniatva Afrike. Rasne karakteristike ih veoma razlikuju od ostalog afri kog stanovniatva. Buaman ~ivi u prirodi i od prirode, i toliko se aklimatizirao svome podneblju da su postali pravi medicinski fenomeni. Uz nizak rast, kosu oblika zrna papra i steatopigiju, Buamani se odlikuju svojom prilagoenoau vruem i isuaenom beskianom podru ju, ato se vidi po nepostojanju znojnih ~lijezda, nemogunoau da pljunu i izvanrednom zaatienoau ~enskih spolnih organa velikim usnama. Oni se izvanredno orijentiraju u svom jednoli nom nepreglednom podru ju, a ipak ne postoji ni jedan zapis da se netko od njih izgubio, ili da je umro od ~ei.
triorioISTRAŽIVAČ

jul 2009.

moj nik ka~e da volim sex utroje s 2 ~enske....
ata znai moj nick? bogami neznam jas valjda bio napuaen pa mi je doalo spontano ko i sve ato mi dolazi... mislim da mi je jedna ~enska na putu :rofl:
#34POZNAVALAC

jul 2009.

Frendovi me ovako zovu...i kontam da sam jako retardiran ato mi je ovo nick na ovom forumu...jel se mo~e nick promijeniti te da se istovremeno sa uva isti account? Sory zbog offtopic-a
Kurblaj KanAMBASADOR

jul 2009.

mo~e se ali sad ne znam jel to mogu i modovi ili samo admini Poaalji Vutragenju pm on mo~e sigurno
HeadonistAMBASADOR

jul 2009.

Hedonizam - filozofski smjer koji smatra ugodnosti i u~ivanje u headovima najveim dobrom i idealom :icon_lol: to mi palo na pamet jednom dok sam bio napuaen

jul 2009.

..to mi izaslo iz prezimena, a i svi me tako zovu,

jul 2009.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Wicca
Kushonja O.GAMBASADOR

jul 2009.

zna i da sam klon :(
#34POZNAVALAC

avg 2009.

Ma ato kad si klon...bitno je da si pustio korenje :icon_lol:
skoro_normalnaENTUZIJASTA

avg 2009.

nick ko nick..i onako sam u stavrnosti ne normalna...pa sam se lijepo sjetila..da bih mogla biti skoro_normalna..nick je bas cool ;) pease
hihihi :)) a jesi bar u nekim granicama ne normalna? ma znaa na ata mislim :P al lijepa si nema ata ;)

avg 2009.

moj nick uff inace pocinje od glavne rijeci panceta (volio jest hehh) a onda se pojavilo pana ,panci ,ceta ,panawe pa i panawa, a king bong o bozavam inace frulu a i bongovi su mi zakon ali sam kacko po netu i ima i stranica king-bong.com i eto tako je nastao moj nick

avg 2009.

znam ja svoje granice ne brini ;)..hvala..ma kako znas da sam lijepa?
duaa ka~e , a mrak ne pita :HEHEHE a aalim se ludo, nego si rekla da si to ti na slici.,. a ja ina e baa dobro i ne vidim:rofl::costumed-smiley-027:icon_lol: ;)

avg 2009.

svasta sam ja rekla ;)) hehe :P ...yup (sorry na offtopicu)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se