LEGACY
Koliko imate iskustva?
26 odgovora1,902 pregleda
Eagle
POZNAVALAC1.022 REP47%
→ Ambasador
EaglePOZNAVALAC
sep 2016.
sep 2016.#1
Pitanje za growere, mo~e indoor i outdoor, koliko iskustva imate iza sebe.
Eagle
POZNAVALAC1.022 REP47%
→ Ambasador
PowerSeed
ZMAJ189.950 REP
Barbarossa
ZMAJ120.253 REP
amrildooo
LEGENDA11.804 REP68%
→ Zmaj
deraxor
LEGENDA9.460 REP45%
→ Zmaj
huana.meri
ZMAJ24.920 REP
huana.meriZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#9
od 2010. sam odlu
an da imam svoj dim, od te godine imam svake godine nekoliko indora i svake po jedan do 2 out sajta, jednom sam imao 3 iz neke paranoje no onda sam malo smanjio strasti...
prve dvije god. je meni do neba bilo bilo-ato da dobim, prvu sam htio oti na centar grada i zapalit 10 luli i podjelit, normalno nisam...
no u prve dvije god je to bilo kanta a ne dim, uvjek trguckam, pa topam pa svijam, pa gledam kud e ona nakon toga, ko mujo, bezobzira na
itanje trebalo mi je 2 god. da ju skontam kako mala brije....
nakon toga nisam imao niti jedno razo
aranje do sad, herm ili mu~jaka...
za pljesanj mi je du~e trebalo da ju skontam no za nju zaista morate biti prisutni, tjedan dana od obilaska do obilaska je previae, i tu se gubi na tone hedovine....normalno nemo~emo svi sad to poativati, mo~da
ak nitko....
u nekoliko sam slu
ajeva pomagao bolesnima, prvo u nekom objaanjenju ato je cannabis, pa od razbijanja krivo zadojenog razmialjanja o "drogi" cannabis, pa do usporedbe sa psihodelicima, pa pozcioniranja alkohola u psihodlk. u
estim i veim koliinama, pa onda zbir 20-o godianjieg konzum. alkohola i ~i~e za tzv. haaiaare pa da neduljim...
uglavnom sam gdje god su me zvali uspio ljudima pojasniti sve i dovesti ih do situacije da sami sve rade, jedini sajt koji sam preporu
ao za edukaciju je naa, nikad nikom nisam rekao tko sam na forumu pa ni neznam tko su moji jel...:)
iako su svi bili zainteresirani za med. uzgoj, ljeenje i sl., nitko nije doveo sebe u poziciju da zaista sebi napravi lijek, to je moje mialjenje jer sam vidio neke rezultate...
no i to mislim da ide s godinama....
puno sam ljudi spojio sa jednim, rekao bih poluaamanom, koji je gadno orjentiran na sve ato priroda daje pa tako i naau biljku, imao je straano kvalitetno ulje i bilo je za
udo bo~je i najjeftinije u hrvatskoj...sad ~ivi na istoku sa familijom, nije viae ni sam mogao ~ivjeti meu nama ka~e, to je postalo pre~estoko za njega i promjenio
ovjek okolinu...
nakon ato je on odselio nisam viae nikoga u hr naaao da se bavio proizvodnjom ulja na toj razini....
ovijeku sam dovodio pacjente doma, on im je tuma
io poslje mene joa jednom sve puno detaljnije, davao im upute o jelu, postu, na
inu konz. i mjerama, lik je bio konstantno raspolaganju na mob. za te pacjente, mail.....
neke je posje
ivao radi teakih stanja i nepokretljivosti...
zaista mislim da smo kao druatvo puno izgubili kad je on odselio, jer na svoje se o
i uvjeravam
esto kako je ulje dostupno sada svima, ali to nije nikakvo med. ulje nego obi
no...
u zadnje dvije godine me nitko skoro viae niata nepita, tko god spominje neato ja samo autim i sluaam kako sve imaju, uglavnom dosta banaliziraju stvar i tako....jedini s kim pri
am o nekom ponaaanju biljaka tokom cijele godine je stari i stara, imamo vrt i p
ela dosta, pa i sami od sebe ujutro prvo sjedimo na kavi skupa i trabunjamo o fazi u kojoj se nalazimo, 2-3 puta dnevno imamo uvid u
istu prirodu i njeno ponaaanje jer smo na p
elinjaku, i tako vrtimo to u krug...
nekako mi je
ak i najmilije ato mogu sa svojima trabunjat o svemu, puno sam stvari nau
io baa uz p
ele, jako puno...imam i svoju proizvodnju matica svake godine, kojekakve pizdarije svake godine izmialjamo, tako da kroz sve to se i naaa mala biljka vu
e...skroz druga
ije gledam danas na nju nego ikad prije, idu mi na ~ivce ljudi koji zapale nekad i moraju se sakrit,ili kad zapale po
nu brijat, paranoja, pazi ovo...bio sam i ja nekad takav no sad sam thc konstanta kako bi rekao...sad jel to iskustvo ili sam se pretvorio u biljku, hebe mi se...
Jako sam razo
aran na
inom ponaaanja veine ljudi prema prirodi, dr~ave i njenih inst. takoer, u jednoj dekadi sam fakti
ki pro~ivio nove na
ine pomora i adaptirao se na sasvim novi na
in odnosa prema p
eli i prirodi jer je to trenutno jedini na
in.
najmanje od svega imam iskustva u napumpanim velikim hedovima na malim biljkama, nemam baa iskustva sa sortnim biljkama....:smoke::smoke::smoke:
Blader
ZMAJ27.296 REP
BladerZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#10
Negdi 2009 pocetak... destetak indoor growova, a
esto sam bio i savjetnik za isto toliko outdorova. Normalno, znanje vu
em sa foruma ;)... a od malih nogu sam prostudiravao svu vutru koja se nabavljala i gledao na internetu strainove. Dok drugi su mislili da je normalno da je paket pun mljevenog i sjemenki ja sam sanjao o bijelim vrhovima :smoke:...
grouchy
ZMAJ90.494 REP
grouchyZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#11
dva ipo po PS i nekoliko neozbiljnih, sve out.
dva su mi ostal u secanju, kad mi je otac preko zene porucio da mi kaze da mi je ono gotovo, i jedna biljka kod bivse taste u bastici koja je vise nego dobro napredovala dok se nismo nesto pokacili :D
Squerlz
LEGENDA6.419 REP14%
→ Zmaj
SquerlzLEGENDA
sep 2016.
sep 2016.#12
Jedan i po sad planiram jos 3 growa ove jesen/zima/prolece sezone sa malo boljim uslovima (box,ventilacija,hesi) da nabacim dovoljno teglica do sledece godine :)
Herb Gardener
ZMAJ35.724 REP
Herb GardenerZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#13
od 2011. 4 terasa growa,proljetos 2 indoor pokusaja.prvo bio djecak,druga zavrsila opet na terasi sto dodje ukupno 5. terasa igrarija:)
vazda nepoznate sjemenke i nikad neke zimnice nije bilo,ali uvijek mnogo zdovoljstva i radosti uzgajanja. provalio sam da mi od svega najvise prija samo prisustvo biljke u mojoj blizini.:watch::ljubav:
budalin
ZMAJ54.653 REP
budalinZMAJ
sep 2016.
sep 2016.#14
Prvi indoor ove godine, drugi u toku. :) Out, nekad od 2011-2012, Mladjan momak :D
napalm
LEGENDA7.706 REP27%
→ Zmaj
napalmLEGENDA
sep 2016.
sep 2016.#15
Krajem 90-te i početkom 2000 imao par pokušaja, čak sam bio i napravio box za 20 biljčica 1×1×0,5m i tri obične žarulje (žarne niti) ali sam zaboravio na njih po par dana i otišlo u qurac... samo je onda bila stvar jedino što sam znao o vutri je da je dobro smotam :rasta::joint2::let:
Od onda pauza do prošle godine (eksperimenti :bocni:: na "terasa grow-u")
Službeno neka bude 2016 prvi indor ;) :gled:
sep 2016.
1 / 15
sep 2016.
sep 2016.