VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSve se promenilo od kad sam ovde
LEGACY

Sve se promenilo od kad sam ovde

31 odgovora2,048 pregleda

nov 2013.

Ne secam se ni kako, znam da je bilo 2011, bio sam dete za sve a ne za ovaj forum, sajt, kako god, nisam dosta dugo dolazio ovde i onda 2012 godine zavrsetak outdoor sezone sam poceo redovno da dolazim, imao sam svoje ispade i sve nekako nezrelo shvatao, kao da sam vam svima popio pamet, prepucavao se, tvrdio da pusim "dobru dzidzu" a ono zapravo "herbal incese" not for human, ma svakakvih sam imao ispada, i onda sam skontao da to ne vodi nicemu i odlucio citati i samo citati, malo pitati zato sto sve sam imao na forumu samo sam trebao odvojiti vreme za moj hobi, jer ako nesto volis to i radis, i onda naravno OSNOVNO sam naucio da bi mogao poceti.. Kroz ovo vreme sve sto sam proveo sa vama sve sam vas zavoleo od aktivnih clanova, koji su u svakom postu, cija su imena poznata ovde, najvise bi hteo da se zahvalim Bogey-u i rasta3, njih dvojica su mi najvise pomogli, jeste da sam Bogeyu zivce pokidao (al ne zamera on, ipak je on old school ;) ) a moj ortak rastafarijanac da njega nije bilo danas ne bi imao indoor i ne bi znao pola stvari.. pored njih dvojice mnostvo ljudi sam upoznao, sa nekima sam i menjao se i castio i tako, predivna iskustva sa mojim forumasima, sve sam vas zavoleo, citao sam i citam uvek neke teme zanimljive, ucim razne stvari sa sajta, srecan sam sto postoji nesto kao sto je vutra.org, mnogo sam se promenio i mnogo sam zreliji i realniji za svoje godine, na stvari gledam drugacije nego pre, znam da i vreme radi svoje al i ja radim na sebi, a sve to nekako uz pomoc vas, imao sam i nesuglasica sa pojedinim clanovima al sve se resi, ovde zlo ne moze dugo biti, svakom se radujem kad vidim da ima lepe i zdrave biljke, jako sam se skenj kad sam citao dnevnik od "SKT" kad je pao sa 10kg, nadam se da takvih tema vise nece biti i da ce se jednom legalizovati da ne moram da se cimam dok radim ono sto najvise volim.. Marihuanu konzumiram vec dugo i bez nje ne mogu, dnevno 4-5 komada, trenutno sam nezaposlen pa imam vremena za duvke po celi dan, al kad dodje da radim, onda cu uzeti rezim stare skole ovog sajta, na ovaj nacin ocu svima da vam se zahvalim sto ste postali deo mene i sto bez vas ne mogu zamisliti da mi prodje dan a da ne posetim sajt, hvala vam svima koji ste tu da dodate i obogatite sajt ovaj, a meni je cilj da usavrsim sve teme i sve proucim i da jednog dana postanem medju adminima sa puno znanja pa da prenessem na druge svoje znanje sa malo vise razumevanja.. Nadam se najboljem do tada cu da ucim i cutim, ono sto znam cu da i tvrdim, voli vas sve vas Monsteeeeeeeeeeer ludi :smoke18:
GagibaAMBASADOR

nov 2013.

hehehe Braala, koju si to vutricu popuaio?? Gaala te u emociju pa te razvalila!!! :dada edit: Sad pro itah u statusu!!! etiri Mazara pred branje su odlu ila!!! ;)

nov 2013.

Monster vibrira pozitivno...svaka cast sto tu vibraciju siris po forumu :thumb:

nov 2013.

neka dobra koja me razvaljuje, neki dobar white widow haha :) Hahaha mazari su presudili. :D opa tvoj komentar mi mnogo znaci, hvala ti, trudicu se da nastavim tim duhom. :dada

nov 2013.

ljubav je smisao ~ivota, ... :) u ini od oeka pupoljak ru~e,hehe koji se upravo otvorio
Turf.POZNAVALAC

nov 2013.

:respect: :respect: Svaka cast,legalizacija nam dolazi uskoro :D

nov 2013.

Venlo svaka ti ko u Njegosa :D Turf imas li neki dokaz za te tvrdnje, iz tvojih usta u Bozije usi. :)

nov 2013.

otkako sam ja ovdje, stvari su se mijenjale samo na bolje. sjeam se perioda joa prije registracije, dok sam lutao internetom tra~ei informacije i naletio na ovaj forum. pola godine sam itao samo kao gost, onda sam se registrirao ali sam i dalje samo itao, uklju io sam se neato prije nego sam zapo eo prvi grow. ina e, u to vrijeme je forum bio nepregledniji i malo loaije organiziran (barem se meni tako inilo), no napredujemo svakog dana, i na forumu i ato se ti e legalizacije. budite oprezni dok sadite, pa~ljivo itajte, svaku informaciju provjerite viae puta i na viae mjesta, ne govorite nikome i u~ivajte sami (ili sa ~enama/djevojkama). moj moto ato se ti e uzgoja je: Ne vjeruj sebi, drugima joa i manje... puno sree svima, peace! :smoke18:
stara babaPOZNAVALAC

nov 2013.

Pozlatile ti se rije i :kiss:
CrazySmokePOZNAVALAC

nov 2013.

ja sam tu joa od 2008 i iako nisam inae tu, ovisan sam kad jesam :) jbg to me koatalo na po etku nekih 10 banova :D to ti je kao kad u ratu primia metak, a lud i odlu an da pobijea ato viae neprijatelja :D :rofl: no sad se sve promjenilo i sve djeluje kao jedna sretna familija :thewave: :)
zgwolfENTUZIJASTA

nov 2013.

Moram priznati da je i meni ~ivot pozitivniji za XX % odkada sam aktivan na ovom forumu, isto sam bio gost u nekoliko navrata, a poato sam se bacio u indoor, sad u biti i sve aktiviniji :)) Jako puno pozitive i predivnih pametnih ljudi!! Svaka ast!! Nadam se da nije offtopic vidim da se piae svaata! Peace!
TarzanZMAJ

nov 2013.

:ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :ohno: :lml_spam:
CrazySmokePOZNAVALAC

nov 2013.

ato spam, airim pozitivu:) eto takav sam da praatam, a vidim da nema nekih lanova starih poput `amana pa mo~da se isti vrate :) vidite ni zakoni dr~ave, akole i opih pravila meu ljudima isti su kao ovdje, a gdje nema dobrote tu je hladan zakon. ja sam spoznao da Bog zna i Zakon, zakon svemira i prirode. i mi imamo vlastite zakone u sebi kojih se nastojimo dr~at. ja sam eto volio Isusa spominjat ne kao kra anin ve kao ono ato je on govorio. ovdje se smije pisati o Budi, Mooji, i kome god hoea, ali im spomenem tu Isusa, odmah se to briae, meni dan danas nije jasno kako mo~ete tako hladni bit i nerazumni glede njega. i svaki put bih napomenuo da ga ne spominjem radi promicanja vjere ve vjere u nama. uostalom izjasnio sam se kao svevjernik i da nema tog duhovnog u itelja da ga ne poatujem i uzimam u obzir, sve ato mi ujemo i itamo o nekom vidi se na papiru mudrost ili ne. a ato je Isus vama skrivio ja neznam ou li to ikad saznat i hoe li mi se dat ikad prilika da neato o njemu svi ka~emo, jer zanima ato i vi mislite o njemu. no ovdje prolaze komentari i smijalice, a briae se ono mudro radi la~nog zakona. da bar netko neato ka~e ili pita od vas moderatora prije nego ato se izbriae. jer bez suda nema pravde. samo zakon hladni

nov 2013.

Bas si uporan i gotovo :D hahaha.. neodustajes.. nikad necu zaboravit svoj prvi komentar ode - na neki katolicki film .. napisah - ovi katolici su zbilja ******* ****** ***** zivota na zemlji.. odma san dobila upozorenje.. jbg. :D . tribalo mi je vrimena da skuzin kako stvari funkcioniraju ode.. neslazes se sa svime uvik, al kako je, tako je.. lagane spike.. nismo tu da se svadamo,, prepucavamo.. ljude nezanima to sta tebe zanima i to je ok.. pusti sve.. just let go..
CrazySmokePOZNAVALAC

nov 2013.

ako sam ja uporan, ato mi se ti nabacujea? :D mislim ja sam na prvoj liniji fronte da sve kra ane prekrstimo :) ali ne zanima me to, ve ono istinito ;) mislim bar da dobim objaanjenje neko jer takvu zabranu ja i dalje ne razumijem, da se o nekome ne smije pisati, konkretnije Isusu, pa kako emo iata saznati i znati o njemu? slobodno nek se pljuje po meni, ali kad prosjaka joa tjerate s ulice, to je ludo. ali sve to ide pod izlikom spama, a onaj koji spama ispadne joa frajer haha. ato mi nisi odg na mail? to ti je kao kad se stvara rat, izmisli se problem(onaj koji popljuje) i ponudi se rjeaenje(onaj koji odstranjuje)

nov 2013.

Ma sta pricas ti?? Kakav mail?? Aj naporan si.. ako nakon 10 banova nista nisi skuzia, nes ni veceras!

nov 2013.

Joojjj. Monster nam uaprica dobru vibru i vas dvoje sad to sve ukakite :shit2: . Sativa nemoj da mu se nabacujea viae, haha. Vodite ljubav :bananabang: , ne rat i to joa neki aatro vjerski rat.
He-ManLEGENDA

nov 2013.

@CrazySmoke Ne ~elim viae vidjeti na forumu niti jedan tvoj post o Isusu i kraanstvu, u suprotnom dobivaa instant ban. Najozbiljnije ti ovo govorim. ... Zaato ? ... Zato jer u slobodno vrijeme atujem Sotonu, i zadnji put kad smo se uli Lucy (tako ga ja od milja zovem) mi re e da i njega isto bodu u o i tvoji napisi. :evilmask:
stara babaPOZNAVALAC

nov 2013.

a ja ko da sam se zaljubio,a i vrijeme je stalo :thankyou:
CrazySmokePOZNAVALAC

nov 2013.

Da razmislite malo o opsjednuu koje postoji kao ato je u egzorcistu po istini prikazano, ne bi takvi bili. oni ato su u mraku ne vole svjetlo da im se djela ne bi razotkrila.

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se