VUTRA
ForumZajednicaOfftopicPARANOJA
LEGACY

PARANOJA

86 odgovora6,391 pregleda

okt 2006.

PSITI DALI SE KAD SJEBETE KAD STE NADUVANI :twisted:

okt 2006.

nikad u nièemo... takva vremena i faza su me davno prošli... 8)
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

okt 2006.

èitaj, ne žuri :D http://vutra.org/forum/viewtopic.php?t=200 http://vutra.org/forum/viewtopic.php?t=383 itd,itd... s ganjom isto, suraðujte :wink:

okt 2006.

paranoja je bila normalna pojava, i to je sve postajala intezivnija i zajebanija i onda puf ...

okt 2006.

paranoje su normalne :)
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

heh... paranoje... znam ih imat nekad :D

okt 2006.

neznam koliko mi koristi takvo razmisljanje ... ali nema tu nista lose ... istripujes se
sinsemila_smajlPOZNAVALAC

okt 2006.

hajde dobro, ka ste se veæ uhvatili, nije svaka paranoja samo paranoja :D, a i sjebavanje je vrlo komplexan pojam :D tejk ker
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

okt 2006.

Hm...paranoja...hm... Pa desi se ponekad, ali zadnjih godina puno rjeðe nego prije... PRACTICE MAKES PERFECT! :cool_smoking:

okt 2006.

pogotovo kad predje iz podsvjesnog u svjesno. cisti s&m
Ras TafariPOZNAVALAC

okt 2006.

Da, i ne mogu prestat razmisljati o tome, pa zatvorim oci i odmah mi je bolje vidim nekakav psihodelicni vrtuljak koji mi se vrti ispred ociju. :D

okt 2006.

Ko ima paranoju treba da prestane da duva ,vutra je da oslobodi a ne da vezuje slobodne misli èoveèije
brendPOZNAVALAC

okt 2006.

Paranoja je sporedan efekat marihuane i nije nikakav problem.Samo iskuliras...Ko razume shvatice :)
P.P.POZNAVALAC

okt 2006.

ma paranoje su ok... nekad znam onako gadno srat kad imam paranoje... ali posli se smijem tome, pa mi opet bude prejebeno...

okt 2006.

:lol: :lol: :lol: paranoja -NIKAD
U pocetku sam je imao jer su me dva puta startovali kerovi u civilu, a o interventnim da ne pricam. Ali me je to proslo, tako da mi se vise ne javlja, ili javlja, ali veoma, veoma retko. Ma, paranoja je faza kroz koju svako treba da prodje. Hehehe...

nov 2006.

mamu im kerovsku i mene juce ispred arene, krenuli me pipaju ko da sam sisata plavusa, zamalo da mi sjebu cip ram memorije koji sam platio 120 e...inace da , pa nije da se paranoisem , samo postanem osetljiviji na neke stvari, i to je to , recimo da razmisljam drugacije
BASSISTRAŽIVAČ

feb 2007.

Ma paranoja je ok, ako nije opasna.
UNDERCOVERPOZNAVALAC

mar 2007.

ja sam ih prije eae imo nego sad al joa uvjek se pojavljuju. naj eae murja
brendPOZNAVALAC

mar 2007.

Paranoja je valjda kad sam naduvan i plasim se necega?To ste vi izmislili...A jel znate zasto??Zato sto me boli kita za sve kad sam naduvan.
bongashLEGENDA

mar 2007.

Ako nemam niata kod sebe nikad me ne pere paranoja ... bmk. :vb_kez: Poruka: Ne puaite na javnim mjestima, ne nosite ganju sa sobom po ulici, ne hvalite se, nemojte prodavati, ne puaite sa klincima iz susjedstva ... simple as that.
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2007.

Ne volim puaiti kad imam nekih obaveza.. Isto me neka paranoje pere...
brendPOZNAVALAC

mar 2007.

............................
bongashLEGENDA

mar 2007.

xexexe ... :icon_lol: Kako sam se slatko nasmijao, ajde, bar ovjek konta razliku izmeu droge i trave.
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2007.

Mene hvata neki strah kad sam u kaficu i onda mislim da svi gledaju u mene i kontaju da sam razvaljen a to ustvari nije tako niko ni ne primjeti pa se tako zaje*em tako svaki put
RadeAMBASADOR

mar 2007.

Mene ne hvata paranoja nikada, samo ne volim da pusim kad imam neke obaveze jer kad sam napusen mrzi me da razmisljam ili radim.
brendPOZNAVALAC

mar 2007.

O paranoji i vutri pricaju oni koji ne poznaju vutru.Vutra pojacava osecanja pa tako i paranoju ali samo ako je osoba sklona paranoji.Tako da vutra ne izaziva paranoju vec je samo pojacava tamo gde postoji. Smor je opet nesto sasvim drugo i nema veze sa vutrom.Smor i paranoja su sasvim razlicite stvari.Ja se smorim i bez vutre a kad sam navaren pa se smorim onda mi je smor malo jaci,ali se ne desava cesto.
hahISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Ja imam veliku paranoju kad sam naduvan, bas prije 2 tjedna smo pusili u sumi nekoj i bojao sam se da me ne napadnu vjeverice :sad2:
UNDERCOVERPOZNAVALAC

mar 2008.

hahaha... i ja kad se naduvam nekad imam paranoju da svi gledaju u mene.. ili da ide murja.. da smo najeb***. a eto to je tak i vec du~e se vrijeme nosim s time!

mar 2008.

Meni se isto javlja paranoja ali najvise da ce mi neko doci da me smara..ili da cu srest nekog ko ce me smarat.:sad2:
GreenManAMBASADOR

mar 2008.

Ja kontam da taj osecaj paranoje uglavnom dolazi iz razloga zbog kojeg se mi ovde i okupljamo.Samo saznanje da radimo nesto sto jos uvek nije opste drustveno prihvaceno i sto je po zakonu kaznjivo nas tera na takvo razmisljanje.Pa jos ako je i vutra malo u tom fazonu...Pa-pa-paranoja... :))))
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Potpuno se slazem sa GreeenManom jer sam imao priliku pusiti canabis na javnim mjestima gdje je legalan u drustvu vise ljudi kojima je to svakidasnja stvar.. Osjecaj je predivan i neusporediv sa skrivanjem i strahom od policije koji je slucaj u nasim krajevima. 0 paranoje 0 negativnosti. Canabis pojacava nase trenutne emocije i razmisljanja pa ako se malo bojimo da bi nas mogla copit murija vrlo lako se to pretvori u paranoju, ali krivac nije THC nego zakonodavni sustav. Da je alkohol ilegalan i da mozete zavrsit 3 godine u zatvoru radi ispijanja/posjedovanja litre vina itekako bi vas prala paranoja i na toj substanci... mozda cak i vise jer alkohol tezi ka agresivi, a canabis smirenju.
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

slazem se s vama dvojicom. mene obicno ne pere paranoja kad nemam nista sa sobom, ali kad imam, onda postajem faking paranoik.. sve je to stvar zakona.. da je vutra legalna, ljudi nebi bili paranoicni, jer nebi bilo nikakvog problema nositi vutru vani, itd.
dominoENTUZIJASTA

mar 2008.

`ta da radimo kada ~ivimo na pogreanom mestu... Baa zbog paranoie izbegavam da varim napolju, esto mo~e da bude loa trip... Na gajbi je zato OK, nema cimanja, nema osvrtanja i nikavih pandura... Tako da preporu ujem indoor varijante, nekada je bolje biti str8 nego se cimati napolju...
PacoxENTUZIJASTA

mar 2008.

Mene drma paranoja samo ako nosim nesto sa sobom. Ali naucio sam to da kontrolisem jer uvek smislim nesto "za svaki slucaj" tipa gde/kako cu da je sakrijem, a cesto se i toliko opustim sa drustvom pa zaboravim na to. Mi smo takav kraj da bas nema mnogo raidovanja po kaficima, a civilci su retko aktivni i to uglavnom po parkovima. Naravno da je najsigurnije kod kuce, ali najbolji dozivljaj je setanje napolju po suncu dok se divimo majci prirodi na ovom prelepom (barem kod nas :D ) svetu.
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

"Mrak, mrak je ono ata nas vodi, mrak, mrak je ono ata nam godi Mozak pumpa krv pa se ideja nova rodi, u qurcu je vrime paranoja je u modi." Alejuandro Buendija feat. pro: "Paranoyah" Evo vam i link za pjesmu paranoicari jedni http://rapidshare.com/files/100300045/10._Paranoyah__feat._Pro_.mp3.html

mar 2008.

Ovako, prije svega da se predstavim. Imam 19 godina. Necu otvarati novi topic jer neato zahebava, uglavnom da ne duljim. Imam problem i bilo kakav savjet je dobro doaao. Da po nem. Ovakav je moj sta~: prvi joint u prvom srednje, preko 60 bombona, nebrojeno crta speeda, koke, gljiva, i jedno 15 tripova. Prema drogi sam se uvijek ponasao ono: idem vidjet bit ce super.. Uglavnom sto mi se dogaa: kad se napusim u zadnje vrijeme totalno se izgubim. Dakle zalutam u vlastitoj glavi, npr s nekim pricam napusen i totalno se zabrijem u pricu i zabrijem da netko smislja urotu protiv mene i da je svaka njegova recenica cinicna i nosi neku poruku. Kako bi to objasnio neznam ni sam, dok sam naduvan osjecam se bolje nego kad ne, ali bi htio jednostavno nezamarat se tim sitnicama, ali one nekako "same" dou. Po nem se trest u razgovoru, nerazgovjetan sam, brkam rije i. Kak da se rijeaim tog osjecaja i da uzivam u marihuani kao takvoj?

mar 2008.

Ovako imam prije svega primjedbe na forum sto se tice tehnicke strane. Previse ali stvarno previse opcija, reganja itd itd. Znate i sami. Ovako imam problem, pusim vec 3 godine skoro pa svaki dan. Kad se napusim u zadnje vrijeme totalno se izgubim u mislima i zabrijem neke filmove i samo sutim. To mi je katastrofa a nemrem se tog rijesit, ima ko kakav savjet?

mar 2008.

Dobro nam doaao... S obzirom na drogerski sta~ vecina ce ti ljudi tu reci da je zbog toga. Ja ti ka~em-nemoj stalno puait i rjeaio si problem,malo biraj situacije u kojima ces puaiti,npr. samo vikendom puai. Nemoj baa puno spominjat kemiju,ima nas tu stvarno dosta koji nemaju niata protiv ali slu~beni stav je NE KEMIJI.

mar 2008.

Evo danas nisam zapalio i vec osjecam da me zivcanoca hvata. Sutra moram.
PacoxENTUZIJASTA

mar 2008.

Primetio sam da se i meni nesto slicno desava kada gledam Monthy Pythone-ovce. Shatam sve njihove "dublje" fore i skriveni cinizam koji se najverovatnije zagubio zbog ponavljanja snimanja ili tih stvari. Kanabis pomaze da se primete stvari na koje obicno ne obracamo paznju, i zbog toga se cesto javlja paranoja- jer odjednom shvatimo da je nas mikrokosmos u kojem zivimo osetljiv kao baloncit od pene.

mar 2008.

E tocno to, ni sam nebi to bolje opisao. Dakle to neko shvacanje. A prije mi nije tako bilo. Nego u zadnje vrijeme. A to mi ne treba, ne zelim to, Zelim biti onako naduvan i da me puca smijalica, Tjeram se ali neide. Ovo kao da je ja e. Baca na neku filozofiju a to mi smeta.
TarkiPOZNAVALAC

mar 2008.

E tamoneki tak je i meni znalo bit.. a moram priznat da imam slican staz ko i ti sto se kemije tice.. sam sto sam manje slika i gljiva izjeo.. Al ne bavim se time vishe. Nema veze, uglavnom i mene su znale sorati dublje filozofije, paralelni svemiri, sedamnaeste dimenzije i slicne gluposti. Sad ne znam jesi presto kemijat, ja otkad sam presto sam drugi covjek i na travi mi je skroz drukcije.. sam sto sad puno vise trave pusim.. a kad popusim ono preevise, tipa nas tri 7-10 gensova onda mi se to zna desit.. Nisam ovisan vise ni o travi, cesto ne pushim po tjedan-dva.. ak osjetim da mi je bash previse. E a tebe cini mi se muci bas to - previshe gensa. Ak bash ne mozes izdrzat dva dana bez gensa (znam kako ti je tak je i meni znalo bit, a imam i sad frenda koji nemre 8h bez gensa), onda smanji, tj popusi dva komada dnevno, i to sa nekim predobrim drustvom koje je za zaebanciju il s najboljim kompicem, il curom il nekim bliskim.. pusti da te ponese flow i smijalica.. nemoj se opterecivat mislima niti se siliti. I probaj neku slabiju vutru nabavit. Eto, to ti je moj savjet, nemoj samo to shvacat kao pametovanje, sam zelim pomoc sa svojim iskustvom jer sam bio u slicnoj situaciji. Sad mi je an vutri SUPEEER svaki put kad se ubijem.. Bilo spustalica ili smijalica.
choki123POZNAVALAC

mar 2008.

Uff,srea da nisi viae ovisan o travi...:bp4l: E da: "Svaki ait koji se puno puai Zdravlje taj as ti sruai"... Umjerenost je vrlina....i to velika....

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se