VUTRA
ForumZajednicaOfftopicTokom voznje, zaustavljen od strane policije
LEGACY

Tokom voznje, zaustavljen od strane policije

46 odgovora4,646 pregleda
Sopran0ISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Pozdrav ljudi, kako ste ? Zavrsim sa poslom, krecem kuci sa autom, i rijesim da zapalim :D Do kuce, lagano. Zapalim ja, idem, vidim iza mene rotacija, ja se pravim lud, nije to za mene i molim se Bogu. Ja drzim dzoint i tjeram mojim putem. Vidim ja, da mi se oni priblizavaju sa autom iza, na kraju me pretekose ispred mene sva cetiri upalise, a ja drzim dzoint u ruke. Sva sreca, otvorim malo vrata, i kroz vrata izbacim dzoint, koliko da ne primijete oni. I pravim se i dalje lud ko da nije policija za mene :D Dzaba :D Stanem ja, oni na prozor, otvorim ja prozor :D Udari ih onaj dim u glavu, ao govori :D Preturise auto cio, kontrola, nista ne nadju :D Povedose me u bolnicu, mokracu, krv. 18.9 mi nadju. Tjeram se ja sa njima po sudu.Na kraju godinu dana oduzeta vozacka i 1400 eura kazna. Prodju 2/3 mjeseca, stigne meni papir na kucnu adresu, opet moram jos na neki test da idem, ali sad moram na dlake od kose , da vide jesam li ja konzumirao :D Ja se osisam na zilet :D Cekam mjesec dana da mi poraste kosa malo, odem tamo, testiram se :D Ne nadju nista :D I dalje nemam vozacku :D Ostalo mi je do vozacke jos 3 mjeseca :D Od tog testiranja, dosad nista nisam zapalio :D Zanima me, da l ce me opet testirat, prije nego sto mi vrate vozacku. Rijesio ja da zapalim, druge mi nema :D Sta vi kazete ? Zivi bilii :)

jul 2020.

Samo motaj, jbs vozacku. Kola se mogu voziti i bez vozacke, samo nemoj pred policiju :D
Sopran0ISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Zezamo se mi, evo sad stize pismo Recommande, opet moram na testiranje kose :D
DvolicniLEGENDA

jul 2020.

Daj moilim te uslikaj taj papir
hthcPOZNAVALAC

jul 2020.

Zašto si pristao da ideš u bolnicu na licu mjesta pa to čak i nije po zakonu, trebo je neki nalog za to na licu mjesta ti pokazati? Uglavnom sam si sebe bezveze ukopao što si otišao na licu mjesta sa njima, ne mogu oni tebi tek tako narediti da ideš vaditi mokraću ili bilo šta, možeš to odbiti ali ćeš svakako platiti kaznu za to, što je opet dobro imaj to na umu sledeći put bit će ti od velike koristi, pogotovo ako na balkanu živiš, kazne za odbijanje su smiješne uporedbi sa EU. Mene su tako zaustavili ali sam odbio svako testiranje na drogu i nisu me mogli navesti da idem bilo šta vaditi, platio sam kaznu od 500€ na licu mjesta (Austrija) zbog odbijanja, ali bolje i to nego da me označe kao "konzument" i na kraju okačim zastavu na sebe i kada god me zaustavljaju da me izvrate uvijek iznova.
Sopran0ISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Jesi li ti siguran da ja mogu to da odbijem ? Da ne napravim neku stetu vecu :D
hthcPOZNAVALAC

jul 2020.

100% drug da smijea da odbijea, imaa to pravo apsolutno, ja ~ivim u Austriji ve 10 godina i nikada problema nisam imao ato sam odbijao testiranja na licu mjesta od strane pandura, nikada nisam dobio poziv ponovo za bilo kakvo testiranje ali kao ato sam gore rekao dobit ea kaznu za odbijanje ato je bolje nego da te vode odma na testiranje i saznaju sve o tebi, vjeruj mi.. odbijao sam viae puta i platio sam kaznu za to.
Sopran0ISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Kasno sad, al za u buduce znam sta da radim. Nego sta ako mi pronadju u kosi neku drugu vrstu :D Oce li bit to problem ?

jul 2020.

Vrstu cega?
Sopran0ISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Cocs

jul 2020.

Samo ako testiraju iskljucivo na to.
Sopran0ISTRAŽIVAČ

jul 2020.

E super, hvala ti puno. U 9 Ujutro imam testiranje. Citao sam malo o tome, i pisalo je da u kosi mogu da ti nadju svaku vrstu :D
BadiZMAJ

jul 2020.

Ne znam kako je tamo, ali kod nas testiranje kose na prisutnost droga provodi se u Institutu za medicinska istra~ivanja. Za analizu uzoraka kose radi utvrivanja prisutnosti droga i njihovih metabolita koristi se plinska kromatografija sa spektrometrijom masa (GC/MS). Analize se mogu obaviti uz diskreciju (pod aifrom ispitanika) ukoliko su u privatne svrhe, a u laboratoriju se mo~e zatra~iti analiza na dvije skupine droga: [*]skupina: morfin, kodein, heroin, 6-acetilmorfin (specifi ni metabolit heroina), metadon (heptanon) i kokain [*]skupina: amfetamin, metamfetamin, 3,4-metilendioksiamfetamin (MDA), 3,4-metilendioksimetamfetamin (MDMA-Ecstasy) i 3,4-metilendioksietilamfetamin (MDEA) Analiza kose proairuje mogunost detekcije droge na mjesece, ovisno o duljini kose, takoer slu~i kao dokaz je li osoba ponavljano uzimala drogu. Kako god, sretno.;)
ThemistoclesPOZNAVALAC

jul 2020.

Kod nas su sa tim lizalicama poceli jako imaju sve,za bendzose,coc,lsd,ekst,thc,mog drugara uzeli na pik jos je moj grad manji malo,ako te uvate jednom il ostavljaj auto il vutru(sto znaci auto),sada lika gde god ga vide,a on naravno nemoze i nece bez fuma,zaustavljaju ga svaki put i zovu saobracajce.
Sopran0ISTRAŽIVAČ

jul 2020.

Bio sam, uzeli su kosu. Rekli mi za 3 nedelje da ih nazovem, za rezultat. A pitao sam ih mogu li da odbijem da se testiram, kad me zaustave policija, rece ne moze :D Ali kazu da ce 2022 bit legalizovana u Luxemburgu, valjda bude bolje :D
BadiZMAJ

jul 2020.

Zna i mi smo na redu najranije tamo negdje 2030.:D
WildernessPOZNAVALAC

jul 2020.

Sta drugo rec nego sretno dalje da ima sto manje problema,i da se sto prije legalize jel dns vise ni na go ne idem ako ne mogu da uzivam na miru.

jul 2020.

Badi, nema nista od legalizacije prije 2183. Znam iz pouzdanih izvora hehehehe. :rofl:
Z&NZMAJ

jul 2020.

[bez sadržaja]
ČađaraAMBASADOR

feb 2021.

Naletih na ovu temu u pauzi itanja o uzgoju pa reko da podjelim s vama svoju pri u/savjete vezanu za vo~nju i posjedovanja cvjetova u autu. Naravno, najbolje je izbjei to ali ako ve moraa pogotovo na vee udaljenosti (a vjerujem da se veini desi, bar lokalno) , radi to pametno. Dosta kilometara iza sebe imam preenih sa cvjetovima u autu a Bogu hvala sa plavima nikad problema nisam imao. 1.`TEK!! Upoznaj svoje auto, neea voziti kile, za manje koli ine svaki automobil ima prili no fin atek. Nikakve druge stvari rizle, mrvilicu (nju je najbolje i ne nositi jer samo je predmet viae koji vas mo~e odati a mo~e se bez njega) ne dr~ati na vidnom. 2. Vozi po propisima. Tako smanjujea aansu da e te zaustaviti. Ukoliko doe do zaustavljanja ponaaajte se normalno, vutru koju imaa je za tvoje li ne potrebe, nemaju te u evidenciji kao dilera (mi na:rolleyes: se ne bavimo time) i nee ti odmah kopati auto jer oni ni ne sumnjaju da ti imaa iata. Zaustavljanje je obi na saobraajna kontrola a poato ste vi po PS-u i kulturni ste nakon par minuta nastavljate svoj put. Samo bez panike ako ste zaustavljeni. 3. Najbolje je negdje van naselja stati ako ~elite smotati i puaiti a ne puaiti u vo~nji. Ne biti previae ofiran dok motaa i puaia ali se i ne zavla iti na neke sporedne puteve sakrivajui se, posebno ako ne poznajete kraj i put na koji skreete. Mo~da ima joa koji pametan savjet al ga se ja trenutno ne mogu sjetiti, nona je prikraju a koncentracija pada ispod nule. :whato::
ThemistoclesPOZNAVALAC

feb 2021.

Phahahhah koji si ti kralj ovo moze da ide u pdf humor lagano. Prirucnik za sigurno pusenje dzoke Pa nisu panduri vrane da ih zajebes tako lako,lizalica i the end.

feb 2021.

samo jedan, dimi kod kuce pa onda u varos, ne nosi sa sobom, sve te tvoje sugestije su za adoloscente :)
ČađaraAMBASADOR

feb 2021.

`ta sa onima koji nemaju uslove da uzgoje sebi? Moraa je donijeti odnekud ako hoea koristiti, logi no. Al' da ne spamamo temu, ja sam samo pokuaao pomoi. ::nono::
mr.kajtENTUZIJASTA

jan 2023.

Pozdrav danas su me zaustavili malo posle granice sa Holandijom u Nemackoj zoll nisu nasli nista, pustili kera naso 6 gr napisali kaznu samo koju sumu mogu da ocekujem?

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se