VUTRA
ForumZajednicaOfftopicJa sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?
LEGACY

Ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali?

314 odgovora17,993 pregleda
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Prije svega izvinjavam se ako sam promasio mestu za ovakvu temu, te bih zamolio nadlezne da je stave na odgovarajuce mesto ukoliko joj nije ovdje... Kako i samo ime kaze desio se iskreno meni jak emotivni udarac, sve je pocelo prije 6 godina imao sam 14, da tada sam prvi put konzumirao nama dragu biljku i nije mi se svidjelo. Tad sam rekao da to sigurno vise necu pomirisat a kamoli pusiti u zivotu. No' godinu dana nakon toga dosao sam opet u situaciju da uzmem i naravno uzeo sam od tad pa do danas aktivno konzumiram marihuanu, nikad nisam gajio ali pare mi nikad nisu bile problem znaci da sam se napusio svega i svacega sa ulice. Jako sam zavolio marihuanu jednonstavno kroz srednju skolu sam isao narivan i na casove i na treningu cak, nista me nije sprecavalo da obavljam svoje obaveze napusen. Prije 2 godine upoznao sam djevojku sa kojom sam i dan danas ona je znala da pusim i znam da joj je to uvijek smetalo imali smo dosta problema oko toga cesto sam je "ispaljivao" , kulirao itd.. samo zato da bih otisao da zapalim dzoint danas na godisnjici nase veze odlucio sam da je pitam da se uzmemo nije mi to bio problem jer nas dvoje imamo potpunu slobodu jedno prema drugom. Dobio sam odgovor da ne zeli da sutra njena deca krenu putem kao sto sam ja(jako losim) i da ne zeli da im uzor bude neko ko konzumira marihuanu jer ko zna nisu svi isti mozda moje dijete nece biti jak karakter kao i ja pa posegne i za necim drugim a ako zna da mu otac pusi travu znaci da ce tu imati slobodu pa ce mozda traziti nesto drugo, nesto cega bi se bojao/la nas roditelja(jer i ja sam takav). Sa druge strane u zemlji u kojoj zivim marihuana nije legalna pa ko zna uvek je moguce da zavrsim i u zatvoru moja djevojka ne zeli takvog muza, zeli porodicu bez ikakvog straha da se nesto moze dogoditi.. pokusao sam da zaspem ali nisam mogao morao sam sa nekim da podijelim ovo. Sa ponosom mogu reci da sam prije ugasio posljednji dzoint u svom zivotu i da cu za par mjeseci zaprositi djevojku, ja sam izabrao ljubav, sta bi ste vi izabrali? Ne ovo nije kraj toliko uspomena vezano za marihuanu, toliko svega i nisam ni slutio da ce danas biti jako tezak dan za mene.. ne zalim ni jednog trenutka provedenog na ulici ni jednog povucenog dima ali kad tad sve mora da stane i da se ugasi ali lepa sjecanja nece nikad... Ovo pisem jako umoran nisam spavao proslu noc a tesko da cu i ovu zaspat, iskreno sam ponosan na sebe P.s: Hvala :rolleyes: sto postojis !
flop87ZMAJ

avg 2019.

ja bih izabrao ono sto me vise cini sretnim :)
hidroPOZNAVALAC

avg 2019.

Ako imate,sto ti brani. Travu bi izabrao.
d@niZMAJ

avg 2019.

Prijatelju to ljubav nije, u ljubavi uvjeta nema, samo kompromisa. Danas ce ti uvjetovat jedno, sutra drugo, preksutra trece... Evo jedna kratka story iz prve ruke: Sa zenom imam tri frendice s kojima smo se prije 7,8 god bas intenzivno druzili, naravno napusavanje je bio neizostavni dio rituala. Od njih 3 jedna je bila bas hardcore duvac, samo daj da se rola jer nista drugo na svijetu ne postoji... Da skratim pricu, u medjuvremenu dvije su se udale, treca se nedavno zarucila, momci su im skroz na mjestu, vole i oni zapalit, sto bi se reklo: vise neg kruha pojest. Druzimo se i dalje tu i tamo, medjutim od kako su se udale prica oko duvanja se okrenula za 360, one su prestale duvat a momci nedo bog da zapale jer ce odmah bit sljedovanje ::poguzi::. Ova sto je bila hardcore jos je i najgora sa zabranama, odnosno uvjetima, medjutim mislis da je stalo samo na tome?! Znas onu narodnu isto: das prst, uzme ruku! Zato samo kompromis, nema uvjetovanja, jer kad tad ce to nezadovoljstvo izac na povrsinu i bit ce samo gore. Al sam se raspiso :D Ali samo da ti jos opisem kako izgleda sada nase druzenje: Drug moze pivo? Prvo pogleda u zenu da vidi sta njezin pogled kaze, a onda odgovara... vutrom ih ni ne nudim jer im bude tolki crnjak da ih ni ne zelim dovodit u situaciju da moraju odgovarat na to pitanje. Samo kazem svojoj zeni de ti meni donesi moju kutiju da ja svrnem ili joj kazem de ti meni jednog svrni, s tim da moja ne duva vec jedno 3god. I onda kad zapalim da vidis ako ih streljaju pogledima nebi li slucajno rekli de meni dim. Ispocetka je cak i meni bilo neugodno zapalit jer znam da oni ne smiju, medjutim sad ga svrnem i zapalim pred njima s takvim uzitkom :) A njima sline cure, a ja se u sebi mislim, decki moji na sta se vi spali pa da si ni jedan joint ne mozete priustiti uz jedno zajednicko druzenje.... Prijatelju to ljubav nije, u ljubavi uvjeta nema, samo kompromisa. Danas ce ti uvjetovat jedno, sutra drugo, preksutra trece... A cika d@ni nekidan kupio vejp, jedva cekam da se podruzimo da im pokazem novu stvarcicu, nije da sam zloban al ono :D U glavnom prijatelju to ti je moje iskustvo iz prve ruke, a ti dobro dobro razmisli, kako god odlucio zelim ti srecu ;)
likfrikLEGENDA

avg 2019.

uvjetuj i ti njoj neato, neznam kao nevolia da se aminka, izazovno obla i, ljubomoran si, ne ~elia da ti sutra kerka tako se obla i pa postane kurva, Nai se i ti fin, i de ko sa uvjetima. i ti imaa svoje neke poglede, neato ato bi volio da ona ne radi. ali neato ato zajebanije neato ato se njoj svia..... dosad joj to nisi reko al sad bogomi neemo tako.. Dr~i svoju cijenu brate!
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

:thumb::thumb: Odlucio sam da cu zapaliti sa vremena na vrijeme ali ipak jako rijetko mislim da je doslo vrijeme da se uozbiljim jer sve ove godine pusim svaki dan(osim ako stvarno nema). A do nje mi je jako stalo Ma zna ona da mi to smeta pa se i ne sminka mnogo Edit: Hvala svima na izdvojenom vremenu, odlucio sam da cu zapalit sa vremena na vrijeme kad je neko veselje i sl. Ona ne mora ni da zna. Ipak je marihuana bila uvijek tu za mene pa i kad mi je bilo najteze, a jebiga volin je :)
d@niZMAJ

avg 2019.

Vecina ljudi na forumu su ozbiljni i odgovorni ljudi koji duvaju na dnevnoj bazi tako da ti ne stoji ona "doslo vrijeme da se uozbiljis". Samo sebi dajes opravdanja zasto da ucinis to sto ona zeli. To ti isto nije rjesenje, a i vjeruj saznat ce kad tad. Rekao bih da si jos mlad i ozelen sto se tice ljubavi (nemoj to sad shvatit kao uvredu) tako da sto god ti tko savjetovao opet ces ti po svome jer ovako mozemo u nedogled, iskustvo je najbolja skola a to sam moras proci.

avg 2019.

:thumb::respect:
likfrikLEGENDA

avg 2019.

dobro si to odlu io, svaki dan dimiti je ipak previae, Snoopy dogi dog malo kenja sa onom "smoke weed everyday" :) Al zato svako drugi.... :banana_rasta: meni ne uvjetuje niko koliko u dimiti, pa izbjegavam svaki dan. .. ozbiljno,,,,, prvo zato ato ne osjeam rad viae, nije mi napeto, koata, preljen sam. Nego onako da ka~em moje neko primjeivanje u vezama, ne valja ono previae popuatati, }ene za razliku od muakaraca imaju tu manu da stalno neato zahtjevaju,tra~e izvoljevaju, Imaju ogromnu energiju i volju za to, i ako krenea da popuataa ono: "radi mira u kui" ubrzo joj dojadia ima te, kako hoe i nisi interesantan viae. Na svaki njen uvjet imaj i ti bar dva pa poslije malo pregovarajte. :svadja: Brakovi danas traju po par godina. nije ko naai starci koji su trpili sve samo da budu zajedno. `ta bi da pijea pa doea kui i izlemaa nju i djecu.? uj nje "zavraiea u zatvoru"! zbog d~okse? pa ne dilaa ti. pa da strahuje toliko. 21g. imaa? koliko tebe veza eka i "onih pravih" mo~da se neke tvoje joa nisu ni rodile. :) ako se zbog svake ne ega ostavia, a ata e prijatelju ostat na kraju od tebe i samo za tebe.? Psiholozi ka~u da je ljubav samo prevara prirode, da natjera ljude na razmno~avanje. i prolazna je, naro ito pukne u braku,. (ja sam se o~enio sa 18g. :thumb:) to je puklo nakon 4 g. imamo i djete. nebi se viae ~enio nikad. upo etku sve fino ko u bajci, a onda kree....pjesma Malo se ja raspri ao a baa i nisam adekvatna osoba za ovu problematiku jer moje su veze bile katastrofa. :objesen:

avg 2019.

zenidba u 20oj??? jos sa kontrol frikom?
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Hvala vam na savjetima, jesam mlad poceo sam jako mlad i da pusim i cigarete i marihuanu. Ne nije meni lako da batalim nesto sto me cini srecnim. Danas cu da popricam sa curom oko toga da mozda ostavim cigarete? Sta mislite o tome ja mislim da bi to bilo bolje ali za nju sam ja narkoman dok god pusim travu, tuzno ali jbg takva nam je zemlja prije nje me dosta cura mogu reci izbegavalo zbog marihuane..:svadja::zvezda::
FatOneZMAJ

avg 2019.

Ozbiljnost i odgovornost s nama dragom biljkom nema veze. Ja osobno zapalim 5-6 na dan (losija trava) i niko za mene nemoze rec da sam neozbiljan ili neodgovoran. Redovan i tocan uvjek, sto god bilo u pitanju, kako dogovorim tako i je sa moje strane. Ne znam, sto ste sve prosli zajedno ali nemoze ti postavljat tavke uvjete. tj takozvane ultimatume. Trenutno imam djevojku 4 godine zajedno, prosli smo sve i svasta, i nema tu uvjeta. ( Ljubav mora bit bezuvjetna ili nije ljubav. Ti trebas sam znat gdje su ti granice isto tako i ona. Nema ti ona sta govoriti sta smijes ili nesmijes. Trazis li majku ili zivotnu suputnicu u njoj? EDIT: Ma daj mlada je, nije zatupljena da joj se neda objasniti. Uputi je malo u sve sto se tice marihuane. Daj joj neka cita po forumu/literature po netu, pa da joj priblizis o cemu se zapravo radi.
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Krivo sam se izrazio, nisam za nju narkoman ali jesam osoba kakvu ona smatra da nam marihuana moze upropastiti brak... Jbg drug nije meni svejedno, mislio sam da cu do godine kad se ozenim da zasadim prvi put u zivotu, to mi je bio kako reci jedan od zivotnih ciljeva sto verovatno sa njom necu moci ostvariti ::volimj::

avg 2019.

On ima 21 god, ona je onda pretpostavljam mladja... Ne cudi me sto ima takav stav prema travi. I ona i on. Nista tu cudno, osim zaljubljenog djecaka koji hoce za nju skunuti zvijezde sa neba. Svi smo to valjda prosli? :D

avg 2019.

Ovo potpisujem sve, skoro indenti no iskustvo, samo nije bila rije o ~eni nego zaru nici.. I da, raziali se Pd. Nikada ne zaboravi sta su ti ljudi ovdje napisali.
nexus777AMBASADOR

avg 2019.

:cool23:Sto radis sa 21 godinu sa vutrom u ruci, nadi 2 posla i zaradi vise te pare,,ima i pravo da ti broj zbog vutre kani se toga.Trk na burzu...Nemoj da ti se dogodi da sa 30 god nemas spremljenu mirovinu.Nije valjda da nemas jos svoju gajbu..pa zar ces kod njezinih zivjet !!!:djede:
likfrikLEGENDA

avg 2019.

i da glasa za vu ia a ne da se zajebava okolo
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Hvala svima na savjetima i izdvojenom vremenu jos jednom, pisite ako vas sto zanima pokusat cu svima da odg :ljubav: edit: A glasao bih za Vucica nego nisam iz Srbije ::umirem::

avg 2019.

U braku sam 23 godine i jos uvijek se supruga i ja upoznajemo. Nit sam ja onaj od prije 23, niti je ona. Mnogo toga covjeku ostane u sjecanju, a meni ostade najupecatljivije pitanje iz maticarevih usta - pristajes li ti, Papa Romeo, da stupis u brak sa ........... bla bla.., u dobru i ZLU? - I ja pristadoh, bez mnogo razmisljanja i dileme. E, vidis prijatelju, to zlo je ono sto yebe iz ku'ruza, jer ono nije nesto strano, nesto izvan nas, sto nas ceka u zasjedi. To zlo je najprirodniji dio nase duse, cuci u nama i tokom zivota predstavlja nam najveceg neprijatelja, protiv kojeg je iskrena ljubav najdjelotvornije oruzje. Iskreno voliti nekoga znaci da tu osobu volimo kakva jeste, a ne kakvu bismo zeljeli da bude.

avg 2019.

Potpisujem Papu. Mladi si ti joa a bome i ona . I vjeruj da nisi iskusio pravu ljubav joa, tako da ne leti previae i dobroo osluani svoje srce. Prava ljubav je u prihvaanju, ne osuivanju. Ljubav ne tra~i niti osuuje, ljubav daje, poklanja i gura te da poletia ogromnim krilima.. Bezuvjetna ljubav je to. Ti dru~e sa biljkom pametnije malo, radi na sebi a ne se prepuaavati i ne poativati biljku.. Postivaj ju i onda ce ti duh naae drage biljke vratiti stostruko.. A s osobom, koja u ovo doba ima vrsto mialjenje da je kanabis droga ,neznam ata bi radio uope.. Ljubavi ne treba potvrda u vidu nekog prstena, maticara, papira.. Ljubav je sloboda a ne ugovor..
hidroPOZNAVALAC

avg 2019.

Nema teorije.Ima da te prijavi muriji na prvoj "jacoj" svadi.Nije se desilo jednom vec samo ove godine 2,3 puta. Odi rade u javnu kucu ako se trebas "ispuhati".Pa na miru spavaj.Ne zeni se prije 35-e.

avg 2019.

Ne zeni se prije 90-te... I gledaj da duvas svaki ubogi dan. :D

avg 2019.

Sta je ovo Facebook postao?
hidroPOZNAVALAC

avg 2019.

Osim nedelje kad ides na rucak kod "njezinih":D
lemonjuiceLEGENDA

avg 2019.

neznam zasto, ali imam feeling da to nasi dragi momci u plavom malo trolaju sa ovakvim postovima :))
flop87ZMAJ

avg 2019.

mislis da plavci umeju ovako dugacak post da napisu :D

avg 2019.

Osjecaj ti je varljiv. Nema takvog drota koji ce doci na vutru i trazit savjet u vezi ljubavnih problema. Cak i da je tako, taktika tog drota je automatski na nuli, jer je u startu pogrijesio forum.
lemonjuiceLEGENDA

avg 2019.

Likus zvci ko neka propagandna poruka, zato... :))
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Nisam ja nikakav plavac drug ako mozes mozemo se naci na skajpu da popricamo, samo sam momak kojeg muce neki problemi kroz koje vjerovatno svi mi prolazimo, mislim prosli ste vecinom jer ste vjerovatno stariji od mene. Upravo sam dosao kuci pricao sam sa svojom djevojkom i zapalio dzoint dok je ona bila tu, mislio sam da ako proba promijenice misljenje nazalost nije htjela cak smo se malo i posvadjali... Sada je sve u redu a sto cu dalje ne znam ni sam, ne mozete da vjerujete koliko mi je lakse sto sam ovaj problem iznio sa vama ovdje jer kad bih to spomenuo osoba sa kojima se druzim uzivo samo bi me digli na sprdnju sto se kaze, hvala vam svima :thumb:

avg 2019.

Svaat ces se samo ne radi to, reci ce da radije biras drogu nego nju.. Jedino da joj pokazes komentare neke ljudi koji su proali kroz isto. Nisam ti pametan, da jesam bio bi s svojom jos :)) Javi kako je proalo!

avg 2019.

Nije to ~ena za tebe.. Ne ~uri nigdje.

avg 2019.

Ne uzimaj za zlo... Siguran sam da su komentari na ovoj temi dobronamjerni, i tu su ljudi sa razlicitim zivotnim iskustvima. Svi smo pomalo sareni, svako na svoj nacin, ali imamo jednu zajednicku stvar. Kanabis! Gledaj to na taj nacin, i uvidjeces koliko tek mozes da dosegnes, bez obzira kolika je (i kakva) ljubav u pitanju.

avg 2019.

Duvaj kad ona ode na posao :D Pa kad dodje umorna s posla kuci i malo prilegne,ti onda zapalis. S vremenom jedan joint nece biti problem,pa kad motas jedan....smotas 2. Za jedan ona zna a za drugi nezna. Posaljes ju kod mame malo...ti ostanes doma,zapalis :) Jer,ljubav je smisao zivota :)
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Ma razmislicu i pokusati u ovih par mjeseci da sredim stvari, jer kuci mi nisu saznali nikad da pusim, tako da ako sam sve ove godine mogao kriti od roditelja moci cu i od zene valjda, ali to ipak nije ono sto zelim, bed mi je kriti se cjelog zivota :plac:

avg 2019.

moram nesto da priupitam, papuce... jel si vec izabrao ili to ostavljas za kajsnije?
DvolicniLEGENDA

avg 2019.

Zaboravio si postavit sliku djevojke :)
flop87ZMAJ

avg 2019.

ako nisi vec kupio evo pozajmi od Ajzaka :D da7keILST6Q

avg 2019.

Brutala ste ekipa,o ito de ko nije papu ar jer da je, ne bi mu doslo do mozga ovo pitat, pa vidite da se nije ostavio trave zbog ucjene ~ene koju on voli, mlad je ali dovoljno inteligentan da osjeti da to nesto nije u redu i otvorio se ovdje trazei savjet riskirajui bas ovakve komentare.. Razmislite malo o tome, zar nije tako? Tko smo mi da nekom uopce sudimo to je ili nije ljubav, pogotovo na ovakav na in.. Mozda mu zelite poru it da ce mu se tako rugat ljudi ako ostane s takvom djevojkom koja je jos mlaa i moramo imat na umu da je onima koji nisu u tome, trave=heroin =kokain=narkoman, stvar edukacije.. Djevojka ne zna da je alkohol po tom pitanju 10 puta gori i da je svjesna toga, odnosno educiranija, molila bi Boga da zavrsi u braku s 'rasta manom "nego alkoholi arem! Nazalost postat ce svjesna toga tek kad se kanabis pocne prodavat na kiosku isto kao cigarete i alkohol.. Rekao bi jedan forumas meni drag "nije se fino rugat ruoj nesrei".. A de ko i tebi ovi svi komentari i dobronamjerni i sprdnje nek ti budu putokaz sta te o ekiva u pravom ~ivotu ako se takav njen stav odr~i.. Moras se odlucit, mozes si kupit vremena i ne mora znat da zapalis dok se ona malo bolje ne osvjesti. Ako ona popije aaicu alkohola moras joj dat do znanja da je to gore nego da ti sad izvadis trubu i zapalis.. Nemojte misliti da ikog prozivam, nisam tako mi svega, kuzim ja dobro vase komentare, treba mu i takvi komentari da mu pomogne donjet ispravnu odluku.. Al dajte nemojte ga prcat jer mu sigurno nije lako, jbg par godina s nekim djelia zivot i vjerujes da je to do groba.. Neke stvari jednostavno treba osjetit na vlastitoj ko~i, ma sta god ti netko savjetovao, to znaju svi mislim koji se naslauju.. Nadam se da mi nitko nece uzet za zlo ovo niti se osjetit prozvanim, bratu bi ovo rekao isto kao i vama. Nista zlonamjernog nema ovdje,:ljubav::udarac::djede::vutra: @mencentry ja ti zelim svu sreu i da na jesen otvoris dnevnik i ostavis ~eni biljke da ih topira i cropa:D:svadja:
pannonianLEGENDA

avg 2019.

A ato ako joj se ne svidia nenapuaen? Ja sam mojoj dra~i naduvan. Kad sam ist i kad ona neato govori i govori i govori kako bi neato trebao druga ije raditi, misliti, ponaaati se... obi no ka~em JAWOHL MEIN FUHRER i ponesem se kao kreten. I onda se malo svaamo, a kako je ona osjetljivija, ponekad i zapla e. Ja ne. Ja sam muako!!! A kad sam naduvan onda joj ka~em hou miako, jebiga ata sad, ajde vidit emo... jel te to opet bole lea? A u kuratz...Doi izmasirat u te malo... I onda opet nastavim po svom i nikom niata Pazi samo da napravia ono ato ti mislia i osjeaa... ne ona, ne okolina, ne forum... tako ea morati stati iza odluke i ako zajebea okriviti sebe, a ne drugoga. I saznvati atogod putem. To nikada nije loaa pozicija

avg 2019.

Duvanje je stil zivota! Prihvati,ili ostavi draga..Ja se ne mijenjam...kasno je,a i do jaja je biti naduvan :) edit kasno je bilo vec poslije prve pljuge...

avg 2019.

Vrijeme ce sve pokazati. Uglavnom,lijepo je biti zaljubljen.
blaskeLEGENDA

avg 2019.

Druze mislim da to ne ide tako,pogotovu ta poredjenja kakvo ce nam dete biti.Nemas tu mnogo opcija,ili da budes svoj i da drzis do sebe ili da rolas dok ti zena nije kuci pa kao ides do kladionice pa kapi za oci i zvake:)U svakom slucaju ti se sada nalazis u periodu kada mozes da palis 5-6 buksne dnevno ali vremenom kako budes bio stariji stizu i obaveze,deca,kuca,posao...tako da i ako hoces,neces moci toliko da varis po ceo dan.Najbolje je naci neki kompromis,a to je da joj obecas da ces smanjiti malo pa vidi sta ce da ti kaze,slozi neku pricu kako to nema veze sa tim da si ti ozbiljan decko i da ces brinuti o svom detetu i da mu neces dozvoliti da bude kao ti:)Ako ne pristane trazi drugu!

avg 2019.

Vaginalna manipulacija:razvaljen::
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

@Tem@ Hvala sto razumijes situaciju u kojoj se trenutno nalazim, neka ih ne obazirem se na "provokacije" jer znam da se sprdaju i vrv im je smijesno sve ovo ali eto nisam tip muskarca koji voli da mijenja partnerke pa da se ne ozenim nikad u zivotu kao mozda ovi sto se zajebavaju .:) Volim svoju djevojku i odreci cu se svega ako treba da mi ona bude srecna To cu i uraditi ali ipak smatram da ako vec planiram provesti zivot sa njom da treba sa njom i da se dogovorim kako i sta, dosao sam na forum iznijeti ono sto me muci ali ovdje ocigledno ima dosta ljudi koji vole tudje probleme cast izuzetcima:respect: @blaske Hvala na savjetima
rKj420ZMAJ

avg 2019.

moram da citiram mimi: ja sam previse jaka za brak, da ocvrsnem um, artikulisem licnost, da ucvrstim moc, manipulisem pi*kom :lol: Nismo mi ljubavno savetovaliste, ali mogu da se slozim u jednoj stvari, a to je da je ljubav najjaca emocija kod ljudi :)

avg 2019.

Jel ovo iskustvo progovara? :-D
BadiZMAJ

avg 2019.

kralju, potpisujem!...to je taj moto :thumb: Ljubav ne mudruje, a kad mudruje, viae nije ljubav. Dok god volimo nekog zbog njegovih vrlina, to nije niata ozbiljno, ali kad ga po nemo ljubiti zbog njegovih mana, onda je to ljubav.:djede:
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Gde sam postavio takvo pitanje?
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Opet grijesis nigde nije pitanje bilo da ostavim djevojku ili gandzu, ovdje sam da mozda ostavim samo gandzu? Ili sam ovdje dosao da mi iskusniji forumasi pomognu da izadjem iz ovoga sa dzointom u jednon sa zenom u drugoj ruci? Ocigledno nisi dovoljno zreo da neke stvari ukapiras najlakse je doc i spamovat sa necim sto veze sa vezom nema, molio bih admine da lock temu jer sam dobio ono sto sam trazio jos jednom hvala svima :thumb:
FatOneZMAJ

avg 2019.

Potpisujem. Nebi trazio savjete od hrpu "neznanaca", bio bi siguran. Osjecaj nesigurnosti prema njoj te tjera da predispitujes svoje odluke.
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Evo jos jednom da kazem ja sam gandzu ostavio i bez foruma, znaci prvo donio odluku pa se javio na forum da vidim eto kako bi neko od vas postupio, nisam mislio da ce se ljudi zajebavat povodom toga i bit tako neraspolozni, puni negativne energije ako te zanima tema napisi nesto korisno.
pannonianLEGENDA

avg 2019.

ini mi se da si nervozno shvatio situaciju. Tra~io si da neko iskusniji atogod ka~e i ustvari dobio si to. Samo treba pro itati. Ako mislia da je ~ivot sa tom ~enom = srea - nije. Srea je trenutni poremeaj, uglavnom hormonski. Zadovoljstvo i mir je neato drugo, a nitko ti ne mo~e garantirati da e ono zamjeniti trenutnu euforiju. Mo~da ti ti slijedi teako sranje kad zaljubljenost proe. A ti sa prstenom oko vrata. I bebom. Ustvari, bolje savjete nisi mogao dobiti. Pamet u glavu i ispravi lea bez metle u guzici. Jer tvoj ~ivot ipak ti trebaa igrati. Ako si odlu io ne duvati, ok. Ali ako je i najmanja prisila u igri, onda si u govnima. }ivot je dug. A ta odluka ga mo~e cijelog obojati
mencentryPOZNAVALAC

avg 2019.

Nisam shvatio nervozno ali kao i sam sto vidis namjerno pisu neke stvari a ni ne znaju o cemu se radi naravno da cu se iznervirati, odlucio sam neduvati tacnije neduvati svaki dan sa vremena na vrijeme cu zapaliti i tako cu se valjda naviknuti a mislim da je i vrijeme da napravim neku pauzu. Duvanje svaki dan je okej ali kada duvas travu koju ja duvam to je onda zaista lose, kazacu nesto sto mozda krsi pravila foruma ali ljudi u mom mjestu su jako pokvareni, prosle zime zove me drug sa kojim sam fakticki poceo da pusim i kaze da je dobio neku super cool stvar. Izasli mi srolali frulu jako malu, ispusili je sve okej, prodje mozda 5 minuta ja glavu uopste nisam osjecao znaci utrnila citava meni kao da neke kockice crne idu lijevo desno a totalno sam nepomican bukvalno kao drvo. Desilo se to da sam zaspao na skolskom gdje inace pusimo i drug me je probudio proslo dosta vremena i konacno mi je bolje, on meni priznaje da je po travi isprosipan heroin, toliko o tome sta su sve spremni uraditi ljudi sa kojima si jako blizak a kamoli neki kojeg ne poznajem, mozda je moja djevojka u pravu a ja da sadim nemam uslova jer jbg zivim sa starcima
BladeZMAJ

avg 2019.

Samo ljubav ako je ona prava,ako treba smanjit ili prestat napusavat se to je MALA cijena !

avg 2019.

Dobio si dosta dobrih savjeta, izmeu sve zajebancije. Moj savjet ti je da se nikako ne ~enia ovako mlad, bez obzira koliko trenutno volia djevojku, ne znate ni ti ni ona u kojem e vas smjeru ~ivot odvesti ni hoe li vaai putevi ii usporedno. Da bi nekoga ~enio odnosno upoznao dovoljno, potrebno je provesti par godina zajedno, a pogotovo je bitno da probate ~ivjeti zajedno na neutralnom prostoru, da vidite da li i kako funkcionirate zajedno. Znam za ljude koji su bili i po 5-10 godina u vezi i sve je palo u vodu kad su uselili zajedno jer su tek tada stvarno upoznali jedno drugo. Mlad si, pametan i samosvjestan, od 20-30 godine je zapravo najintenzivniji period odrastanja jer se moraa suo iti i sa svojim stvarima i navikama iz djetinjstva kojima viae nije mjesto u tvom ~ivotu, a tu je i svijet oko tebe koji nosi mnoge stvari za koje te nitko nije pripremio ili ti uope rekao da postoje, i sve to utje e na tvoj proces odrastanja. Mo~da doe do toga da ne odrastate jednako brzo, pa jedno postane teret drugome jer svatko ide u svoju stranu i svojim tempom. Uglavnom, strpljen-spaaen. Upoznaj sebe i zavoli se 100%, onda je lako voljeti druge i znati je li neato ljubav ili "krpanje" emocionalnih praznina iz djetinjstva.

avg 2019.

Treba se opustiti,a ne biti mlohav ! Ja nisam za te ziher fore vaganje,isprobavanje i sta ti ja znam.,ugovori o postivanju pravila hahah Buduci zivotni suputnik na probnom radu hahah Pa sta ima veze i ako ne uspije nakon 10 godina. Stepes prasinu sa koljena i ides dalje,pa nije neuspjela veza kataklizma.. Poanta i je u tome sto ne znas gdje ce te zivot odvesti...zar to nije izazov?! Planirati unaprijed,davati ciljeve vezi..stvarati fikcije...Boze sacuvaj.Obicno te napete veze dozive krah...zbog ne ispunjenih ciljeva !!! Znaci kompa ..ako ti se zeni,zeni se jbt Hocu reci...zenis se da bi se danas sutra mogao rastati ako ne bude sljakalo i sve 5..nikom nista...cak i to vrijeme provedeno u takvom braku vrijedi.Nije izgubljeno..je ako gledas na materiju,a to je drugi par opanaka. Podjele se ormari..minus na racunu i ako nema klinaca.Sutra vec sve zaboravis. Ako ima klinaca...ajmo bake i sa jedne i sa druge strane..u vrstu po velicini da podjelimo uloge hahah Zivot je to..igraj se.Pusti zihericu.. Bilo bi cudno da pogodis od prve hahaha

avg 2019.

Mislim da je ~ivot prekratak da bi na neku krivu osobu potroaio 10 godina i da joa na kraju koata ~ivaca i svega. }elim djecu sa osobom koja je dovoljno zrela da svaku stvar mo~emo rijeaiti i koja me poatuje koliko i ja nju. }elim da djeca u nama imaju primjer kako se ponaaati meusobno i prema drugima. Rastave su bolne i najviae pate djeca, pogotovo ako ljudi nisu zreli pa onda "ratuju" preko djece, pa joa kad se umijeaaju bake i dede... Nisu to neke kalkulacije i uvjeti, upravo suprotno - ista jednostavnost. Znamo da ~elimo ii generalno u istom smjeru, sve ostalo su sitnice koje emo putem rijeaiti. Da citiram Venla: "odluke se donose par puta u ~ivotu, sve ostalo je tekua problematika". Za mene je imati obitelj s nekime velika odluka, jedna od najveih u ~ivotu i mislin da treba dobro dobro posluaati sebe prije takvog koraka.

avg 2019.

A kad je pravo vrijeme onda? Ja sam se ozenio kad sam osjetio da je to to a prije toga sam bio u toj vezi preko 10 godina i nista nam se nije promjenilo,bar sto se tice nas dvoje :) djeca su nesto drugo Pa ne mozes to planirati i reci ja cu se sa 32 ozeniti :)

avg 2019.

Naravno da ne. Oprostite na maloj generalizaciji, ali ja joa nisam sreo 20-godianjaka koji zna ato ~eli i ima ozbiljnu vezu za koju mo~e rei "to je to". Lako je o~eniti se pa, ako ne ide, rei "jebiga, ajmo ispo etka". `to ako se dogode djeca pa onda stvari nisu viae tako jednostavne da svatko samo ode na svoju stranu. To su mali ljudi na kojima e takvo iskustvo ostaviti traga, mo~da za cijeli ~ivot...

avg 2019.

Razvodom zavrsava brak,a ne roditeljstvo !!!! Dali ce ostaviti trag ,ili ne to je individualno.Ako su roditelji manje inteligentni..onda da,ostavit ce trag.Ako su roditelji normalni ljudi koji su shvatili da dalje ne ide i imaju rastavu kao jedino rijesenje.Onda nema problema.Dijete rastavu osjeti,ali ne na nacin koji ostavlja traume. Sad cu malo filozofirati i navuci gnjev foruma na sebe ,ali ne mogu sutjeti. Na zapadu ljudi imaju agende ...napisane po 5-6 godina unaprijed. Znaju tocno sto ce raditi . Jedan od tih likova je onaj sto je izmislio kontraceptivnu tabletu i obogatio se..Kazu da je sve isplanirao i zapisao 6 godina unaprijed,a ima 85 godina Meni je to presmjesno. Cinjenica je da zivot zivimo po principu vjerovatnoce i jedino sto je potpuno sigurno ..to je tosnovna beskonacnost,,vremenska sa svojom konstitutivnom osobinom koja ju stvara ,a to je univerzalna svijest..jedino to. A sve ovo ostalo nam ne moze uljevati nikavu sigurnost.. .npr Dali si sigiuran 100% da ces dozivjeti jutro,ili malo brutalnije..sljedeci trenutak ?! Poanta je u sto covjek vjeruje ,ali na nivou esencijalnog bica..to se pika u tom obliku je zivot ,a ovo racionalno ubjedjenje..ne rastaj se,biraj,zaradi,gradi..ukradi...o toga nema nista...nije trik u tome !!
DvolicniLEGENDA

avg 2019.

Ozenjeni i rastavljeni samo nastavite sa savjetima, svidja mi se stivo za buducnost.

avg 2019.

Neznam zasto ljutnja :D Nismo mi krivi sto ti cura neda da duvas :) (oprosti,al' bilo je jace od mene :D ) Ja iskreno neznam sta bi da mi zena sada kaze: il' ja il' trava !!! Ustvari,znam al' se zarko borim da do toga nedodje. :) Bolje biti papucar nego strejt :D

avg 2019.

haha potpuno se slazem :thumb:

avg 2019.

Nije lose biti papucar ali treba ipak malo pripaziti da nebi poceo nositi suknju u kuci,onda si jebo jeza :D Da budem iskren ja bez zene nebi mogo par dana izdrzati ali kako sam reko,ne treba zaboraviti ko su zene :D
pannonianLEGENDA

avg 2019.

Ne znam za druge ~ene, ali kod mene je bitno da izdr~im po etnu navalu. Tu zbilja ne mogu parirati... Jedini na in je staviti atit dok se decibeli ne stiaaju i sve to prestane biti rafalno. A iskreno, nema boljeg od trave. Ne puaim puno, eventualno dvije lagane pljuge dnevno, ali i to je dovoljno da ne budem lako zapaljiv. I srea je da ona to zna. Ustvari, nau ila je. A kalkuliranje budunosti nema puno smisla. Poznajem svega par ljudi koji su si postavili ciljeve, isplanirali, odvagivali... i uspjeli. Ali samo zato ato su im ciljevi debilni i be~ivotni, a oni sami su, ata ja znam, faaistoidni. Ali ipak neka anticipacija kroz sadaanjost valjda mora postojati. Ili kockati :) Edit Ne znam je li prikladan, ali je dobar _ck-w_O1CYs

avg 2019.

Zen filozofija kaze da ne mora...A na pitanje ,pa kako onda zivjeti? Kao voda..linijom manjeg otpora,drugim rijecima u skladu sa prirodom. Mi to spamamo temu hahaah:)
pannonianLEGENDA

avg 2019.

Ako je zen u pitanju, nikako ne mo~e biti spam. Ipak on daje dgovore na sva bitna pitanja :D Evo citat od jednog od zanimljivijih zen sveenika. Zbilja zanimljiv lik i ~ivot "Having no destination, I am never lost." Ikyu - Ludi Oblak

avg 2019.

Trazim ustvari glavni uzrok ove rasprave..i nije rasprava.Odnosno cemu ovo ? I na kraju ispada da je strah od necega ,glavni uzrok dilema. Ok.poznato je da je strah alat sistema. Zato se i bojimo takvih odluka vjencanje,rastava bla bla I onda kontam sto je suprotno od straha.?Posto sve ima svoj polaritet. Zivot..smrt.Noc..dan Pa evo pitam vas..pomozite mi. Sto je suprotno od straha ?

avg 2019.

Ljubav? Uglavnom jebes zivot bez malo rizika,jer ko riskira taj i profitira ;)

avg 2019.

Lako za planove kad se ~ivi od danas do sutra... :D aala mala Ku~im ja tebe Opa i sla~em se sa svime. Ono ato zapravo govorim je da uz pravu osobu (osoba s kojom se uzajamno nadopunjujea) mo~ea lako plivati bez planova jer se sve mo~e rijeaiti. Komunikacija, to je bit svega, iskreno i bez straha, u vezi moraju sve karte biti na stolu da bi stvari tekle glatko. Vezano za konkretan slu aj, ako u 2 godine cura nije naala vremena i volje da se informira oko toga ato de ko puai, danas su stvarno dostupne sve informacije i nema baa nekog opravdanja za dr~anje takvih stavova (osim ako nemaa 70 godina i nikad nisi bio na netu). Meni je to signal da bi se ista stvar mogla nekad kasnije ponoviti u vezi. }eniti nekoga da bi pokazao da si "ozbiljan" i da ti je ta osoba va~na je atetno za tebe, to se ne radi i ne e popraviti niata nego curi dati joa vei poticaj da vrai pritisak na tebe, da manipulira tobom tj. prilagoava te svom vienju svijeta, (a joa se nisi izgradio kao osoba sa vrstim "ja"), a ti naivan pokazujea "ljubav" i pomalo gubia sebe.
pannonianLEGENDA

avg 2019.

Bit e da si i sam dao odgovor. Mo~da je sloboda polaritet strahu, koji je izvor svakog ropstva. Potpuna, odgovorna, sloboda bez sebi nosti. Kad bez straha primaa, i s lakoom otpuataa. Te ea :)

avg 2019.

Ja zivim od danas do sutra,,ne znam drugacije. Pokusavam uhvatiti trenutak koji zivim..biti svjestan tog trenutka i jednostavno nemam vremena razmisljati o buducnosti,ili proslosti. Imam samo ovaj zivot i stvarno ga ne zelim propustiti zadavajuci sam sebi nekakve ciljeve. Himalaya je u pravu ljubav je suprotna strahu... Sve je u pokretu i stalnoj promjeni.Svuda su samo potencijalni prikazi. A nas ego u strahu za sebe zeli biti nacisto jer mu to daje sigurnost koja u principu i ne postoji. Zato ja mislim da je najpametnije prihvatiti neizvjesnost i kako kaze Himalaya"tko ne reskira taj ne prifitira. Dijelis srecu..a sa tim djeljenjem ona ne nestaje nego se dupla . "Budha"

avg 2019.

ravnodusnost, kad te boli sebastijan za sve zivo i mrtvo na svetu.

avg 2019.

Kazu da nije previse kriv onaj koji je pocinio zlocin,vec oni koji su to promatrali i nisu nista poduzeli. Jedan pametan covjek je rekao.."nismo vezani nikakvom vezom..svi smo jedno" pa mi to zvuci kao da te boli tuki za samog sebe haha. Nebi rekao da je ravnodusnost..vise to vuce na kukavicluk,suprotno od hrabrosti,ali sumnjam da je i to... Ja vjerujem da je Ljubav..

avg 2019.

Hrabrost, kao sto si naveo u prethodnom postu. Ne moze se biti pametan za dobar brak. Tek kad se dodje do konca zivota imamo pravo analizirati kakav nam je brak bio. U braku se moze biti sretno 50 godina, pa jednom dodje zuta minuta i posere se na sve te sretne godine. Umlati te zena sjekirom, i to tupom stranom. Poenta teme je pitanje - da li vrijedi mijenjati sebe zbog ocekivanja drugih? Stvar je vrlo prosta - ako ne znas ko si, onda se prilagodi, glumi mimikranta. Ako znas ko si, onda moras imati principe preko kojih ne prelazis, moras biti licnost koju ce da vole ili ne vole. Mijenjati trenutne navike, koje nam predstavljaju zadovoljstva, da bi nas voljeli oni koji nas ne vole, znaci da cemo u svakom novom drustvu biti neki novi likovi! Ma bjaaaaziiii, bjaaziii Ljubav je stvar licne percepcije. Moze cijeli svijet da me voli, mogu i svi marsovci da me vole, ali, ako licno ne volim, onda je ljubav za mene cista imaginacija, nesto sto u mom svijetu ne postoji.

avg 2019.

Suprotno od hrabrosti je kukavicluk. Dali vrijedi mjenjati sebe zbog drugih..ja tvrdim da ne. To je ono kada te brine sta tko misli o tebi...neka se oni brinu sta ja mislim o njima!! Mislim da je to stvar ega. A ako ne znas tko si..vrijeme je da saznas. Ja mislim da biti drugaciji nije lose.Nije dobro biti u kalupu pod strahom od sistema koji upravo to trazi..lakse mu je na taj nacin manipulirati . .Zato i jesmo slicni.Svi se brinemo o slicnim stvarima. Tako je skovan plan. Znaci nista se ne desava slucajno,a i ako se desi.Mogu se kladiti da je tako i planirano hahah netko je to rekao ,al se nemogu sjetiti tko. edit citam sta sam napisao,pa sam sebi zvucim kao teoreticar zavjere hahah,ali nisam . Iako je to sve povezano..te norme koje su nametnute..tradicija,vijera..svi nesto kuhaju i mute.A narod ko ovce.Nisu svjesni da su pastir i pas u dosluhu ..cak i kada idu na klanje.

avg 2019.

nije da nije povezano, ali brate pogubio si se u par razlicitih stvari :D ne pogubio, ali spajas nespojivo, kao.

avg 2019.

Dali vrijedi mjenjati sebe zbog ocekivanja drugih ? Ako kazem ne..nije dovoljno. Ja imam svoje razloge zasto ne.Nisu povrsni i zato sam otisao malo dalje.Kontam da je problem bas tu gdje sam ga locirao..u normama koje zadaje sistem,ne drustvo. Drustvo su ovce koje zele biti slicne jedna drugoj..to sam htjeo reci. Tako i sa travom..sta ce reci susjedi,ili moj tata ako sazna da duvas.ustvari mi nismo jedno za drugo,a to bi bio glavni razlog. Znaci predrasuda..i ja bi sada opet odlutao u dubine,ali me hebes da sam se pogubio. Spajam ne spojivo :thumb: daj primjer..gdje ?

avg 2019.

Suprotnost strahu je ljubav. Ljubi sebe, ljubi svijet oko sebe, ljubi bliznjega svoga i nema straha. Neata glupo se aiba ljudima u glavu i ljudi puae to i bleje ko telad.., a to je da trebaju sebe mijenjati radi drugih.. Ne ide to tako.. Ustvari ide ali onda gazia sam sebe i svoje ja, svoje bie. Igraa igru ,u kojoj stalno glumia neata sta nisi, u kojoj ne nalazia ispunjenje, u kojoj nisi sretan, razbijaa glavu proaloau, razbijaa glavu budunoau.. A istinski ~ivot, koji se odvija SAD, prolazi nezamijeeno.. I okrenes se i gledaa jbt gdje sam, ata sam.. I to sve zbog tamo nekih mialjenja drugih ljudi, zbog nametnutih "vrijednosti" , zbog ovoga i onoga.. Stani, osluani, promatraj, u~ivaj u trenutku. Popri aj sam sa sobom. I budi svoj i ni iji. I da vidia kako sve u ~ivotu krene ii fino svojim tokom.. Ljubav cvjeta, problemi su bespotrebni, brige minimalne, i dajea stalno a vraa ti se troduplo.. Sami kreiramo svijet oko sebe, vjerovali vi ili ne.. :)

avg 2019.

Bas o tom dijelu"vremena"izmedju proslosti i buducnosti razmisljam vec neko vrijeme.dali se moze izmjeriti? Taj trenutak koji zivimo. Ustvari jedini koji imamo .Proslost su slike koje su spremljene kao sjecanje u nasem mozgu,a i to mi ne pije vodu,.Kako mozemo nesta ne materijalno utisnuti u materijalno..mislim na te mozdane sinapse,ili memoriju !? Kontam da je proslost i sjecanje spremljeno negdje drugdje.Mozda u neku trancedentalnu dimenziju ?! Buducnost je fikcija ,ali taj trenutak ..kako njega nazvati...mozda beskonacnsost ? Beskonacna sadasnjost !! edit Moze se usporediti sa starom filmskom trakom..onom iz kina.Fokus filma je na trenutku..traka dolazi do prozorcica koji proicira sliku i odlazi..taj prozorcic je taj trenutak. Ove grouchy ..sad sam tek zastranio hahah :)

avg 2019.

e ovo odeeee :D ma kaisem po guzi ::poguzi:: njezno i da vidia kako svemo~e :)

avg 2019.

Pozdrav, https://net.hr/magazin/brakveze/tko-je-probao-zna-da-su-u-pravu-znanstvenici-otkrili-zasto-je-napuseni-seks-najbolji/

avg 2019.

Ide ovo na groblje..samo da razotkrijemo tajne univerzuma hahah

avg 2019.

Ma opa gadno zaspamo temu :)) morat cemo ga malo po prstima za spamanje :D

avg 2019.

Trenutak? Prijatelju, pa ti si zayebao sve filozofe od pocetka do danas :-) Licno imam tu bolest da beskonacno analiziram stvari, al' o trenutku nemam pojma sta da mislim. Jel mi pao na pamet, vec se u proslost teleportovao. :-D Nego, ja bih da mi ozenimo @mencentry - a, pa da mu svi na svadbu banemo i zadimimo svate.

avg 2019.

Pa nije spam..pricamo o braku i travi :) Ma nebi se ja zenio da sam na njegovom mjestu haah

avg 2019.

Pa i u pravu si :D Nakon ove teme nebi se ni ja ozenio :rofl:

avg 2019.

Ma opa samo koristi svaku priliku da filozofira:D eo brate da ne dobijas kaznene za spamsmiley9934 rasiri krila razmasi se.. https://www.vutra.org/threads/filozofiraonica-filozofija-i-ostale-discipline-s-preprekama.17379/

avg 2019.

Pa ovaj sadasnji trenutak je nemjerljiv. Kako ce biti mjerljiv kad je sad.. Znaci apsolutna nula...ishodiate kordinatnog sustava :D Proalost nisu slike spremljenje u neki tamo naa mozak.. Mi sve znanje crpimo iz nekog polja, polje varijanti. E sad, proalost, je pro~ivljen jedan put u tome beskona nom polju varijanti. I kad mi jednom neata do~ivimo, otkrijemo ,u tome polju, to nam ostaje otkriveno i kad se toga prisjeamo poslije samo si osvjestimo taj pro~ivljeni, poznati put i tako izvla imo sjecanja iz tih iskustava. Ugl zakomolicija i ja.. Nema memorije u mozgu.. Duaa prodire u prostranstvo varijanti i bira ata god joj treba. Sve joj je na dohvat ruke, beskona no, samo se treba osvijestiti i uzeti.. :) Ima neata sa druge strane ogledala..... eyessss::let: Skroz druga dimezija, koje smo mi dio i koja je sastavni dio naaega ~ivota, ali koja je i namjerno sakrivena od nas.. :) Ali polako... Ljubav :sun2:

avg 2019.

Na kraju mi joa nije jasno zaato je ta djevojka sa de kom iz ove teme ako misli da je trava loaa i on narkoman? Po meni to nije ljubav nego emocionalna ovisnost. "Loa" je, al i dalje je sa njime, a opet govori da ne ~eli takva mu~a, zna i da ne zna sama ato hoe, ali ne bi da bude sama pa ga ne puata. S druge strane i momak pokazuje isto ponaaanje, on je samo druga strana nov ia. Po meni to nije ljubav, pogotovo ne prava i zrela, koja mo~e ljude odr~ati zajedno kad veza naie na stvarne probleme. Tvrdoglavost i "ne ~elim narkomana za oca svoje djece" nisu iskaz ljubavi, kao ni totalno odsutstvo volje da se informira po tom pitanju i promijeni mialjenje. Barem je danas sve dostupno i svakome imalo pametnom je jasno ato je konoplja i zaato je ilegalna. Tu dolazimo i do to ke gdje ona ~eli "obitelj bez straha da e mu~ u zatvor". Ako sadia za sebe i odgovorno konzumiraa, jednako je opasno kao i prei preko ceste. ak i manje opasno od toga, jer ako naleti neki elektri ni auto i ne ujea ga, na*ebo si... :D Plus toga, gledajui trendove u svijetu, nije ni kod nas legalizacija tako daleko...
jesamZMAJ

avg 2019.

ini se da bi stvari ovako mogle stajati: 1. djevojka se joa uope ne ~eli udati pa joj je trava dobar izgovor 2. naa @mencentry i sam smatra, pa makar i podsvjesno, da je trava loa izbor
nexus777AMBASADOR

avg 2019.

Jesu oni jos uvjek skupa ? Jel mala slobodna ? Ne stignem otpratit ni ovo ni fazileta Stay :joint2:

sep 2019.

:love2::ljubav:

sep 2019.

Hahah,znala sam,ljubav na prvi dim (a i potpetice su tu):)
mencentryPOZNAVALAC

sep 2019.

Nije me dugo bilo ispisalo se ovdje svega i svacega, da jos uvijek smo zajedno no desilo se to da sam iskljucio obavestenja za temu udjem da pogledam kad ono dvije stranice neprocitane... duvam i dalje ali samo petak, subota takav je dogovor sa curom ahahahah moramo se pridrzavati toga jel tako :p Svadba na ljeto ako bog da.. :skot::

sep 2019.

Oooo,pa cestitam,ljubav pobedjuje,jesmo pozvani u svatove :D P.S.dres kod nam je napuseni
mencentryPOZNAVALAC

sep 2019.

Naravno da ste pozvani obavestavacu ja sve kako bude islo, dres kod bas takav ::umirem::

sep 2019.

Pa sa 21 godinom ata god bilo, nije problem.. U tim godinama sam samo sluaala "u i sine, u i" :) ato i tebi savetujem.. Ima vremena za brakove i svatove, a bogami i izbore.. Ako bi joj skinuo zvezde sa neba, a ti batali vutru Romeo ;) PS- kod nas u Srbiji se i erkama ka~e sine, da ne bude posle da sam ja on :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se