LEGACY
EXIT festival 09-12.VII 2009. Novi Sad
16 odgovora1,807 pregleda
korisnièko vime
ENTUZIJASTA402 REP51%
→ Poznavalac
korisnièko vimeENTUZIJASTA
jul 2009.
jul 2009.#1
Jubilarni 10. po redu EXIT festival po
inje u
etvrtak.
http://www.exitfest.org/
Ja najviae sluaam elektronsku muziku i ato se toga ti
e uvek je nenormalan _up, a ove godine posebno. Kontam da ima za svakoga po neato na tih 20-ak bina.
glavna vizuelna atrakcija na dance areni ove godine e biti etienne de crecy sa svojom kockom, a skoro svi setovi e biti B2B
video:
http://www.youtube.com/watch?v=-rvJFdHSFf8&feature=related
Ide neko od vas?
Izgleda ove godine vreme nee baa poslu~iti, ali nema veze, bilo je i gorih godina pa nije mnogo smetalo.
Kamp je otvoren ju
e ali ne na mestu na kojem je bilo planirano zbog nenormalno visokog vodostaja Dunava, nego u jednoj iseljenoj kasarni na petrovaradinu. Ka~u da je bolji nego ikad, ali ipak e dosta faliti pla~a. Stranci ve bauljaju gradom, a do
etvrtka e ih doi preko 25.000.
Džidžadžojac
POZNAVALAC846 REP27%
→ Ambasador
DžidžadžojacPOZNAVALAC
jul 2009.
jul 2009.#2
Idem sva 4 dana i ve
eri, jedva
ekam da uem u voz :D
~elim vam lep provod, i DOBRO se pazite ata radite tamo!
38 REP76%
→ Istraživač
korisnièko vime
ENTUZIJASTA402 REP51%
→ Poznavalac
jul 2009.
jul 2009.#4
Stiglo je brdo ljudi sa strane, a sa njima i novi grip. ujem od nekog klinca iz kraja da brdo njegovih drugarica prodaje karte jer su im roditelji zabranili da idu zbog gripa.
Ne treba se aaliti sa tim. Najbolje je proavercovati flaaicu rakije i na svakih pola sata guc.
Ina
e pivo je ove godine preskupo, tako da savetujem vama koji dolazite da ga kupujete u limenkama kod hotela ili u prolazu za Happy Novi Sad stage.
Jedva
ekam Kraftwerk. Bie mnogo zajebano ispratiti sve na areni i after 2 program na mainu, ali kontam da e me kad se napije boleti uvo da tr
im sa bine na binu.
Uzeo sam slobodne petak i ponedeljak. Jedino mi kea malo akripi ali snaiu se valjda nekako.
korisnièko vime
ENTUZIJASTA402 REP51%
→ Poznavalac
jul 2009.
jul 2009.#5
bio mi je skroz kul ovaj EXIT. Posle proale godine koju sam proveo mahom na glavnoj bini ove sam se ponovo vratio na dance arenu i happy novi sad stage. arena je mnogo bolja nego ranije, i vizuelno, a ima i viae prostora. na glavnoj bini ove godine nije bilo previae muzike koja me interesuje, ali opet sam ima premalo vremena da
ujem sve ato sam hteo.
malo smo preterivali sa cugom, a u subotu smo otisli na chil pored reke i ostali do 14h, pa sam uz joa neke probleme morao da presko
im nedelju. prvi put da ne odem na EXIt za ovih 10 godina.
sve u svemu bilo mi je odli
no. nisam zaka
io svinjski grip, ali jedan drugarica jeste.
kako ste se vi proveli?
Vuk_samotnjaK
AMBASADOR1.587 REP2%
→ Legenda
Vuk_samotnjaKAMBASADOR
jul 2009.
jul 2009.#6
Ka~u mi ljudi da sam se super proveo...tako ka~u, valjda ne la~u...hmmm... :pat:
balcan_smoke
LEGENDA5.303 REP3%
→ Zmaj
korisnièko vime
ENTUZIJASTA402 REP51%
→ Poznavalac
jul 2009.
jul 2009.#8
ne bih se slo~io. nulti exit nema veze sa ovim sada. bilo je to kul na svoj na
in, ali sada je exit ozbiljan festival.
meni je bilo najbolje kada je trajao 9 dana. mogla je da se unese cuga, klopa, da se opuateno duva, nije bilo gu~ve, a za 9 dana si mogao da
ujea gomilu izvodja
a, pogledaa odli
ne filmove, pozoriane predstave,... ipak na neki na
in mi je drago ato je sve to toliko poraslo i ato sada za ova
etiri dana doe brdo ljudi sa strane. svidja mi se to opate ludilo, pogled na krcatu arenu, ogroman vatromet za otvaranje, haos u gradu tih par dana,...
extranoize
ENTUZIJASTA594 REP99%
→ Poznavalac
extranoizeENTUZIJASTA
avg 2009.
avg 2009.#9
a kakav kaos je bio na Prodigyju!!! naguto sam se praaine ko svinja, blato mi je izlazilo iz nosa u maramicu :icon_lol: a tek gu~va...
najbolji nastupi - Moby, Prodigy, Grandmaster Flash, Gui Boratto, Richie Hawtin b2b Dubfire, Angello b2b Ingrosso, Surkin
to mi je bio prvi put u Srbiji i bilo je stvarno odli
no.
Novi Sad :respect:
jul 2009.
1 / 9
jul 2009.
avg 2009.