VUTRA
ForumZajednicaOfftopictetovaza
LEGACY

tetovaza

78 odgovora8,192 pregleda
nemesisISTRAŽIVAČ

mar 2008.

Odlucio sam si tetovirat list trave na lopaticu. pa me zanima ako neko od forumasa ima neke slike takvih tetovaza pa neko stavi linkove. Hvala!

mar 2008.

Jedan korisnik foruma (THC-DJ) je tetovirao nas stari logo. Za one koji ne znaju za stari sajt to je bio zmaj sa krilima od marihuane. Sto ce se najvjerovatnije vratiti u slijedecoj verziji sajta.
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2008.

He koji je to lik jel ima njega uope po forumu u ova vremena

mar 2008.

Zadnja Aktivnost: 02-08-2008 19:42 http://forums.vutra.org/najnovije/1639-umjetnost-na-tijelu-other-shit.html
green_goblinISTRAŽIVAČ

mar 2008.

kakav lik!:respect: odlicno mu ispala tetovaza
elephant0rAMBASADOR

mar 2008.

Ovaj zmaj mi djeluje ko neka opaka sativcuga po listovima.. da je na nekoj zhenskinji posiso bi sav thc bez beda :baby:
wu-traENTUZIJASTA

mar 2008.

bas se morao nac neko ko ce da mi ukrade ideju...
korjenkoPOZNAVALAC

apr 2008.

Ja sam mislila list preko guza, onako kao otisak ruke, kao da me netko pljusno :) samo mi frka da cu izgledati s ledja kao strip posto vec imam dvije odostraga.
ranromENTUZIJASTA

apr 2008.

od guzice do vrata cijelu biljku. aalim se mada bi to bilo super. ko zna mozda jednog dana i to napravim
CasperENTUZIJASTA

apr 2008.

black light tattoos http://abcnews.go.com/Technology/popup?id=2339802 sta mislite o ovom kazu da je dosta skuplje al mi izgleda predobro
BugiPOZNAVALAC

apr 2008.

nice...super izgleda... jel uopce moguce to kod nas raditi?... bas se idem raspitati :D
korjenkoPOZNAVALAC

apr 2008.

Uh uh, kao prvo skuplje je, pitaj boga s kakvim se to bojama radi, a uostalom ja svoje tetovaze volim nositi i po danu
CasperENTUZIJASTA

apr 2008.

cisto sumnjam da se to moze kod nas tetovirat. mi uvjek kasnimo par godina za svjetskim trendovima a i vjerojatno bi culi vec za to da ima...al bas bi si napravio jednu malu...
mr. GuchoAMBASADOR

apr 2008.

eh, jel netko probao nekad Green Dragon? to je pie od vutre, a evo vidim da si ga je ovaj prikucao za rebra trebalo bi prouit recept pa ga spravit i ubit se :)
THC mindISTRAŽIVAČ

maj 2008.

kafa sa thc-om ..uffff...from egipat drzava xD ufff nego..kad smo vec na tetovazama..meni je zelja si istetovirat jedan tekst na latinskom na tabanu! cula sma samo negativne strane.. svejsna sam posljedice da necmu smijet hodat 10 dana i sve..ali ono..postoji li mogucnost da se izlize...?bilo kaj
korjenkoPOZNAVALAC

maj 2008.

Ne vidim smisao takove tetovaze, no to je tvoj izbor naravno. Vanjski dio tabana, ovaj na koji gazimo, kao i peta, je tvrda koza koja se cesto odljuscuje i mijenja, slabo prokrvljena, mislim da bi dosta brzo ostala bez dobrog dijela tetovaze. A ovaj pak medijalni dio tabana je prozet sa vise zivcanih zavrsetaka i krvnih zila, znaci bolilo bi i krvarilo, iako nista nepodnosljivo. I jos je k tome puno veca vjerojatnost infekcije, stopala se znoje, a svaka infekcija je opet mogucnost gubitka dijela tetovaze, ostane ti bijeli flekich kao oziljcic. U biti najbolje da se posavjetujes kod nekog tattoo majstora A koji to text? Ima li to veze sa izborom bash tabana?
THC mindISTRAŽIVAČ

maj 2008.

mislila sam na donji dio tabana...pa, znam da nema svrhe stavljat negdje gdje se nece vidjet. ne bih to zeleljela uradit zbog toga da budem posebna vec me obiljezilo nekaj i to bi zeljela napravit ajmo rec tome u cast... tekst bi bio dio ciceronovog govora o autorizmu loodo, znam:costumed-smiley-027
ROXPOZNAVALAC

maj 2008.

Meni su tetovaze dobre dok su na drugim ljudima :)
Kurblaj KanAMBASADOR

maj 2008.

i meni isto tako ne bi baa se usudio na sebi napraviti neato tako trajno a i nije to nekako za mene

maj 2008.

da,neki ne shvacaju da je trajno....i onda se istetoviraju iz hira i za godinu ili dvije se tuku po glavi.... ja imam jednu na lopatici,sumnjam da cu se tuc po glavi....jer ima jako duboko znacenje.
BeyondLEGENDA

maj 2008.

no daj nam reci koju tetova~u imaa i njezino zna enje...

maj 2008.

imam biomehanicku macku.macku jer je moj djeda obozavao macke a ja njega,a i volim macke.a biomehanika jer smo svi mi u neku ruku mashine gonjenje ovim drustvom i izvrnutim vrijednostima ali u dubini duse svi teze da se rijese mehanickog dijela i budu svoji,duhovna bica...
big buddhaISTRAŽIVAČ

maj 2008.

ko se hoce tetovirat evo mu ideja: zmiju na facu, meni je to ludo jebeno ludo.
Yami_RazielAMBASADOR

maj 2008.

Neznam..ove "konvencionalne" tetovaze su mi full jadne i nimalo mi se ne svidjaju...ako bi radio tetovazu htjeo bi da mu ja naprave uff..kak se zovu...ehem..nemrem se sjetit..uglavnom ima neko pleme na filipinima..to sam gledo na telki..kaj imaju specijalan proces radjenja tetovaza uz pomoc nekih cudnih nazubljenih cetkica..full cudno izgledaju...al tetovaze su pre pre...samo sto je dosta bolno al nebi bio bed...
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

maj 2008.

Tetova~e me uope ne privla e...ali koga to veseli, samo naprijed! :cool44:
brendPOZNAVALAC

jun 2008.

[bez sadržaja]
wu-traENTUZIJASTA

jun 2008.

mene ful privlace tetovaze i ful bi napravio jednu...ali me ubija to sto razmisljam dal da ju stavim ili ne jer glupo bi bilo da kasnije zalim sto sam ju stavio....ovako na nogu bi si ju mozda stavio ili na podlakticu.... jer kao sto sam rekao prije mislio sam tocno ono staviti so je genjo stavio na pocetku...stari nas logo....i to tocno na tom mjestu i na toj strani...al sad kad sam vidio da to neko ima nije vise original....dobro nisam bas tako zamisljao sliku...al to je ta ideja....eh
tetovirala sam se prije godinu dana..nisam nista jela prije tetoviranja nego ravno sa kave i jutarnje gice,trajalo je 4h,a nakon 2 sata meni je postalo jako slabo..tip mi je isao po colu zbog aeera pa mi je opet bilo ok...zato ljudi jedite i ne konzumirajte nista jer stvarno nije dobro... probala sam staviti sliku ali bezuspjeano isto tako ne mogu ni avatar..ne ku~im zaato nee
RedShAMBASADOR

jun 2008.

sto se tice avatara mozda ti nece sliku prihvatiti ako hoces neke velike dimenzije staviti, slika mora biti velicine i dimenzije kakve ti pise pod opcijama avatara, nista veliko... uslikaj nam tattoo pa nam okaci sliku. odi na Imagevanue, uploudaj i okaci link za forume :) mora da radi....
vodila sam ra una o velicini.. bila na image...nece...
"]

jun 2008.

Super ti je tetovaza jos samo da je sletio na list marihuane :icon_biggrin:
lol...hvala.....:)
pecko88ENTUZIJASTA

jun 2008.

Jako lepa tetovaza...:icon_mrgreen: Izgleda potpuno realno, kao stvarno da je sletio i da stoji na tvojih ledza.. Pozdrav..:ludaci_lol:
LucidDreamAMBASADOR

jun 2008.

Wau,stvarno impresivno...Mozes preporuciti osobu koja te je tetovirala...Zna svoj posao,to je sigurno...
Petar PanPOZNAVALAC

jun 2008.

joj ata volim ~enska lea grrrrrrrrrrr :heartbeat: :eyebrows: i tetova~a je odli na :clap:
goran iz rijeke...sam crta... stvarno je odlican http://www.tattoo-rijeka.hr/studio.html
GreenManAMBASADOR

jun 2008.

Pazi da te neko ne odvali po ledjima u pokusaju da satre insekta :D
DžidžadžojacPOZNAVALAC

jun 2008.

Lepa tetova~a, bilo ata samo da nije tribal ili kineska slova.
RedShAMBASADOR

jun 2008.

odlicno izgleda :))) sexy indeed

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se