VUTRA
ForumZajednicaOfftopickonzumiranje :)
LEGACY

konzumiranje :)

32 odgovora2,250 pregleda
MarkerAMBASADOR

avg 2010.

Evo vec nekih godinu dana konzumiram vutru :icon_lol: same rijei hvale,nisam nikakvu kemiju probavao,a mogao sam ohoho puta i bombona al sam rekao samo na ovoj prirodi ostajem.Prosle godine sam pusio mjesecno po nekih 5g i ove ono za roendan i blagdane za zajebanciju i shvatio sam kako sam otupavio...heh ono otiem jest doem do stola i neznam sta sam dosao:costumed-smiley-027,pa me zanima za vas dali je itko imao ikakvih "atetnih" pojava tipa moga nakon neprestanog konzumiranja:sun2: stay high

sep 2010.

Naviknea se:icon_mrgreen:
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

a ono sto je mimo karakteristicnih simptoma se moze pripisti jedino karakteristikama samog konzumenta tj. ako npr. nakon nekoliko godina se zateknes u situaciji da nisi nista ucinio s zivotom i zelis se izvuc na travu to ti ne prolazi, sam si kriv
Kurblaj KanAMBASADOR

sep 2010.

Mislim da se ne moraa plaait, mjeseno 5 grama nisu neke koli ine, a i da su koli ine vee opet no problem, nea otupavit osim ak ne budea jedan od onih koji se sam izbija i niata ne radi. A te situacije sa dolaskom do negdje to se meni esto dogaa, ali ja sam ina e dosta tak sklon stavljaju soli u fri~ider i sli no
Kreso1988ENTUZIJASTA

sep 2010.

pa naravno sidem dolje napravim sendvic popnem se gore i skontam nisam ga ponjeo, trazim upaljac koji mi u ruci al ovo da sol u frizider stavljam mi se nije dogodilo hh, pusim 2 god, treniram tu i tam ugl nist konkretno neradim sam idem lagano koz zivot i meni je ok
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

potraga za upaljacem je uvijek zanimljiv i intrigantan proces :pat:
NimphaISTRAŽIVAČ

sep 2010.

Potraga za bilo ime je proces kad si naduvan (bar u mom slu aju) xD
FrulaENTUZIJASTA

sep 2010.

i tipa potraga za mozgom.. omg not again
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

? :icon_lol: slazem se :pat:
extranoizeENTUZIJASTA

sep 2010.

haha..imo sam sli nu dogodovatinu... idem grijat mlijeko u mikrovalnoj, stavim na minutu i ekam...kad ono izvadim aalicu a ona prazna, reko kak je moglo isparit mlijeko na tih 900 watta??? da, nisam ga ni ulio u aalicu :icon_lol:
Big LLEGENDA

sep 2010.

hahaha, ovaj komentar je sve reko... mislim da se svima dogaaju te stvari, sad, jel to do vutre ili ne, neznam, al znam da svi koji puae neko vrijeme imaju ove "nuspojave" a meni su one posebno drage, kad u sekundi zaboravim ato sam htio re il napravit, ili kad trazim nesto.... Najja e mi je kad se nave er naduvam i odem spavat i onda uvijek oko 7 ujutro mi majka ue u sobu i ka~e da neato napravim dok je ona na poslu al se ja nikad ne sjecam ato treba, a nekad i sanjam da je uala u sobu i rekla mi neato pa ju poslje zovem i pitam ato mi je rekla a ona ka~e da nije ni bila u sobi ujutro.... hahahaha Jednostavno, NAVIKNI SE.... hahah
He-ManLEGENDA

sep 2010.

Meni se to sve desava i bez pusenja :icon_surprised::punch: Daljinski od TVa u frizderu, u autu, prtljanje po teletextu a nemam pojma koji k*rac trazim al znam da je vazno, kuhanje rize, pa nakon 15min skuzim da nisam rizu uopce ubacio nego samo vodu zasolio, stara me posalje u ducan ja kupim 10 drugih stvari a zaboravim ono po sto me je poslala ... i tako :icon_lol:

sep 2010.

Subota,Plodine,aoping,prije toga zapalio jednog laganog,jutarnjeg.....~ena trpa u kolica,ja ih guram i zvjerlam uokolo fine ~enske guze...savraeno :) U redu na kasi... aok,aou,nevjerica...u kolicima je pola stvari naaih a pola tuih. Kada,tko i u kojem redu je zamijenio kolica i kako je doalo do zamjene....na to pitanje nema odgovora. Eto zato volim travu :) Ne sekiraj se ako malo otupavia.Ionako nea' ~ivit 300 godina.:b_bow:

sep 2010.

Malo tebi jedno dupe,pazi da ne ostanea bez i jednog:costumed-smiley-027:rofl:
BeyondLEGENDA

sep 2010.

hahah aaa

sep 2010.

Ma znam,ali je teako ne pogledati.....jednostavno privla e mi duau:costumed-smiley-027 Uostalom zvjerlanje i nije neki grijeh:) E, ~ene,~ene...

sep 2010.

potraga za upaljacem je uvijek novi smijeh...ili mucanje kad ocu rec nesto vazno a zaboravio sta...

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se