VUTRA
ForumZajednicaOfftopicEmail zlata vrijedan
LEGACY

Email zlata vrijedan

58 odgovora4,930 pregleda

avg 2005.

Od pocetka otvaranja Vutra.org sajta dobijamo emaile od mnogobrojnih istomisljenika koji nas bodre da nastavimo sa radom. Od bezbroj emaila ponekad neko napise da nije ok sto nismo za hemiju ali uglavnom na kraju i sami znaju da nisu u pravu pa se trse losih rijeci. Ali jedan email sam morao izdvojiti posto sam se slatko nasmijao i zelim da podjelim sa vama ovaj tekst jedne veoma zbrkane osobe.

avg 2005.

::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ja se smejem tome koliko je nepismen covek, pored toga sto je debil ::oladi ::behehe ::behehe
JoeENTUZIJASTA

avg 2005.

Hehe...bas dobar neki isfrustriranko....Napisi mu neki odgovor....pa onda postuj njegov odgovor:):)
blackbringerISTRAŽIVAČ

avg 2005.

Prejako, prejako... Takvih retarda ima svugdje...

avg 2005.

u pismui se da vidjet koliko je osoba nestabilna, krivo odrasla, frustrirana svojim zakonim i naèeklima življena i PRIJE SVEGA nema pojma bre o nièemu. Anðele Skini Pauèinu S Oèiju

avg 2005.

I zbilja je zlata vrjedan ::super jer ovakvo èovjekovo ponašanje Zapavo igra "pasa i maèaka" treba skinut s vrta
zekrtENTUZIJASTA

avg 2005.

..uuuu jeee, covece istina je da su balkanski jezici najbogatiji psovkama.. ::super ..tip izgleda pokusava nekom da se uvuce u dupe..na jedna poseban nacin.. ::histerija
P.P.POZNAVALAC

avg 2005.

ma tip je blesav... vjerojatno mu njegova mama nikad nije dala da izaðe sa ekipom, pa se nije nikad napio i napušio..jadan, pa kad vidi sta mi radimo i pisemo, onda mu je zao... a jebi ga.... ~)
GreenManAMBASADOR

avg 2005.

Samo nick coveka sve govori.Gladiator,ej zamisli...Magarac jedan najobicniji.
parameciumENTUZIJASTA

avg 2005.

Bilo je to nekada davno Na zemlji ludaka, brdovitom Balkanu...

avg 2005.

UzaS
brendPOZNAVALAC

avg 2005.

Na cemu li je ovaj kad je ovako ljut?Psihopatoloska kriza.Ali ko mu dade komp. u ruke ?
xarabasENTUZIJASTA

sep 2005.

Gladijajator.........ha,ha,ha
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

ko zna kakva je kriza u pitanju... :P ::histerija ::gulp
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

sep 2005.

seljak!!!!
hemicarISTRAŽIVAČ

sep 2005.

ne ali najace je ono "cika gladiator",umro sam kad sam to procitao osecam da lik to ponavlja sebi kad ga drka tipa kao ko je tvoj cika gladiator ha ha ha ::histerija ::histerija ::histerija ali ko zna zasto je ovo dobro lik nas je potsetio gde zivimo i da cemo na putu do legalizacije morati da se borimo i protiv ovakvih nepismenih,iskompleksiranih i seksualno devijantnih balkanskih neandertalaca kojih ima mnogo,mnogo evo ja mu se zahvaljujem ovom prilikom:CIKA GLADIATORU HVALA TI STO SI ME POTSETIO U KAKVOJ KURTONSKOJ ZEMLJI ZIVIM,HVALA TI NA VRACANJU U REALNOST.pored takvih se ovo nece legalizovati jos sto godina.ali ipak ovakav slucaj treba da nam da podsticaj da i dalje edukujemo ljude sirom bivsih republika.DO POBEDE,DO LEGALIZACIJE
dakiiISTRAŽIVAČ

sep 2005.

e, bash zbog tak'ih retarda moramo legalizovati maru! :)
FernandezISTRAŽIVAČ

sep 2005.

::histerija ::histerija ::histerija ::histerija Lik mi je bas super za nasmijati se... btw ovo bi trebalo preseliti pod 'humor' i nagovoriti ga da posalje jos koji mail tak da ga malo bolje upoznamo! 0009
iz0t0pENTUZIJASTA

sep 2005.

::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija ::histerija
kurt_cobainISTRAŽIVAČ

sep 2005.

opet kazem--seljacina!
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

u jebote kako je njemu tesko u zivotu....jadnicak,zao mi ga majke mi

nov 2006.

nemos vjerovat

nov 2006.

ono nemam komntara :lol:

nov 2006.

Svasta majka rodi traktor nemere :D
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

al se neko uzjebo :?
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Svako vrijeme ima svoje luðake... :shock: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
kanehbosemAMBASADOR

nov 2006.

upravo po deseti put gledam SIVI KAMION CRVENE BOJE koji je najbolji film na svijetu lik što je poslo mail je malo žešæe zajeban sve mu je sivilo nema opèe boja ja æu se za njega pomoliti :roll:

nov 2006.

hAhAhA diVan jE,jOsH mALo pA kAo DRoGa :D :D :D E iPaK mIsLIm dA sE oVaJ lIk zEzAo, jEr kAkO lI jE nAsHaO sAJt, nEgdJe jE ukUtZaO VUTRA i PaAAm vUtRa.oRg iLi mOzdA nEeeE aHaHaHhHa

nov 2006.

Èovjek, osobit na svoj naèin, kao i svaki drugi :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se