VUTRA
ForumZajednicaOfftopicKada ste shvatili da je biljka spas?
LEGACY

Kada ste shvatili da je biljka spas?

30 odgovora2,243 pregleda

sep 2006.

kada i kako ste skontali da je put ganje pravi za vas, a kad smo vetj tu kada kako i gde ste smotali Vas prvi joint? sedeo sam u neko steku u borrowdale-u sa drugom iz skole barry-jem i tako bese to...mali a debeli (mislim na joint) mada sam bio jako ponosan sobom....mislim da sam tad zvanicno uspeo da smotam kako valja....
InqAMBASADOR

sep 2006.

Prvi joint sam smotao sa drugarom pre par godina iza srednje skole... Bio je lep, nisam bas lepo popunio bio pocetak ali krivio je :D A da je gandza prava stvar sam shvatio kada sam shvatio da ne sluzi samo za smejanje vec za opustenost i kreativnost... 8)
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Odluchio sam se na tako neshto iz inata...evo zbog chega: Bio sam prvi razred srednje shkole, nenormalan hoper koji se bukvalno zajebavao na sve moguce nachine...i onda su ljudi iz zavisti i ljubomore pocheli da me prozivaju da sam narkoman i da bih opravdao tu reputaciju, jedno veche sam otishao do oblizhnjeg basket terena, zalozhio dzoint sa nekom ekipom koja je bila tu i prvi put duvao vutru...beshe to pre tachno 6 godina... :D A shvatio sam da je ganja prava stvar za mene (pored piva i zhena) onda kada sam se drugi put naduvao i kada me je prvi put odradilo kako valja i trebuje... :spliff: :bong: :ludaci_lol:
unknowerAMBASADOR

sep 2006.

QQ GreenMan dal' mi smemo da kazemo :chat: kad smo prvi put smotali xaxxaxxxaxax Seecaaam seee bilo je to jednee zimeeee,kad je shvabaaa '41-ve...a ugrejoo pun meseeec oca mu njegovog... :rofl:
geckOISTRAŽIVAČ

sep 2006.

Nikad jachi trip variti zimi...mmmmm, mnogo mi nedostaje onaj vruci dim koji izlazi iz mojih pluca :( Tada ssmo se borili protiv hladnoce tako shto smo se svi lepo okupili oko jedne ogromne buxne i slali je u krug da nas ugreje :D xexexexe 8)
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

hm..prvi put :D otišli mi starci na put..došo lega i zamotala se jedna..pa tako 2..6..:D i tako ja poèeo dimiti :D
brendPOZNAVALAC

sep 2006.

Pa...Secam se... :D :D

sep 2006.

prvi put,kraj sedmog razreda osnovne(prolece)... U kraju na nekim klupicama...
P.P.POZNAVALAC

sep 2006.

prvi put... heh prije nekih godinu ipo dana.... doma za stolom.. i bila je mala debela... sa sjebanim filterom ,ali bila je pualjiva heheehhehe.... eee koja su to bila vremena...hehe.... a cim sam pocela pusit sam znala da je to prava stvar za mene...iako mi u pocetku nije bilo tako dobro kao malo poslije... a sad mi je jebeno... imam super ekipu ono stvarno super...svaki pun nam je sve bolje...ono ludara skroz!!!

nov 2006.

hehe, samo napred i pazi se pandurchina, u mom kraju popadalo brdo ljudi ovih dana, mrzim ih
unknowerAMBASADOR

nov 2006.

Pa...Secam se... :D :D a i ti imas probleme sto su ti prijatelji pomrli jos krajem proslog veka :D
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

Xexe...pa ja bi se mozda i setio jel bilo '41. ili '43. ali od vutre mnogo zaboravljam :lol:

nov 2006.

prvu sam zarolo kraj jedne kule... ono bilo je gadno do boli ali pusljivo.
GreenManAMBASADOR

nov 2006.

:ludaci_lol: gadno do boli,ali pusljivo :ludaci_lol: :ok:
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

nov 2006.

Prije 8 i viae godina, iza akole...standardno...

nov 2006.

ah da ta shkola...nedostaje mi ponekad, to kada brines samo o tome da te ne izbace, koju ces drugaricu da smuvas....odraslo se mora se sljaka!!!! ;-)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se