VUTRA
ForumZajednicaOfftopicNapuseni nasilni gadovi!!!!!
LEGACY

Napuseni nasilni gadovi!!!!!

66 odgovora5,265 pregleda
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

Pocela je skola!!! :D :D :D I jebena govna su ponovno pocela sa svojim terorom, toliki teror i neprijateljstva nisam nikada u zivotu osjetio. Ovako ide prica, ima neka jebena ekipa u razredu koja slusa one cajke od kojih dobijem zazubice, i oni toliko zajebavaju profesore i profesorice, pogotovo nasu nastavnicu koja je upravo dosla s faxa, oni su nju toliko zajebavali da je na polugodistu, prekinula nastavu, izasla iz razreda i pocela plakati, oni su se naravno nastavili smijati kao kreteni, a to nije najgore, najgore je kada se napuse, kada tu jadnu biljku iskoristavaju da josh vise privlace paznju, npr napuse se i onda postanu stvarno bezobrazni dovlace neke likove koji su prethodno konzumirali biljki iz nizih razreda pa oni sjednu u klupu pa, onda rade idiote od sebe, npr danas je jedan lik dosao u razredi kada mu je nastavnica rekla da izadje vani on ju je upitao, moze li je onda samo poljubiti, btw oni se to sve dogovore prije nego se napuse, tako da mislim da cannabis nije za jebene nasilnike, oni od nje nisu nasilni ali su labilniji, vise skloni sugestiji, pa onda izvaljuju gluposti od kojih mi je muka, kako nas sve zajebavaju tako i mene, i ako bih ih sve mogao razbiti, ne zelim imati problema u skoli, i btw nisam nasilan. Sve u svemu tako je pocela josh jedna skolska godina doslo je par novih likova u razred, jedan je cak cool, i on isto uzgaja. :D Dok su ovog drugog idiota uspijeli nagovoriti da se napusi sa njima, on se valjda idiot zelio dokazati, pa se naravno upusio sa njima, tad mi je stvarno bilo zao i stvarno sam pozalio kako su ti likovi nezreli. Bio je josh jedan lik, konstanto napusen, koji je otisao u prvom razredu, a on je bio stvarno pravi, nikad nisam vidio bolje bice, iako su ga ti kreteni nagovarali da zapali sa njima on nije htio!! I zato ja svaki dan dolazim totalno :cry: 1. Nemogu zapalit sa normalnom ekipom, osim mozda s nekim curama, koje su bash hippy 8) 2. Tuzno mi je gledati kako iskoristavaju dobrotu biljke 3. Shvacam kako je ovaj svijet sjeban, u njemu uvijek dobijaju glasni :cry: Pa ako ima netko sa istim misljenjem [email protected] pa se mozemo naci i zapaliti
GreenManAMBASADOR

sep 2006.

1.Uopste nije fora da se ide na casove napusen,i to je jedna od stvari zbog kojih protivnici vutre imaju argumente. 2.Nisu se oni pravo navarili ako oni non-stop nekog zajebavaju,gotovo sam siguran da se foliraju.Pa da se napuse zapravo ne bi mogli usta da otvore a ne da prde na casovima.
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Baš sam stavio post jedan... Tebi æu odgovorit jer stvarno to zaslužuješ! :wink: Da bar znam koja si škola..da malo porazgovaram sa tim debilima...LuuuuD sam sad do jaja i pribio bi ih na fucin zid! :evil: Nemoj ni sluèajno nikada,ali nikada sa glupim ljudima palit..jednostavno to dvoje neide zajedno! Druga je stvar kad te podigne pa poèneš kenjat o životu,bogu i bla,bla...uvijek je lijepo toga se sjetiti sljedeæi dan! Ziher si ok èovjek i samo tako nastavi..srednja je banana bila i uvijek æe biti..nisam se ni ja toliko ludo proveo,al barem sam bio sa ok ljudima---iz drugih razreda..veæinu svoga sam prezirao,a dan danas sam ostao stvarno dobar sa njih dvoje! Ako si u bedu samo se zapitaj kako æe ti gubitnici išta postiæi u životu i problem rješen! Prièekaj faks..to je ekipa! P.S Kako si i sam rekao..sa curama zapalit brate..nema jaèe stvari na svijetu..hehe..još dok odljepite pa se nešto i dogodi............ Odo ja spavat,radio cijeli dan i još sad naduvan pišem.. :)
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

JOJ DA SAM U BLIZINI.. mi nekada iz dosade odemo do cajkaroakog kluba i ispizdimo neke ljude bezveze iz razloga ato sluaaju cajke.. baa bi se htjeo proaetati do tvoje akole :D zadnji put...ispizdili smo lika koji nam je bilo lega ali smo ga vidjeli na cajkama :D..i kada je pitao legu svoga zaato smo ga ispizdili..dobio je odgovor :ZATO `TO SI JEBENI CAJKARO` :D toliko da se zna ata ja mislim o cajkama..nepodnosim ih..nepodnosim ljude koji ih sluaaju.. A NAJVI`E NEPODNOSIM NAPU`ENE BUDALE KOJE PU`E,FOLIRAJU SE I SLU`AJU CAJKE. JOJ KAKO BI DO`O DO TVOJE `KOLE!
takve majmune sam èesto znao išamarat u školi.da ne shvatite krivo,ja ne volim nasilje i nisam takav ko oni ali treniram jako dugo tajlandski boks i poprilièno sam dobar,tako da kad mi je puko film od njihovih prosera nije mi bio problem izlupat ih malo,doduše ne prejako :wink:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ja se isto nevolim tuæi...uvijek se netko tuèe za mene :D jer znam sve idiote,,ubojice.dilete i sliène ljude :D pa me zapravo i boli k ako se zakaèim. jako sam protiv nasilja..glupo mi se tuæi..ali ako netko se tako folira i pretjeruje..bolje da ga nema :D
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Ja nikada neæu nekome psovat samo da se pošoram..nikada neæu poèet prvi,ali ako mi neko sere,a veæi je od mene--probat ga srušiti,napucat i bježi! Ako to ne uspije pobrat æu batina ko žuti,ali poslije kad te vidi ni njemu više neæe biti svejedno zajebavat te... :wink: Pogotovo nerviraju oni koji se idu kaèit,a imaju ekipu iza sebe..njih 4-5,a ti sam...uf to su tek prave pièke! :x :x :x
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

Ja bih mogao nabiti sve njih pojedinacno, ali se mala gamad udruzi pa pocme tuci, a ne zelim se tuci zato jer ne zelim probleme u skoli, jucer sam bio tako sjeban prije spavanja, da sam sanjao da mi je neki idiot iz razreda pozvao panduriju da mi dodje doma, a ja kao cujem da je pandurija, uzimam si djevojcicu i bacam je sa 12 kata, uh jebena nocna mora, pandur udje vidi da nema nista otide ca, a ja gledam dole da vidim shta mi je bilo sa djevojcicom :? :( :cry: E gloss to su bash ti imaju u sebi 120 cm, i ono pun kurac ekipe iza sebe :D Umisljaju da su nekakvi dileri i gangsteri :lol: :lol: A lijepe li buducnosti, oni zele biti dileri ili gangsteri :lol: :lol: :lol: Nishta zato cekam vikend pa cu onda 8) ali nazalost sam :cry: A sve zato jer nisam josh upoznao nekog normalnog
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

To ato ka~es..banda! Ma da mi dodju 2po2 ne bi se dobro proveli :twisted: Mozda imam samo 65kila,ali sam ~ilaviji od ciganskog opanka!Peace Bro! 8)
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ma daj..ahahah :D LOL IMAJU EKIPU? pa nevolim to raditi ali sa 2 poziva bi svi završili sa slomljenim kljuènim kostima... znam jako dobre takve tipove.. evo ti moja prièa.. isto to..likovi se foliraju..ja trpim trpim trpim... onda smo ja i lega napucali njih 3...... i onda poslje su mene napucali nekih 6 likova... e onda...ljepo uzeo mobitel... nije prošlo 2 tjedna..neekolica im je imala frakturu lubanje..jedan je završio u komi u bolnici,a ostatak je prošo sa lakšim ozljedama.. to se èekalo u autu da izaðe van iz diska..pratiš ga kuæi.-.izletiš iz auta.. i jednog po jednog dok svi nisu riknuli... vidi što ti hoæu reæi.. ti picani imaju ekipicu koja je 1000 posto seljaèka..glume da su 50 cent i slièno..dok im nedoðu prave gorile koje si kupuju bwm od dilanja :D i onda se oni umire jako :D ..i to jako..
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

Jbg, ali moj razred je stvarno prvoklasno seljacki, prvu godinu me neki iskompleksirani bivsi *Nefronicar Poceo zvat cetnikom i *srbinom, i meni je to naravno islo na zivce, ali pokusao sam ga ignorirati, ali on me i dalje zajebavao, i onda sam ga jedan dan htio prebiti ali sam primjetio da su ovi ostali kreteni poceli ici na mene, tj trebao sam mu slomit kicmu prvi put kada mi je rekao da sam srbin, ali sada je sve sjebano, on je naravno bio utjelovljenje sotone, tako da vishe ne ide u skolu, a ja sam ostao sjeban za cijelu jebenu srednju skolu :twisted: :twisted: :evil: :evil: Ima par dobrih likova, i danas su se kao trebale odabirati nekakve grupe za nekakvo natjecanje, odabirala su dva seljaka jedna muska i jedna zenska, i naravno cak su prije mene izabrali, 4 nova lika koja su dosla u razred nego mene i one hippy curice, kao shto sam rekao, tako da sam na kraju ja ostao sam svi ostali su bili izabrani a ja sam kao najgori idiot otisao u onu grupu ciji je red bio za biranje, nakon toga sam otisao doma, zato jer sam vidio da nista od tog jebenog razreda i josh jebenije drzave!!!!! Tako da cim zavrsim skolu, ako prije toga ne popizdim i raznesem skolu idem u Nizozemsku ili Englesku prati tanjure, pa cu valjda tamo nakon shta dobro naucim jezik, upisat fax, a sam vrag me nece vratiti nazad na jebeni balkan *Nefroza - bolest kada neshta ne valjaju bubrezi pa se kreten koji je ima pocme debljati npr dobije 100kg + njegova tezina, nikada nije izljeciva pa se uvijek moze vratiti :P :P *Srbi - neka se ne ljute, ali ne volim da me tako zovu, btw ne ljuti mene rijec srbin nego kako oni to meni govore. a shto se tice Cetnika, Ustasa i ostalih nacionalista, to su sve iditotski zatupljeni kozojebacki idioti, kojima vladaju josh veci idioti!!!
gloss_zelenkyAMBASADOR

sep 2006.

Hehheh..ovo zadnje si stvarno dobro rekao..odma u glavu :D Jedino si zaboravio komunjare.. :wink:
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ljepo ti meni u amrstedam i mirne si duše..još se i vidimo tamo ako bog da :D :wink: nebrini se..ja isto nepodnosim srednju školu..imam iste takve budale u razredu koji dime i prave sranja... samo ih ignoriraj...najbolje bi bilo da doðeš ovdje pa da zapalimo svi pravi travari koji poštuju dim zajdno a ne da dimiš sa nekim idiotima na ulici :) ;)
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

xaxaxaxa, e ovo me bash raspolozilo, u ponedeljak na RTL televiziju u Explozivu ce biti o Amsterdamu i Coffe shopovima, xaxaxa, bash su lijepo pokazali neki mali hibridic, sa bijelim cvijetovima po sebi :lol: :lol:
Ras TafariPOZNAVALAC

sep 2006.

Bash jebeno tako, mozemo se naci u buducnosti, u amsterdamu, pa da lijepo slobodno zapalimo na ulici. Da, njih sam zaboravio Zeleni
dombaPOZNAVALAC

sep 2006.

ima da napuaimo GreenMan da nezna gdje je ;) :D :lol: :joint: :banana_rasta: :banana_mrtva:
unknowerAMBASADOR

sep 2006.

Jeste Green bravo...posalji tu dechicu kod mene da im dam nesto :wink: ...pa ima sline da im se otegnu do kolena a ne da kenjaju neshto na nekakvim chasovima
P.P.POZNAVALAC

sep 2006.

ma zajebi ti te seljake... steta sta ih uopce moras gledat, ali jebi ga... ono zivot je sranje... nac ces dobru ekipu za pusenje, a te serojne ce sigurno neko pretuc, kako i treba pa ce bit mirni..mrzim takve, a ima ih svugdi nazalost..
TripcoPOZNAVALAC

sep 2006.

Pouèan detalj iz moga života na datu temu. Pre nekih 8-9 godina kad sam sa gomilom pajtosa držao kafiæ (koji je imao ozbiljne namere da prearste u prvi srpski coffee shop), gledam ja likove koji se napuše pa se furaju na agresiju i ne shvatam ih nikako. Gore od toga je bilo što su pravili i dosta frke okolo (tj. svojim ponašanjem rasterivali i redovnu klijentelu željnu samo finog mesta s dobrom muzikom, cirkom i duvkom). I veæ sam bio spreman da uzmem u ruke neki od prigodnih alata za ureðenje okoliša (paralela - strip Dubravka Matakoviæa 'Neuništivlija, tetak trinaesti', citat: 'mladac nehajno zamahnute lopate') i da rešim stvar, kad mi jedan od pajtosa (i uzgredno suvlasnika kafiæa) reèe: 'Zajebi sve to, te budale æe se ionako same sjebati od vutre. Nije to za njih' Kako reèe, tako i bi. Samo èekaj i gledaj. No, nezgodacija s takvim tipovima je da oni pre ili kasnije uðu u neke oblike vlasti i poènu sa sistematskim gonjenjem ljudi koji duvaju. Njima je to samo jedna prolazna faza u životu, a kasnije preðu na koku jer je to in i uostalom, svi oko njih to rade, pa misle da æe tako biti bolje prihvaæeni u društvu. Pamet u glavu brate, ne spuštaj se na njihov nivo, oni to i žele.
GrowimirPOZNAVALAC

sep 2006.

Niko nikad napusen nije pravio sranja i tuko se.Ti sto to rade nisu trave vidili to su glumci a najprije da su na alkoholu jer alkohol je izvor svih zla.Kad se covjek napusi smjeska se i svi se mu dragi a to su djeca koja misle da su neko i nesto a jos su balonje.Ignoriraj ih ili im zamotaj jedan pravi pa kad padnu s noga i osramote se vise nece glumit da su napuseni :P
11111987ISTRAŽIVAČ

apr 2013.

U mojoj skoli totalni raspad sistema iz vece cjeline otiso sam u manju jer je tamo jedino ta moja skola koju ja zelim,to oni primitivci seljacine ,rugaju mi se kad se obucem normalno moderno za danasnje vrijeme,ono neki gradski stajl isfuram u to selo i odna seo ni meni rugaju hahaha xD al dobro,,,nego nemam s kim pusit,nema drustvo,nemam nista...dajte neke savjtice kak oda nadem neko normalno drustvo ili curu jos bolje /./

apr 2013.

daj oglas u novine, budis temu iz 2006 :ohno:
grow_man_ENTUZIJASTA

apr 2013.

pa sta si ti ocekivao decko,dosao si na njihov teren,prilagodi se ili budi prilagodjen ;)
usrnameAMBASADOR

apr 2013.

Mulla Nasrudin went to the psychiatrist and asked if the good doctor couldnt split his personality. Split your personality? asked the doctor. Why in heavens name do you want me to do a thing like that? BECAUSE, said Nasrudin! I AM SO LONESOME. Probaj uzivati u glazbi ili recimo plesu, makar sam. http://www.youtube.com/watch?v=JsVmsPv6_Ic Pozdrav :)
HookerLEGENDA

apr 2013.

[bez sadržaja]
TropicoLEGENDA

apr 2013.

haha...pa sta bi te i voljeli kad ih smatraa uvredljivo selja inama? Po ni emitirati druga iju energiju pa te mo~da i zavole...a selo marke vidilo nije tako da se i tu moraa prilagoditi, a modnih ma aka ima vjerujem dovoljno na tvu pa im je takvih pun k...c :)

apr 2013.

savjet,...zapali i sjedi sam za aank,snimi situaciju i gledaj da ne popuaia batina od 'selja ina' ,za po etak...jer ako sku~e kako ih nazivaa,bit' e belaja :)

apr 2013.

Na selu se rano ustaje, obave se razni poslovi po stali, njivi, kuci, komsiluku. Pomogne se komsinici da ne pije sama kafu, jer je komsija otisao u inostranstvo, druge sedmice nakon vjencanja, na privremeni rad, a to privremeno ce trajati do "njemacke penzije". Citav dan im je necim ispunjen i bez stresova, jer nemaju potrebu za novcem, osim onog minimuma dovoljnog za osnovne zivotne potrebe. U takvoj sredini rijec se mora postovati, jer je cojstvo primarnije u odnosu na obaveze kojima su sputani stanovnici vecih gradova. U gradu moramo imati novac da bi prezivili, jer nemamo zemlje da sebi obezbijedimo hranu i sve sto pojedemo, popijemo, udahnemo, obucemo itd. moramo da platimo. Ukoliko neko ima viska novca, pa se lijepo obuce, kupi dobra kola, smuva dobru koku, nabaci satic od 3-4 hiljade ojera, onda takav lik vrijedi, jer se snasao bolje od ostalih i on kao takav u svom gradu nesto vrijedi, dok ga na selu gledaju, vise kao klovna nego nekakvog pozitivnog lika. Na selu budi covjek koji postuje prirodu, zemlju, zivotinje i sve ostalo sto ide uz taj paket, jer ti je time uslovljena egzistencija. Najvise postuj covjeka. Ne sebe, Narcise :) vec drugog covjeka Osmotri malo kako to sve izgleda na selu. Oslusni kako selo dise i prilagodi mu se. Ukoliko pokusas selo prilagoditi sebi, budi spreman na jos jednu promjenu adrese.
Naduvani_ZekoENTUZIJASTA

jun 2013.

Zivjelo selo :notnice:
dite_splitaAMBASADOR

jun 2013.

kako da nadjes? budi svoj pa ce pronac tebe
Z&NZMAJ

jun 2013.

Momak sa puno jedinica u nicku!? Si ti dete drago maloljetan?
fat_trollAMBASADOR

jun 2013.

hahaha taman sam ga htio pitat, 'a koliko ti, dijete, imaa godina?' jer, znam takve tipove koji dou iz grada 'u selo' pa se dr~e po strani, pokisli, sa sluaalicom u uaima i iphoneom u ruci, i svi su mu selja ine i primitivci...
jesamZMAJ

jun 2013.

Takav moderan de ko je sigurno ve obrlatio najbolju curu u selu pa ga ovdje viae nema. A zapravo kakve veze ima to sa nasilnim napuaenim gadovima, ako takvih ima?
GanjaPowerENTUZIJASTA

jun 2013.

Ru~a miriae i na oatrici sjekire, drvosje e koji je sije e.Ljepota postoji u svemu ali je ne znaju svi primjetiti. Priroda ne pravi razliku. Jednaka je u pru~anju svojih blagodati kako prema materijalnim siromasima tako i prema imunima, dobrim ili zlim ali rijetki ljudi to istinski znaju cijenite i do~ivjeti. Budi ponosan ato si ispravan pa makar bio i u manjini! Nau i vrijedne ljude iz svoje okoline, da prepoznaju iskonske vrline! Tada ete prevazii i preovladati nad oloaem i aljamom koji e ostati zauvijek beznade~no zarobljeni u svojoj iskvarenosti i apatiji ako se ne osvjesti na vrijeme. Takve e u ~ivotu snai samo o aj bez obzira kako spolja, naizgled oni ispunjeno ili sreno izgledali. Pri~eljkujem da nije kasno za njih a ujedno ~alim te mlade ~ivote. Viae vjeruj u sebe i ostani uvijek dobar kakav jesi i ne boj se ni eg! Iskreni pozdrav! Sad sam shvatio da je tema iz zapeka. Izvinjavam se. Ostaviu post koji je bio replika na prvi post iz 2006., ovakav kakav je mo~da ipak na nekog i ostavi pozitivan utisak tako da nisam uzalud pisao da podu im dobronamjernim savjetima i razmialjanjima. Svako dobro,

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se