VUTRA
ForumZajednicaOfftopicCokolada?
LEGACY

Cokolada?

52 odgovora5,049 pregleda
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Volite li jesti cokoladu?Mozda u posebnim trenucima...Ili mozda kada ste naduvani...Malo cokolade ili puno cokolade...Recite... Jedna je od mojih vecih zadovoljstava...

jan 2008.

Uf kakvo je ovo pitanje, naravno da volim :)
LucidDreamAMBASADOR

jan 2008.

Pre 4-5 donela drugarica iz inostranstva cokoladu od 300 grama ,ali nije obicna bila vec sa semenkama ganje...Super stvar...Pojeli smo je u trenu...:chef2:
ROXPOZNAVALAC

jan 2008.

Volim al rijetko jedem.

jan 2008.

eeee kako ne bih voljela... :D Kad se napusim pa onda fino bicna mljecna cokolada ^^ aaaaaa sad bi ja jednu takvu situaciju:icon_cry:
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

Jedem ali ne na aae nego na ba ve okolade
prolaps_rektumaENTUZIJASTA

jan 2008.

e...~ivcira me jedna stvar...a to je kad netko grize okoladu... okolada se cucla bre
wannabeshaman1POZNAVALAC

jan 2008.

ja na~alost rijetko jer su one koje volim (neke truffse od 80ili60posto kakice i one (kvazi) za kuhanje okolade) preskupe da konzumiram svaki dan ali kad ih imam pojedem ih u trenu trava je nu~na pri tom procesu jer mi joa poja a osjetilo okusa one mlje ne ne volim preslatke su mi ponekad mi i bude loae od njih. uskoro u pokuaat pomijeaat dva u~itka okoladu s puno kakice i travu ako je okus pribli~an onome na vaporajzeru bit e to hedonisti ki raj :b_hop:
PacoxENTUZIJASTA

jan 2008.

Amen bro :icon_smile: Ja trosim cokoladu a velikim kolicinama, ali samo kad je imam :) Retko kada odem u prodavnicu da kupim cokoladu, jer nemam potrebu (i mrzi me :icon_smile: ), ali kada mi neko donese cokoladu onda nestaje veoma brzo :chef2:
mari-huan-koISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Nisam neki extremni sladokusac ali kada jedem slatko par dana za redom imam oseaj kao da postanem zavisna i bukvalno imam teau potrebu da ponovo jedem slatko. Ina e mogu proi dani i dani da ne po~elim niata slatko. Elem omiljena okolada mi je dark od nesstle(mislim da je extra fine),to je savraenstvo! Ne odustajem od nje dok je celu ne istopim u ustima, kockicu po kockicu. Posle svake kockice otpevam po jednu pesmu pa nastavljam dalje.:b_hop:

jan 2008.

To se zove stednja ^^ bravo :D :vb_kez::spcartmanmad:
RadeAMBASADOR

jan 2008.

uuuuu cokoladaaaaaaaaaaa Homer gladan glllllllllllll
Weed KillahPOZNAVALAC

jan 2008.

mmmmmmmmmmm...... chocolate...
Kurblaj KanAMBASADOR

jan 2008.

ma najbolje kupia kilu one od ri~e okolade to je 36 kuna i onda uzmea onako tablu od pola metra i grizi dok ti muka ne postane
stoned_cowISTRAŽIVAČ

jan 2008.

volim volim volim suzdr~avam se od kupovine uopce u pravilu jer je smazem u roku od 5 minuta. :vb_kez: 1.eurokrem tabla 2.dorina s ledenim punjenjem 3.dorina s ljeanjacima (velika s velikim) 4.riki (ri~a) 5. dorina s bademima
WEED_NOVI_SADISTRAŽIVAČ

jan 2008.

Cokoladu obozavam da jedem bilo kad bilo gde i imam nekoliko recepata koje cu uskoro poslati mislim da cete se svi navuci na njih cokolani mix sa travom i rumom moze da se pije a moze i da se pravi cokolada u kockama od jedne solje vece drzi vas otprilike,znam koliko je mene svaki organizam je razlicit oko 6 sati jako dobra stvar

feb 2009.

cokoladu obozavam. zivjela bih na njoj, da me niej strah biti krezuba.
ataraxiaISTRAŽIVAČ

feb 2009.

ja isto volim chocoladu..svakave, bijele, tamne, s jagodama, s ri~om, s ledenim punjenjem. ajme one okrugle lindor..aaaa. ma sve slatko obo~avam..gumene bombone nechu ni spominjat.. al oni su samo otrov s predobrim okusom, pa rijetko pretjerujem :). al mo~e se re da sam addicted. :)

feb 2009.

aj hir ju :kiss:
DžidžadžojacPOZNAVALAC

feb 2009.

Mogu da je pojedem u velikim koli inama kada je dobra, ali gledam da to ne radim zbog linije :D
oldbullleeENTUZIJASTA

feb 2009.

paaaaaaaa, onako... volijem. al ne milku, jbno je preslatka.
klorofilISTRAŽIVAČ

feb 2009.

moj favorit je milka luflee. strpaa je u usta i jednostavno se prepustia njoj, ona ini sve za tebe. ne volim kad previae fantaziraju oko okolada. dobre su meni sve, ali emu pretjerivanje. evo jedan najnoviji primjer. Milka okolada s lubenicom! probao sam je i meni, koji ina e volim sve okolade zbilja nije niata posebo, ali da bi stvar bila joa bolje ova okolada pucketa! to je baa tipi no za lubenicu. :vb_whip:

feb 2009.

ta s lubenicom mi je nekako cudnog okusa. nije losa, ali onda cu rade uzeti obicnu... babls, babls. pucketavica :)
dogo argentinoENTUZIJASTA

feb 2009.

nije da ne volim jest okoladu al ono nije da mi uvijek paae.. al kad me uhvati napadaj slatkog onda je moram imat pri ruci
FlegyPOZNAVALAC

feb 2009.

eh nije da nevolim nego nesmijem imam losih utjecaja od cokolade :D postanem zvijer pa bolje sprijecit nego lijeciti :)
BrenerPOZNAVALAC

feb 2009.

Meni su sve milke strava i uzas od okusa, al ova od lubenice je bljak. Bas sam se pitao kada ce milka napravit njesra od cokolade. Nedugo poslje zelja mi se ostvarila :D
Bob _MarleyENTUZIJASTA

jul 2010.

ah,volim ju uvijek bas kao i maricu al kad sam high kako gust okus nemoze se odoljet...:)

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se