VUTRA
ForumZajednicaOfftopicmisljenje?
LEGACY

misljenje?

34 odgovora1,082 pregleda
krizmaISTRAŽIVAČ

maj 2016.

sta mislite oce uspijet? i otprilike za koliko? posadio sam je prije mj dana

maj 2016.

`ta za koliko, o em ti pri aa? Pa to ovisi o tebi i re~imu na kojem dr~ia. Ako je vani bit e u desetom mjesecu kad i sve druge. Napaena je ko suana godina, neznam ata joj radia ali nije dobro nikako.
BladerZMAJ

maj 2016.

To ti je kao da ja tebi poaaljem svoju sliku i pitam hou li po~ivit da napravim djecu :D... Daj neke podatke... vrsta zemlje, svijetlo, itd.. uvjeti generalno... Izgleda malo slaba za mjesec dana, a i ta zemlje izgleda udno. A i za pitanje postavit je bolje za forum i sve nas da naea odgovaraju u temu nego ovako... edit: jel se to meni ini ili su to dvije biljke?
krizmaISTRAŽIVAČ

maj 2016.

brate mili ne ocekujem nesto sick da bude.. jesu dvije, presadit cu za koji dan..
BladerZMAJ

maj 2016.

Ako uvijeti ostanu ovakvi dobit ea jako, jako loae i trebat e dugo...

maj 2016.

Preadit ea malo morgen, tako se ne sade biljke. Korijeni su se ve spetljali i nema boga da ih rastavia bez oateenja.
t@maraZMAJ

maj 2016.

Ja samo mogu nadodati da ti vaza pukla :D
StipeZMAJ

maj 2016.

korijen puca od zdravlja i velicine da sve trga pred sobom. kroz sudoper prolazi vec :D
krizmaISTRAŽIVAČ

maj 2016.

znaci sjebo sam :D
sbcjeceoLEGENDA

maj 2016.

Ja bih pokusao sa kofom vode, uzmes biljcice izvadis sve za zemljom pazljivo, tako sto okrenes saksiju naopacke, stabljike da ti budu izmedju prstiju i izvadis saksiju na gore, blago poskidas zemlju koja nije vezana korenom i onda uhvatis za stabljike i potapas u tu kofu za vodom da speres zemlju, bez zurbe i onda ces mozda uspeti da ih koliko toliko bezbedno razdvojis a onda svaku u saksiju od 15-20l i dobra zemlja i mozda bude nesto :)

maj 2016.

to su 2 :D napaene
krizmaISTRAŽIVAČ

jun 2016.

poslusao sam savjete nekih, odvojio ih, i presadio, jos ovu malu moram presadit ovaj tj, sta mislite sad? s obzirom kako je izgledala? pozZZ
xcxAMBASADOR

jun 2016.

Premale su posude, min 20l, za starost od dva mjeseca male su, moje mialjenje je da im joa svega fali...

jun 2016.

A gdje su lumeni? Ni sunca ni lampe.
L0oDZMAJ

jun 2016.

Gladne su ti pravo da dodam :) stej haj
krizmaISTRAŽIVAČ

jun 2016.

dobro brate mili pa nemam ja neku brutalnu opremu, sunca imaju i vode i toe to, vidit cemo kako ce ispast
xcxAMBASADOR

jun 2016.

Ako je ovo eksperiment(kao ato je Mengele radio) onda su u redu.
StipeZMAJ

jun 2016.

nemas uopce opremu. kad bi svi mogli uzgojit biljku samo na vodi i na prozoru....pa to bi bilo fenomentasticno :D

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se