VUTRA
ForumZajednicaOfftopicSretan 26. rođendan Vutragenju
LEGACY

Sretan 26. rođendan Vutragenju

44 odgovora3,088 pregleda
Kurblaj KanAMBASADOR

mar 2007.

estitam roendan naaem adminu Vutragenju i nek do~ivi joa Hrpu njih kolko god bude htjeo, neka mu frule s neba padaju i sve dobro mu ~elim.
BeyondLEGENDA

mar 2007.

Sve najbolje, puno dobre vutre i zdravlja i ~elim ti joa mnogo godina da administriraa ovaj sajt!

mar 2007.

Sretan rodjendan, dabog da imo jos 3 puta toliko, ma 4 minimalno- Cuo neka stara pusi travu redovito(indija ili tako nesto, azija uglavnom) i dozivila 115.
mr.skunkAMBASADOR

mar 2007.

da da tamo ti RHCP dolaze na ljeto lololololol p.s inace ne volim cestitanja ali kad sam se vec ovdje nasao ne bi bilo u redu da ti ja ne cestitam takodje dragi Emilio
cannebosanacPOZNAVALAC

mar 2007.

Pidru~ujem se estitkama , ~elim da ti viae niko ako slu ajno jeste dosad nekad ,ne prodaje m u d a za bubrege , nikad viae . Nisam ni sku~io da si mlai ovo neato,par mjeseci, nebitno , ne daj se a~dajama , zapali vutricu,samo da valja vutricu, na svakom koraku gdje stignea da te uva od ovih aupljatora i profitera svake vrste ,Sretan ti Roendan !
HeadISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Happy birthday admine Genjo :)
InqAMBASADOR

mar 2007.

Evo da se pridruzim i ja cestitkama... Da imas jos mnogo prozivljenih godina, jos mnogo dobrih sajtova, jos mnogo buxni ispusenih... i jos mnogo srece u zivotu. Sve u svemu srecan rodjendan!
Yami_RazielAMBASADOR

mar 2007.

uzivaj frajeru...zgazi se s jednom frulom za svakog clana ovog sita :))) (za sebe napravi neku opaku veliku xDD)
RedShAMBASADOR

mar 2007.

Jubim te...i sve naj naj...
NarquilaENTUZIJASTA

mar 2007.

Kad ih vidim koliko ih je cestitalo ne mogu da se ne pridruzim cestitkama, Sretan rodendan
kanehbosemAMBASADOR

mar 2007.

Sretan roendan majstore:b_splits:
dombaPOZNAVALAC

mar 2007.

HEPI ROENDAN! neka ti ove godine uspije ato viae bolje ~i~e ;)
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Koliko ti je na toprti svechica,ja ti zelim bezbroj puta vishe buxnica...Uzivaj!
TorpedoISTRAŽIVAČ

mar 2007.

Yo Vis,ja sam chitao o toj baki,ona izjavljuje kako svoju dugovecnost moze zahvaliti samo ganji.:sick: :sun2: :icon_lol:
BloodspillerPOZNAVALAC

mar 2007.

Evo imaa i od mene estitke.. E pa sretan ti roendan!
Vuk_samotnjaKAMBASADOR

mar 2007.

Neka ti je sretan roendan! Neu ti za~eljeti da ti se ostavare sve ~elje, ono ato ti ~elim je prvenstveno dobro duhovno i tjelesno zdravlje, a ostalo neka bude tako kako je najbolje za tebe! Peace!
RadeAMBASADOR

mar 2007.

Sve najlepse ti zelim, neka ti se ostvare sve zelje koje su potrebne da bi bio naj srecniji covek na svetu.!!!!!!!!!
gruchoENTUZIJASTA

mar 2007.

Neka ti je sretan rodjendan Genjo i zdimi nesto fino :)

mar 2007.

Ne mogu da vjerujem stvarno vam puno hvala...bio sam na snowboard competition na Durmitoru i bilo je extra tako da evo vratih se maloprije poslije 3 dana i vidjeh ovo i super se iznenadih. Stvarno nisam ocekivao...fala vam puno. Ja sam se lijepo iskijao i ispijao. I svim zenama ovog foruma zelim sretan osmi mart posto nisam bio odje. :hippy:

mar 2007.

I ja se pridru~ujem estitkama. Kolega, sve najbolje :-)
LucidDreamAMBASADOR

jul 2009.

Jeeeee :)
FlegyPOZNAVALAC

jul 2009.

Lucid ma ne brini se kasnis samo 2 god... :icon_lol:
Zabljak 1992POZNAVALAC

jul 2009.

srecan rodjendan i skori polazak u vojsku od drustva iz naselja:rofl:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se