VUTRA
ForumZajednicaOfftopicMiris i okus trave nemojte se smijat
LEGACY

Miris i okus trave nemojte se smijat

24 odgovora1,934 pregleda
dobermannISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Jel mogue da mi vutra ima miris i okus na mentol-pepermint ili mi je netko neato napravio jednoj turi?????? I sad si ja to razmialjam ve par pljugi kako fakat ima mentol miris i okus nisam lud no dobro za vikend emo napraviti test sa druatvom da budem 100% siguran, al budalu kopka jel to takva trava ili mi je netko ne znam naprimjer zalio sa vodicom za usta biljku.... Iskustva na tu temu????
jesamZMAJ

nov 2015.

heheheh :) :) moja jedna ima miris, a i okus na benzin jel mogue da sam ju zalila benzinom :D mogue je, mogue

nov 2015.

@jesam,jesi sigurna da je benzin,da nije dizelom zalivena? :P hehe,koliko tema za groblje imamo,morat e Genjo novu parcelu zakupiti. :D
jesamZMAJ

nov 2015.

nisam :)

nov 2015.

jesam veli nisam,simpa. :)

nov 2015.

Hammerhead od Medicalseed - benzin i ~eljezo. Stvarno, asociralo me na ~eljezo.
Ajme meniAMBASADOR

nov 2015.

Moja jedna biljka ata sam sadija ove godine je davala na mentol a niko je sigurno nije zalija sa ni im jer je bila u teakoj aikari po kojoj ni atakor nije proaa zadnjih 50 godina a kamo ovik. Da ti je neko zalija sa vodicom za usta sumnjam da bi je naaa lipo zelenu ko kakva je vutra ina e. :D

nov 2015.

po eo sam se smijati im sam naslov pro itao... :D mogue je da vutra miriai na mentu i na joa puno toga. dosta vutre miriai na voe pa je ljudi ne zalijevaju vonim sokovima... :)
StipeZMAJ

nov 2015.

pepermint kush od barnija :D
wuvuzelaAMBASADOR

nov 2015.

ja se nisam smijao :ajnstajn:
artisticLEGENDA

nov 2015.

i ja se nasmija malo :) nista zlonamjerno :) po mojim saznanjima i iskustvima, moze da ima miris na puno toga...cak sam vidio i osjetio nedavno mente koje mirisu na jagode, jabude itd...kul :D

nov 2015.

Stavia hed u puanicu da visi meu aunkama na 24 sata i imaa vutru s okusom aunke, nije loae ;)
w33dguyISTRAŽIVAČ

nov 2015.

Stavim ju u kola i ima okus kola a. :crazyd:

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se