VUTRA
ForumZajednicaOfftopicCijena vutre u Sloveniji
LEGACY

Cijena vutre u Sloveniji

28 odgovora967 pregleda
seedersAMBASADOR

avg 2010.

Bog, zanima me, ako tko zna, koliko je cijena dobre vutre u Sloveniji te me zanima ako se mo~e nai posebna sorta, ja sam npr. ciljao na Durban Poison. Takoer mi ka~ite koliko je teako tamo nabaviti vutru, odnosno na koga da pazim, da pitam itd. Ako hoete, zbog diskretnosti mi mo~ete napisati PP :) Hvala unaprijed na odgovoru. :)
KrejzyPOZNAVALAC

avg 2010.

ti si bas glup, ha? Edit: Mislim, nije da te vrijedjam na osobnoj razini ali bas seres po forumu s ovim
seedersAMBASADOR

sep 2010.

dump please jer mi je malo hitno :)
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

jel to netko maknuo moj post? :rofl:
seedersAMBASADOR

sep 2010.

Napiai PP ako ti netko briae postove :)
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

Napisao sam ti da si glup ko ***** ! :rofl: I da ovime serea po forumu!
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

al mogu ti poslat i porukom to, nije problem
seedersAMBASADOR

sep 2010.

Pojasni malo svoj post :) Ne vidim ime tu serem po forumu, jednostavno lijepo pitam budui da tamo idem.
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

14. Bez ponude/potra~nje ilegalnih proizvoda Marihuana u ex-YU zemljama joa uvek nije legalizovana dok sloboda govora postoji, zato, da bismo ovaj sajt odr~ali legalnim, strogo je zabranjeno nuditi i/ili tra~iti prodaju ili razmenu bilo ega ato je ilegalno u bar jednoj od dr~ava bivae Jugoslavije, po evai od semenki Marihuane pa do Marihuane ve spremne za konzumiranje. Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju ujui i Marihuanu) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani. Za kupovinu kako legalnih tako i ilegalnih sredstava se mo~ete obratiti naaim sponzorima (pogledajte reklame na sajtu i forumu) i to jedino na sopstvenu odgovornost. Dovoljno jasno? - Uzeto iz pravilnika foruma
seedersAMBASADOR

sep 2010.

Mali, ne razumijem ato se igraa advokata kad nisi sposoban za to :) Ja nisam ni nudio ni tra~io prodaju. Ja samo samo zamolio nekoga da me informira o stanju u Sloveniji, odnosno, ako mu je problem iznijeti post tu (da valjda ne bi imao problema), da mi poaalje na PP. Ja ne vidim gdje sam pravilnik prekraio. `to se tebe ti e, ja mogu biti slovenski undercover murjak. :) Jel' ti "bad" sad ato si mi to spomenuo?
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

evo ti jos jednom da procitas sto si napisao. A na ovaj dio obrati paznju. Skreemo vam pa~nju da je strogo zabranjeno obraati se ljudima, a posebno administratorima sajta, kako na forumu tako i preko kontakt forme na sajtu za zahtevima za nabavkom (prodaja/poklanjanje/razmena) bilo kakvih ilegalnih sredstava (uklju ujui i Marihuanu) i ukoliko tako neato uradite mo~ete i najverovatnije ete biti trajno banovani. I sad ili budi dalje glup jer si trazio kontakt tj . trazio si da ti se kaze na koga da pazis, koga da pitas itd. ili prihvati da si bio glup i prestani biti glup ( ako mozes ) I btw. obracas se osobi koju ne znas sa "Mali", napisao si "bog" umjesto "bok" i ne nije mi nimalo "bad" jer to sto si napisao nema veze s nicim, osim s cinjenicom da ili si maloljetni klinac koji se zeli pravit vazan ili posjedujes inteligenciju ispodporsjecne gliste. ( ili oboje naravno, nista nije nemoguce )
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

Evo ti pa itaj iz kojeg razloga uopce postoji ovaj forum ( inace ti je na naslovnoj stranici ali to bi moglo biti prenapredno za tebe ) https://forums.vutra.org/content/236-Organizacija i odmah pravilnik procitaj, nece ti skodit https://forums.vutra.org/content/220-Pravilnik-Vutra-Organizacije
seedersAMBASADOR

sep 2010.

Haha, sorry, smijem li te pitati koliko imaa godina? Sad sam sebi proklinjem sve jer se idem ka it s mulcem, ali nema veze... Za tvoju informaciju, pro itao sam malo viae puta, prije nego sam postao. Shvaam pravilo i dalje ne vidim da sam prekraio zakon, a ti o ito nisi dovoljno obrazovan za raspravljanje sa mnom. :) Ja jesam pitao na koga da pazim, da pitam, ali nigdje ne vidia da tra~im imena i prezimena, nego pitam za odreeni profil ljudi ato i dalje spada pod informiranje. :) Dakle, da ti to malo sjedne u tvoj mladi mozak: ja nisam ni od koga zahtijevao nabavku (odnosno prodaju, poklanjanje i razmijenu :) ) nego sam tra~io da mi se opiae profil ljudi koji bi imali viae informacija. :) P.S. Spusti se na zemlju P.P.S. Obraam ti se s "mali" zbog tvog pristupa, tako se ne ponaaa zrela osoba, nego nabrijani mulci od 15 godina koliko vjerovatno imaa, a to je za mene "mali". P.P.P.S. Nemoj sa mnom o pravopisu, mo~e i jedno i drugo. :)
KrejzyPOZNAVALAC

sep 2010.

To sto se ti pokusavas izvuc nekom elaboracijom svojeg upita me nije ni malo briga. Prepustit cemo adminima da odluce jesi li prekrsio pravilo ili ne. A sad cu ti ja objasniti zasto ja mislim da jesi. Pravilo opisuje strogu zabranu obracanja ljudima na forumu ( sto si ucinio ) sa zahtjevima za nabavkom pod koje se ukljucuje prodaja/poklanjanje/razmjena. Pod razmjenom se prema mojoj interpretaciji podrazumijeva dogovaranje razmjene, posto je odvojeno od prodaje, nabave i poklanjanja, a to bi ukljucivali i davanje informacija o kontaktima ( sto si ti trazio iako pokusavas se izvuc s blesavom izjavom da si htio opis profila ). A pored svega toga bacas krivo svjetlo na forum time sto trazis takve informacije jer cilj foruma nije podrzavanje crnog trzista koje su stvorili zakoni ( ako si procitao vise puta onda ne bih ni trebao objasnjavati pa ni necu ). To sto mnogi ovdje moraju kupovati travu od dilera jer nemaju drogog izbora ne znaci da je to kvalitetan sustav i da se kao takav treba tretirati i razmjenjivati informacije o njemu. To je moj osobni stav i bilo bi mi zao da zbog debila poput tebe makar samo jedna osoba dobije dojam da forum sluzi za razmjenu takvih informacija, sto ni u kojem slucaju nije. P.S. Ako i jesam mladji od tebe onda je to zalosno s tvoje strane. I ne, ne moze jedno i drugo, pravilan izraz je bok. ( iako se dijeli na sjeverno i juzno tumacenje bok je rasprostanjeniji i time dobiva svojstvo vece prihvacenosti, a i povezano je s crkvom o cemu necu raspravljati jer je totalni debilizam )
krasta-zgPOZNAVALAC

sep 2010.

Khm..jedan drugom serete i govorite da je klinac,a samim time pokazujete da ste i jedan i drugi takvi(bar po ponasanju)... seeders po meni nikako nije prekrsio pravilo jer jasno je na sta misli..nije mislio ime i prezime,nego ga samo zanima gdje da trazi!! Krejzy-pozivas se na pravilnik a sam spamas i oftopicaris(7 postova a nisi mu dao odgovor) Ma joj neznam zasto se opce mjesam..bok

Prijavi se da bi odgovorio

Potreban je nalog da bi mogao pisati na forumu.

Prijavi se